Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Eijsden

In Eijsden, een pittoresk plaatsje in Limburg, speelt de huizenmarkt zich af als een boeiend ballet. De waarde van je huis wordt hier beïnvloed door vele factoren, variërend van vraag en aanbod tot de huidige hypotheekrente. Maak kennis met de trends en statistieken om strategisch je huis te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Eijsden

De gemiddelde verkoopprijs in Eijsden is in de laatste 3 maanden € 432.071 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 432.043 euro. Dit geeft een duidelijk inzicht in de huidige stand van de woningmarkt in Eijsden. Voor meer specifieke informatie over je eigen woning, is het een goed idee om een lokale makelaar te raadplegen. Bekijk hieronder de volledige weergave van deze woningmarktcijfers:

Huizenprijzen in Eijsden

Afgelopen 3 maanden

€ 315.000
€ 399.000
€ 482.000

De waarde per vierkante meter is een uniek en aandachtig te bekijken element in elke woningmarktanalyse, zoals die van Eijsden. Dit komt doordat het een heldere index geeft van de richting die de lokale markt op beweegt. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Eijsden op € 3.470. Houd in gedachten dat er vaak een verschil is tussen de vraagprijs en verkoopprijs per vierkante meter, zoals zichtbaar wordt in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Eijsden per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.900
€ 3.600

Prijsontwikkeling Eijsden laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Eijsden zeker in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand bedroeg € 432.071 euro. Om een beter inzicht te krijgen in de prijsbewegingen, zie je hieronder de meest recente marktcijfers:

Wat is mijn woning in Eijsden waard?

De waarde van je huis in Eijsden is afhankelijk van verschillende factoren. De karakteristieken van jouw woning zoals het woningtype, de grootte van het oppervlak en de onderhoudsstatus spelen een grote rol bij de waardebepaling van je woning. Ook heeft de huidige staat van de huizenmarkt invloed op wat je huis in Eijsden waard kan zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de waarde van jouw woning in Eijsden? Een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar kan dan het beste zijn dat je kan ondernemen. De uitkomst hiervan kan je helpen bij het nemen van een beslissing om al dan niet je woning te verkopen. Via deze link kun je een gratis waardebepaling aanvragen.

Een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een makelaar die de huidige conditie van je woning en de marktsituatie in Eijsden begrijpt. Dit geeft je een realistisch en betrouwbaar inzicht in de waarde van je huis. Hieruit kan je met meer zekerheid beslissen of je jouw woning wilt verkopen of niet. Een gratis waardebepaling door een makelaar blijkt dus altijd een goede zet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De onroerendgoedmarkt varieert altijd volgens regio. Gemeenten rondom Eijsden hebben hun eigen unieke dynamiek in termen van woningprijsontwikkelingen. Het is geen verassing dat de huizenprijzen per locatie aanzienlijk fluctueren.

Door niet alleen naar de getallen in Eijsden te kijken, maar ook naar cijfers in naburige gemeenten, krijgen we een genuanceerder beeld van de huidige marktsituatie. Dit verduidelijkt hoe de prijzen in Eijsden zich verhouden tot omliggende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Eijsden

Wanneer je jouw huis gaat verkopen in Eijsden, houd in gedachten dat de prestaties van makelaars uiteenlopen. Verschillen in gemiddelde verkoopsnelheid, percentage van de vraagprijs gehaald en kwaliteit van de service, zijn enkele parameters waarop makelaars variëren. Doe dus onderzoek en kies niet lukraak; een weloverwogen keuze loont.

Het selecteren van de passende makelaar kan ook aanzienlijk schelen in kosten en voldoening. Niet alleen kunnen sommige makelaars een hoger percentage van de vraagprijs voor jouw huis genereren, het maakt ook het verkoopproces soepeler en minder stressvol. Kom meer te weten over de beschikbare makelaars in Eijsden en hun prestaties door het gebruik van onze handige makelaars vergelijking tool.

Vergelijk makelaars in Eijsden Of lees meer over makelaars in Eijsden

Gemiddelde tarieven van makelaars in Eijsden

De kosten of courtages van makelaars kunnen flink variëren. In Eijsden bedraagt de gemiddelde courtage 1,06% van de verkoopprijs van jouw woning. Op basis van de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 432.071 in deze regio, betekent dit in euros een gemiddelde courtage van € 4.580. Dit is een bedrag dat je meeneemt in jouw overwegingen.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het belangrijk om te letten op meer dan enkel de kosten van de makelaar. De goedkoopste makelaar is niet automatisch de beste keuze. Kijk naar hun expertise, hun netwerk en de manier waarop ze jouw woning op de markt brengen. Dit zijn aspecten die, adequaat ingezet, het verschil kunnen maken tussen een soepele verkoop en een lang verkooptraject.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Eijsden

In Eijsden bevinden zich in totaal 3143 koopwoningen. Echter, slechts een klein deel van deze woningen staat op elk gegeven moment te koop. Wat dit voor jou als mogelijke woningverkoper betekent? Door deze relatieve schaarste kunnen je verkoopkansen en onderhandelingspositie verbeteren. Het aantrekkelijke aanbod en de beperkte beschikbaarheid maken jouw woning tot een gewild object op de markt.

Aantal verkochte woningen in Eijsden

In het afgelopen jaar is de woningmarkt in Eijsden flink in beweging geweest. Het aantal huizen dat te koop werd gezet, de zogeheten aanmeldingen, toont een gevarieerd patroon. Maar nog interessanter is het aantal daadwerkelijk verkochte woningen: de transacties. Het exacte aantal transacties in Eijsden in de laatste 12 maanden, vind je terug in de onderstaande grafiek met de tag 49:

Ben je van plan jouw huis in Eijsden te verkopen?

Ben je van plan om jouw geliefde stek in Eijsden op de markt te zetten? Het verkoopproces kan best uitdagend zijn, daarom hebben wij bij Huis Verkopen een eenvoudig te volgen stappenplan geconsolideerd, die de complexiteit uit de verkoop haalt en jouw begeleidt bij iedere stap die je neemt. We adviseren altijd nauwkeurig en zorgvuldig elke fase van het proces aan te gaan, om ervoor te zorgen dat je vol zelfvertrouwen de verkoop ingaat.

Het succes van de verkoop van jouw huis hangt sterk samen met de keuze van de makelaar. Daarom raden we ook aan om grondig onderzoek te doen naar potentiële makelaars. Een goede makelaar kan het verschil maken in het eindresultaat en de snelheid van de verkoop. Wanneer je jouw huis verkoop volgens ons gestructureerde stappenplan, dan ben je verzekerd van een helder en efficiënt verkoopproces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op HuisVerkopen.nl! Merk je dat de huizenprijzen in Eijsden continu veranderen? Je bent dan op de juiste plek. Wij houden de prijsontwikkeling nauwlettend in de gaten. Vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen en meer, we houden het allemaal actueel en up-to-date voor je. Als je overweegt om je huis te verkopen, vind je hier alle relevante informatie die je nodig hebt.

Wat biedt Huisverkopen.nl jou?

Op HuisVerkopen.nl vind je een breed scala aan tools om de verkoop van jouw woning te regelen. Wil je de waarde van je huis weten? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Ook kun je via onze site makelaars vergelijken om de beste makelaar in Eijsden te vinden. Ons stappenplan helpt je bij elke stap van het verkoopproces, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Ontdek ook eens onze aanvullende diensten zoals het aanvragen van een energielabel of vinden van een verhuizer. Met Huis Verkopen regel je de verkoop van jouw woning op een moderne en efficiënte manier.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen