Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Heesch

Als je overweegt je huis in Heesch te verkopen, wil je waarschijnlijk dat dit proces grondig en zorgvuldig wordt begeleid. Het is logisch dat je jouw eigendom toevertrouwt aan een makelaar die ervaring en betrouwbaarheid uitstraalt. Het is belangrijk om een kundige verkoopmakelaar te vinden die jouw belangen voorop stelt.

Over makelaars in Heesch

Net als in elke sector, bestaan er ook binnen het domein van verkoopmakelaars talloze varianten. Van het soort huizen waarin ze gespecialiseerd zijn tot de verschillende marketingtechnieken die ze hanteren, geen twee makelaars opereren op precies dezelfde manier. Het verschil in hun aanpak kan de verkoop van jouw huis sterk beïnvloeden, van de prijs die je krijgt tot de snelheid waarmee je jouw huis verkoopt.

We hebben een gedetailleerd overzicht van alle actieve makelaars in Heesch. Door continu bij te houden hoe deze makelaars presteren en welke resultaten ze behalen, krijgen we een helder beeld van hun sterke punten en zwakheden. Op basis van onze bevindingen kunnen we jou helpen de beste keuze te maken. Zo weet je zeker dat je in zee gaat met een makelaar die jouw belangen op de beste manier kan behartigen.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.476
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.809
Besparing (gem.)
€ 1.359

Actueel

 • Het is handig om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Heesch op dit moment 1,12% procent is. Dit geeft je een indicatie van de kosten die je kunt verwachten voor het verkopen van jouw huis.
 • De huidige huizenprijzen in Heesch lopen uiteen, maar de gemiddelde verkoopprijs per m2 is ongeveer € 3.792 euro. Hiermee kun je een inschatting maken van wat je voor jouw huis zou kunnen krijgen.

Uitgelichte makelaars in Heesch

In Heesch vind je een ruime selectie aan makelaars die zich toewijden aan verkoop en je bijstaan in dit proces. Opvolgend tonen we een overzicht van diverse verkoopmakelaars actief in Heesch, om je te helpen navigeren op de lokale vastgoedmarkt. We geven je als tip om een vergelijking te maken tussen deze makelaars, zodat je een beter beeld krijgt van de variërende tarieven, diensten en persoonlijke stijlen die zij hanteren.

Logo KOMWONEN makelaars

KOMWONEN makelaars

Bij KOMWONEN makelaars kan je terecht voor persoonlijke en ervaren hulp bij het verkopen, aankopen of huren van jouw woning in de regio Heesch en Oss. Het team, bestaande uit twee medewerkers, is aangesloten bij de NVM en is gecertificeerd door VastgoedCert, NWWI en NRVT. Wil je je huis optimaal presenteren? Dan profiteer je van hun specialismen in woningstyling en woningfotografie. Voor een resultaatgerichte aanpak ben je hier aan het juiste adres.

Akker Makelaardij

Akker Makelaardij, lid van VBO, is een actief makelaarskantoor met diensten in verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Het combineert deskundigheid en ervaring met enthousiasme en gedrevenheid, waarbij altijd een stap extra gezet wordt voor het beste resultaat. Door de persoonlijke en betrokken benadering voel je je er snel thuis. Met een gemiddelde beoordeling op Funda van 9,3 en gevestigd in Heesch, is Akker Makelaardij een begrip in de regio.

Colijn Advies BV

Colijn Advies is een compact en persoonlijk makelaarskantoor met twee toegewijde medewerkers gevestigd aan de Deken van der Cammenweg in Heesch. Ondanks dat ze geen lid zijn van een branchevereniging, trekt hun nauwkeurigheid en professionele service je over de streep. Deze makelaar is een betrouwbare keuze voor iedereen die effectieve en persoonlijke begeleiding in de vastgoedmarkt zoekt.

Ilzze Makelaardij

Ilzze Makelaardij is een deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor, erkend door branchevereniging Vastgoedpro. Met diverse certificaten zoals NWWI, NRVT en SCVM tonen ze aan over de noodzakelijke kennis en know-how te beschikken. Vooral als je een objectief, nauwkeurig en betrouwbaar taxatierapport nodig hebt, is Ilzze Makelaardij een meerwaarde bij je woningtransactie. Ze zorgen dat je met vertrouwen de overeenkomst aan gaat.

Jansen & van Tuijl makelaars og

Jansen & van Tuijl is een gerespecteerd makelaarskantoor dat zich specialiseert in nieuwbouw en winkels. Met certificaten van VastgoedCert, NWWI en NRVT en lidmaatschap bij de NVM behoren ze tot de top in hun vakgebied. Gevestigd op 't Dorp 4 in Heesch, staan ze klaar om je te ondersteunen bij al je makelaarsbehoeften. Bij hen ben je in goede handen.

Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaars

Walboomers & Timmers zijn doeltreffende makelaars gespecialiseerd in zowel woning- als bedrijfsmakelaardij. Met hun deskundige en enthousiaste team ben je verzekerd van professionele begeleiding bij aankoop, verkoop, verhuur en aanhuur van jouw pand. Ze passen hun gedegen kennis van de lokale markt toe in alle diensten, waaronder ook taxatie en projectontwikkeling. Gevestigd aan 't Dorp 9 in Heesch, zijn ze je graag van dienst. Maak de keuze voor efficiëntie en ervaring met Walboomers & Timmers.

Let op: de meest geschikte verkoopmakelaar voor jou staat mogelijk niet in het overzicht dat je gezien hebt. Er zijn nog meer makelaars actief in Heesch. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Heesch mee in onze vergelijking. Zo vind je de makelaar die het beste bij jouw woning en situatie past.

Vergelijk makelaars in Heesch Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Heesch?

Een makelaar in Heesch rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,12% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 578.239 in Heesch komt dit neer op € 6.476 aan makelaarskosten (update juli 2024).

Deze kosten baseren makelaars op de waarde van je woning. De reden hiervoor is dat een hogere woningwaarde vaak grotere hoeveelheden tijd en moeite van de makelaar vereist. Het loont daarom altijd om de tarieven bij verschillende makelaars op te vragen.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Heesch 0,47% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.359 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Het vergelijken van makelaars levert doorgaans een flink financieel voordeel op, dus mis deze kans niet!

Kosten van makelaars in Heesch

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 6.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Heesch

Veel van de makelaars in Heesch hanteren opstartkosten bij de verkoop van een woning. Deze kosten komen bovenop de courtage en worden vaak in rekening gebracht bij het opstarten van een verkooptraject. Deze eenmalige kosten zijn bedoeld om de initiële kosten die de makelaar maakt te dekken. Denk hierbij aan kosten voor fotografie, het opmaken van de verkoopbrochure, het plaatsen van de woning op funda en andere verkoopsites.

Opstartkosten kunnen variëren bij verschillende makelaars. Zo zijn er makelaars die geen opstartkosten in rekening brengen, maar deze rekenen vaak een hogere courtage. Andere makelaars rekenen juist lagere courtages, maar brengen wel opstartkosten in rekening. Het is daarom altijd verstandig om, voordat je een makelaar inschakelt, een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Intrekkingskosten van makelaars in Heesch

Intrekkingskosten kunnen bij de meeste makelaars in Heesch opgedoken worden, indien je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Dit zijn kosten die de makelaar in rekening brengt voor de tot dan toe geleverde diensten en gemaakte onkosten. Heeft de makelaar bijvoorbeeld tijd besteed aan het opstellen van een verkoopplan, het maken van foto's of de marketing van de woning, dan zijn dit diensten waarvoor je als verkoper alsnog moet betalen.

Stel dat je van gedachten verandert over de verkoop omdat je een onverwachte erfenis ontvangt en besluit toch in jouw huis te blijven wonen. Of misschien heb je een beter aanbod gekregen van een andere makelaar en wil je van makelaar wisselen. In beide gevallen zou het zo zijn dat je, als je de verkoop bij de huidige makelaar stopzet, deze intrekkingskosten moet betalen. Het is dus altijd verstandig om dit in het achterhoofd te houden als je ervoor kiest om met een makelaar in zee te gaan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Heesch met een vast tarief

Er zijn zeker makelaars in Heesch die werken met een vast tarief. Dit betekent dat je vooraf weet wat de verkoop van jouw woning je gaat kosten. Deze zekerheid kan stress verminderen, want het geeft je inzicht in wat het financiële plaatje gaat zijn. Gemiddeld hanteren deze makelaars een tarief van € 3.250 (update: juli 2024) voor hun diensten.

Echter, een vast tarief heeft ook nadelen. Stel nu dat je jouw huis weet te verkopen voor 200.000 euro en de makelaar heeft een vast tarief van 3000 euro. Dat is 1,5% van de verkoopprijs. Maar als jouw huis slechts 150.000 oplevert, is datzelfde vaste tarief ineens 2% van de verkoopprijs. Dat betekent dat bij een lagere opbrengst een vast tarief relatief duurder is dan een courtage (een percentage van de verkoopprijs).

Tip: Win voor het inschakelen van een makelaar informatie in over de verschillende betalingsmogelijkheden. Zo ontdek je snel of een makelaar met een vast tarief, of met een courtage beter bij je past. Neem hierbij ook de woningprijs en de marktcondities in overweging, want dit heeft invloed op de uiteindelijke kosten.

4 feitjes over makelaars in Heesch

 • In Heesch blijkt dat 91% van de huiseigenaren liever kiest voor een full-service makelaar dan een internetmakelaar als het gaat om het verkopen van hun woning.
 • Interessant genoeg is dat huizen in Heesch, bij aanwezigheid van een vakmakelaar, 50% sneller van de markt zijn dan woningen die zonder makelaar worden verkocht.
 • Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat, met de hulp van een makelaar, huiseigenaren in Heesch hun huis 15% winstgevender kunnen verkopen dan wanneer ze dit zonder makelaar doen.
 • Tenslotte kunnen we uit cijfers afleiden dat de meerderheid van de verkopers in Heesch niet alleen kijkt naar de kosten van de makelaar. De beste verkoopprestaties zijn doorslaggevend, omdat een hogere verkoopprijs belangrijker wordt geacht dan het besparen op makelaarskosten.

Wat levert de beste makelaar in Heesch op?

In Heesch maakt de keuze voor een makelaar een verschil. Net als overal kunnen de resultaten van makelaars sterk variëren en dat heeft direct invloed op jouw verkoopprijs en verkoopsnelheid. Toch zijn er makelaars die consistent beter presteren dan anderen.

Hoe herken je deze bovengemiddelde makelaars in Heesch:

 • Uit onze onafhankelijke onderzoeken blijkt dat de best presterende makelaars in Heesch woningen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld € 14.504 hoger ligt dan de verwachte verkoopprijs.
 • Uit onze uitgebreide database wordt duidelijk dat de snelste makelaars in Heesch consequent woonobjecten 14 dagen eerder verkopen dan hun collega's in dezelfde regio.

De beste makelaar in Heesch vinden

De kwaliteit en efficiëntie van makelaars in Heesch varieert sterk. Hoewel sommige makelaars snel resultaten kunnen leveren en een prettige service bieden, presteren anderen onder de verwachtingen. Het kritisch beoordelen van makelaars kan dus zeer waardevol zijn.

Het vinden van de juiste makelaar in Heesch is eenvoudiger dan je denkt. Door de vergelijkingsfunctie te gebruiken, ontvang je inzichten over tarieven, verkoopstrategieën en meer. Deze informatie helpt bij het maken van de juiste keuze voor je situatie en wensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Heesch?

Bij het kiezen van een passende makelaar in Heesch voor de verkoop van je huis, zijn er verschillende aandachtspunten waar je rekening mee kan houden:

Eerste gesprek en kennismaking

Gevoel bij de makelaar is belangrijk. Je moet op je gemak kunnen zijn bij de persoon die je gaat helpen bij de verkoop van je huis.

Ervaring in Heesch

Kies een makelaar met kennis van de lokale markt in Heesch. Deze kennis kan van toegevoegde waarde zijn bij het bepalen van de vraagprijs en verkoopstrategie.

Mogelijkheden om de verkoop te promoten

Onderschat niet het belang van goed geregisseerde marketing. Informeer naar de strategieën die ze gebruiken om je huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Kosten van de makelaar

Weten wat je te wachten staat qua kosten is belangrijk. Deze verschillen per makelaar. Vergelijk de tarieven van verschillende makelaars via huisverkopen.nl.

Nakijken van het contract

Wees alert op de kleine lettertjes vóór je tekent. Begrijp je niet wat er in het contract staat? Laat het nalezen door een juridische expert.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het hart van Heesch zijn er diverse NVM-verkoopmakelaars actief die hun kennis en ervaring inzetten voor een soepele verkoop van jouw woning. Hun hoge mate van service, gecombineerd met lokale marktkennis, maakt hen tot betrouwbare partijen.

Daarnaast zijn er in Heesch ook verkoopmakelaars die aangesloten zijn bij VBO en VastgoedPRO. Ook zij bieden hoge kwaliteitsstandaarden en een uitstekende service. Beide organisaties waarborgen namelijk de kennis en integriteit van hun leden, waardoor je altijd in goede handen bent.

Wat doet een makelaar in Heesch?

Een makelaar in Heesch biedt hulp bij de verkoop van je huis. Het gaat daarbij niet alleen om het vinden van een koper, maar ook om het vaststellen van een realistische prijs. Het gaat om een deskundige begeleiding tijdens het gehele verkoopproces.

Kennis van de lokale huizenmarkt is van groot belang en de makelaar in Heesch heeft die kennis. Hij weet welk soort woningen er op dat moment gevraagd zijn en hoe andere woningen in de buurt zijn verkocht. Hij zorgt ervoor dat je huis op de juiste manier in de markt wordt gezet.

 • Vaststellen van de vraagprijs op basis van gedegen marktonderzoek.
 • Bezichtigingen begeleiden en potentiële kopers informeren over de woning.
 • Onderhandelen over de verkoopprijs met geïnteresseerde kopers.
 • Opstellen van de koopovereenkomst bij een geslaagde verkoop.
 • Nazorg leveren na de verkoop, zoals de overdracht bij de notaris.

Waarom een makelaar in Heesch inschakelen?

Het verkopen van je woning is een complex proces dat vaak emotioneel en stressvol is. Daarom is het ideaal om een makelaar in Heesch in te schakelen om je door dit proces heen te leiden. Zo'n makelaar heeft niet alleen de nodige ervaring en kennis, maar heeft ook een uitgebreid netwerk en verschillende instrumenten tot zijn beschikking om je woning op de beste manier te presenteren. Het inschakelen van een lokale makelaar kan je bovendien ook heel wat tijd en moeite besparen. Om de makelaar te vinden die het beste past bij jouw situatie en jouw woning, kun je hier verkoopmakelaars vergelijken.

Kennis van de lokale markt

Een makelaar in Heesch kent de lokale woningmarkt door en door. Hij kan je adviseren over een realistische vraagprijs en je bijstaan met het vaststellen van de verkoopstrategie. Zijn kennis van lokale trends en prijzen is van onschatbare waarde voor het slagen van de verkoop.

Presentatie van je woning

De presentatie van je woning is essentieel om potentiële kopers te lokken. Een makelaar kan je woning professioneel fotograferen, een aantrekkelijke advertentie opstellen en deze breed verspreiden. Zo vergroot je de zichtbaarheid van je woning en bereik je een groter publiek.

Regelen van de papieren

Een makelaar neemt ook alle juridische en administratieve taken over. Van de voorbereiding van het verkoopcontract tot het regelen van de notariële akte, een makelaar begeleidt je bij elke stap. Dat betekent minder stress en meer zekerheid voor jou.

Tijd en energie besparen

Het verkopen van je woning kost heel wat tijd en energie. Door een makelaar in te schakelen, kun je je focussen op andere zaken terwijl hij voor de verkoop van je huis zorgt. Hij coördineert de bezichtigingen, voert de onderhandelingen en beantwoordt vragen van potentiële kopers.

Makelaars in Heesch vergelijken

Bij het verkopen van je huis in Heesch is het cruciaal om de juiste makelaar te kiezen. Huis Verkopen maakt het je mogelijk om lokale makelaars op een efficiënte manier te vergelijken. Het voordeel hiervan is drieledig:

 • Aanzienlijke besparing op makelaarskosten
 • Vinden van de makelaar met de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Afgestemde keuze op basis van persoonlijke voorkeuren en situatie

Dankzij Huis Verkopen krijg je een duidelijk overzicht van wat verschillende makelaars in Heesch te bieden hebben en kun je dus makkelijk de beste keuze maken. Met onze hulp hebben we dagelijks al meer dan honderd mensen succesvol kunnen koppelen aan een geschikte makelaar. Vergelijk zelf ook en ontdek de voordelen.

Vergelijk makelaars in Heesch Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Heesch

De gemiddelde makelaarskosten in Heesch zijn € 6.476. Deze kosten kunnen variëren tussen makelaars, het loont dus om goed te vergelijken.

De beste makelaar is afhankelijk van jouw specifieke woning en wensen. Vergelijk daarom de makelaars in Heesch op prijs, service en ervaringen van anderen via onze 'makelaars vergelijk'-pagina.

In Heesch doen makelaars er gemiddeld 52 dagen over om een huis te verkopen. Dit kan per makelaar verschillen.

Gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Heesch zijn € 515. Vergelijken kan helpen deze kosten laag te houden.

Ja, door makelaars te vergelijken kan je fors besparen op de verkoopkosten. De gemiddelde besparing door het vergelijken van makelaars in Heesch is € 1.359.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen