Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Gronsveld

Welkom op de pagina met relevante vastgoedcijfers en statistieken voor als je overweegt je huis te verkopen in Gronsveld. De woningmarkt hier is uniek, met fluctuerende vraagprijzen per vierkante meter en variërende verkoopprijzen. Bekijk ons overzicht voor inzicht in de ontwikkeling van de huizenprijzen en het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Gronsveld

De gemiddelde verkoopprijs in Gronsveld is in de laatste 3 maanden € 429.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 413.000 euro. Wanneer de verkoopprijs hoger is dan de vraagprijs wijst dit doorgaans op een sterke vastgoedmarkt en een hoge vraag naar woningen in het gebied. Hieronder kan je de evolutie van deze prijzen van de afgelopen drie maanden bekijken:

Huizenprijzen in Gronsveld

Afgelopen 3 maanden

€ 258.000
€ 369.000
€ 479.000

Als je de woningmarkt in Gronsveld beter wilt begrijpen, loont het om eens naar de vierkante meter prijzen te kijken. Dit biedt je namelijk een indicatie van de huidige marktkansen. Bijzonder opmerkelijk is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in dit gebied. Kijk eens naar deze cijfers, het is namelijk € 3.152 euro per m2! Hieronder presenteren we een grafiek die meer inzicht biedt in de prijsontwikkelingen van de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Gronsveld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.000
€ 3.300

Prijsontwikkeling Gronsveld laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er beweging opgemerkt in de huizenprijzen in Gronsveld. Deze ontwikkeling biedt een indicatie van de marktbewegingen in deze periode.

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in de afgelopen maand is € 429.250 euro. Deze informatie luidt de inleiding in voor de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Gronsveld waard?

De waarde van je woning in Gronsveld kan variëren op basis van verschillende elementen. Factoren zoals het soort woning, de grootte, de huidige conditie, en de toestand van de vastgoedmarkt kunnen de prijs aanzienlijk beïnvloeden. Aangezien al deze factoren continu veranderen, moet de waarde van je huis met enige regelmaat opnieuw worden geëvalueerd.

Heb je je ooit afgevraagd wat jouw huis in Gronsveld waard is? Een gratis woningbeoordeling door een professionele makelaar kan deze vraag duidelijk beantwoorden. Niet alleen zorgt een gratis waardebepaling voor helderheid, maar het helpt je ook bij de beslissing of het verstandig is om jouw woning op dit moment te verkopen.

Een gratis waardebepaling wordt grondig uitgevoerd door een makelaar. Deze makelaar analyseert alle factoren die de prijs van jouw woning kunnen beïnvloeden. Het verkrijgen van een deskundige, accurate taxatie van je huis kan je een significant voordeel bieden, vooral wanneer je overweegt om de woning in de nabije toekomst te verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wonen in Gronsveld en je wilt weten hoe jouw woningwaarde zich verhoudt ten opzichte van andere plaatsen? Elke woonplaats heeft zijn unieke marktsituatie. In Gronsveld bijvoorbeeld, kan het zo zijn dat de huizenprijzen afwijken van omliggende gemeenten.

Zo heeft niet alleen Gronsveld, maar ook de omliggende plaatsen hun eigen huizenmarkt. Deze prijsinformatie is zowel voor kopers als verkopers van grote waarde. Een vergelijking met andere gemeenten kan je helpen een helder beeld te krijgen van de actuele marktsituatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Gronsveld

Op het platform HuisVerkopen.nl zijn we helemaal bij als het gaat om de woningmarkt in Gronsveld. Zo houden we nauwgezet bij welke makelaars er uitblinken in snelheid van woningverkoop, een hogere verkooprijs weten te realiseren en welke makelaars het meeste woningen verkopen. We houden zelfs bij hoe lang ze erover doen om die woningen te verkopen, zodat jij een makelaar kunt kiezen die aansluit bij je verwachtingen.

In je zoektocht naar een makelaar is het vergelijken van de prestaties, statistieken en cijfers een sleutel tot succes. Door deze grondige vergelijking krijg je inzicht in welke makelaar je kan helpen jouw woning niet alleen verkocht te krijgen, maar tevens voor een hogere verkoopprijs. Daarmee maak je een onderbouwde keuze voor een makelaar die het meeste uit jouw woningverkoop kan halen.

Vergelijk makelaars in Gronsveld Of lees meer over makelaars in Gronsveld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Gronsveld

Je zou wel eens versteld kunnen staan van de variëteit aan courtages die makelaars in Gronsveld hanteren. Het gemiddelde tarief, ook wel courtage genoemd, ligt rond de 1,12%. Dit betekent dat je bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning in Gronsveld die op € 429.250 ligt, gemiddeld € 4.808 aan courtagekosten kwijt bent.

Als je een huis wilt verkopen in Gronsveld, let dan niet alleen op de courtages. Makelaars verschillen namelijk ook op andere aspecten zoals de service die ze bieden, hun bereikbaarheid, lokale kennis en ervaring. Om het je gemakkelijk te maken kun je op onze website makelaars vergelijken met jouw unieke wensen en behoeftes. Zo vind je de makelaar die het beste bij jou en jouw situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Gronsveld

In Gronsveld bevinden zich 1070 koopwoningen. Maar qua aankoopmogelijkheden moet je je realiseren dat slechts een klein deel hiervan beschikbaar is op de markt. Deze schaarste kan in jouw voordeel werken wanneer je je woning wilt verkopen, aangezien beperkte beschikbaarheid de vraag en mogelijk ook de verkoopprijs kan verhogen.

Aantal verkochte woningen in Gronsveld

In Gronsveld zijn de afgelopen 12 maanden woningen aangemeld en verkocht. Aanmeldingen betreffen woningen die voor verkoop beschikbaar werden en transacties staan voor daadwerkelijk verkochte woningen. Het totaal aantal verkochte woningen in Gronsveld, oftewel de transacties, is 25. Hieronder vind je de grafiek die het aantal aanmeldingen en transacties van de afgelopen 12 maanden toont:

Ben je van plan jouw huis in Gronsveld te verkopen?

Overweeg je om je huis in Gronsveld te verkopen? Het is niet altijd makkelijk om te navigeren door het doolhof van alles wat geregeld moet worden. Van het regelen van een energielabel tot het selecteren van een betrouwbare makelaar of misschien zelfs een verhuisbedrijf. Gelukkig maakt Huis Verkopen het eenvoudiger voor je met een handig stappenplan voor jouw woning op onze site.

Ongeacht hoe stressvol het verkoopproces kan lijken, bedenk altijd dat een grondige voorbereiding het halve werk is. Elk onderdeel van het proces, hoe klein ook, verdient aandacht. Vooral het kiezen van een effectieve makelaar speelt een doorslaggevende rol. Zorg er daarom voor dat je goed geïnformeerd bent door middel van ons stappenplan en besteed de nodige tijd aan iedere stap in het proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We willen je graag goed informeren, dus we zorgen er op Huis Verkopen voor dat je altijd toegang hebt tot bijgewerkte en betrouwbare informatie. Alle woningcijfers van Gronsveld die we op het platform presenteren, zijn met veel zorg samengesteld en up-to-date, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op nauwkeurige en relevante gegevens. Het raadplegen van deze gegevens stelt je in staat om de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Gronsveld te kennen en efficiënt je verkoopmoment te kiezen.

De voordelen van verkoopplanning met Huis Verkopen

De site van Huis Verkopen is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die van plan is een huis te verkopen. Niet alleen krijg je inzicht in de markt door middel van onze nauwgezette woningcijfers, we bieden ook hulpmiddelen die je leven gemakkelijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van gratis waardebepaling om een realistische prijs voor je woning te weten, makelaars vergelijken om de passende professional te vinden voor jouw verkoop in Gronsveld, en checken van makelaarstarieven om te besparen op verkoopkosten. Er is ook een handig stappenplan beschikbaar waarmee je de verkoop van jouw woning tot in de details kunt plannen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen