Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ulestraten

De huizenmarkt in Ulestraten is levendig en positief! De woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties ontwikkelen zich gunstig in juli 2024. Als je overweegt je huis in Ulestraten te verkopen, zit je op het juiste moment.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ulestraten

De gemiddelde verkoopprijs in Ulestraten is in de laatste 3 maanden € 342.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 339.000 euro. Zoals je ziet, zijn de prijzen voortdurend in ontwikkeling en geven een beeld van de voortdurende veranderingen in de lokale vastgoedmarkt. Let op de onderstaande grafiek die deze prijsschommelingen weerspiegelt:

Huizenprijzen in Ulestraten

Afgelopen 3 maanden

€ 214.000
€ 303.000
€ 393.000

Het is altijd nuttig om de woningprijzen per m2 in het oog te houden in Ulestraten. Voor een globaal beeld van de mogelijke opbrengst van je huis, kan je de oppervlakte van je woning vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2. Deze indicatie kan een idee geven over hoe de verkoop van je woning eventueel kan verlopen. In de onderstaande grafiek zie je de recente vraag- en verkoopprijzen per m2 in Ulestraten:

Huizenprijzen in Ulestraten per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.500
€ 3.300

Prijsontwikkeling Ulestraten laatste 12 maanden

In het afgelopen jaar zijn de woningprijzen in Ulestraten volop in beweging geweest. Er is fluctuatie geweest, zonder een specifieke trend te suggereren.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Ulestraten bedroeg vorige maand € 342.500 euro. Deze gegevens zullen direct visueel worden ondersteund door de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Ulestraten waard?

Als je wilt weten wat je huis in Ulestraten waard is, dan zijn er diverse factoren die hierinvloed op hebben. Denk hierbij aan het type woning, de grootte in vierkante meters, maar ook de staat waarin je woning verkeert. Daarnaast zijn ook de huidige ontwikkelingen op de huizenmarkt van invloed op de waarde.

Ben je benieuwd wat jouw huis in Ulestraten waard is? Het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar kan dan een goede stap zijn. Met behulp van een waardebepaling krijg je namelijk inzicht in de potentiële verkoopprijs van je woning, zodat je beter kunt beslissen of je wilt verkopen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar langs om je woning te bekijken. Op basis van de eigenschappen van je woning en vergelijkbare woningen in de omgeving, kan de makelaar een inschatting maken van de waarde. Zeker in de huidige, soms grillige huizenmarkt, kan dit een handig hulpmiddel zijn om een gedegen verkoopbeslissing te maken.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de vastgoedcijfers van verschillende plaatsen vergelijkt, zul je zien dat de huizenprijzen variëren. In Ulestraten bijvoorbeeld is er een kleine afwijking in de prijzen ten opzichte van de aangrenzende gebieden. Deze variatie toont aan dat de waarde van onroerend goed afhankelijk is van geografische factoren en mogelijk lokale voorzieningen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Ulestraten

Als je van plan bent je huis in Ulestraten te verkopen, is het belangrijk om te weten dat er flinke verschillen kunnen zitten tussen de diverse makelaars. Faktoren zoals ervaring, lokale kennis en de gebruikte verkoopstrategieën zijn dingen waarin makelaars bijvoorbeeld behoorlijk kunnen verschillen.

Een geschikte makelaar kan je een grote voorsprong geven bij het verkopen van je huis. Door goed te vergelijken kun je de perfecte makelaar vinden die het beste aansluit op jouw specifieke situatie en wensen. En wie weet leidt dit tot een snellere verkoop en een mooiere verkoopprijs.

Vergelijk makelaars in Ulestraten Of lees meer over makelaars in Ulestraten

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ulestraten

Op het moment dat je overweegt jouw huis in Ulestraten te verkopen, is het goed om stil te staan bij de gemiddelde courtage die makelaars hanteren. Dit percentage varieert, maar wordt in Ulestraten gemiddeld gesteld op 1,16%. Dus, stel je verkoopt jouw woning voor de gemiddelde verkoopprijs van € 342.500, dan kom je uit op een courtage van € 3.973. Dat is een aanzienlijk bedrag, wat de keuze voor een makelaar des te belangrijker maakt.

Het vinden van een makelaar die bij je past en goed werk levert voor een prijs die jij eerlijk vindt, kan een uitdaging zijn. Daarom is het slim om diverse makelaars te vergelijken en te zorgen dat je krijgt waar je voor betaalt. Let daarbij niet alleen op de kosten, maar ook op andere factoren zoals hun verkoopstrategie, aanpak en de reviews van andere klanten. Zo kun je op basis van goed geïnformeerde afwegingen de beste makelaar kiezen voor de verkoop van jouw huis in Ulestraten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ulestraten

Het woonlandschap van Ulestraten wordt gedomineerd door koopwoningen, ze vormen de meerderheid. Het precieze aantal van deze bezette woningen wordt bijgehouden en is op dit moment 1063. Naast deze overheersende categorie, kom je ook andere soorten woningen tegen. Denk bijvoorbeeld aan (sociale) huurwoningen of woningen met een specifieke bestemming. Dit voegt een extra laag diversiteit toe aan het dorp, voor elke inwoner is er wel een passende woonvorm te vinden.

Aantal verkochte woningen in Ulestraten

In het afgelopen jaar zijn er in Ulestraten diverse woningen te koop gezet, die we 'aanmeldingen' noemen. Het werkelijke aantal verkochte woningen, of 'transacties', in dezelfde periode is 18. De onderstaande grafiek biedt een overzicht van deze aanmeldingen en transacties per maand en per jaar:

Ben je van plan jouw huis in Ulestraten te verkopen?

Een uitdaging bij het verkopen van je woning in Ulestraten kan het overzicht bewaren zijn. Er komen enorm veel zaken bij kijken en het kan al snel overweldigend voelen. Van het regelen van een energielabel tot het selecteren van een betrouwbare makelaar; elk aspect vraagt tijd en aandacht.

Gelukkig kunnen we dit gemakkelijk oplossen. Op onze website presenteren we een duidelijk stappenplan specifiek gericht op het verkoopproces in Ulestraten. Dit stappenplan geeft je een gedetailleerd overzicht van alles waar je aan moet denken tijdens het verkoopproces. Met dit handige overzicht behoud je het overzicht en maak je van jouw huisverkoop een succes.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je de woonmarkt in Ulestraten op de voet volgt, is het van groot belang dat je beschikt over de meest recente gegevens. De huizenmarkt in Ulestraten verandert immers voortdurend, waardoor actuele data onmisbaar is. Hier vind je up-to-date statistieken die we voortdurend bijwerken, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige stand van zaken. Met deze inzichten in de huizenmarkt kun je beter inschatten wanneer het de beste tijd is om je huis te kopen of te verkopen.

Meer voordelen van HuisVerkopen.nl

Maar HuisVerkopen.nl biedt meer dan enkel marktstatistieken. Het platform is ontworpen om je te helpen op elk vlak dat met huisverkoop te maken heeft. Zo geeft het je inzicht in kosten, laat het je makelaars vergelijken en kan je zelfs tarieven opvragen. Heb je nog geen idee van de waarde van je huis? Geen probleem! Je kan gratis een waardebepaling aanvragen bij een locale makelaar via deze link. En om ervoor te zorgen dat je geen cruciale stappen mist, heeft HuisVerkopen.nl een handig stappenplan voor je samengesteld. Van tips om je huis voor de hoogste prijs te verkopen tot het regelen van het energielabel, HuisVerkopen.nl ondersteunt je in iedere fase van de huisverkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen