Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Ermelo

Het vinden van een goede verkoopmakelaar in Ermelo is geen sinecure, maar het is een belangrijke stap in het proces van je huis verkopen. De juiste makelaar kan een significant verschil maken in de uiteindelijke opbrengst van je woning. Onderzoek zorgvuldig en kies wijs, het maakt het verschil.

Over makelaars in Ermelo

Het selecteren van de perfecte makelaar in Ermelo kan een aanzienlijk verschil maken in de verkoop van je woning. Elke makelaar heeft een unieke aanpak, strategie en netwerk. Sommige makelaars hebben misschien een breder klantenbestand, terwijl anderen meer persoonlijke service bieden. De keuze van de makelaar beïnvloedt dus direct hoe vlot en succesvol de verkoop van je huis verloopt.

We houden voortdurend bij hoe makelaars in Ermelo presteren. Door regelmatig gegevens te vergelijken en resultaten te analyseren, krijgen we een duidelijk beeld van wie het beste presteert op verschillende criteriums. Daarom ben je bij ons verzekerd van de meest betrouwbare informatie. Om je te helpen bij de belangrijke beslissing van het kiezen van een makelaar, vind je hier alle relevante informatie over de makelaars in Ermelo.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.011
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.530
Besparing (gem.)
€ 1.234

Actueel

 • De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Ermelo bedraagt op dit moment € 536.685 euro, terwijl de prijs per vierkante meter € 4.540 euro is. Inzicht in deze en andere cijfers over de woningmarkt kun je vinden door een kijkje te nemen op de huizenprijzen pagina.
 • Als je van plan bent om je huis te verkopen, is het handig om te weten dat de gemiddelde makelaarscourtage in Ermelo op dit moment 1,12% is mei 2024. Je kunt hier meer informatie vinden over het huis verkopen in Ermelo.
 • De tarieven van makelaars in Ermelo variëren sterk, het is daarom verstandig om deze te vergelijken. Dit kan ertoe leiden dat je gemiddeld € 1.234 bespaart op de verkoop van je huis. Meer informatie over het vergelijken van makelaarstarieven in Ermelo kun je vinden op onze website.

Uitgelichte makelaars in Ermelo

In Ermelo vind je tal van makelaars die een uitgebreide expertise hebben op het gebied van de verkoop van huizen. Direct volgend op deze tekst bieden we je een overzicht van uiteenlopende verkoopmakelaars actief in Ermelo. Het is nuttig om een vergelijking te maken tussen deze makelaars, omdat dit je inzicht verschaft in hun verschillende aanpakken, diensten en tarieven.

Logo Jan van den Berg Makelaardij

Jan van den Berg Makelaardij

Bij makelaar Jan van den Berg krijg je precies wat je nodig hebt voor jouw woonreis. Dit betekent niet alleen hulp bij het zoeken en kopen van een nieuwe woning, maar ook ondersteuning bij de verkoop van jouw huidige huis. Daarnaast wordt er gekeken naar mogelijkheden rondom verbouwen en herindeling van de kavel. Als extra pluspunt kun je hier ook terecht in het Engels. Zo wordt jouw woonreis zorgeloos en succesvol.
Logo Midden Nederland Makelaars B.V. - Ermelo

Midden Nederland Makelaars BV - Ermelo

Bij Midden Nederland Makelaars - Ermelo vind je een persoonlijke aanpak en aandacht, ondanks de grootte van hun team. Met zeven vestigingen zijn ze aanwezig in de Gelderse Vallei en Noord-West Veluwe en tonen betrokkenheid bij de lokale omgeving. Ze bieden diensten aan voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel residentieel als bedrijfsonroerend goed. Ook bieden ze expertise in hypotheken, woningstyling en -fotografie. Hun medewerkers spreken Nederlands en Engels.
Logo Randmeer Makelaars Ermelo

Randmeer Makelaars Ermelo

Randmeer Makelaars Ermelo zet jou centraal en staat voor een open, toegankelijke en resultaatgerichte werkwijze. Deze NVM-gecertificeerde makelaar biedt professionele ondersteuning bij verkoop, aankoop en zelfs bij taxaties en verhuur. Met hun specialisatie in nieuwbouw, monumenten, woningstyling en woningfotografie gaan ze ook graag een stap verder, zorgen ze voor een uitgebreide, aantrekkelijke huisbrochure en een unieke website voor je woning. Ontdek hun persoonlijke en toekomstgerichte aanpak tijdens een gratis kennismaking.
Logo Vinke Veluwe Makelaars

Vinke Veluwe Makelaars

Als je zoekt naar een makelaar die de mooiste plekjes van de Veluwe kent, dan is Vinke Veluwe Makelaars de juiste keuze. Met bijna 50 jaar ervaring en een gedreven team van gecertificeerde makelaars, combineren ze kennis en innovatie om jouw woning succesvol te verkopen of aan te kopen. Ze zijn zes dagen per week actief, ook in de avonden, en hebben specialismen in diverse soorten vastgoed. Hun service is helder, flexibel en sterk klantgericht.

Kraaijenhof Vastgoed

Bij Kraaijenhof Vastgoed kun je rekenen op betrouwbare en gecertificeerde dienstverlening. Aangesloten bij de VBO branchevereniging, met diverse certificaten op naam, biedt deze makelaar deskundig advies en service. Of je nu zoekt naar jouw droomhuis of je woning wilt verkopen, Kraaijenhof Vastgoed is een goede keuze voor grondige ondersteuning in dit proces.

Uniecker Wonen Makelaars

Bij Uniecker Wonen Makelaars ben je aan het juiste adres voor verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen. Deze makelaar denkt graag met je mee, biedt helder advies en begeleiding op maat. Ook buiten kantooruren zijn ze beschikbaar. Hun aanpak is zowel informeel als professioneel en resultaatgericht. Met aantrekkelijke tarieven, dankzij een efficiënte bedrijfsvoering, en een lidmaatschap van branchevereniging VBO zijn ze een betrouwbare partner in de makelaardij.

Let op: In en rondom Ermelo zijn nog veel meer verkoopmakelaars actief dan hierboven vermeld. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Ermelo mee in onze vergelijking. De ideale makelaar voor jouw situatie staat misschien niet in de bovenstaande lijst, maar je vindt hem zeker door een goede vergelijking te maken.

Vergelijk makelaars in Ermelo Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Ermelo?

Een courtage is een percentage van de verkoopprijs dat je de makelaar betaalt als beloning voor het verkopen van jouw woning. Dit stimuleert de makelaar om jouw woning voor de hoogste prijs te verkopen.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Ermelo 0,46% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.234 door eerst tarieven op te vragen.

Het is dus zeer verstandig om verschillende makelaars te vergelijken voordat je definitief besluit wie je huis gaat verkopen. Op deze manier bereid je je voor op een succesvolle verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Ermelo

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 6.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Ermelo

In de wereld van de makelaardij worden vaak zogenaamde opstartkosten gerekend. Bij verkoop van jouw woning zul je ook merken dat de meeste makelaars in Ermelo deze kosten in rekening brengen. Maar wat houden opstartkosten eigenlijk in? Opstartkosten zijn de kosten die een makelaar rekent voor de tijd en het werk dat hij of zij investeert voordat de verkoop daadwerkelijk van start gaat. Denk hierbij aan het maken van professionele foto's, het ontwerpen en plaatsen van de verkoopadvertentie, administratieve kosten en de waardebepaling van jouw woning.

In Ermelo variëren de gemiddelde opstartkosten voor makelaars tussen de € 400 en € 700. Het is belangrijk om deze kosten te vergelijken en in overweging te nemen bij het kiezen van een makelaar. Wil je meer inzage in de mogelijke kosten van verschillende makelaars in Ermelo? Het is mogelijk en zeer eenvoudig om via deze website de tarieven op te vragen bij diverse makelaars. Op deze manier krijg je een helder beeld van de opstartkosten en kun je een weloverwogen keuze maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Ermelo

Wanneer je besluit jouw woning in Ermelo te verkopen met de hulp van een makelaar, is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars in deze regio zogenaamde intrekkingskosten kunnen rekenen. Dit zijn kosten die je moet betalen als je ervoor kiest om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Denk hierbij aan situaties waarin je om persoonlijke redenen besluit toch niet te verhuizen of wanneer je een aantrekkelijk bod krijgt van een kennis en besluit de woning buiten de makelaar om te verkopen.

Intrekkingskosten zijn bedoeld om de makelaar te compenseren voor de tijd en moeite die hij al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken. Het is daarom van groot belang dat je dit aspect helder hebt voordat je een verkoopcontract tekent met een makelaar. De gemiddelde intrekkingskosten die makelaars in Ermelo rekenen bedragen € 500. Houd deze extra kostenpost in gedachten wanneer je besluit om jouw woning in de verkoop te zetten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Ermelo met een vast tarief

In Ermelo vind je ook makelaars die werken met een vast tarief. Bij deze vorm van dienstverlening zijn alle standaard diensten in het tarief inbegrepen. Hierbij kun je denken aan promotie van jouw huis, onderhandelen met potentiële kopers en de finale verkoopafhandeling. Gemiddeld hanteren vast tarief-makelaars in Ermelo een tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Hoewel een vast tarief op het eerste moment prettig lijkt, brengt het ook risico's met zich mee. Stel je voor: Je huis is snel verkocht. In dat geval heb je uiteindelijk relatief veel betaald voor de weinige uren die de makelaar eraan heeft besteed. Op deze manier kan een vast tarief minder voordelig zijn dan je initieel had gedacht.

Tip: Het kan enorm lonend zijn om de verschillende tarieven en soorten tarieven die makelaars aanbieden, naast elkaar te leggen. Je krijgt zo een concreet inzicht in wat deze verschillen voor jou als woningverkoper inhouden. Neem de tijd voor een grondige vergelijking en kies niet overhaast voor de eerste de beste makelaar die je tegenkomt.

4 feitjes over makelaars in Ermelo

 • Met de steun van makelaars worden huizen in Ermelo doorgaans 30% sneller verkocht dan wanneer je ervoor kiest om alles zelf te regelen.
 • Een groot percentage verkopers in Ermelo neigt eerder naar een full-service makelaar dan naar een internetmakelaar, met zo'n 93% die deze voorkeur uitdrukt.
 • De meeste verkopers in Ermelo kiezen niet altijd voor de makelaar met de laagste kosten. Ze vinden een hogere verkoopprijs belangrijker dan het besparen op makelaarskosten.
 • Een huis verkopen in Ermelo met de hulp van een makelaar levert gemiddeld 10% meer winst op dan wanneer je het huis zelf op de markt brengt.

Wat levert de beste makelaar in Ermelo op?

In de woningmarkt van Ermelo is het kiezen van de juiste makelaar een slimme investering. Een makelaar die een stapje meer zet dan anderen kan bij de verkoop van je huis in Ermelo een flink verschil maken.

Maar hoe herken je de beste makelaars in Ermelo? Hier volgen twee belangrijke kenmerken:

 • De ervaring heeft ons geleerd dat sommige makelaars in Ermelo een aanzienlijk snellere verkoopsnelheid hebben dan andere makelaars. Onze statistieken laten een gemiddelde versnelling zien van 15 dagen. Dit is vaak te danken aan de efficiënte strategie die zij hanteren bij de verkoop van huizen.
 • Uit onze database blijkt ook dat de beste makelaars in Ermelo in staat zijn om woningen voor een hoger bedrag te verkopen. Gemiddeld levert dit een hoger verkoopbedrag op van € 15.128. Zo zie je dat de kosten van een topmakelaar zichzelf meestal ruim terugverdienen.

De beste makelaar in Ermelo vinden

De beste makelaar is degene die jouw woningverkoop optimaal kan realiseren. Deze makelaar begrijpt jouw situatie, geeft deskundige inschattingen en oorkomt over de verkoopstrategie. Hij communiceert helder over zijn tarieven en biedt waardevolle tips voor een succesvolle verkoop.

Een goede makelaar in Ermelo vind je door te vergelijken. Vul jouw gegevens en wensen in ons vergelijkingsformulier in en wij matchen je met de meest geschikte makelaars. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Ermelo?

Bij het kiezen van een makelaar in Ermelo voor de verkoop van jouw huis zijn er meerdere belangrijke aandachtspunten:

Ervaring en kennis van de lokale markt

Een makelaar met veel ervaring en kennis van de lokale markt in Ermelo kan je het beste adviseren over een realistische vraagprijs en verkoopstrategie.

Communicatie en bereikbaarheid

Het is essentieel dat je makelaar goed bereikbaar is en je regelmatig op de hoogte houdt van de voortgang. Let hierop bij je keuze.

Tarieven en kosten

Vergelijk de tarieven van verschillende makelaars voordat je een keuze maakt. Je kunt dit doen door hier de tarieven op te vragen:

Verkoopresultaten en klantbeoordelingen

De verkoopresultaten en klantbeoordelingen van een makelaar kunnen veel zeggen over de kwaliteit van dienstverlening. Kijk hier zeker naar.

Vergelijken van makelaars

Immense verschillen kunnen vastgesteld worden door verschillende makelaars te vergelijken. Open dit formulier en ontdek welke makelaars het beste presteren in Ermelo:

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Ermelo zijn er verschillende makelaarsverenigingen die je kunnen helpen bij de verkoop of aankoop van een woning. Een goede optie is om voor een NVM-makelaar te kiezen. Hoewel VBO- en VastgoedPRO-makelaars ook gekwalificeerd zijn, hebben NVM-makelaars bepaalde voordelen.

Eén van de redenen om een NVM-makelaar te kiezen, is hun solide reputatie en brede kennis van de lokale woningmarkt. Daarnaast hebben deze makelaars toegang tot de landelijke NVM-database, wat jouw kansen op het vinden van jouw droomhuis kan vergroten.

Weetje: Als je kiest voor een NVM-makelaar, dan kies je voor de grootste makelaarsvereniging van Nederland. Met de meeste leden in het land, biedt de NVM een breed scala aan ervaren en gekwalificeerde makelaars om uit te kiezen.

Wat doet een makelaar in Ermelo?

Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken bij het verkopen van je woning in Ermelo. Hun kennis, ervaring en netwerk kunnen ervoor zorgen dat je huis niet alleen snel wordt verkocht, maar ook tegen de best mogelijke prijs.

Bijvoorbeeld, een makelaar kan je helpen bij het bepalen van een realistische vraagprijs, het opstellen van aantrekkelijke verkoopinformatie, en zal ook potentiële kopers kunnen bereiken die je misschien zelf niet zou kunnen vinden.

 • Vaststellen van een realistische vraagprijs
 • Opstellen van aantrekkelijke en duidelijke verkoopinformatie
 • Benaderen van het juiste publiek
 • Begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de verkoopcondities

Waarom een makelaar in Ermelo inschakelen?

Als je overweegt jouw huis in Ermelo te verkopen, wil je natuurlijk dat dit snel en vlot gebeurt. Hier komt een goede makelaar goed van pas. Deze professional zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en dat jij een goede prijs krijgt voor je huis. Maar wat onderscheidt een goede makelaar nu precies van de rest? Lees verder en ontdek hoe een topmakelaar zich onderscheidt door hun prestaties, diensten en aanpak.

Kennis van de lokale Markt

Een goede makelaar heeft een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt in Ermelo. Dit stelt hem in staat om de juiste prijs voor jouw huis te bepalen en ervoor te zorgen dat de verkoop snel plaatsvindt.

Uitstekende communicatie

Effectieve communicatie is een sleutelfactor bij het verkopen van een huis. Een goede makelaar onderhoudt constante communicatie met de klant en houdt je op de hoogte van elke stap in het verkoopproces.

Professionele presentatie

De presentatie van je woning is een belangrijke factor bij de verkoop ervan. Een goede makelaar zorgt voor een professionele presentatie van je huis, onder andere met goede fotografie en een meeslepende beschrijving.

Efficiënte marketingstrategieën

Een getalenteerde makelaar hanteert effectieve en efficiente marketingstrategieën, zoals advertenties en online promoties, om de zichtbaarheid van je woning te vergroten en meer potentiële kopers te bereiken.

Informatie over Ermelo

Ermelo is een voormalige agrarische gemeenschap gelegen in Gelderland. Nu herbergt het kustplaatsje veel natuur en historische gebouwen die van cultureel belang zijn.

In het bijzonder biedt Ermelo veel buitenactiviteiten aan, met de Veluwe als belangrijkste aantrekkingspunt. Daarnaast heeft Ermelo ook een levendige lokale economie.

Vanwege deze gunstige kenmerken is Ermelo voor veel mensen een populaire plek om te wonen en er zijn dan ook diverse type woningen te vinden in dit dorp.

Weetje: Er is een interessante ontwikkeling op de woningmarkt van Ermelo gaande. De gemiddelde huizenprijzen zijn de laatste jaren namelijk toegenomen tot een specifiek bedrag van € 536.685 (update: mei 2024).

Makelaars in Ermelo vergelijken

Bij het verkopen van jouw huis in Ermelo wil je natuurlijk de beste makelaar. Via Huis Verkopen kun je makelaars vergelijken op basis van prestaties en daarmee kosten besparen. Dit alles werkt eenvoudig en snel.

 • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
 • Inclusief gratis verkoopadvies
 • Verlaagde makelaarskosten
 • Vind betrouwbare, ervaren makelaars

Door simpelweg jouw adres en voorkeuren in te vullen, wordt je gekoppeld aan de makelaars in Ermelo die aansluiten bij jouw situatie. Zij voorzien je van de relevante informatie zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Net als talloze andere huizenverkopers laat ook jij Huis Verkopen jou de beste makelaars vinden.

Vergelijk makelaars in Ermelo Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Ermelo

De gemiddelde makelaarskosten in Ermelo zijn € 6.011. Het is aan te raden om verschillende makelaars in Ermelo te vergelijken om te kijken welke het beste bij je past.

Een goede manier om een goede makelaar in Ermelo te vinden is door verschillende makelaars te vergelijken. Dit kan gemakkelijk via deze link. Kijk naar recensies, tarieven en vraag een gesprek aan om de makelaar beter te leren kennen.

Makelaars in Ermelo hanteren gemiddeld een courtage van 1,12%. Het is handig om dit na te gaan bij verschillende makelaars, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Je kunt makelaarstarieven vergelijken op basis van kosten, diensten en beoordelingen. Bijvoorbeeld via deze pagina kun je vrijblijvend tarieven opvragen bij lokale makelaars in Ermelo.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Ermelo bedraagt 52 dagen. De werkelijke snelheid kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals vraag en aanbod, de staat van de woning en de strategie van de makelaar.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen