Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hardinxveld-Giessendam

Opzoek naar een geschikte makelaar in Hardinxveld-Giessendam voor de verkoop van jouw woning? Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over makelaars die in deze regio opereren. Maak een weloverwogen keuze om zo de kansen op een succesvolle en zorgeloze verkoop te vergroten.

Over makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Als je van plan bent je huis in Hardinxveld-Giessendam te verkopen, speelt de keuze voor een bekwame makelaar een sterke rol. Het gaat immers niet alleen om de verkoop, maar om hoe snel en tegen welke prijs je huis verkocht wordt. Die factoren kunnen sterk variëren, afhankelijk van de makelaar die je kiest. Een ervaren makelaar kan je helpen om de beste strategie te bepalen, waardoor het verkoopproces zo soepel en succesvol mogelijk verloopt.

Natuurlijk is het lastig om de prestaties van elke makelaar in Hardinxveld-Giessendam bij te houden. Gelukkig zijn wij er om dat voor jou te doen. We doen continu onderzoek naar de prestaties van makelaars in de regio, zodat we altijd up-to-date zijn over wie de beste resultaten bereikt. Wil je meer weten over de verschillende makelaars en hun prestaties in Hardinxveld-Giessendam? Alle informatie die je nodig hebt, is te vinden op deze pagina.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.629
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.730
Besparing (gem.)
€ 1.178

Actueel

 • Als je overweegt jouw huis te verkopen in Hardinxveld-Giessendam, is het goed te weten dat de gemiddelde courtage van een makelaar hier ligt op 1,12% van de verkoopprijs.
 • Het is interessant om op de hoogte te zijn van de gemiddelde huizenprijzen in jouw gebied voordat je jouw huis in de verkoop zet. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per m² in Hardinxveld-Giessendam op € 3.552. Bekijk de actuele huizenprijzen om een beter beeld te krijgen.

Uitgelichte makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Direct onder deze tekst vind je een selectie van verschillende verkoopmakelaars in Hardinxveld-Giessendam. Het is goed om te weten dat er nog andere makelaars zijn die actief zijn in deze regio, maar dat hun expertises variëren. Onthoud: de 'beste' makelaar in Hardinxveld-Giessendam voor jou, is de makelaar die het beste past bij jouw specifieke woning, jouw omstandigheden en jouw persoonlijke voorkeuren.

Logo Lamper en Van Vliet Woningmakelaars

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding die ze bieden in het aankoop- en verkoopproces van woningen. Met hun NVM lidmaatschap en diverse certificaten staan ze bekend om hun expertise en doelgerichte aanpak. Actief in de regio van de A15, reikt hun service van verkoop en aankoop tot verhuur en taxaties. In de afgelopen 12 maanden boekten ze 106 verkopen en 37 aankopen.

Makelaardij Stuij & van Dijk BV

Makelaardij Stuij & van Dijk is een klantgericht kantoor met locaties in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Ze staan bekend om hun goede service en persoonlijke, alerte aanpak. Luisteren naar jouw woonwensen is hun speerpunt. Als lid van branchevereniging VBO en drager van de NWWI en NRVT certificaten, bieden ze je betrouwbaarheid en kwaliteit. Een bezoek aan hun kantoor aan de Binnendams is zeker de moeite waard.

Remans Vastgoedbeheer BV

Als je op zoek bent naar een makelaar, is Remans Vastgoedbeheer een betrouwbare optie. Gevestigd aan de Buitendams, bieden ze een reeks diensten aan. Hoewel ze niet bij een branchevereniging zijn aangesloten, staan ze bekend om hun professionaliteit. Kies voor Remans Vastgoedbeheer als je een ervaren en competente makelaar nodig hebt.

Let op: Er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in en rondom Hardinxveld-Giessendam dan op onze lijst vermeld staan. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hardinxveld-Giessendam mee in onze vergelijking. De ideale makelaar voor jouw specifieke situatie staat misschien niet in de bovenstaande lijst en kun je alleen vinden door deze essentiële stap te nemen.

Vergelijk makelaars in Hardinxveld-Giessendam Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hardinxveld-Giessendam?

Een verkoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 413.318 in Hardinxveld-Giessendam komt dit neer op € 4.629 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Net als de huizenprijzen in Hardinxveld-Giessendam zijn ook de tarieven van makelaars aan verandering onderhevig. Dit is een direct gevolg van fluctuaties in de huizenmarkt en de economische veerkracht van de regio Hardinxveld-Giessendam.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Hardinxveld-Giessendam 0,57% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.178 door eerst tarieven op te vragen. Een weloverwogen vergelijking van makelaars resulteert steevast in een aanzienlijke besparing.

Kosten van makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Geef je jouw huis te koop in Hardinxveld-Giessendam, dan loop je hoogstwaarschijnlijk tegen opstartkosten aan. De opstartkosten zijn eigenlijk een soort voorbereidingskosten die veel makelaars in Hardinxveld-Giessendam in rekening brengen. Ze dekken bijvoorbeeld de kosten voor fotografie, het maken van de plattegrond, het aanmelden van je huis op plaatsen zoals Funda en de voorbereiding van de verkoopbrochure.

Opstartkosten variëren per makelaar en zijn niet bij allemaal in de dienstverlening inbegrepen. Soms zijn ze verrassend hoog en het is daarom belangrijk dat je goed op de hoogte bent voordat je een makelaar inschakelt. Een handige tool om zicht te krijgen op de kosten van verschillende makelaars is door de tarieven op te vragen, inclusief deze mogelijke opstartkosten. Dit is gemakkelijk, gratis en vrijblijvend en geeft je een helder overzicht van wat je kunt verwachten.

Intrekkingskosten van makelaars in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam rekenen vrijwel alle makelaars intrekkingskosten als je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten zijn een soort vergoeding voor de makelaar voor het werk dat hij reeds verricht heeft en voor het verlies van de verwachte commissie. Hoewel geen enkele woningverkoper graag een pand uit de verkoop haalt, kunnen er verschillende redenen zijn waarom je zo'n stap zou overwegen.

Bijvoorbeeld, je hebt een baan in een andere stad geaccepteerd, maar op het laatste moment valt deze kans weg. Of, je vond dat perfecte nieuwe huis, maar de aankoop valt onverwacht door. In deze gevallen, zou je kunnen kiezen om jouw huidige huis van de markt te halen, en hierbij kunnen intrekkingskosten komen kijken. Deze variëren afhankelijk van het contract met je makelaar en de hoeveelheid werk die hij al in de verkoop van je huis heeft gestoken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hardinxveld-Giessendam met een vast tarief

Als je je huis wilt verkopen in Hardinxveld-Giessendam, zul je merken dat sommige makelaars werken met een vast tarief. Dit kan in jouw voordeel werken, omdat je precies weet waar je financieel aan toe bent. Ongeacht hoe complex of tijdrovend de verkoop van jouw woning is, de kosten voor de makelaar blijven gelijk. Wat ze gemiddeld vragen als vast tarief? € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, stel je voor dat jouw huis snel verkocht wordt en je een makelaar hebt gekozen die werkt met een vast tarief, dan kan dit ook een nadeel zijn. Bijvoorbeeld: het vaste tarief van de makelaar bedraagt €3500. Indien jouw woning na een dag al wordt verkocht voor €200.000, verdient de makelaar in feite 1,75% op de verkoopprijs. Dit is hoger dan de gemiddelde 1,5% courtage die je bij andere makelaars zou betalen.

Tip: De meeste woningverkopers in Hardinxveld-Giessendam kiezen voor een courtage-makelaar. Dit komt omdat veel verkopers een hogere verkoopprijs bovenaan hun verlanglijst hebben staan. Een courtage-makelaar heeft een sterkere prikkel om een hogere verkoopprijs voor jouw woning te realiseren, omdat hun verdienst afhangt van het verkoopbedrag.

4 feitjes over makelaars in Hardinxveld-Giessendam

 • Een flinke 97% van de verkopers in Hardinxveld-Giessendam lijkt een duidelijke keuze te hebben voor een traditionele makelaar. Deze makelaars nemen het hele verkoopproces op zich en dit lijkt meer in de smaak te vallen dan een online makelaar die slechts zorgt voor een digitale plaatsing van de woning.
 • Het loont zich om een makelaar in te zetten bij de verkoop van je woning in Hardinxveld-Giessendam. Uit onderzoek blijkt namelijk dat woningen hier 53% sneller van eigenaar wisselen met hulp van een professional in deze sector.
 • Indrukwekkend genoeg blijkt dat woningen in Hardinxveld-Giessendam 17% winstgevender verkopen met assistentie van een makelaar. Dit is zonder twijfel een percentage dat het overwegen waard is, mocht je jouw huis op deze markt willen aanbieden.
 • Kijkend naar feedback van woningverkopers, blijkt dat het merendeel in Hardinxveld-Giessendam significant de voorkeur geeft aan makelaars die zich aantoonbaar positief onderscheiden van hun collega's. Bekijk hier waar je deze topleveranciers kunt vinden en vergelijken.

Wat levert de beste makelaar in Hardinxveld-Giessendam op?

Niet alle makelaars in Hardinxveld-Giessendam leveren dezelfde prestaties. Het kiezen van een effectieve makelaar kan een opmerkelijke invloed hebben op je verkoopervaring. Een duidelijk verschil zie je bijvoorbeeld terug in de verkoopprijs van jouw huis en de snelheid waarmee het verkocht wordt.

Wat maakt nu de beste makelaars in Hardinxveld-Giessendam herkenbaar? Let op de volgende punten:

 • Uit onze objectieve cijfers blijkt dat topmakelaars in Hardinxveld-Giessendam woningen kunnen verkopen voor bedragen die gemiddeld boven de verwachte verkoopprijs liggen. Dit verschil kan zelfs oplopen tot € 12.702.
 • In onze database zien we verder dat de meest doortastende makelaars in Hardinxveld-Giessendam woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan andere makelaars in de regio.

De beste makelaar in Hardinxveld-Giessendam vinden

De beste makelaar in Hardinxveld-Giessendam is degene die optimaal past bij jouw specifieke situatie en wensen. Een dergelijke makelaar pakt de verkoop van je woning strategisch aan, schat de waarde van je huis realistisch in en geeft praktische verkoopadviezen.

Vind de ideale makelaar in Hardinxveld-Giessendam door te vergelijken. Door jouw adres, je situatie en je voorkeuren in te voeren, kunnen we de meest geschikte makelaars matchen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Hardinxveld-Giessendam?

Wanneer je jouw woning in Hardinxveld-Giessendam wil verkopen, zijn er vijf belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een geschikte makelaar:

Kennis van de lokale markt

Je makelaar moet voldoende kennis hebben van de lokale huizenmarkt. Deze expertise helpt bij het correct inschatten van de waarde van je woning en bij het aantrekken van potentiële kopers.

Communicatieve vaardigheden

Goede communicatie is essentieel in het makelaarsvak. Jouw makelaar moet je regelmatig en duidelijk op de hoogte houden van ontwikkelingen en biedingen.

Vergelijk tarieven

Niet alle makelaars hanteren hetzelfde tarief. Staar je niet blind op de bemiddelingskosten, maar kijk ook naar de kwaliteit die de makelaar biedt.

Aanwezigheid online

Een goede online aanwezigheid van een makelaar kan helpen om je huis sneller te verkopen. Kijk of de makelaar actief is op sociale media en of ze jouw woning goed kunnen presenteren online.

Referenties

Check de referenties van de makelaar. Gedetailleerde, positieve referenties zijn een goed teken dat de makelaar ervaren en betrouwbaar is.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Hardinxveld-Giessendam kun je bij de woningverkoop kiezen voor een NVM-makelaar. Deze makelaars kennen de lokale markt goed en werken volgens hoge kwaliteitseisen. Ze helpen je optimaal bij de verkoop van je woning.

Daarnaast bestaan ook VBO en VastgoedPRO makelaars in Hardinxveld-Giessendam. Iedere makelaarsgroep heeft zijn eigen voordelen. Het vergelijken van deze makelaars kan lonend zijn. Ze kunnen allemaal bijdragen aan een succesvolle verkoop van je woning.

Wat doet een makelaar in Hardinxveld-Giessendam?

Veel mensen vertrouwen op een verkoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam als ze hun woning willen verkopen. Dit komt omdat een makelaar je kan helpen met aspecten waar je zelf misschien wat minder van af weet.

Wat doet een makelaar in Hardinxveld-Giessendam precies? Hier is een kort overzicht van hun taken:

 • Marktinzicht: de makelaar kent de lokale huizenmarkt en de huidige trends.
 • Waardering: een makelaar kan de waarde van je huis inschatten op basis van diverse factoren.
 • Bezichtigingen: de makelaar organiseert en leidt potentiële kopers rond in je huis.
 • Onderhandelen: de makelaar voert namens jou de onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Transactie: de makelaar regelt de administratieve afhandeling van de verkoop.

Waarom een makelaar in Hardinxveld-Giessendam inschakelen?

Als je je huis in Hardinxveld-Giessendam wilt verkopen, kan een goede makelaar van onschatbare waarde zijn. Een bovengemiddelde makelaar stijgt uit boven de rest door een gepersonaliseerde aanpak te bieden, je huis op de juiste wijze te presenteren en altijd oog te hebben voor jouw belangen. Elk huis en elke situatie is uniek, dus het is belangrijk om een makelaar te hebben die past bij jouw precieze behoeften. Wat maakt een goede makelaar beter dan een gemiddelde makelaar bij de verkoop van je woning? Lees verder om dat te ontdekken.

Gepersonaliseerde service

Elk huis en elke situatie zijn echt uniek, en ook je behoeften als verkoper zullen variëren. Een goede makelaar zal de tijd nemen om je precies te begrijpen en zal een verkoopplan op maat van je woning in Hardinxveld-Giessendam maken.

Professionele presentatie

De eerste indruk is belangrijk, vooral in de wereld van onroerend goed. Een goede makelaar zal ervoor zorgen dat je woning eruit springt door middel van professionele fotografie en een intrigerende beschrijving.

Oog voor jouw belangen

Een uitmuntende makelaar heeft altijd je belangen op het hart, de transparantie van de details en behoudt een open lijn van communicatie. Hij zal eisen stellen waar nodig en zorgt dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt.

Kennis van de lokale markt

Een toonaangevende makelaar heeft de lokale kennis en ervaring om de verkoop van je huis in Hardinxveld-Giessendam te begeleiden. Hij begrijpt het lokale woningaanbod, de prijzen en de dynamiek van de markt om je het beste advies te geven.

Makelaars in Hardinxveld-Giessendam vergelijken

Welkom bij Huis Verkopen, jouw perfecte tool voor het vergelijken van topmakelaars in Hardinxveld-Giessendam. Wij doen het zware werk en tonen de prestaties van lokale makelaars op een begrijpelijke manier.

 • Volledige performancebeoordeling
 • Gratis en onverplicht vergelijkingsproces
 • Verkoopadvies en waardebepaling
 • Onafhankelijke en eerlijke resultaten

Dankzij Huis Verkopen krijg je een helder beeld van de makelaars in Hardinxveld-Giessendam, bespaar je op makelaarskosten en maak je zelfbewuste keuzes. Vergeet niet ook de voorwaarden van de makelaars te vergelijken – dat is net zo belangrijk!

Vergelijk makelaars in Hardinxveld-Giessendam Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hardinxveld-Giessendam

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Hardinxveld-Giessendam zijn € 515. Het is raadzaam om deze kosten te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Door makelaars te vergelijken kan je in Hardinxveld-Giessendam gemiddeld € 1.178 besparen. Overweeg zeker om verschillende offertes te vergelijken om de beste deal te vinden.

De gemiddelde courtage van makelaars in Hardinxveld-Giessendam is 1,12%. Het is slim om deze kostenpost mee te nemen in je overweging bij het kiezen van een makelaar. Vergelijk makelaars om de beste deal te krijgen.

In Hardinxveld-Giessendam worden huizen gemiddeld binnen 51 dagen verkocht. Je kunt deze informatie gebruiken om je verkoopstrategie te bepalen.

Je kunt overwegen om een gratis waardebepaling voor je woning aan te vragen. Dit geeft een goede indicatie van de vraagprijs die je kunt hanteren. Vraag hier een gratis waardebepaling aan.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen