Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Banholt

In Banholt biedt de huidige woningmarkt een fascinerend panorama. Met verschuivende woontrends en fluctuerende vastgoedprijzen, biedt Banholt een mengeling van kansen om je huis succesvol te verkopen. Ontdek meer met onze handige statistieken en vastgoedcijfers.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Banholt

De gemiddelde verkoopprijs in Banholt is in de laatste 3 maanden € 337.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 513.750 euro. Dit geeft een interessant inzicht in de stand van de huidige woningmarkt. Het vergelijken van de verkoop- en vraagprijzen kan je helpen te begrijpen hoe aantrekkelijk Banholt momenteel is voor zowel kopers als verkopers. Hieronder vind je een overzicht van deze prijzen in de vorm van een informatieve grafiek:

Huizenprijzen in Banholt

Afgelopen 3 maanden

€ -190.000
€ 187.000
€ 564.000

Bereid je voor op een essentiële grafiek met de recentste marktcijfers, specifiek over Banholt. Deze grafiek illustreert de beweging in de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 gedurende de laatste drie maanden. Met deze informatie krijg je een helder beeld van het huidige vastgoedklimaat in Banholt:

Huizenprijzen in Banholt per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -3.300
€ 200
€ 3.600

Prijsontwikkeling Banholt laatste 12 maanden

Om een goed beeld te krijgen van de woningmarkt in Banholt, kun je de ontwikkeling van de huizenprijzen in dit dorp van de afgelopen 12 maanden observeren. Zo was de gemiddelde verkoopprijs vorige maand € 337.500 euro. Deze gegevens bieden een objectief, niet-gekleurd beeld, in lijn met de stand van de landelijke huizenprijzen. Hieronder vind je de grafiek van deze prijsontwikkelingen:

Wat is mijn woning in Banholt waard?

De waarde van jouw woning in Banholt is constant in beweging. Deze fluctuaties worden veroorzaakt door talloze factoren, zoals recente verkopen in de buurt, de staat van jouw huis, en de huidige vastgoedmarkt. Deze veranderingen kunnen aanzienlijke invloed hebben op het bedrag dat je kunt vragen voor jouw woning.

Om deze reden is het zeer raadzaam om een duidelijk inzicht te krijgen in de waarde van je woning. Als je overweegt je huis te verkopen, wil je natuurlijk dat je de best mogelijke prijs krijgt. Een goede aanpak hiervoor is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een professionele makelaar. Deze service kun je eenvoudig aanvragen via deze link.

Een gratis waardebepaling aan huis is verre van omslachtig. Een professionele makelaar komt bij je thuis om de staat van de woning te beoordelen en relevante informatie over de markt te verzamelen. Hierbij wordt rekening gehouden met zaken zoals vergelijkbare woningen in de buurt en recente verkoopprijzen. Deze service is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de wereld van vastgoed zijn lokale verschillen van grote invloed. Zo kun je zien dat de huizenprijzen in dorpen rondom Banholt aanzienlijk kunnen afwijken van de prijzen in Banholt zelf. Om overzicht te krijgen in dit complexe landschap, is het raadzaam om niet alleen naar Banholt te kijken, maar ook de nabije gebieden in beschouwing te nemen:

Het begrijpen van hoe de prijzen variëren in verschillende omgevingen, draagt bij aan een grondige kennis van de vastgoedmarkt. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie op de huizenmarkt in deze regio:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Banholt

Een huis in Banholt kan van dag tot dag sterk fluctueren in verkoopprijs, en dit is grotendeels te wijten aan de verschillende statistieken van makelaars in het gebied. Van het aantal succesvolle verkopen, tot de gemiddeld gehanteerde verkoopprijs en de waardering van hun klantenservice: je zult deze factoren allemaal moeten overwegen bij het kiezen van jouw makelaar.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan een groot verschil maken in de uiteindelijke uitkomst van de verkoopcijfers. Ga hiervoor aan de slag met ons handige hulpmiddel voor het makelaars vergelijken, om er zeker van te zijn dat je met de juiste professional aan de slag gaat. Vergeet niet om informatie van meerdere makelaars te verzamelen en naast elkaar te leggen, voor een weloverwogen beslissing.

Vergelijk makelaars in Banholt Of lees meer over makelaars in Banholt

Gemiddelde tarieven van makelaars in Banholt

Courtages: mogelijk een van de belangrijkste punten om naar te kijken als je jouw huis wilt verkopen. In Banholt kom je als verkoper gemiddeld uit op een courtage van 1,22% van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit komt neer op een bedrag van € 4.118, uitgaande van de gemiddelde woningprijs in Banholt van € 337.500.

Als je overweegt jouw huis te verkopen, is het van groot belang om een makelaar te kiezen die niet alleen betrouwbaar en vakbekwaam is, maar ook aansluit bij jouw situatie en woning. Jouw keuze bepaalt in grote mate de uiteindelijke verkoopervaring en -resultaten. Een geweldige website om je in deze zoektocht te helpen is makelaars vergelijken. Hier kunnen makelaars jou informeren over hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Zorg ervoor dat je een weloverwogen keuze maakt!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Banholt

In het pittoreske Banholt vind je een selectie aan koopwoningen, zowel voor persoonlijk verblijf als voor verhuurdoeleinden. De totale pool aan koopwoningen in dit dorp is echter sterker gefocust op bewoners, met 332 huizen in het eigendom van inwoners. Het is van belang om te begrijpen dat van dit totaal aantal koopwoningen slechts een beperkt deel open staat voor nieuwe kopers of huurders. Dit heeft deels te maken met de wens van huidige eigenaren om hun woning te behouden, soms voor toekomstige generaties.

Aantal verkochte woningen in Banholt

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Banholt zowel nieuwe aanmeldingen als transacties gezien. Aanmeldingen vertegenwoordigen de huizen die in de verkoop gezet zijn. Onder transacties vallen de huizen die zijn verkocht. Het aantal verkochte huizen in Banholt, oftewel het aantal transacties, bedraagt 5. Zie de gedetailleerde maandelijkse en jaarlijkse aantallen in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Banholt te verkopen?

Als je jouw huis in Banholt wilt verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met diverse zaken. Je wilt natuurlijk dat alles soepel verloopt, om dat te bereiken is het zaak om vooraf goed voorbereid te zijn. Zo is het belangrijk om een realistische waardebepaling te laten doen, om zeker te zijn dat je de juiste prijs vraagt. Ook moet je een energielabel voor je huis aanvragen. Daarnaast moet je een goede makelaar vinden die je kan bijstaan en adviseren in dit proces.

Een stappenplan kan een handige leidraad zijn voor het hele verkoopproces van je huis. In zo'n stappenplan worden overzichtelijk alle zaken opgesomd die geregeld moeten worden. Dit varieert van een woningpresentatie tot het uitonderhandelen van de verkoopprijs. Met een degelijk plan van aanpak zorg je voor structuur en overzicht, wat kan zorgen voor een rustiger verkoopproces. Het kan je ook helpen om zeker te weten dat je niets belangrijks over het hoofd ziet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op onze website is er een schat aan informatie beschikbaar die met aandacht is samengesteld voor mensen zoals jij. Op dit moment bekijk je de woningcijfers van Banholt. Deze informatie is betrouwbaar en up-to-date, zodat je de huidige stand van de huizenmarkt kunt volgen. Door hier regelmatig terug te komen, krijg je een algemeen beeld van de beste tijd om je woning te verkopen in de huidige markt.

Hulp bij het navigeren van de huizenmarkt

Naast statistieken en cijfers biedt Huis Verkopen ook tools en diensten om je te helpen bij de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, onze website biedt je de mogelijkheid om waardebepaling door een makelaar aan te vragen. We zorgen ervoor dat je de beste lokale makelaar kunt vinden en bieden zelfs een tool om makelaars te vergelijken. De kosten van de makelaardij kunnen flink oplopen, onze website kan je helpen om te besparen op deze kosten. Wij bieden een compleet stappenplan en andere handige hulpjes, zoals het aanvragen van een energielabel, om ervoor te zorgen dat je geen stap over het hoofd ziet bij de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen