Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Eijsden

Bij de verkoop van je woning in Eijsden is het belangrijk om een betrouwbare makelaar te kiezen. Kijk naar ervaring, lokale marktkennis en beoordelingen van eerdere klanten. Een goede communicatie en transparantie in kosten zijn ook belangrijke factoren in je keuze.

Over makelaars in Eijsden

Op zoek naar dé perfecte makelaar in Eijsden? Wij houden alles voor je bij! Van de succesratio van verkoop tot aan de minimale verkoopprijs. Maar we gaan nog een stapje verder. Ook de klanttevredenheid mag niet ontbreken. Door deze makelaars met elkaar te vergelijken, krijg je een goed beeld welke makelaar het beste bij jouw wensen aansluit. Bovendien helpt het je om potentiële kosten te besparen!

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende makelaars in Eijsden? Vraag je je af welke makelaar het snelst een woning verkoopt of wie de beste klantbeoordelingen heeft? Of het nu gaat om professionaliteit, service of lokale marktkennis, je wilt de best mogelijke keuze maken, toch? Goed nieuws! Je staat op het punt om alle benodigde informatie te ontdekken om die gedroomde makelaar in Eijsden te vinden.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.580
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.595
Besparing (gem.)
€ 1.253

Actueel

 • In Eijsden hanteren makelaars courtages van 0,88% tot 1,46% van de verkoopprijs. Hierdoor zul je merken dat de kosten die je bij de verkoop van je huis kunt verwachten, sterk kunnen variëren. Dit is een gegeven dat voortdurend aan verandering onderhevig is en de stand van zaken in mei 2024 laat zien.
 • Als je kijkt naar de huidige huizenmarkt in Eijsden, dan ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 momenteel op € 3.470. Deze informatie kunnen we halen uit de meest recente woningmarktrapporten. Weet wel dat deze prijzen onderhevig zijn aan fluctuaties: het zijn slechts momentopnames.
 • Hoewel de tarieven van makelaars in Eijsden continu in beweging zijn, is het vergelijken van makelaarstarieven altijd zinvol. In feite kun je gemiddeld € 1.253 aan onnodige kosten besparen door de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Dit onderstreept het belang van het maken van goed geïnformeerde keuzes.

Uitgelichte makelaars in Eijsden

In Eijsden heb je de keuze uit meerdere makelaars die de kneepjes van het verkoopvak kennen. Na deze alinea vind je een overzicht van verscheidene makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van woningen in Eijsden. Het loont om deze makelaars met elkaar te vergelijken, zodat je inzicht krijgt in verschillen op gebieden zoals prijs, ervaring, en verkoopstrategie.

Goessens & Goessens Makelaardij

Goessens & Goessens Makelaardij is een kleinschalige makelaar, gelegen aan de Kerkstraat in Eijsden, met vijf toegewijde medewerkers. Ze bieden zowel verkoop- als aankoopdiensten aan. Hoewel ze niet aangesloten zijn bij een branchevereniging, staan ze bekend om hun professionele en plezierige service. Kies voor dit kantoor als je waarde hecht aan een persoonlijke aanpak en ervaren medewerkers.

Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo

Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo is een actief en vaardig kantoor. Zonder aansluiting bij een branchevereniging, garandeert het een individuele en authentieke aanpak. Met 4 woningen verkocht en 1 woning nog in de verkoop in de afgelopen 12 maanden, tonen ze hun effectieve werkwijze. Ze zorgen voor een gestroomlijnd proces, of je nu koopt, verkoopt, taxeert of advies nodig hebt. Hierdoor is het kiezen van Jeannot Deckers een slimme zet.

Let op: er zijn meer verkoopmakelaars actief in en rondom Eijsden dan die wij hier getoond hebben. Het kan zijn dat de ideale makelaar voor jouw specifieke situatie niet in deze lijst voorkomt. Om die te vinden, raden we je aan alle makelaars in Eijsden te vergelijken. Bij Huis Verkopen betrekken we ze allemaal in onze analyse.

Vergelijk makelaars in Eijsden Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Eijsden?

Een makelaar in Eijsden rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,06% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 432.071 in Eijsden komt dit neer op € 4.580 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Zoals de huizenprijzen in Eijsden fluctueren, zo variëren ook de tarieven van makelaars. Net zoals de markt constant in beweging is, zijn ook de kosten die je betaalt voor een makelaar geen statisch gegeven.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Eijsden 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.253 besparen door makelaars te vergelijken. Door makelaars met elkaar te vergelijken, zul je altijd de beste deal vinden en geld besparen.

Kosten van makelaars in Eijsden

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Eijsden

Als je overweegt je woning in Eijsden te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van diverse kosten die hieraan verbonden zijn. De opstartkosten zijn een van deze kosten die door de meeste makelaars in rekening worden gebracht. Dit zijn kosten die de makelaar maakt om jouw woning klaar te maken voor de verkoop. Denk hierbij aan de kosten voor het maken van professionele foto's, het opmeten van de woning, maar ook het aanmaken van een advertentie op bijvoorbeeld Funda.

Deze opstartkosten variëren per makelaar, maar over het algemeen liggen ze ergens tussen de € 400 en € 700. Hoewel deze kosten misschien als een onverwachte verrassing kunnen komen, zijn ze een normaal onderdeel van het verkoopproces. Het is een investering die je maakt om jouw woning zo goed mogelijk op de markt te brengen, zodat je uiteindelijk de beste verkoopprijs kunt realiseren.

Intrekkingskosten van makelaars in Eijsden

Als je jouw woning in Eijsden wilt verkopen, is het belangrijk dat je kennis hebt van een mogelijke kostenpost die makelaars in rekening kunnen brengen: intrekkingskosten. Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht als je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het is een vergoeding voor de makelaar voor de tijd en het werk dat tot dan toe in de verkoop van jouw woning is geïnvesteerd.

Intrekkingskosten ontstaan bijvoorbeeld als je van plan verandert en toch niet wilt verhuizen, of als je besluit de verkoop van jouw huis in eigen beheer te nemen. Soms kun je ook een andere makelaar inschakelen. Het is in ieder geval verstandig om bij het kiezen van een makelaar goed op te letten of deze kosten in de algemene voorwaarden staan, hoe hoog ze zijn en onder welke omstandigheden ze van toepassing zijn.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Eijsden met een vast tarief

Ook in Eijsden vind je makelaars die jouw huis verkopen voor een vast tarief. Hierbij weet je van tevoren precies wat je kwijt bent, zonder verrassingen. Het gemiddelde vaste tarief is € 3.250 (update: mei 2024).

Aan de andere kant kan het vaste tarief ook een nadeel zijn. Stel, je bent inmiddels verhuisd naar je nieuwe woning en je oude woning staat nog steeds te koop. De makelaar heeft het vaste tarief al opgestreken en heeft mogelijk minder motivatie om extra moeite te doen voor de verkoop van jouw huis.

Tip: Overweeg goed of je met een vast tarief of op basis van courtage wilt werken. Met een vaste prijs zijn je kosten voorspelbaar, maar het kan zijn dat de makelaar minder gemotiveerd is om jouw huis snel te verkopen. Een makelaar die op courtage basis werkt, krijgt pas betaald als de woning daadwerkelijk is verkocht.

4 feitjes over makelaars in Eijsden

 • Het is verstandig om te letten op de opstartkosten en voorwaarden bij verschillende makelaars in Eijsden, omdat deze flink kunnen variëren. Zo kun je een goede keus maken en eventueel kosten besparen. Daarom is het aan te raden om tarieven op te vragen en deze te vergelijken.
 • Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een makelaar is de gemiddelde verkoopsnelheid. Het interessante is dat de verkoopsnelheden van makelaars in Eijsden variëren, en dat een woning hier gemiddeld 35 dagen in de verkoop staat.
 • Door gebruik te maken van een makelaar kan je huis in Eijsden tot wel 15% winstgevender verkocht worden dan wanneer je zelf de verkoop regelt. Zo kun je echt het maximale uit je woningverkoop halen.
 • De meerderheid van de verkopers in Eijsden, zo'n 91%, kiest voor een traditionele makelaar die alle zorgen omtrent de verkoop uit handen neemt, boven een online makelaar die enkel de online plaatsing regelt.

Wat levert de beste makelaar in Eijsden op?

Er is een selectie verkoopmakelaars in Eijsden die een aanzienlijk betere prestatie neerzetten dan de meeste van hun collega's. Dat uit zich vooral in de gerealiseerde verkoopprijzen en de snelheid van verkoop. Deze makelaars weten het uiterste uit de verkooppotentie van een woning te halen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Eijsden herkent:

 • Uit onze cijfers komt naar voren dat de top makelaars in Eijsden in staat zijn om een woning te verkopen voor een prijs die gemiddeld € 14.174 boven de verwachte verkoopprijs ligt.
 • Ook uit onze statistieken wordt duidelijk dat de snelste makelaars in Eijsden gemiddeld 14 dagen sneller dan de concurrentie een woning verkopen. Dit geeft aan dat zij efficiënt werken en hun kennis van de plaatselijke markt effectief benutten.

De beste makelaar in Eijsden vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Sommige makelaars in Eijsden zijn bijvoorbeeld sterker in het voeren van onderhandelingen, terwijl anderen een breed netwerk hebben om je woning aan een groot publiek te presenteren. Het vergelijken van deze makelaars kan je helpen om jouw voorkeuren helder te krijgen.

Goed om te weten is dat de keuze voor een makelaar invloedrijk is. Het kan namelijk het verschil betekenen tussen een snelle, succesvolle verkoop en langdurige onzekerheid. Door de beste match te vinden, vergroot je de kans op een uitstekend verkoopresultaat.

Waar moet je op letten bij makelaars in Eijsden?

Bij het kiezen van een makelaar in Eijsden zijn er diverse punten van aandacht. We zetten de vijf belangrijkste voor je op een rij:

Ervarenheid van de makelaar

Kijk goed naar de ervaring en kennis van de makelaar. Een makelaar met lokale kennis en een grote verkooptreffer kan je helpen bij het behalen van de beste verkoopprijs.

Communicatie

Het is belangrijk dat je een makelaar kiest met wie je goed kunt communiceren. Een snelle en duidelijke communicatie kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van je woning.

Tarieven

Let op de kosten die de makelaar in rekening brengt. Via deze link kun je de tarieven van verschillende makelaars opvragen en vergelijken.

Verkoopstrategie

Elke makelaar heeft een andere verkoopstrategie. Zorg dat je een makelaar kiest wiens strategie aansluit op jouw wensen en verwachtingen.

Gratis verkoopadvies

Een verkoopadvies van de makelaar kan zeer waardevol zijn. Je kunt gratis een verkoopadvies aanvragen op deze pagina. Het is verstandig om een makelaar te kiezen wiens adviezen aansluiten bij jouw overtuigingen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De NVM, of Nationale Vereniging van Makelaars, is een prominente Nederlandse branchevereniging voor vastgoedprofessionals. Lidmaatschap biedt makelaars toegang tot een breed scala aan middelen en ondersteunt een hoge norm voor ethiek en professionaliteit in de vastgoedmarkt. Daarnaast werken er ook leden onder de labels VBO en VastgoedPRO.

In Eijsden bieden NVM-makelaars waardevolle voordelen voor woningkopers en -verkopers. Ze hebben diepgaande kennis van de lokale markt en ervaring met de unieke aspecten van wonen in dit gebied. Dit, in combinatie met de strenge opleidingseisen en permanente her- en bijscholing die de NVM vereist, maakt een NVM-makelaar de ideale keuze bij een vastgoedtransactie in Eijsden.

Wat doet een makelaar in Eijsden?

Een goede makelaar kan een enorm verschil maken in het proces van de verkoop van je woning in Eijsden. Deze expert brengt niet alleen uitgebreide kennis van de lokale markt mee, maar ook een netwerk en vaardigheden in onderhandeling.

Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van de juiste verkoopprijs, het organiseren van bezichtigingen of het onderhandelen met potentiële kopers. Het is geen sinecure en daarom is het zo waardevol om een ervaren makelaar in te schakelen.

 • Bepalen van de juiste verkoopprijs
 • Organiseren van bezichtigingen
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Zorgen voor de juridische afhandeling
 • Promoten van je woning op relevante platforms

Waarom een makelaar in Eijsden inschakelen?

Als je overweegt om je huis in Eijsden te verkopen, dan kun je overwegen om een makelaar in te schakelen. Een makelaar biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van het zelf verkopen van je huis. Ze beschikken over uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt in Eijsden, hebben toegang tot een breed netwerk van potentiële kopers en zijn gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen. Deze combinatie kan een aanzienlijk verschil maken voor de snelheid en het succes van je verkoop.

Kennis van de locale huizenmarkt

Als geen ander kent een makelaar de huizenmarkt in Eijsden. Zij zijn op de hoogte van de recente verkoopprijzen, kennen de vraag en het aanbod en hebben inzicht in de lokale trends en ontwikkelingen. Deze kennis kan je helpen om de juiste verkoopprijs te bepalen en strategieën te bepalen.

Netwerk en zichtbaarheid

Een ander opvallend voordeel van een makelaar is de mogelijkheid om je huis bloot te stellen aan een breed netwerk van potentiële kopers. Bovendien is je huis beter zichtbaar op diverse online en fysieke platforms. Een grotere zichtbaarheid betekent meer potentiële kopers en dat kan de kans op een succesvolle verkoop sterk verbeteren.

Expertise in onderhandelingen

Een makelaar beheerst als geen ander de kunst van onderhandelingen. Ze kunnen je helpen om de beste prijs voor je huis te krijgen door gebruik te maken van hun ervaring en strategieën. Zelfs bij complexe of lastige situaties weten zij door hun expertise het beste eruit te halen.

Begeleiding van begin tot eind

Tot slot, bij het inschakelen van een makelaar krijg je volledige begeleiding tijdens het gehele verkoopproces. Van de initiële verkoopstrategie en marketing, tot aan de afhandeling van alle administratie en papieren bij de notaris. Dit neemt een hoop stress en verantwoordelijkheid weg.

Makelaars in Eijsden vergelijken

Het vinden van de juiste verkoopmakelaar in Eijsden kan een behoorlijke klus zijn. Gelukkig maakt Huis Verkopen dit een stuk eenvoudiger door het mogelijk te maken om lokale makelaars op prestaties, zoals verkoopopbrengst en snelheid, te vergelijken.

 • Vergelijken levert gratis verkoopadvies
 • Scherper makelaarstarief mogelijk
 • Vindt de meest succesvolle makelaar
 • Vindt een makelaar afgestemd op jouw voorkeuren

Met Huis Verkopen kan je gericht zoeken naar de makelaar die het beste aansluit bij jouw situatie. Of je jouw woning nu juist heel snel wilt verkopen, of streeft naar een maximale verkoopopbrengst, Huis Verkopen helpt je om de beste keuzes te maken op basis van jouw specifieke wensen.

Vergelijk makelaars in Eijsden Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Eijsden

De gemiddelde makelaarskosten in Eijsden zijn € 4.580. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de diensten die je van de makelaar afneemt.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Eijsden is 35 dagen. Houd in gedachten dat dit een gemiddelde is. Jouw huis kan sneller of langzamer verkocht worden.

Door makelaars te vergelijken, kun je aanzienlijk besparen. De gemiddelde besparing op makelaarskosten in Eijsden door te vergelijken is € 1.253. Kijk op onze vergelijkingspagina voor meer informatie.

Het gemiddelde tarief van makelaars in Eijsden die een vast tarief hanteren is € 3.250. Dit kan variëren, kijk dus altijd goed naar de tarieven van de makelaars.

Voor het bepalen van de waarde van jouw huis, kun je het best een waardebepaling aanvragen bij een makelaar. Dit kan eenvoudig via onze website.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen