Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Geldrop

Zoek je naar een betrouwbare verkoopmakelaar in Geldrop om je huis te verkopen? Door je bij Huis Verkopen aan te melden, krijg je op een vrijblijvende manier inzicht in welke makelaar het beste aan jouw specifieke wensen en verwachtingen voldoet. Geef je zoektocht een boost met dit handige en kosteloze platform.

Over makelaars in Geldrop

Als je een makelaar gaat kiezen voor de verkoop van je huis in Geldrop, zijn er aandachtspunten waar je zeker niet aan voorbij mag gaan. Denk hierbij aan ervaring met de lokale huizenmarkt, efficiënte strategieën bij het positioneren van de woning en natuurlijk de persoonlijkheid en aanpak van de makelaar zelf. Deze factoren kunnen immers het verschil maken tussen een vlotte verkoop tegen een hoog mogelijke prijs en een langdurig proces dat uitmondt in een teleurstellend resultaat.

Je vraagt je waarschijnlijk af welke makelaar de snelste verkooptijd heeft of welke makelaar consistent de hoogste verkoopprijzen behaalt. Misschien ben je benieuwd naar welke makelaar aanzienlijk goed presteert in vergelijking met anderen in Geldrop. Het vergelijken van makelaars kan je dan verder op weg helpen. Door je voorkeuren en wensen in te voeren kun je een makelaar vinden die aan je eisen voldoet en succesvol is in Geldrop. Het kiezen van de juiste makelaar kan namelijk een verschil maken in het succes en gemak van jouw huisverkoop.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.247
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.429
Besparing (gem.)
€ 1.418

Actueel

 • De gemiddelde courtage van makelaars in Geldrop ligt momenteel op 1,11%. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis dat de makelaar als vergoeding ontvangt.
 • Op de huizenmarkt in Geldrop ligt de gemiddelde verkoopprijs op € 472.662 euro. De gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt € 3.933 euro.
 • De tarieven van makelaars in Geldrop liggen gemiddeld op € 5.247 euro. Omdat deze tarieven ontzettend kunnen variëren per makelaar, is het goed om dit in het achterhoofd te houden bij het doen van een vergelijking.

Uitgelichte makelaars in Geldrop

In Geldrop vind je talrijke makelaars die hun expertise vooral inzetten voor de verkoop van huizen. Direct onder deze tekst zie je een opsomming van verschillende verkoopmakelaars in Geldrop ter overzicht. Het is echter aan te raden om een vergelijking te maken tussen deze makelaars, zodat je helder krijgt waarin ze van elkaar verschillen, bijvoorbeeld qua vraagprijs, service of ervaring.

Logo Kranen Makelaardij

Kranen Makelaardij

Kranen Makelaardij, een gerespecteerd makelaarskantoor in Geldrop, is een gevestigde naam met meer dan 36 jaar ervaring. Ze onderscheiden zich door hun streven naar volledige klanttevredenheid, gerealiseerd door kwalitatieve vakmanschap en volledige toewijding. Hun diensten omvatten verkoop, aankoop en taxaties van woningen, en ze bieden ook gratis huiswaarderingen aan. Menselijk contact en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel, en ze hebben uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt.
Logo KIN Makelaars Regio Eindhoven

KIN Makelaars Regio Eindhoven

KIN Makelaars Regio Eindhoven is een veelzijdig makelaarskantoor dat zich onderscheidt door het streven naar de beste koper, niet gewoon de eerste. Ze verkopen en verhuren zo'n 1000 woningen per jaar, vaak tot grote tevredenheid van hun klanten. Met een alomvattende verkoopaanpak en onverminderde inzet, zijn ze trots op hun sterke resultaten, ook in de huidige markt. Hun inclusieve dienstverlening omvat verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Ze zijn aangesloten bij de NVM en hebben meerdere certificaten, waaronder VastgoedCert, NWWI en NRVT. Vooral sterkt in nieuwbouw projecten.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Geldrop dan die je tot nu toe heeft ontmoet. Jouw meest geschikte makelaar staat wellicht niet in het overzicht. Om deze reden is het belangrijk dat je alle makelaars in Geldrop vergelijkt met elkaar. Bij Huis Verkopen nemen we ook deze makelaars op in onze analyse.

Vergelijk makelaars in Geldrop Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Geldrop?

Een makelaar in Geldrop rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 472.662 in Geldrop komt dit neer op € 5.247 aan makelaarskosten (update april 2024).

De meeste makelaars gebruiken een courtage: een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Maar er zijn ook makelaars die werken met een vast tarief, onafhankelijk van de verkoopprijs van je huis. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen, afhankelijk van je situatie.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Geldrop 0,60% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.418 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Neem wat tijd om verschillende makelaars te vergelijken, dit is een belangrijk onderdeel bij de voorbereiding op de verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Geldrop

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 5.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Geldrop

Als je jouw huis in Geldrop wilt verkopen, is het belangrijk om te weten dat de meeste lokale makelaars opstartkosten rekenen. Deze kosten zijn een eenmalige betaling die je aan de makelaar betaalt om de verkoop van jouw woning op social media en andere platformen te starten. Ze zijn bedoeld om de kosten mee te dekken van het fotograferen van de woning, het schrijven van de woningbeschrijving, advertentiekosten en de tijd die de makelaar investeert.

Als voorbeeld kunnen opstartkosten bestaan uit kosten voor professionele fotografie, 360° foto's of zelfs dronebeelden. Daarnaast kan het kosten voor het opstellen van plattegronden, energielabels en de marketing van jouw huis op social media en vastgoedwebsites bevatten. Deze kosten kunnen aanzienlijk variëren tussen makelaars en het is aan te raden om deze kosten na te gaan voordat je een makelaar kiest.

Intrekkingskosten van makelaars in Geldrop

Wanneer je besluit om jouw woning te verkopen, kun je geconfronteerd worden met verschillende kosten. Eén daarvan is potentiële intrekkingskosten. Intrekkingskosten zijn kosten die een makelaar in rekening kan brengen als je ervoor kiest om jouw woning vroegtijdig uit de verkoop te halen. Het is iets dat de meeste makelaars in Geldrop kunnen vragen. Dit is iets waarmee je rekening dient te houden als je op het punt staat om je woning te verkopen, maar niet zeker bent hoe lang deze op de markt zal blijven.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je hebt besloten om jouw woning te verkopen, maar dan krijg je om persoonlijke redenen ineens koudwatervrees. Of misschien was de belangstelling voor jouw woning niet wat je had verwacht en wil je de verkoop voorlopig uitstellen. In deze gevallen hebben de makelaars al wel werkzaamheden uitgevoerd waarvoor ze vergoed willen worden. Dat is het moment waarop de kans bestaat dat intrekkingskosten in beeld komen. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van het beleid van jouw makelaar hierover.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Geldrop met een vast tarief

Er zijn diverse makelaars in Geldrop die werken met een vast tarief. Het grote voordeel hiervan is dat je vooraf weet wat de kosten zullen zijn. De gemiddelde kosten voor zo'n makelaar in Geldrop zijn namelijk € 3.250 (update: april 2024). Je komt dus niet voor verrassingen te staan bij de eindafrekening.

Echter, er zitten ook nadelen aan het werken met een vast tarief. Stel, een makelaar verkoopt jouw huis voor 300.000 euro en het vaste tarief is 3.500 euro. Dat komt neer op ongeveer 1,17% van de verkoopprijs. Maar als je woning slechts voor 200.000 euro wordt verkocht, betaal je effectief 1,75% van de verkoopprijs. In dit geval is een courtage, oftewel een percentage van de verkoopprijs, mogelijk voordeliger.

Tip: De meeste verkopers in Geldrop kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Zij vinden een hogere verkoopprijs namelijk het belangrijkste. Het is niet alleen de gewenste verkoopprijs die telt, maar ook hoe je deze bereikt. Daar spelen makelaars met hun expertise en netwerk een grote rol in.

4 feitjes over makelaars in Geldrop

 • Woningen in Geldrop realiseren gemiddeld een 10% hogere verkoopprijs wanneer de verkoop wordt begeleid door een deskundige makelaar in plaats van de verkoop in eigen beheer te doen.
 • Het komt geregeld voor dat verschillende verkoopmakelaars in Geldrop een uiteenlopende waardebepaling van een woning geven. Soms kan dit verschil oplopen tot wel €35.000. Het kan daarom verstandig zijn om een waardebepaling aan te vragen bij meerdere makelaars.
 • Wat kost een makelaar eigenlijk in Geldrop? De makelaarscourtage in Geldrop kan uiteraard verschillen per makelaar, maar het gemiddelde courtagepercentage ligt op 1,11% van de verkoopprijs.
 • In de praktijk nodigen huizenverkopers in Geldrop gemiddeld 3 makelaars uit voor een kennismakingsgesprek alvorens ze een beslissing nemen. Overweeg je ook makelaars te vergelijken? Dan kun je dit eenvoudig doen door ze uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Wat levert de beste makelaar in Geldrop op?

Verkoopmakelaars in Geldrop zijn niet allemaal gelijk. Sommige behalen hogere verkoopprijzen en zorgen dat transacties sneller rond zijn dan andere. Het is deze groep die opvalt vanwege hun resultaatgerichte aanpak en toewijding.

Dit is hoe je de beste makelaars in Geldrop herkent:

 • Het bewijs zit in de prijs. Wat opvalt bij de beste makelaars in Geldrop, is dat ze in veel gevallen huizen weten te verkopen voor een bedrag boven de verwachte verkoopprijs. Maak je gebruik van hun expertise, dan kan dit resulteren in een extra opbrengst van € 12.480.
 • Er is nog iets dat de beste makelaars onderscheidt: snelheid. Hun systeem en vaardigheden stellen hen in staat om een woning gemiddeld 16 dagen sneller te verkopen dan hun concurrenten. Die snellere verkoop bespaart je niet alleen tijd, maar kan ook veel stress voorkomen.

De beste makelaar in Geldrop vinden

De beste of snelste makelaar in Geldrop is niet per se de duurste. Vaak is het juist een kwestie van jouw specifieke situatie, wensen en de kenmerken van je woning goed matchen met een makelaar die bovengemiddeld presteert op deze punten.

Om de juiste match te vinden, kan je de makelaars in Geldrop vergelijken via ons vergelijkingsformulier. Hier vul je je adres, situatie en verkoopvoorkeuren in, waarmee we de meest geschikte makelaars voor jouw situatie kunnen selecteren. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze.

Waar moet je op letten bij makelaars in Geldrop?

Bij het selecteren van een geschikte makelaar in Geldrop zijn diverse factoren om op te letten. Nu begeleid ik je langs vijf belangrijke aandachtspunten:

Vergelijk tarieven van makelaars

Net zoals bij vele diensten, kunnen de tarieven van makelaars flink variëren. Door grondig te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 1.418 op de makelaarskosten.

Evalueer de lokale marktkennis

De vastgoedmarkt fluctueert enorm en verschilt per regio. Selecteer daarom een makelaar die grondige kennis bezit van de lokale markt in Geldrop.

Controleer ervaring en specialisatie

Zorg ervoor dat je een makelaar kiest met relevante ervaring en specialisatie. Bijvoorbeeld, sommige makelaars zijn meer gespecialiseerd in appartementen dan in eengezinswoningen.

Lees beoordelingen en referenties

Beoordelingen en referenties van voorgaande klanten kunnen een duidelijk beeld schetsen van de kwaliteit van de dienstverlening. Let hierop bij je selectie.

Evalueer de communicatie

Een goede communicatie is essentieel in elke zakelijke transactie. Let op factoren zoals beschikbaarheid, vriendelijkheid en de kwaliteit van de gegeven informatie.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de wereld van vastgoedverkoop, zijn NVM-makelaars in Geldrop een betrouwbare keuze. Deze makelaars volgen strikte gedragsregels en hebben een schat aan lokale kennis. Ze kunnen je ondersteunen bij het verkopen van jouw huis, door te zorgen voor maximale zichtbaarheid en het bereiken van de juiste kopers.

Ook andere makelaarsorganisaties zoals VBO en VastgoedPRO bieden deskundigheid en betrouwbaarheid. Ze hanteren eveneens hoge professionele normen en hebben uitgebreide ervaring in de vastgoedmarkt. Jouw huis in Geldrop verkopen wordt een stuk eenvoudiger met deskundige begeleiding van een van deze makelaars.

Wat doet een makelaar in Geldrop?

Een makelaar in Geldrop houdt zich voornamelijk bezig met het begeleiden van het verkoopproces van jouw woning. Van het taxeren van de woning en marketing, tot aan onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop.

Naast de gebruikelijke activiteiten kan een makelaar in Geldrop ook lokale kennis meebrengen. Zij kennen de markt en trends in en rond Geldrop, wat een grote meerwaarde kan hebben tijdens het verkoopproces.

 • Specifieke kennis van de lokale woningmarkt
 • Ontzorgen van administratieve processen
 • Bereid om te onderhandelen met potentiële kopers
 • Professionele presentatie van je woning voor marketingdoeleinden
 • Hulp bij de afwikkeling na de verkoop

Waarom een makelaar in Geldrop inschakelen?

Als je van plan bent jouw huis in Geldrop te verkopen, kan het inschakelen van een makelaar veel voordelen opleveren. Een makelaar bezit namelijk over de nodige kennis en ervaring om je door het gehele verkoopproces te begeleiden. Ondanks dat dit een investering is, kan het je uiteindelijk veel tijd, moeite en zelfs geld besparen.

Kennis van de lokale markt

Een makelaar is meer dan alleen een tussenpersoon. Ook beschikt deze over lokale marktkennis, wat zeer belangrijk kan zijn. Inzicht in de lokale huizenmarkt van Geldrop kan ervoor zorgen dat jouw huis tegen een gunstige prijs en op het juiste moment in de markt wordt gezet.

Wettelijke aspecten en papierwerk

Het verkopen van een huis brengt heel wat regels en formaliteiten met zich mee. Een makelaar is op de hoogte van alle wettelijke aspecten en kan al het papierwerk voor je regelen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke juridische complicaties.

Het bepalen van de juiste prijs

Een reële verkoopprijs bepalen is essentieel voor een geslaagde verkoop. Jouw makelaar heeft de expertise om de waarde van je huis in Geldrop objectief in te schatten en zo de juiste verkoopprijs te bepalen.

Persoonlijk advies en ondersteuning

Laat je een makelaar toe als begeleider bij de verkoop van je huis in Geldrop, dan krijg je niet alleen professionele ondersteuning, maar ook persoonlijk advies. Een goede makelaar zorgt dat zij op de hoogte zijn van jouw wensen en hier rekening mee houden tijdens het verkoopproces.

Informatie over Geldrop

Geldrop, onderdeel van de gemeente Geldrop-Mierlo, ligt in de zuidelijke provincie Noord-Brabant. Met een rijk verleden in textielproductie heeft deze plek een sterke historische sfeer.

In deze stad wonen ongeveer 28.000 mensen. Het Geldrop van vandaag heeft naast een levendige woonomgeving ook een gevarieerd winkelaanbod, wat bezoekers aantrekt.

Recreatie is een belangrijk onderdeel van het leven in Geldrop. Met talloze natuurgebieden in de omgeving, zoals Strabrechtse Heide, kunnen de bewoners volop genieten van de rust en de natuur.

Weetje: In Geldrop is er een opmerkelijke toename van de huizenprijzen waargenomen. Sinds 2015 zijn de prijzen hier gemiddeld met 40% gestegen.

Makelaars in Geldrop vergelijken

Op zoek naar de beste makelaar om jouw huis in Geldrop te verkopen? Met Huis Verkopen vergelijk je eenvoudig en gratis de beste makelaars op basis van jouw woning en wensen.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Vrijblijvend verkoopadvies
 • Scherper makelaarstarief door vergelijken
 • Topmakelaars met ervaring en succes

Je vult jouw adres, voorkeuren en wensen in en we koppelen je aan de verkoopmakelaars in Geldrop die hier het beste bij aansluiten. Op deze manier vind je de makelaar die jouw huis voor de maximale prijs kan verkopen en die perfect aansluit bij jouw situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Geldrop Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Geldrop

De gemiddelde makelaarskosten in Geldrop liggen rond de € 5.247. Door makelaars te vergelijken, kun je besparen op deze kosten. Vergelijk hier de 'kosten van verschillende makelaars'.

Een goede makelaar kun je vinden door hun tarieven, verkoopsnelheid en reviews te vergelijken. Je kunt hier 'makelaars vergelijken' om de beste deal te krijgen.

De waarde van je huis in Geldrop kun je bepalen door een 'waardebepaling aan te vragen' bij een lokale makelaar. Dit kan je een nauwkeurige schatting geven van de waarde van je huis.

Gemiddeld liggen de opstartkosten voor een makelaar in Geldrop rond de € 515. Dit is een eenmalige fee voor de opstart van je verkoopadvertentie.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Geldrop ligt rond de 44 dagen. Met een goede makelaar kan dit proces soms versneld worden.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen