Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Heerde

Het verkopen van je huis in Heerde is een belangrijke beslissing, waarbij de keuze voor de juiste makelaar een grote rol speelt. Voor een succesvolle verkoop is het essentieel om deze keuze weloverwogen te maken. Onderzoek daarom grondig de markt en kies een makelaar die je kan helpen jouw huis snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Over makelaars in Heerde

In het mooie Heerde is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bij jou en je woning past. Bijvoorbeeld hoe goed kent de makelaar de lokale markt? Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van huizen in jouw prijscategorie? Of wellicht heb je specifieke verkoopmethoden in gedachten, zoals een open huis of digitaal veilen. Al deze elementen kunnen een hoofdrol spelen in het succes van de verkoop van je huis.

Je vraagt je waarschijnlijk af: "Welke makelaar kan mijn huis het snelst verkopen?" Of "Welke makelaar haalt gemiddeld de beste verkoopprijs?" Het zijn belangrijke vragen die van invloed zijn op je keuze. Maar hoe beantwoord je deze vragen? Je kunt je leven een stuk gemakkelijker maken door te gaan naar vergelijk verkoopmakelaars. Deze handige tool kan je helpen een makelaar te vinden die perfect aansluit bij jouw eisen en wensen. Makelaars vergelijken in Heerde geeft je een voorsprong in het verkoopproces.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.105
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.789
Besparing (gem.)
€ 1.470

Actueel

 • Aan het verkopen van je huis in Heerde zijn specifieke kosten verbonden. Makelaars hanteren rollende tarieven voor hun diensten. Zo kun je in de periode april 2024 rekenen op courtages variërend van 0,93% tot 1,45%.
 • De huidige woningmarkt in Heerde laat een gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter zien van € 4.213. Voor meer gedetailleerde informatie over de woningprijzen in Heerde, kun je onze speciale pagina raadplegen.
 • De tarieven in Heerde zijn in constante beweging. Daarom kan het vergelijken van makelaarstarieven aanzienlijk voordeel opleveren. Gemiddeld kun je een besparing verwachten van € 1.470 bij het vergelijken en selecteren van de meest geschikte makelaar.

Uitgelichte makelaars in Heerde

In Heerde heb je de mogelijkheid om uit verschillende verkoopmakelaars te selecteren. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet om de keuze te vergemakkelijken. Niettemin is het de makelaar die het beste past bij jouw specifieke woning, situatie en persoonlijke voorkeuren die zich uiteindelijk als de beste zal ontpoppen. Het is daarom verstandig om een vergelijking te maken voordat je een keuze maakt.

Logo Kole Makelaars

Kole Makelaars

Kole Makelaars is een betrouwbare, ervaren makelaar in de regio Heerde. Met kennis en passie zorgt het team voor succesvolle verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van jouw woning. Deze dorpsmakelaar kent de lokale markt en politiek, adviseert over nieuwbouw en biedt eerlijk en objectief advies bij de keuze van de juiste woning. Persoonlijke begeleiding en deskundigheid, in combinatie met concurrerende tarieven, maken Kole Makelaars een vertrouwde partner in de vastgoedmarkt. De meeste klanten komen via mond-tot-mondreclame.
Logo Noord Veluwse Makelaardij

Noord Veluwse Makelaardij

Bij de Noord Veluwse Makelaardij in Heerde kun je rekenen op service en kwaliteit. Ze zijn goed bekend in de regio en staan bekend om hun deskundigheid en klantgerichte benadering. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, taxaties of aanhuur, deze makelaar is in staat je te helpen. Daarbij kun je ook terecht in het Duits en Engels. Jouw tevredenheid staat centraal bij Noord Veluwse Makelaardij.

Let op: Er zijn misschien meer verkoopmakelaars actief in en rondom Heerde dan je denkt. De ideale makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst. Door het vergelijken van alle makelaars in Heerde, die we bij Huis Verkopen meenemen, vind je de beste voor jou.

Vergelijk makelaars in Heerde Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Heerde?

Een makelaar in Heerde rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 565.269 in Heerde komt dit neer op € 6.105 aan makelaarskosten (update april 2024).

Een courtage is een belangrijke drijfveer voor makelaars om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Dit percentage van de verkoopopbrengst zorgt ervoor dat de makelaar direct voordeel heeft bij een hogere verkoopprijs van jouw woning. Een win-win situatie voor zowel de eigenaar als makelaar.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Heerde 0,52% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.470 besparen door makelaars te vergelijken. Door makelaars te vergelijken, krijg je een goed beeld van de prijzen die worden gehanteerd en kun je de beste keuze maken zonder verplichtingen.

Kosten van makelaars in Heerde

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.300
€ 6.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Heerde

Bij het verkopen van jouw woning in Heerde, kunnen er extra kosten komen kijken. De meeste makelaars in deze regio rekenen namelijk opstartkosten. Dit zijn de kosten die een makelaar in rekening brengt voor de voorbereidende werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Denk hierbij aan het maken van professionele foto's, het opstellen van een pakkende advertentietekst en het plaatsen van de woning op verschillende huizensites en Funda.

De hoogte van de opstartkosten kan per makelaar sterk verschillen. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te informeren wat er precies onder deze kosten valt en waarom deze worden gerekend. Sommige makelaars rekenen deze kosten om ervoor te zorgen dat jouw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt voor potentiële kopers. Anderen kunnen deze kosten zien als een soort van aanbetaling voor de verdere verkoopdiensten die ze gaan leveren. Het is dus aan jou om te bepalen of je deze kosten wilt betalen en zo ja, of de aangeboden diensten hiermee in verhouding zijn.

Intrekkingskosten van makelaars in Heerde

Wanneer je jouw woning in Heerde in de verkoop hebt en besluit deze voortijdig uit de verkoop te halen, kunnen makelaars intrekkingskosten berekenen. Intrekkingskosten zijn kosten die de makelaar in rekening brengt wanneer je het huis vroegtijdig uit de verkoop haalt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de woning op het laatste moment toch niet verkocht wordt of als je om een andere reden besluit om de verkoop te staken.

De hoogte van deze intrekkingskosten kan variëren per makelaar. Het is daarom raadzaam om bij het kiezen van een makelaar goed na te vragen wat de kosten kunnen zijn in geval van intrekking. Over het algemeen bedragen de gemiddelde intrekkingskosten in Heerde € 500. Het is daarom erg belangrijk om hier rekening mee te houden bij het nemen van beslissingen omtrent de verkoop van jouw huis.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Heerde met een vast tarief

Wist je dat er makelaars zijn die niet werken op basis van courtage, maar met een vast tarief? Dit tarief dekt de volledige dienstverlening, ongeacht de waarde van jouw woning. Ter vergelijking: makelaars die met courtage werken, vragen een percentage van de verkoopprijs. In Heerde ligt het gemiddelde vaste tarief bij € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft zowel voordelen als nadelen. Het voornaamste voordeel is de helderheid: je weet direct wat je betaalt voor de volledige dienstverlening. De mogelijke keerzijde is echter dat onverwachte extra diensten tegen extra kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Tip: Om tot een goede keuze te komen voor een makelaar, is het aan te raden verschillende makelaars te vergelijken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en tarieven, waardoor je de dus de makelaar kunt vinden die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen.

4 feitjes over makelaars in Heerde

 • Een getal van 91% van de woningverkopers in Heerde geeft de voorkeur aan een traditionele makelaar die volledig verantwoordelijk is voor de verkoop, in plaats van een online makelaar die alleen de online plaatsing verzorgt.
 • Met de hulp van een makelaar worden woningen in Heerde gemiddeld 60% sneller verkocht dan wanneer verkopers het zelf proberen.
 • Verkopers in Heerde die kiezen voor de hulp van een makelaar merken dat hun woning gemiddeld 7% winstgevender wordt verkocht dan wanneer ze het alleen doen.
 • Wanneer ze makelaars vergelijken, geven de meeste verkopers in Heerde aan dat ze de voorkeur geven aan een makelaar die bewijsbaar beter presteert dan zijn of haar concurrenten.

Wat levert de beste makelaar in Heerde op?

In Heerde zijn er een reeks verkoopmakelaars die een stap verder gaan dan hun collega's in het leveren van uitstekende resultaten. Wat hun inspanningen verheft, zijn de hogere verkoopprijzen die ze bereiken voor hun klanten en het vermogen om verkooptransacties in relatief kortere perioden te sluiten.

Dit is hoe je de beste makelaars in Heerde herkent:

 • De topperformers onder de makelaars in Heerde onderscheiden zich door het vermogen om woningen te verkopen voor een gemiddelde prijs die boven die van hun concurrenten ligt. Bij ons onderzoek naar verkoopprijzen hebben we rekening gehouden met de verschillende prijsklassen van woningen. Vanuit onze data is gebleken dat de beste makelaars huizen verkopen voor een gemiddelde van € 16.385 boven de gemiddelde verkoopprijzen van andere makelaars.
 • Bovendien blinken de beste makelaars in Heerde uit in het snel verkopen van woningen. Onze statistieken tonen aan dat deze makelaars woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Dit heeft veelal te maken met hun vakkundige inschatting van de woningwaarde, wat vaak leidt tot snellere verkooptransacties.

De beste makelaar in Heerde vinden

Het vinden van de uitstekende makelaar in Heerde gaat net zozeer over het vinden van een hoog presterende makelaar, als het vinden van een die perfect past bij jouw specifieke woning en situatie. Jouw ideale makelaar komt naar voren door goed naar jouw unieke behoeften te kijken.

Via onze handige vergelijkingstool kan je de makelaars in Heerde tegen elkaar afwegen. Vul je adres, situatie en verkoopvoorkeuren in. De resultaten zullen je laten zien welke makelaars het beste aansluiten op jouw wensen en situatie.

Waar moet je op letten bij makelaars in Heerde?

Er zijn verschillende aandachtspunten waar je op moet letten bij het kiezen van de ideale makelaar in Heerde voor de verkoop van je huis:

Ervaring en kennis

Kies een makelaar die ervaring heeft in het verkopen van woningen en die goede kennis heeft van de Heerder woningmarkt.

Tarieven

De tarieven voor de verkoop van je huis kunnen flink verschillen per makelaar. Op deze pagina kun je tarieven opvragen.

Communicatie

Een open en heldere communicatie tussen jou en de makelaar is van groot belang. Je wilt immers weten waar je aan toe bent tijdens het verkoopproces.

Verkoopstrategie

Elke makelaar hanteert een eigen verkoopstrategie. Vraag naar deze strategie en kijk of deze aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Verkoopadvies

Het is raadzaam een makelaar te kiezen die een verkoopadvies geeft waar je achter staat. Via deze link kun je een gratis verkoopadvies aanvragen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Heb je een huis in Heerde en denk je erover om het te verkopen? Dan is de keuze voor een makelaar belangrijk. Overweeg bijvoorbeeld eens een NVM-makelaar uit Heerde voor de verkoop van je woning.

NVM-makelaars moeten zich houden aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Daarnaast zijn er ook VBO-makelaars, die zich vooral richten op persoonlijk contact en maatwerk. Ook VastgoedPRO, de branchevereniging voor vastgoedprofessionals, is actief in Heerde.

Tip: Wanneer je kiest voor een NVM-verkoopmakelaar, geniet je niet alleen van gedegen kennis en ervaring, maar ook van zekerheid. De NVM-makelaar is namelijk verplicht om je een eerlijk en betrouwbaar advies te geven over je woning.

Wat doet een makelaar in Heerde?

Een verkoopmakelaar in Heerde is het eerste aanspreekpunt wanneer je jouw huis wil verkopen. De reden hiervoor is dat het verkoopproces van een woning niet zomaar een vaste route volgt en complex kan zijn.

In de onderstaande opsomming zullen we toelichten welke taken een makelaar voor je uit kan voeren bij de verkoop van je woning in Heerde.

 • Marktanalyse: Inzicht in de lokale markt en het vaststellen van de vraagprijs.
 • Onderhandeling over de verkoopprijs: Een makelaar kan dit proces begeleiden en adviseren.
 • Promotie van de woning: Via verschillende kanalen kan je woning onder de aandacht worden gebracht.
 • Rondleidingen en bezichtigingen organiseren: Potentiële kopers krijgen zo een indruk van jouw woning.
 • Contractuele aspecten regelen: Denk aan de koopovereenkomst voorbereiden en de afhandeling bij de notaris.

Waarom een makelaar in Heerde inschakelen?

Een gerenommeerde makelaar in Heerde is niet te onderschatten bij de verkoop van jouw woning. Deze makelaars hebben in de loop der jaren een holistische kijk ontwikkeld op de huizenmarkt en deze kennis komt goed van pas om het verkoopproces vlot en succesvol te laten verlopen. Ze weten precies hoe ze jouw huis moeten presenteren om een snellere verkoop te realiseren en de maximale verkoopprijs te halen.

Kennis van de markt

Makelaars in Heerde hebben een grondige kennis van de lokale woningmarkt. Deze kennis gaat verder dan jouw verwachting. Ze weten welke prijzen er in de buurt worden gevraagd en welke huizen er onlangs verkocht zijn. Dit garandeert een realistische inschatting van de marktwaarde van jouw woning.

Effectieve verkoopstrategie

Een verkoopstrategie gebaseerd op feiten en cijfers zorgt voor een snellere verkoop van jouw huis. Een deskundige makelaar weet hoe hij potentiële kopers kan aantrekken met een overtuigende woningpresentatie en gerichte marketingacties.

Onderhandeling en prijsbepaling

Met het oog op het maximaliseren van de verkoopprijs heeft een professionele makelaar uitstekende onderhandelingsvaardigheden die ervoor zorgen dat je de meest gunstige prijs krijgt voor jouw huis. Zij adviseren je ook over de ideale vraagprijs voor jouw huis.

Afhandeling van het proces

Een goede makelaar zorgt voor een soepele afhandeling van het volledige verkoopproces. Ze regelen bezichtigingen, onderhandelingen, contracten en de uiteindelijke overdracht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de details en je kunt focussen op jouw volgende stap.

Makelaars in Heerde vergelijken

Het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van je huis in Heerde kan voelen als een moeilijke opgave. Maar maak je geen zorgen, Huis Verkopen maakt het vergelijken van makelaars gemakkelijk en overzichtelijk.

 • Vergelijken op prestaties
 • Ontvangen van gratis en vrijblijvend advies
 • Vinden van de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Koppeling aan ervaren en succesvolle makelaars

Met Huis Verkopen krijg je de mogelijkheid om makelaars te vergelijken op verschillende prestaties, zoals de verkoopopbrengst en snelheid. Hiermee krijg je een goed en volledig beeld van je mogelijkheden. Bovendien is het geheel gratis en lever je daarmee geen enkele verplichting aan.

Vergelijk makelaars in Heerde Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Heerde

De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Heerde zijn € 515. Houd er rekening mee dat de exacte kosten per makelaar kunnen variëren.

Je kunt gemiddeld € 1.470 besparen door makelaars in Heerde te vergelijken. Start een vergelijking om jouw potentiële besparing te zien.

De gemiddelde intrekkingskosten van makelaars in Heerde zijn € 500. Deze kosten worden in rekening gebracht als de verkoopopdracht wordt ingetrokken.

De gemiddelde verkooptijd voor een woning in Heerde is 69 dagen. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van je woning.

De gemiddelde makelaarskosten in Heerde bij de verkoop van een woning zijn € 6.105. Voor gedetailleerde informatie over kosten, klik hier.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen