Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hulsberg

Als je overweegt je huis in Hulsberg te verkopen, kan een goede makelaar een wereld van verschil maken. Gelukkig houden wij gedetailleerde statistieken bij van makelaars in het gebied, omtrent zaken als gemiddelde verkoopsnelheid, marktkennis en klanttevredenheid. Maak een doordachte keuze die past bij jouw situatie en behoeften.

Over makelaars in Hulsberg

Je overweegt om je woning in Hulsberg te verkopen en bent op zoek naar een makelaar om dit proces te begeleiden. Stelde je jezelf al de vraag wat voor jou echt belangrijk is in een makelaar? Hoogstwaarschijnlijk wil je een makelaar die betrouwbaar en deskundig is, een die goede resultaten heeft behaald en zijn werkwijze en tarieven transparant weergeeft. Immers, een goede makelaar kan een groot verschil maken in hoe soepel en succesvol je verkoopproces verloopt.

We begrijpen dat het vinden van zo'n makelaar overweldigend kan voelen. Daarom biedt ons platform je de tools om deze beslissing gemakkelijker te maken. Wij bieden informatie en statistieken over verschillende makelaars in Hulsberg om je te helpen jouw keuze te maken op basis van feiten in plaats van gokken. Je kunt potentiële makelaars eenvoudig vergelijken en het kaf van het koren scheiden. Om je een vollediger beeld en transparantie te geven voorzien we je ook van informatie over de tarieven en de prestaties van makelaars in Hulsberg. Kortom, voor een helder overzicht van jouw mogelijke makelaarskeuzes:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.045
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.874
Besparing (gem.)
€ 1.328

Actueel

 • Als je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Hulsberg op dit moment 1,14% van de verkoopprijs zijn. Deze informatie is actueel voor april 2024.
 • Het is ook nuttig om te weten dat de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Hulsberg € 2.878 bedraagt. Meer informatie over de huidige woningprijzen in Hulsberg kun je vinden op onze website.

Uitgelichte makelaars in Hulsberg

In Hulsberg vind je overvloedig veel makelaars die je kunnen bijstaan in het verkopen van jouw huis. Het is echter niet verstandig om direct een keuze te maken, zonder de beschikbare opties nader te overwegen. Het is wijs om de makelaars in Hulsberg op een objectieve manier te vergelijken, waarbij zaken als prijs, ervaring en klantreviews je kunnen helpen bij je keuze.

Logo Damen Makelaardij | Hulsberg

Damen Makelaardij | Hulsberg

Damen Makelaardij in Hulsberg is een full-service advieskantoor voor makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Bij Damen staat de persoonlijke aanpak centraal, waarbij het vinden van jouw thuis de hoogste prioriteit geniet. Als een van de grootste makelaars van Limburg met kantoren in verschillende steden, combineren ze de menselijke maat met professionaliteit. Ze leveren een verscheidenheid aan diensten, waaronder aankoop, verkoop, taxaties, financieel advies en verhuur.
Logo Peter de Vor Makelaardij

Peter de Vor Makelaardij

Peter de Vor Makelaardij staat bekend om haar persoonlijke dienstverlening. Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, biedt dit compacte team van vijf medewerkers je de benodigde hulp bij het kopen van jouw droomhuis of de verkoop van jouw huidige huis. Ze zijn lid van de NVM branchevereniging en bieden zowel verkoop- als verhuurdiensten. Doortastend, flexibel en klantgericht, ze handelen altijd met jouw belangen voorop.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Hulsberg dan je in het overzicht hebt gezien. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hulsberg mee in onze vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw woning en situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst, maar die vind je door goed te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hulsberg Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hulsberg?

Een makelaar in Hulsberg rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 442.500 in Hulsberg komt dit neer op € 5.045 aan makelaarskosten (update april 2024).

Net zoals de huizenprijzen in Hulsberg zijn ook de tarieven van makelaars constant in beweging. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huidige tarieven om niet voor verrassingen te staan.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Hulsberg 0,60% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.328 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Door de makelaarstarieven te vergelijken, zorg je ervoor dat je altijd de meest voordelige keuze maakt en zo geld bespaart.

Kosten van makelaars in Hulsberg

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 5.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hulsberg

Het is een algemeen gegeven dat de meeste makelaars in Hulsberg opstartkosten rekenen bij de verkoop van je woning. Deze kosten vloeien voort uit de voorbereidende werkzaamheden die noodzakelijk zijn om je huis op de markt te brengen. Denk hierbij aan het maken van foto's door een professionele fotograaf, het verzorgen van een duidelijke omschrijving van de woning, het inmeten volgens NEN-norm en het plaatsen van het huis op huizensites en Funda.

De precieze hoogte van de opstartkosten is sterk afhankelijk van wat je makelaar aan diensten aanbiedt. Het inhuren van professionele hulp, zoals een stylist voor de beste woningpresentatie, is dikwijls een onderdeel van deze kosten. Naast de opstartkosten rekenen makelaars ook courtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning. Dit alles kan flink optellen, dus het is belangrijk om hier van tevoren goed over na te denken.

Intrekkingskosten van makelaars in Hulsberg

Bij de verkoop van je woning treden ongetwijfeld situaties en beslissingen op die je misschien niet anticiperen. Een daarvan is de beslissing om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. In dat kader is het belangrijk dat je weet, dat heel wat makelaars in Hulsberg intrekkingskosten in rekening kunnen brengen. Deze kosten ontstaan als je besluit om je woning uit de verkoop te halen terwijl deze nog steeds onder contract van een makelaar staat.

Intrekkingskosten dekken de tijd en inspanningen die de makelaar reeds heeft besteed aan het proberen te verkopen van je woning. Stel je voor, je hebt je woning te koop gezet en de makelaar heeft al op verschillende manieren geprobeerd om verbinding te maken met potentiële kopers. Maar door onverwachte persoonlijke omstandigheden besluit je de verkoop op te schorten. In dergelijke omstandigheden zal je waarschijnlijk moeten betalen aan de makelaar voor de geleverde diensten. Het gemiddelde bedrag voor dergelijke kosten in Hulsberg is momenteel € 500.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hulsberg met een vast tarief

In Hulsberg zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Dat betekent dat je van tevoren weet hoeveel de kosten zijn, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Dit kan voordelig zijn als jouw woning veel waard is, omdat het tarief dan relatief laag is. Het gemiddelde vaste tarief dat makelaars in Hulsberg hanteren is € 3.250 (update: april 2024).

Een nadeel van een vast tarief kan zijn dat je bij een lagere verkoopprijs van jouw woning relatief veel betaalt aan de makelaar. Stel, je verkoopt je woning voor 200.000 euro. Met een makelaarstarief van 1,5% betaal je 3.000 euro. Is het vaste tarief echter € 3.250, dan kan dit bedrag hoger uitvallen.

Tip: Ga niet klakkeloos voor de makelaar met het laagste vaste tarief. Kijk ook naar de kwaliteit van de dienstverlening. Een iets duurdere makelaar die zijn vak verstaat en goed onderhandelt, kan je op de lange termijn meer opleveren dan een goedkope makelaar.

4 feitjes over makelaars in Hulsberg

 • Wanneer je jouw woning in Hulsberg wilt verkopen, kan het interessant zijn om meerdere makelaars om verkoopadvies te vragen. De gemiddelde woningverkoper in Hulsberg vraagt aan zeker drie verschillende makelaars advies voordat ze een definitieve keuze maken.
 • Uit diverse vergelijkingen tussen makelaars in Hulsberg, blijkt dat verkopers een duidelijke voorkeur hebben voor makelaars met aantoonbare ervaring in Hulsberg. Wanneer je wilt overgaan tot het vergelijken van verkoopmakelaars, houd dan rekening met deze factor.
 • Het is verstandig om te kiezen voor een ervaren en professionele makelaar bij de verkoop van je huis in Hulsberg. Het verschil in opbrengst tussen woningen die zonder makelaar verkocht worden en die waarbij wel een makelaar betrokken is, bedraagt gemiddeld € 25.000.
 • Het merendeel van de makelaars in Hulsberg is aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 93% van de makelaars lid is van één van deze erkende verenigingen.

Wat levert de beste makelaar in Hulsberg op?

De variatie in de prestaties van makelaars in Hulsberg is aanzienlijk. Voor woningverkopers kan hierdoor een vergelijkend onderzoek tussen de diverse makelaars zeer nuttig zijn.

Dit is hoe je de beste makelaars in Hulsberg herkent:

 • Succesvolle makelaars in Hulsberg zorgen er volgens onze onafhankelijke statistieken voor dat woningen doorgaans worden verkocht tegen bedragen die boven de verwachte verkoopprijs liggen. Meer concreet bedraagt dit overschot gemiddeld € 11.795.
 • Uit onze database komt ook naar voren dat de meest efficiënte makelaars in Hulsberg huizen gemiddeld zo'n 15 dagen sneller weten te verkopen dan hun concurrenten. Dit is een sterk onderscheidend vermogen binnen het vakgebied.

De beste makelaar in Hulsberg vinden

De beste makelaar in Hulsberg is diegene die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen, situatie en het type woning dat je wilt verkopen. Zo’n makelaar blinkt uit in service, kennis van de lokale markt en heeft een bovengemiddelde trackrecord.

Om de beste makelaar te vinden, is het vergelijken van makelaars onmisbaar. Onze gratis en vrijblijvende vergelijkingsformulier helpt hierbij. Je krijgt een compleet beeld van de verkoopstrategie, tarieven, inschattingen en zelfs handige tips voor verkoop.

Waar moet je op letten bij makelaars in Hulsberg?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Hulsberg voor de verkoop van je huis zijn er diverse aandachtspunten om rekening mee te houden:

Ervarenheid van de makelaar

Een ervaren makelaar heeft kennis van de lokale markt en een substantieel netwerk opgebouwd. Dit kan bijdragen aan een snellere verkoop van je huis tegen een goede prijs.

Aansluiting bij brancheorganisaties

Vraag na of de makelaar is aangesloten bij brancheorganisaties zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Deze aansluiting garandeert dat je te maken hebt met een professional die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Bekijk de verkoopresultaten

Beste makelaars in Hulsberg verkopen huizen gemiddeld voor een hogere verkoopprijs dan andere makelaars. Je kan zelfs rekenen op een extraatje van € 11.795 ten opzichte van andere makelaars.

Tarieven van de makelaar

Informeer naar de tarieven van de makelaar. Prijzen kunnen sterk variëren, maar let op dat een lage prijs niet per se betekent dat je minder kwaliteit krijgt. Maak een vergelijking op basis van prijs en kwaliteit.

Communicatie en service

Een goede makelaar communiceert open en tijdig, en geeft je een gevoel van vertrouwen. Vraag naar de werkwijze en service die je kan verwachten om teleurstellingen te voorkomen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Hulsberg zijn diverse makelaars actief, waaronder NVM-makelaars. Deze makelaars bieden hun expertise aan om je te begeleiden bij het verkopen van jouw woning. Ze nemen je zorgen uit handen, bepalen samen met je een realistische verkoopprijs en stellen een marketingplan op.

Naast NVM-makelaars vind je in Hulsberg ook VBO en VastgoedPRO makelaars. Deze brancheorganisaties waarborgen de deskundigheid van hun leden. Het geeft vertrouwen te weten dat jouw makelaar aan eisen van beroepsbekwaamheid voldoet en gebonden is aan een professionele gedragscode.

Weetje: De NVM, ofwel Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, heeft met een omvangrijk ledenbestand de grootste omvang van alle brancheverenigingen in Nederland. Kijk hier voor meer informatie over de NVM.

Wat doet een makelaar in Hulsberg?

Het inschakelen van een makelaar bij de verkoop van je woning in Hulsberg kan een groot verschil maken. Zij hebben de ervaring, kennis en tools die ervoor zorgen dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt.

Bijvoorbeeld, een ervaren makelaar weet precies hoe de woning het beste gepresenteerd kan worden om potentiële kopers aan te trekken. Ze begrijpen welke prijs realistisch is in de huidige markt en kunnen je helpen bij het navigeren door de juridische aspecten van de verkoop.

 • Bepalen van een concurrerende verkoopprijs
 • Het optimaliseren van de presentatie van de woning
 • Effectief adverteren van de woning
 • Voeren van onderhandelingen met de kopers
 • Ondersteunen bij juridische procedures en documentatie

Waarom een makelaar in Hulsberg inschakelen?

Als je van plan bent om je huis te verkopen in Hulsberg, dan is het raadzaam om een goede makelaar in te schakelen. De rol van een makelaar is bijzonder waardevol; hij draagt niet alleen bij aan een snellere verkoop, maar helpt je ook om de maximale verkoopprijs te behalen. Lees verder hoe een makelaar dit voor elkaar krijgt.

Vakkundige prijsbepaling

De vaststelling van de vraagprijs is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Een goede makelaar kan deze op deskundige wijze bepalen. Hij gebruikt hierbij verschillende tools en technieken om te zorgen dat je de best mogelijke prijs voor je huis krijgt.

Advies bij presentatie

Je wilt dat je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Het advies van de makelaar komt hier goed van pas; van advies over de inrichting van je huis tot tips voor hoogwaardige foto's voor de verkoopadvertentie.

Effectieve marketing

Goede makelaars hebben kennis van effectieve marketingstrategieën. Ze weten welke advertentiekanalen het beste werken voor jouw woning en in welke periode. Hierdoor bereikt je woning een grotere doelgroep en vergroot je de kans op een snellere verkoop.

Onderhandelingstechnieken

Een goede makelaar maakt een groot verschil tijdens onderhandelingen met de kopers. Dankzij zijn onderhandelvaardigheden kan hij voor jou een maximale verkoopprijs bedingen, zonder de verkoop in het gedrang te brengen.

Makelaars in Hulsberg vergelijken

Het kiezen van een goede makelaar begint bij het vergelijken van lokale makelaars op basis van jouw specifieke woning, situatie en voorkeuren. Met Huis Verkopen kun je gemakkelijk verschillende makelaars in Hulsberg vergelijken en de beste keuze maken.

 • Gratis woningwaardebepaling door makelaars
 • Vergelijken leidt tot lagere makelaarskosten
 • Aansluiting bij jouw situatie en voorkeuren
 • Beste prijs/kwaliteit-verhouding

Vergelijk eenvoudig en gratis diverse makelaars in Hulsberg voor een volledig beeld van je mogelijkheden. Huis Verkopen zorgt ervoor dat je gegarandeerd wordt gekoppeld aan makelaars die succesvolle ervaring hebben met het verkopen van woningen. Bovendien ontvang je gratis verkoopadvies en heb je de mogelijkheid om de makelaarstarieven te verlagen door te vergelijken. Jouw perfecte makelaar vind je dus bij Huis Verkopen.

Vergelijk makelaars in Hulsberg Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hulsberg

De gemiddelde makelaarskosten in Hulsberg zijn € 5.045. Deze kosten zijn onder andere afhankelijk van de makelaar die je kiest. Het is dus waardevol om makelaars te vergelijken op onze vergelijkingspagina.

De gemiddelde verkoopsnelheid in dagen door een makelaar in Hulsberg is 54 dagen. Deze snelheid kan aanzienlijk verschillen tussen makelaars, dus het vergelijken van makelaars is raadzaam.

Een goede makelaar kiezen is een belangrijke stap. Factoren als ervaring, courtage en verkoopsnelheid spelen een rol. Met onze vergelijkingstool kun je makelaars in Hulsberg eenvoudig vergelijken.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Hulsberg bedragen € 515. Houd er rekening mee dat deze kosten aanzienlijk kunnen variëren tussen makelaars, dus het is verstandig om te vergelijken.

Ja, door het vergelijken van makelaars in Hulsberg kun je gemiddeld € 1.328 besparen op de makelaarskosten. Maak gebruik van onze vergelijkingspagina om de beste keuze te maken.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen