Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Aadorp

Wil je jouw huis in Aadorp verkopen? Krijg inzicht in de huidige woningmarkt van dit dorp. Ontdek de trendlijnen van huizenprijzen, m2 vraagprijzen, het aanbod en het aantal woningverkopen. Maak een geïnformeerde beslissing en zet met vertrouwen je huis in de verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Aadorp

De gemiddelde verkoopprijs in Aadorp is in de laatste 3 maanden € 561.666 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 522.250 euro. Ter vergelijking, de algemene landelijke cijfers laten een andere trend zien. De fluctuatie in verkoopprijzen kun je straks zien in de onderstaande grafiek met actuele marktcijfers:

Huizenprijzen in Aadorp

Afgelopen 3 maanden

€ 314.000
€ 463.000
€ 612.000

Het is zeer interessant om de waarde per vierkante meter van vastgoed in Aadorp te bekijken. Waarom? Deze aanpak kan je veel inzicht bieden in de actuele marktwaarde van een woning. Momenteel staat de gemiddelde verkoopprijs per m2 op € 2.642. Besteed daarnaast goed aandacht aan de verschillen tussen de vraagprijs en de werkelijke verkoopprijs per m2 in onze onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Aadorp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.200
€ 3.300

Prijsontwikkeling Aadorp laatste 12 maanden

In Aadorp zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden duidelijk in beweging. Zonder aanname te doen in welke richting, lijkt de huizenmarkt in Aadorp aan de hand van de marktbewegingen volop bezig te zijn.

Afgelopen maand lag de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Aadorp op € 561.666. Meer specifieke informatie en trends over deze marktbewegingen vind je in de volgende grafiek:

Wat is mijn woning in Aadorp waard?

Wat de exacte waarde van jouw huis in Aadorp is, hangt van diverse factoren af. De soort en grootte van de woning, de staat waarin het verkeerd en de huidige woningmarkt spelen een grote rol. Wil je de precieze waarde weten, dan is simpelweg de gemiddelde verkoopprijs in Aadorp kennen niet voldoende. Het meest belangrijk is een waardebepaling van de specifieke woning.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis in Aadorp daadwerkelijk waard is? Dan is een gratis waardebepaling via een deskundige makelaar de oplossing. Met een gratis waardebepaling krijg je duidelijkheid. Dit helpt je bij het maken van de overweging of het wel of niet verkopen van de woning voor jou de juiste stap is.

Tijdens een gratis waardebepaling brengt de makelaar een bezoek aan je woning, inspecteert het grondig en maakt vervolgens een gedetailleerd rapport op. Je krijgt hiermee inzicht in de huidige waarde van jouw woning. Hierdoor is een gratis waardebepaling via een deskundige makelaar bijzonder nuttig.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je een blik werpt op de vastgoedmarkt, zul je al snel merken dat de huizenprijzen niet standaard zijn. Ze variëren sterk afhankelijk van de plaats. Aadorp is hier zeker geen uitzondering op. De huizenprijzen in Aadorp hebben hun unieke trekjes en wijken enigszins af van die in de naburige plaatsen. Het is dus goed om dit in gedachten te houden als je je op de lokale huizenmarkt begeeft.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Aadorp

Op het platform waar je nu bent, hebben we rekening gehouden met de verschillen tussen makelaars in Aadorp. Je kunt op ons vertrouwen, dankzij de nauwkeurige statistieken die we bijhouden van de woningmarkt en makelaars in de omgeving van Aadorp. Op basis hiervan leiden we je naar de makelaar die het snelst een woning verkoopt, het meest uit de verkoopprijs haalt, het meest aantal huizen verkoopt en dit ook in de kortst mogelijke tijd doet.

In het uitgebreide spectrum van makelaars in Aadorp ontdekt je al snel dat de juiste keuze maken een verschil kan maken. Het draait niet alleen om het aantal huizen dat ze verkopen, maar ook om de snelheid van verkoop en de uiteindelijke verkoopprijs. Wij helpen je om een makelaar te vinden die aansluit bij wat jij belangrijk vindt en die optimaliseert waar mogelijk.

Vergelijk makelaars in Aadorp Of lees meer over makelaars in Aadorp

Gemiddelde tarieven van makelaars in Aadorp

Het is interessant om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Aadorp 1,16% bedraagt. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van jouw woning. Stel je verkoopt jouw huis voor € 561.666 dan zouden de kosten uitkomen op € 6.515. Dat is een flink bedrag, maar een goede makelaar verdient zichzelf terug door een hogere verkoopprijs te realiseren voor jouw woning.

Iets om in gedachten te houden bij het verkopen van een huis is dat makelaarstarieven variëren. Ga dus niet gelijk voor de eerste de beste makelaar. Neem de tijd om verschillende makelaars te vergelijken. Jouw huis verkopen is immers geen kleine zaak. Via deze handige tool kun je gemakkelijk tarieven opvragen bij verschillende makelaars in jouw omgeving. Dat geeft je meteen een beter beeld van de gemiddelde kosten die je kunt verwachten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Aadorp

In het charmante Aadorp bevinden zich koopwoningen. Ondanks dit substantiële aantal, is er momenteel slechts een fractie van deze huizen op de markt beschikbaar. Jouw woning zou nu dus extra opvallen voor potentiële kopers, zeker gezien de huidige beperkte keuze aan woningen.

Ben je van plan jouw huis in Aadorp te verkopen?

Overweeg je om jouw dierbare huis in Aadorp te verkopen? Een spannende beslissing met een heel proces dat hierop volgt, maar maak je geen zorgen. Hier op Huis Verkopen bieden we een handig stappenplan aan om alles in goede banen te leiden. Beginnend met het zoeken naar een energielabel en eindigend bij het vinden van een betrouwbaar verhuisbedrijf: we staan erom bekend iedere stap zorgvuldig te regelen.

De keuze van een goede makelaar is key in dit proces. Zij brengen de waarde van jouw woning in Aadorp in kaart en zorgen voor een soepele verkoop. Ook de administratieve rompslomp nemen zij uit handen. Daarom moet je deze beslissing niet onderschatten. We benadrukken dat je in ons stappenplan een sectie vindt gewijd aan het selecteren van de ideale makelaar.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je nadenkt over het verkopen van je huis in Aadorp, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt. In Aadorp zijn de huizenprijzen voortdurend in beweging. De ontwikkeling van de vraag- en verkoopprijzen, het aantal transacties en de hoeveelheid nieuwe aanmeldingen die op de markt komen, variëren en worden voortdurend bijgewerkt. Je kan hier precies zien hoe deze factoren fluctueren, deze pagina wordt constant geüpdatet met de meest recente data en informatie. Op die manier kan je een goed geïnformeerde beslissing nemen over het beste moment om jouw huis te koop te zetten.

Voordelen van het gebruik van Huis Verkopen voor je woningverkoop

De website van Huis Verkopen kan je als woningverkoper veel voordelen bieden. Ten eerste, met behulp van onze gratis waardebepaling, kan je een idee krijgen van hoeveel jouw woning waard is. Daarnaast kan je via de makelaarsvergelijkings tool de beste makelaar in Aadorp vinden die past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Naast het vinden van de juiste makelaar, kan je ook makelaarstarieven opvragen en zo besparen op makelaarskosten. Je kan daarnaast onze handige stappenplan volgen om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet tijdens de verkoop van je woning. Naast deze nuttige tools, biedt Huis Verkopen een scala aan aanvullende diensten zoals woningstyling, energielabel aanvragen en veel meer om ervoor te zorgen dat je woningverkoop vlot en efficiënt verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen