Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geulle

Als je overweegt je huis te verkopen in Geulle, is het verstandig om inzicht te hebben in de huidige stand van de woningmarkt. Begrijpen hoe huizenprijzen zich ontwikkelen, wat de gemiddelde vraagprijs per m2 is en hoeveel woningen er recent zijn verkocht, kan je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geulle

De gemiddelde verkoopprijs in Geulle is in de laatste 3 maanden € 378.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 695.000 euro. Deze tarieven geven een indicatie van de huidige marktsituatie en kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Het is interessant om te zien hoe deze prijzen zich hebben ontwikkeld in de afgelopen maanden. Kijk eens naar de onderstaande grafiek om meer inzicht te krijgen:

Huizenprijzen in Geulle

Afgelopen 3 maanden

€ -478.000
€ 133.000
€ 745.000

Wanneer je overweegt je huis in Geulle te verkopen, onderschat dan niet de kracht van het inzicht in de woningprijzen per vierkante meter. Dit kan je een goede indicator geven van de waardevorming. Een praktische tip is om het aantal m2 van je huis te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Geulle voor een initiële schatting van het mogelijke verkoopresultaat. De onderstaande grafiek zal je helpen grip te krijgen op de recente prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Geulle per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.900
€ 500
€ 2.800

Prijsontwikkeling Geulle laatste 12 maanden

Als je overweegt een huis te verkopen in Geulle, is het verstandig om de prijsbewegingen van de afgelopen 12 maanden te volgen. Doordat de markt in Geulle gelijk opgaat met de algehele Nederlandse woningmarkt, kan dit inzichten bieden. De gemiddelde verkoopprijs in deze periode bedroeg € 378.000. Laten we nu een blik werpen op de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Geulle waard?

Het overwegen om je huis in Geulle te verkopen is niet altijd een makkelijke beslissing. Vaak wordt deze keuze beïnvloed door de mogelijke opbrengst op de huidige woningmarkt. Hoeveel zou je huis in de huidige markt kunnen opleveren, is een vraag die bij veel huiseigenaren speelt.

Denk je erover na om je woning te gaan verkopen? Een gratis en vrijblijvende waardebepaling van je huis door een makelaar is een verstandige eerste stap. Zo krijg je een indicatie van de marktwaarde van je huis, wat weer als basis kan dienen bij het bepalen van je vraagprijs.

Tijdens een gratis waardebepaling zal de makelaar verschillende factoren onder de loep nemen om zo tot een geschatte verkoopwaarde te komen. Het is soms handig om dit door meerdere makelaars te laten doen, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan variëren. In tegenstelling tot een taxatie is een waardebepaling minder gedetailleerd, maar geeft het wel een goede indicatie van wat je woning waard is op de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je je verdiept in de woningmarktcijfers, merk je al snel op dat er aanzienlijke verschillen bestaan in huizenprijzen tussen verschillende plaatsen. Je ziet bijvoorbeeld dat Geulle, een sfeervol dorp in Limburg, een eigen kenmerkend prijsniveau heeft. Dit betekent dat de prijzen voor een huis in Geulle niet naadloos aansluiten op wat je in nabijgelegen plaatsen op de huizenmarkt kunt verwachten. Zo draagt elke plaats zijn unieke karakter en specifieke woningmarktcijfers.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Geulle

Als je van plan bent jouw huis in Geulle te verkopen, dan is het van vitaal belang om een verkoopmakelaar te kiezen die op diverse gebieden uitblinkt. De service, betrouwbaarheid en deskundigheid van deze makelaars kunnen enorm variëren. Het vergelijken van makelaars op basis van deze factoren kan je helpen om de juiste beslissing te nemen.

De keuze voor een goede verkoopmakelaar in Geulle is niet zomaar een bijkomend detail. Een makelaar kan immers jouw woning aan de juiste doelgroep presenteren, een realistische vraagprijs stellen en je adviseren over de meest optimale verkoopstrategie. Met ons handige vergelijkingsplatform kun je makelaars vergelijken om de beste keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Geulle Of lees meer over makelaars in Geulle

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geulle

Je vraagt je wellicht af wat de gemiddelde tarieven van makelaars in Geulle zijn? Dat is een begrijpelijke vraag als je op het punt staat om jouw huis te verkopen. Gemiddeld zie je dat de courtage van een makelaar in Geulle neerkomt op 1,20% van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning. Als jouw woning bijvoorbeeld verkocht wordt voor de gemiddelde verkoopprijs van € 378.000 euro, dan kost de makelaar jou gemiddeld € 4.536 euro.

Het vinden van de meest geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken bij het verkopen van je woning. Denk daarbij aan een nauwkeurigere prijsbepaling, effectievere marketingstrategieën en betere onderhandelingen. Aan de hand van makelaars vergelijken kun je de makelaar selecteren die het best aan je wensen voldoet. Deze service zorgt ervoor dat makelaars jou informeren over hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak, zodat je precies kiest wie jou helpt met de verkoop van je huis in Geulle.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geulle

In Geulle vind je een aanzienlijk aantal koopwoningen, waarvan het totaal wordt geschat op . Echter bevindt momenteel slechts een klein deel van deze woningen zich op de huizenmarkt, wat aangeeft dat het aanbod beperkt is. Dit maakt dat jouw woning, mocht je deze willen verkopen, in de huidige situatie aantrekkelijk is voor potentiële kopers en zeker de nodige aandacht kan verwachten.

Ben je van plan jouw huis in Geulle te verkopen?

Overweeg je de verkoop van je woning in Geulle? Je staat nu voor een serie noodzakelijke stappen, van het verkrijgen van een energielabel tot het misschien wel aanstellen van een verhuisbedrijf. Gelukkig maakt Huis Verkopen je het gemakkelijker met een uitgebreid stappenplan speciaal voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je alle nodige processen overzichtelijk regelt.

Vergeet niet dat de keuze van een betrouwbare makelaar een essentiële stap is in het verkoopproces. Een makelaar die het lokale marktklimaat begrijpt en een optimale verkoopstrategie kan bepalen, is van onschatbare waarde. Naast dit stappenplan, helpt Huis Verkopen je om nauwgezet iedere fase van het verkooptraject te bewandelen, met als doel de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw woning te behalen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de plek waar je alles leert over de ontwikkeling van huizenprijzen in Geulle. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om up-to-date te blijven over de lokale huizenmarkt. Van de meest recente vraagprijzen en transacties tot nieuwe aanmeldingen; alles is actueel en wordt continu bijgewerkt. Zo helpen we je om goed geïnformeerd je woning te verkopen.

Voordelen van Huis Verkopen bij de verkoop van je woning

Huis Verkopen biedt je toegang tot een breed scala aan tools die van pas komen bij het verkopen van je woning. Zo kun je via onze gratis waardebepaling direct inzicht krijgen in de mogelijke verkoopwaarde van je woning. Daarnaast maakt het vergelijken van makelaars eenvoudig, waardoor je altijd de beste keuze maakt voor jouw situatie. De mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen helpt je bovendien om flink te besparen op de kosten van de verkoop. Met het handige stappenplan zie je precies wat er geregeld moet worden voordat je de verkoop in gang zet. Kortom, Huis Verkopen ondersteunt je in elke fase van de verkoop voor de beste deal in Geulle.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen