Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hulsberg

Ben je benieuwd naar de laatste trends op de huizenmarkt in Hulsberg? HuisVerkopen.nl heeft altijd de meest actuele feiten en cijfers voor je. Van woningprijzen tot vraagprijzen en het aantal transacties, je krijgt inzicht in alle details van de markt tot en met juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hulsberg

"De gemiddelde verkoopprijs in Hulsberg is in de laatste 3 maanden € 404.062 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 405.454 euro." De prijs van het huis is continu aan verandering onderhevig om diverse redenen. Hieronder vindt u de onderstaande grafiek die de verkoopprijzen en vraagprijzen in Hulsberg over de afgelopen 3 maanden weergeeft:

Huizenprijzen in Hulsberg

Afgelopen 3 maanden

€ 284.000
€ 370.000
€ 455.000

Bij het overwegen van de verkoop van je huis in Hulsberg, is het nuttig om inzicht te hebben in de woningprijzen in termen van waarde per vierkante meter. Door het aantal vierkante meter van je huis te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m² in Hulsberg, kun je een algemeen beeld scheppen van de mogelijke opbrengst van je woning. HuisVerkopen.nl biedt actuele en nuttige informatie over de gemiddelde vierkante meter prijzen in Hulsberg. Bereid je voor op de onderstaande grafiek, welke een samenvatting geeft van de verkoop- en vraagprijzen per m² over de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Hulsberg per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 2.800
€ 3.100

Prijsontwikkeling Hulsberg laatste 12 maanden

De fluctuaties in de markt voor woningverkoop kun je goed aflezen aan de prijsontwikkeling van huizen. In deze context kan de gemiddelde verkoopprijs van het afgelopen maand voor woningen in Hulsberg een indicatie geven van de marktbeweging.

Over de precieze richting of specifieke trends kunnen we geen aannames doen. In plaats daarvan tonen we de marktcijfers middels een overzichtelijke grafiek. Hierin gaat het om de gemiddelde verkoopprijs die zich het afgelopen maand bevond op € 404.062:

Wat is mijn woning in Hulsberg waard?

Wanneer je overweegt om jouw huis in Hulsberg te verkopen, speelt de potentiële opbrengst een grote rol. De waarde van jouw woning kan sterk beïnvloed worden door de huidige woningmarkt. De mogelijke opbrengst kan dan ook een beslissende factor zijn in je beslissing.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Het kan een slim idee zijn om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Niet alleen geeft het je een beter inzicht in de potentiële verkoopprijs van je woning, maar ook kan het je helpen bij het plannen van je volgende stappen. Ga voor meer informatie naar de pagina waardebepaling aanvragen op onze website.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat je huis wordt geanalyseerd om een schatting van de verkoopwaarde te kunnen geven. Het kan verstandig zijn om deze schatting door meerdere makelaars te laten uitvoeren omdat hun inschattingen kunnen verschillen. Bij het aanvragen van de waardebepaling kun je aangeven dat je dit door meerdere makelaars wilt laten doen. Bij dit proces is het vooral belangrijk om op de verschillen tussen makelaars te letten.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers kunnen per plaats flink variëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de huizenprijzen in gebieden rondom Hulsberg afwijken. Zoveel factoren kunnen immers een rol spelen bij deze waardes, die een accurate weerspiegeling vormen van de lokale vastgoedmarkt.

Door ook de prijzen in andere gemeenten naast die van Hulsberg te leggen, verkrijg je een helder beeld van de actuele marktbewegingen. Dit verbreedt je perspectief, en plaatst zulke gegevens in een duidelijker context.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Hulsberg

Als je jouw huis in Hulsberg wilt verkopen, wil je natuurlijk de best presterende makelaar inzetten. Het is goed om te weten dat er in Hulsberg uiteenlopende makelaars zijn met elk hun sterke punten. Zo zijn er makelaars die zich onderscheiden in snelheid van verkoop, terwijl anderen weer voor de hoogste verkoopprijs kunnen zorgen.

Kiezen voor een goede makelaar in Hulsberg is dus geen overbodige luxe, maar een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Een juiste makelaar kan immers het verschil maken tussen een snelle verkoop tegen een goede prijs of een langdurig verkoopproces met mogelijk verlies. Ga daarom niet over één nacht ijs, maar neem de tijd om verschillende makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hulsberg Of lees meer over makelaars in Hulsberg

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hulsberg

In Hulsberg liggen de courtages voor makelaars gemiddeld rond de 1,14%. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van jouw woning. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 404.062, betekent dit dat de gemiddelde kosten voor een makelaar in Hulsberg neerkomen op € 4.606. Onthoud dat dit een gemiddelde is, dus kosten kunnen per makelaar verschillen.

Ook al lijken deze percentages misschien klein, uiteindelijk gaat het wel om een substantieel bedrag. Daarom raden we je aan om verschillende tarieven van makelaars te vergelijken. Hiervoor kan je tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Hulsberg en omstreken. Let hierbij niet alleen op het courtagepercentage, maar probeer ook inzicht te krijgen in eventuele bijkomende kosten, zoals marketingkosten of opstartkosten, want ook die kunnen verschillen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hulsberg

In Hulsberg beschikken we over een flink aantal koopwoningen, om precies te zijn 1396. Wat bijzonder interessant is, is dat nu slechts een klein percentage van deze woningen te koop staat. Hierdoor heeft je woning nu een grotere kans om op te vallen en op interesse te kunnen rekenen. Het is een goede tijd om na te gaan denken over de verkoop van jouw huis, gezien de huidige marktomstandigheden in Hulsberg.

Aantal verkochte woningen in Hulsberg

In de laatste 12 maanden zijn er in Hulsberg heel wat woningen op de markt gezet en verkocht. Het aantal zogenaamde 'aanmeldingen' en 'transacties' geeft je een begrijpelijk overzicht van wat er speelt. In deze periode zijn er 35 woningen succesvol van eigenaar gewisseld:

Ben je van plan jouw huis in Hulsberg te verkopen?

Overweeg je om je woning in Hulsberg op de markt te zetten? Goed voorbereid te werk gaan is het halve werk bij het verkopen van een huis. Gelukkig heeft Huis Verkopen een handig stappenplan opgesteld om je te begeleiden bij elk aspect van het verkoopproces, van het aanvragen van een energielabel tot het kiezen van een verhuisbedrijf.

Een van de belangrijkste adviezen bij het verkopen van een huis is het vinden van een goede makelaar. Een makelaar heeft kennis van de markt, weet hoe hij jouw huis het beste kan presenteren en onderhandelt namens jou over de verkoopprijs. Onthoud ook, ieder detail telt in het verkoopproces, dus zorg dat elke stap zorgvuldig is geregeld.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Statistieken van de huizenmarkt in Hulsberg zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Op HuisVerkopen.nl kun je altijd de laatste cijfers vinden. Het onderhouden van de actuele marktgegevens biedt jou de mogelijkheid om een goed geïnformeerde beslissing te nemen als het gaat om de verkoop van jouw huis. We gebruiken verschillende bronnen en onze experts houden standvastig de markttrends in de gaten, zodat je altijd een up-to-date beeld van de situatie hebt.

Handige tools en informatie bij verkoop

Bij de verkoop van jouw woning kan HuisVerkopen.nl een uitgebreide ondersteuning bieden. De website is meer dan alleen het verzamelen van data, het dient als een veelzijdig platform met diverse hulpmiddelen voor het regelen van je huisverkoop. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk de kosten van het verkopen van je huis inzien en makelaars vergelijken. Heb je inzicht nodig in de waarde van jouw huis? Regel dan een gratis waardebepaling door een ervaren, lokale makelaar via onze site. Daarnaast zijn er ook instructies beschikbaar voor het aanvragen van een energielabel, tips voor het slim en effectief verkopen van jouw woning en een interactief stappenplan om jou de verkoop van jouw huis zo efficiënt mogelijk te laten regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen