Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Geulle

Op zoek naar een goede makelaar in Geulle voor de verkoop van je woning? Huis Verkopen helpt je hiermee! Ze voorzien je van waardevolle tips en informatie om een makelaar te kiezen die aansluit op jouw behoeften, ook als je nog twijfelt over de verkoop.

Over makelaars in Geulle

In de voorbereidende fase van de verkoop van je woning, speelt het selecteren van een kwalitatieve makelaar in Geulle een prominente rol. Dit maakt deel uit van een reeks belangrijke stappen. Denk ook aan professionele fotografie, het bepalen van de juiste vraagprijs, of een uitgebreide promotie. Al deze stappen zijn onmisbaar voor een succesvolle verkoop. Wil je graag meer inzicht in dit proces? Daarvoor is er dit handige stappenplan.

Ons platform heeft één doel: je helpen bij het vinden van de meest passende verkoopmakelaar in Geulle. We nemen daarbij alle aspects onder de loep. Zo kijken we naar de lokale marktkennis van de makelaar, de verkoopresultaten en de klantbeoordelingen. Op deze manier sluit de gekozen makelaar altijd naadloos aan bij jouw specifieke verkoopwensen.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.186
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 8.762
Besparing (gem.)
€ 850

Actueel

 • Misschien overweeg je om jouw huis te verkopen in Geulle. Het is goed om op de hoogte te zijn dat de gemiddelde courtages van makelaars momenteel op 1,20% liggen. Dit is een percentage van de verkoopprijs van jouw huis dat je als vergoeding aan de makelaar betaalt. In juli 2024 is dit het gemiddelde tarief.
 • De huidige gemiddelde verkoopprijs per m² in Geulle is € 2.472. Voor een concreet beeld van de huidige huizenprijzen in Geulle, kun je een kijkje nemen op onze pagina met woningmarktgegevens. Hier vind je onder andere de gemiddelde verkoopprijs en andere relevante cijfers over de woningmarkt in Geulle.

Uitgelichte makelaars in Geulle

Als je op het punt staat om je huis te verkopen, is het goed om te weten dat er verschillende makelaars in Geulle zijn waar je uit kunt kiezen. Wij presenteren je een gedetailleerd overzicht van deze verkoopmakelaars ter plaatse, waar we iedere makelaar minutieus hebben beschreven. Het vergelijken van deze makelaars kan je een helder inzicht geven in de variërende diensten, tarieven en werkwijzen die zij hanteren.

geWOON Makelaardij

Bij geWOON Makelaardij, gevestigd aan de Essendijk, krijg je precies wat je zoekt bij een makelaar. Hoewel het geen lid is van een branchevereniging, maakt het bieden van professionele diensten en strenge ethiek het tot een ideale keuze voor jouw woning transacties. Het is een makelaarskantoor met een sterke focus op klanttevredenheid.

Let op: de meest geschikte makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst. Er zijn nog veel meer verkoopmakelaars actief in Geulle. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Geulle mee in onze vergelijking. Door goed te vergelijken, ontdek je de makelaar die het beste bij jouw woning en voorkeuren past.

Vergelijk makelaars in Geulle Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Geulle?

Het courtagesysteem motiveert de makelaar in Geulle om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen. Hoe meer opbrengst hij voor je genereert, hoe hoger zijn eigen beloning. Het is de stimulans die ervoor zorgt dat een makelaar zijn uiterste best doet.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Geulle 0,64% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 850 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Door de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken, kun je een overwogen keuze maken en je goed voorbereiden op de verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Geulle

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.300
€ 3.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Geulle

Wanneer je jouw woning wilt verkopen in Geulle, is het belangrijk om de kosten van verschillende makelaarsdiensten te overwegen. De meeste makelaars rekenen namelijk opstartkosten. Dit zijn voorbereidende kosten die je betaalt voordat je huis daadwerkelijk te koop wordt aangeboden op huizensites zoals Funda. Denk hierbij aan kosten voor het opstellen van een verkoopstrategie, het maken van professionele foto’s, het schrijven van een aantrekkelijk redactioneel stuk en het verzorgen van de publiciteit.

De grootte van de opstartkosten kan per makelaar verschillen. Gemiddeld liggen de opstartkosten voor het verkopen van een woning in Geulle tussen de € 400 en € 700. Dit zijn slechts voorbeelden van kosten, de daadwerkelijke kosten hangen af van jouw specifieke situatie en de makelaar die je kiest. Het is dus altijd goed om vooraf duidelijkheid te verkrijgen over welke kosten je kunt verwachten.

Intrekkingskosten van makelaars in Geulle

Als je ervoor kiest om een woning in Geulle te verkopen via een makelaar, dan is het verstandig om rekening te houden met mogelijke intrekkingskosten. Veel makelaars rekenen deze kosten wanneer je ervoor kiest om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Dit zijn kosten die gerelateerd zijn aan de diensten die de makelaar al heeft verleend en de eventuele gederfde inkomsten door de vroegtijdige beëindiging van de verkoopovereenkomst.

Intrekkingskosten worden ook wel 'opzegvergoeding' genoemd en zijn bedoeld om de makelaar te compenseren voor de tijd en moeite die hij in de verkoop van je huis heeft gestoken. Stel je voor, je hebt besloten om toch niet te verhuizen, of je vindt een privékoper die direct een bod doet dat je niet kunt weigeren. In dergelijke situaties kan je te maken krijgen met intrekkingskosten als er sprake is van een plotselinge intrekking van de verkoopopdracht.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Geulle met een vast tarief

Ook in Geulle zijn er makelaars die met een vast tarief werken. Kenmerkend voor deze makelaardijen is dat ze vaak een all-in service bieden. Dit houdt in dat essentiële diensten, zoals taxatie, advertentieplaatsing en het verzorgen van bezichtigingen standaard in het tarief zijn inbegrepen. Wat betreft het gemiddelde tarief, deze bedraagt € 3.250 (update: juli 2024).

Het risico van een makelaar met een vast tarief zit hem in de mogelijkheid dat de service minder persoonlijk of uitgebreid kan aanvoelen. Stel dat je woning binnen een week wordt verkocht, dan betaal je hetzelfde tarief als voor een woning die maanden in de verkoop staat. Daarbij kunnen extra wensen, zoals bijvoorbeeld een uitgebreidere advertentiecampagne, buiten het vaste tarief vallen en dus extra kosten met zich meebrengen.

Tip: Het kan heel zinvol zijn om makelaars van tevoren grondig te vergelijken. Door verschillende tarieven en soorten tarieven naast elkaar te leggen, krijg je als potentiële woningverkoper beter inzicht in wat deze financieel voor je betekenen. Zo voorkom je verrassingen en kun je met meer vertrouwen de perfecte match vinden.

4 feitjes over makelaars in Geulle

 • De meeste huizenverkopers in Geulle blijken de voorkeur te geven aan een makelaar met bewezen ervaring in het gebied. Een nuttige tool om makelaars in Geulle te vergelijken helpt huizenverkopers bij het vinden van een makelaar die het best past bij hun behoeften.
 • Interessant genoeg, blijkt dat wanneer een huis in Geulle zonder de hulp van een makelaar wordt verkocht, er een gemiddeld verschil van €27.000 minder wordt opgehaald dan wanneer de verkoop via een makelaar gaat. Dit onderstreept het belang van professionele begeleiding bij de verkoop van een woning.
 • Vertrouwen in de makelaardij is essentieel en het kan geruststellend zijn om te weten dat 92% van de makelaars in Geulle lid zijn van een professionele branchevereniging, zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit helpt bij het waarborgen van kwaliteitsstandaarden binnen de industrie.
 • Voordat ze hun definitieve keuze maken, vragen de meeste huizenverkopers in Geulle gemiddeld drie makelaars om hun deskundige verkoopadvies. Het is gemakkelijk om dergelijk advies te vragen via een link naar verkoopadvies aanvragen op de Huisverkopen.nl website.

Wat levert de beste makelaar in Geulle op?

Wat de beste makelaars in Geulle uniek maakt, is niet alleen hun reputatie van topprestaties maar ook concrete resultaten die ze in hun werk behalen. Vergeleken met de gemiddelde makelaar staan ze bekend voor hun vermogen om woningen sneller te verkopen maar ook tegen hogere prijzen.

Maar hoe kun je deze topmakelaars in Geulle onderscheiden? Dat merk je aan de volgende aspecten:

 • Één kenmerk van de beste makelaars in Geulle is hun consistente vermogen om huizen te verkopen tegen hogere prijzen. Uit onze gegevens blijkt dat zij woningen gemiddeld verkopen voor een bedrag van € 8.382 meer. Dit illustreert hun vaardigheid om de maximale waarde uit de verkoop van jouw woning te halen.
 • Onze statistieken tonen ook aan dat de meest effectieve makelaars in Geulle eigendommen gemiddeld 14 dagen sneller weten te verkopen. Dit is te danken aan hun actieve inzet en toewijding om te zorgen voor een snelle, maar ook kwalitatieve verkoop.

De beste makelaar in Geulle vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar in Geulle? Makelaars verschillen op vele vlakken. Sommigen blinken uit vanwege hun ongeëvenaarde lokale kennis, terwijl anderen over een uitzonderlijke service beschikken. De één zal jouw huis misschien hoger in de markt zetten, terwijl de ander een meer conservatieve aanpak prefereert.

De makelaar die je kiest kan een grote impact hebben op het verkoopresultaat van jouw huis. Daarom is het zo ongelofelijk belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Gelukkig kan je de beste makelaar in Geulle vinden door diverse makelaars te vergelijken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Geulle?

Je staat op het punt het huis in Geulle te verkopen. Er zijn vijf zaken waar je op moet letten bij het selecteren van jouw makelaar:

Ervaring in de lokale markt

Het is noodzakelijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale woningmarkt in Geulle. Deze inzichten vereenvoudigen het verkoopproces en kunnen je zelfs meer winst opleveren.

Communicatieve vaardigheden

Betrouwbare en heldere communicatie is cruciaal in onroerend goed. Je wilt te allen tijde weten waar je aan toe bent in het verkooptraject. Ga met iemand in zee die jou constant op de hoogte houdt.

Tarieven en kosten

Zorg dat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten bij de verkoop van je huis. Hier kun je een handig overzicht krijgen door op deze link te klikken:

Verkoopstrategie

Het is essentieel dat de makelaar een gestructureerd plan heeft voor de verkoop van je huis. Bespreek vooraf de strategie en zorg dat deze aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Bekijk reviews en referenties

De ervaringen van anderen kunnen een goed beeld geven van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de makelaar. Check dus online reviews en vraag om referenties.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-verkoopmakelaar in Geulle is een expert in het begeleiden van de verkoop van jouw woning. Naast de NVM zijn er ook andere brancheverenigingen actief, zoals de VBO en VastgoedPRO. Elk met hun eigen unieke kwaliteiten en diensten.

De rol van een NVM-verkoopmakelaar in Geulle is veelzijdig. Ze ondersteunen bij het bepalen van de juiste verkoopprijs, het in de markt zetten van je woning, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van het verkoopcontract. Hun kennis en ervaring kunnen je helpen bij het succesvol verkopen van jouw woning.

Wat doet een makelaar in Geulle?

Een makelaar in Geulle ondersteunt je bij het gehele proces rond de verkoop van je huis. Van een passende verkoopprijs bepalen tot de definitieve overdracht bij de notaris. Hij neemt je veel werk uit handen en verzekert je van deskundig advies.

De makelaar helpt ook bij het in de markt zetten van je woning. Dit doet hij door een pakkende advertentie te maken, rekening houdend met de unieke kenmerken van je huis en de locale woningmarkt.

 • Fotograferen van het huis voor verkoopadvertenties
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Opstellen van de koopovereenkomst
 • Begeleiden bij de juridische afhandeling bij de notaris

Het lijkt aantrekkelijk om zelf je huis te verkopen, om zo kosten te besparen. Maar zonder de expertise van een makelaar kan het proces ingewikkeld en tijdrovend zijn, en kan je uiteindelijk minder voor je woning krijgen.

Waarom een makelaar in Geulle inschakelen?

In de soms hectische wereld van de vastgoedmarkt is het inschakelen van een verkoopmakelaar in Geulle een waardevolle beslissing. Je makelaar fungeert als personal assistent, beheert je bezichtigingen, verstrekt juridisch advies en is je steun en toeverlaat tijdens dit belangrijke proces. De makelaar zorgt dat je huis opvalt in de markt en je maximale winst behaalt met minimum stress. Het is een deskundige die je adviseert, met je meedenkt en je belangen behartigt.

Kennis van de lokale markt in Geulle

Verkoopmakelaars in Geulle hebben lokale marktkennis en begrijpen de dynamiek van de vastgoedmarkt. Ze weten precies wat vergelijkbare huizen waard zijn en hoe ze jouw huis het best kunnen positioneren voor maximale zichtbaarheid en opbrengst.

Jouw persoonlijke gids

Tijdens het gehele proces is de verkoopmakelaar er om je te adviseren. Of je nu vragen hebt over de markt, het afstemmen van bezichtigingen of het afsluiten van juridische documenten, je makelaar zorgt ervoor dat je geïnformeerd en ondersteund blijft.

Maximale winst behalen

Een verkoopmakelaar weet hoe hij jouw woning aantrekkelijk kan presenteren en de beste prijs kan krijgen. Hij heeft ervaring in het onderhandelen met kopers en zal altijd jouw belangen vooropstellen.

Verkoop zonder stress

Met een verkoopmakelaar aan je zijde, geniet je van een stressvrije verkoop. Zij stroomlijnen het proces door het afhandelen van telefoontjes, bezichtigingen en papierwerk, zodat je je kunt concentreren op andere aspecten van het leven.

Makelaars in Geulle vergelijken

De keuze voor een makelaar is een beslissing die niet lichtvaardig genomen moet worden. Het begint allemaal bij het maken van een goed geïnformeerde vergelijking die aansluit bij jouw woning, situatie en persoonlijke voorkeuren.

 • Vergelijking op basis van verkoopopbrengst en snelheid
 • Makelaars bieden verschillende tarieven en diensten
 • Jouw persoonlijke situatie en voorkeuren spelen een rol
 • Elke makelaar heeft een andere inschatting van de waarde van je woning

Daarom is het essentieel om een grondige vergelijking te maken, omdat elke makelaar je woning anders kan waarderen. Met de hulp van Huis Verkopen kun je makelaars in Geulle vergelijken om de beste match te vinden. Zo zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor de verkoop van jouw huis.

Vergelijk makelaars in Geulle Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Geulle

Let op de verkoopsnelheid en courtage. In Geulle is de gemiddelde verkoopsnelheid 98 dagen. Daarnaast is het bij courtage belangrijk om te kijken naar het percentage. Het gemiddelde courtagepercentage ligt in Geulle op 1,20%.

Begin met het opvragen van de makelaarstarieven en de gemiddelde verkoopsnelheid. Hierdoor krijg je inzicht in de prijzen en prestaties van makelaars. Je kunt tarieven opvragen bij verschillende makelaars via deze link.

De gemiddelde makelaarskosten in Geulle zijn € 3.186. Deze kosten bestaan uit de courtage en kunnen variëren op basis van de verkoopprijs van je huis. Het is daarom verstandig om verschillende makelaars te vergelijken.

De beste makelaar is degene die aan jouw wensen voldoet. Vergelijk verschillende makelaars op basis van courtage, verkoopsnelheid en de te verwachten verkoopprijs. De makelaarsvergelijker kan je hierbij helpen.

Ja, door makelaars te vergelijken kun je besparen op makelaarskosten. In Geulle is de gemiddelde besparing op makelaarskosten € 850. Kies niet alleen op basis van prijs, maar ook op basis van prestaties.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen