Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beltrum

Zoek je informatie over het verkopen van je woning in Beltrum? Op deze pagina vind je een schat aan lokale vastgoedcijfers, zoals de recente ontwikkeling van huizenprijzen, gemiddelde vraagprijzen per m², en actuele verkoopcijfers. Makelaars baseren hun strategie op deze waardevolle data om zo je woning succesvol te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beltrum

De gemiddelde verkoopprijs in Beltrum is in de laatste 3 maanden € 487.337 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 413.833 euro. Deze waarden geven een helder beeld van de huidige stand van de huizenmarkt. Zo begrijp je beter hoe de woningverkoop in Beltrum evolueert. Hieronder vind je een grafiek die deze prijzen in de afgelopen 3 maanden visualiseert:

Waardebepaling van je woning in Beltrum komt neer op meer dan alleen de oppervlakte meten. Desalniettemin speelt de waarde per vierkante meter een aanzienlijke rol. Door het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de actuele gemiddelde verkoopprijs per m2 in Beltrum, krijg je een globaal idee van de verwachte verkoopprijs. Om je hier een nog duidelijker beeld van te geven, presenteren we hieronder de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Beltrum bij HuisVerkopen.nl:

Prijsontwikkeling Beltrum laatste 12 maanden

Om goed op de hoogte te zijn van de woningmarkt in Beltrum, is het raadzaam de evolutie van de huizenprijzen over de afgelopen 12 maanden te bekijken. Zo was de gemiddelde verkoopprijs vorige maand € 487.337 euro. De trendlijnen in de volgende grafiek volgen een patroon dat overeenkomt met het landelijk gemiddelde:

Wat is mijn woning in Beltrum waard?

De beslissing om je huis in Beltrum te verkopen hangt vaak sterk af van wat je kunt verwachten op de huidige woningmarkt. De mogelijke opbrengst van je huis speelt een grote rol bij deze keuze. Het is dan ook van groot belang om een reëel beeld te hebben van de mogelijke opbrengst van je huis voordat je tot verkoop overgaat.

Zit je eraan te denken om je woning te verkopen? Dan is het verstandig om een gratis waardebepaling van je huis te laten doen door een makelaar. Een waardebepaling biedt je een realistisch inzicht in wat je huis waard is en kan je helpen om een weloverwogen verkoopbeslissing te nemen.

Een waardebepaling door een makelaar werkt vrij eenvoudig. Je vraagt de makelaar om een inschatting van de waarde van je huis op basis van verschillende aspecten. Het kan verstandig zijn om meerdere makelaars een waardebepaling te laten doen, omdat de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Hierbij kun je tijdens het aanvragen aangeven dat je ook graag een waardebepaling van andere makelaars wilt ontvangen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te zien dat de woningmarktcijfers per locatie kunnen variëren. Beltrum is hier geen uitzondering op. De huizenprijzen hier hebben hun eigen karakteristieken en neigen hiermee te verschillen van prijzen in naburige steden en dorpen. Dit maakt het beoordelen van de vastgoedmarkt in elk gebied uniek, aangezien elke plaats zijn eigen trends en marktgedrag laat zien op basis van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met deze plaatselijke nuances bij het overwegen van jouw vastgoedkeuzes.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Beltrum

Woont je in Beltrum en overweeg je jouw huis te verkopen? Je zult merken dat er verschillen zijn tussen de makelaars in de hele omgeving. Dat zit hem in de prijsstelling, soorten dienstverlening en natuurlijk de succesratio's. De keuze is ruim, maar de ene makelaar is de andere echt niet.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Het is goed om te weten dat de juiste keuze voor een makelaar je veel kan opleveren. Iedere makelaar heeft een unieke aanpak en de kunst is er een te vinden die perfect past bij jouw verkoopwensen. Wil je een gerichte keuze maken en makelaars vergelijken in Beltrum? Dat is absoluut mogelijk.

Vergelijk makelaars in Beltrum Of lees meer over makelaars in Beltrum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beltrum

Een opvallend kenmerk bij het verkopen van jouw woning zijn de courtages. In Beltrum ligt de gemiddelde courtage van een makelaar op 1,14% van de verkoopprijs. In klinkende munt, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 487.337, betekent dit een bedrag van € 5.556. Courtages verschillen echter per makelaar, dus het is zeker waardevol om hier prijzen te vergelijken.

Als je van plan bent jouw huis te verkopen, is het belangrijk om een goede vergelijking te maken van de tarieven van makelaars. Niet alleen de courtage, maar ook eventuele extra kosten kunnen de totale kosten flink beïnvloeden. Voor een compleet beeld van alle kosten kun je tarieven opvragen bij diverse makelaars in en rondom Beltrum. Op deze manier pak je goed geïnformeerd het verkoopproces van jouw woning aan.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beltrum

In Beltrum zijn er op dit moment 951 koopwoningen. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben: je kunt ze inzetten voor volledige bewoning, maar het is ook mogelijk om een deel van de woning te verhuren of er een bedrijf aan huis te starten. Denk bij het overwegen om jouw woning te verkopen goed na over de potentie en mogelijkheden van jouw eigendom, want dit kan invloed hebben op de verkoopwaarde.

Aantal verkochte woningen in Beltrum

In de afgelopen 12 maanden hebben verschillende huiseigenaren in Beltrum besloten hun woning in de verkoop te zetten. Hieruit resulteerde een aantal geslaagde transacties. Het specifieke aantal verkochte woningen in deze periode, oftewel de transacties, wordt uitgedrukt met: 11. Dit zal verder worden geïllustreerd in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Beltrum te verkopen?

Het verkopen van je huis in Beltrum kan best een uitdaging zijn, met name door de landelijke omgeving en minder vraag vergeleken met grotere steden. Ook het op papier krijgen van alle noodzakelijke zaken, zoals een energielabel en de keuze voor een betrouwbare makelaar, kan je flink opbreken. Gelukkig vind je op jouw woning een helder stappenplan dat je ondersteunt in dit proces.

Een goed opgestelde woningpresentatie kan aanzienlijk bijdragen aan de verkoopbaarheid van je huis. Het is niet alles om een mooi huis te hebben, je moet dit ook overbrengen op potentiële kopers. Het hebben van hoogwaardige foto's en beschrijvingen zijn hierbij onmisbaar. Daarnaast kan een verhuisbedrijf je helpen om sneller te verhuizen, zodat je nieuwe eigenaren niet lang hoeven te wachten.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je benieuwd naar de huidige trends op de vastgoedmarkt in Beltrum? Goed nieuws! De woningmarktcijfers voor Beltrum worden regelmatig bijgewerkt op deze site. Het interpreteren van deze gegevens kan bijzonder nuttig zijn voor woningverkopers. Het geeft je een inzicht in de lokale markttrends, prijzen en de vraag naar woningen in je regio. Zo kun je je verkoopstrategie hierop afstemmen en een realistische vraagprijs voor jouw woning bepalen.

Voordelen van het gebruik van Huis Verkopen

Voor het verkopen van jouw woning in Beltrum, biedt HuisVerkopen.nl tal van handige tools waarmee je zowel tijd als geld bespaart. Met onze gratis dienst om een waardebepaling door een makelaar aan te vragen krijg je een geschatte woningwaarde en inzicht in de huidige vastgoedmarkt. Daarnaast kun je makelaars vergelijken en zo de beste makelaar in Beltrum vinden. HuisVerkopen.nl biedt ook de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen en zo te besparen op makelaarskosten. Bespaar tijd, minimaliseer stress en verkoop jouw huis op de slimste manier met HuisVerkopen.nl!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen