Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Heesch

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van je huis in Heesch? De huizenmarkt in dit gebied kan soms complex zijn. Op deze pagina vind je actuele statistieken en relevante informatie om je te helpen de huidige woningmarkt van Heesch te begrijpen. De variërende hypotheekrente speelt hierbij een belangrijke rol in de ontwikkeling van huizenprijzen. Verdiep je in gemiddelde prijzen, het aantal transacties en trends tot juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Heesch

De gemiddelde verkoopprijs in Heesch is in de laatste 3 maanden € 578.239 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 538.034 euro. Deze gegevens kunnen wijzigen, houd hiervoor onze website in de gaten. Deze twee prijzen kunnen je inzicht geven in de huidige marktomstandigheden. Dit kan waardevolle informatie zijn bij het nemen van een beslissing over het kopen of verkopen van een huis:

Huizenprijzen in Heesch

Afgelopen 3 maanden

€ 328.000
€ 478.000
€ 628.000

In de aankomende grafiek laten we duidelijk het verschil zien tussen de gemiddelde verkoopprijs en de gemiddelde vraagprijs per m² van huizen in Heesch over de afgelopen drie maanden. Het wordt snel duidelijk dat de verkoopprijs en de vraagprijs per m² nooit hetzelfde zijn. Dit biedt een concreet en informatief beeld van de huidige huizenmarkt in Heesch:

Huizenprijzen in Heesch per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.600
€ 3.900

Prijsontwikkeling Heesch laatste 12 maanden

In Heesch is het woninglandschap de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. De prijzen fluctueerden, in lijn met de marktbewegingen. De gemiddelde verkoopprijs van de huizen in de afgelopen maand was € 578.239. Kijk naar de onderstaande grafiek voor meer details:

Wat is mijn woning in Heesch waard?

De waardebepaling van jouw huis in Heesch hangt af van diverse aspecten. Het soort woning speelt een rol, net als het totale woonoppervlak. Daarnaast hebben de conditie van het huis en de huidige marktomstandigheden ook invloed.

Vraag je je af wat jouw huis nu precies waard is? Een gratis waardebepaling door een professional is in dat geval aan te bevelen. Met zo'n waardebepaling krijg je inzicht in de actuele waarde van je huis, wat jou helpt bij het bepalen of je wilt verkopen.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar jouw huis taxeert en daarbij naar allerlei aspecten kijkt. Ze bekijken bijvoorbeeld de staat van onderhoud, de ligging en vergelijkbare huizen in de buurt. Dit biedt duidelijkheid over de mogelijke verkoopprijs. Bovendien is het advies vrijblijvend, wat betekent dat je nog steeds zelf kunt beslissen of je wilt verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zult merken dat de woningmarktcijfers niet overal gelijk zijn. De variatie in huizenprijzen kan behoorlijk oplopen, zeker als je de prijzen van woningen in Heesch vergelijkt met die in omliggende plaatsen.

Door ook de woningmarktcijfers van andere gemeenten te bekijken, krijg je een vollediger beeld van de huidige situatie op de huizenmarkt. Dit geeft je inzicht in hoe de huizenprijzen in Heesch zich verhouden tot andere, vergelijkbare locaties.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Heesch

Heesch is een regio waar de prestaties van makelaars uit elkaar lopen. Dit houdt in dat er sprake is van een grote verscheidenheid onder de makelaars die contracten afsluiten, persoonlijke service bieden en onderhandelingen voeren. Het inzicht in deze variaties is van belang bij het selecteren van de juiste makelaar voor jouw situatie.

De keuze voor een geschikte makelaar in Heesch kan een wereld van verschil maken. Een geschikte makelaar kan ervoor zorgen dat je huis vlot verkocht is tegen de beste prijs, zodat je zonder zorgen aan je nieuwe avontuur kan beginnen. Voor een grondige vergelijking kan je terecht op onze vergelijk pagina, die je helpt bij het kiezen van de juiste makelaar.

Vergelijk makelaars in Heesch Of lees meer over makelaars in Heesch

Gemiddelde tarieven van makelaars in Heesch

De aandacht vestigen op courtages is van groot belang wanneer je een makelaar inschakelt in Heesch. Realiseer je dat de gemiddelde makelaarscourtage in Heesch 1,12% bedraagt. Bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Heesch, namelijk € 578.239, betekent dit concreet dat je zo'n € 6.476 stuk bent voor makelaarskosten.

Een handige stap bij het verkopen van je huis is het vergelijken van makelaars, zo krijg je een idee van de tarieven, aanpak en verkoopstrategie van verschillende makelaars in de regio Heesch. Veel makelaars rekenen ook opstartkosten om jouw woning in de verkoop te zetten. Het is zinvol een kritische blik te werpen op deze kostenposten, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Heesch

In Heesch tref je een variëteit aan koopwoningen aan. Deze huizen dienen vaak als een thuis voor de eigenaren, maar worden soms ook verhuurd om extra inkomen te genereren. Van het totale aantal koopwoningen in Heesch, dat 4044 bedraagt, is slechts een fractie beschikbaar om te kopen of te huren. Dus wanneer je interesse hebt in het kopen of huren van een woning in Heesch, is het goed om te bedenken dat de opties wellicht beperkter zijn dan je verwacht.

Aantal verkochte woningen in Heesch

In het afgelopen jaar is er in Heesch een flinke activiteit geweest op de woningmarkt. Er zijn veel woningen aangemeld voor verkoop. Maar belangrijker nog, er hebben ook veel transacties plaatsgevonden. Het exacte aantal verkochte woningen in de laatste 12 maanden, weergegeven via de tag 91, laat een duidelijk beeld zien. Dit is goed nieuws als je overweegt jouw huis te verkopen. Ben je nieuwsgierig naar het aantal aanmeldingen en transacties per maand? Kijk dan naar de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Heesch te verkopen?

Verkopen van je huis in Heesch kan een uitdagende klus zijn, vooral met universele hindernissen, zoals het kiezen van een geschikte verkoopprijs en het voorbereiden van woningbezichtigingen. Daarnaast is het regelen van alle noodzakelijke administratieve taken een extra obstakel. Hiervoor adviseren we het gebruik van ons stappenplan dat speciaal is ontworpen om een vlotte woningverkoop in Heesch te verzekeren.

Een andere uitdaging waar je tegenaan kunt lopen is het vinden van een betrouwbare makelaar die jouw belangen optimaal behartigt. Dit kan een tijdrovend proces zijn. Gelukkig is dit stadium geheel over te slaan als je kiest voor het verkopen van je huis via onze website. We bieden een volledige service waardoor de verkoop van jouw huis in Heesch een stuk gemakkelijker wordt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de huizenmarkt in Heesch veranderen de zaken voortdurend. Daarom wordt op HuisVerkopen.nl gezorgd dat je altijd de meest recente cijfers en statistieken onder ogen krijgt. Het kennen van deze gegevens is zeer voordelig, omdat je dan een goed beeld krijgt van hoe de markt eruit ziet. Dit kan ten slotte jouw besluit om te verkopen of juist nog even te wachten aanzienlijk beïnvloeden. Kennis is macht, toch?

Meer dan alleen marktcijfers

Binnen HuisVerkopen.nl vind je een schat aan hulpmiddelen en informatie die bijdragen aan de voorbereiding of zelfs het beheer van de verkoop van jouw woning. Misschien wil je de waarde van jouw eigendom te weten komen? Of wil je op zoek naar een ervaren makelaar die jou kan helpen met de verkoop van jouw huis? Dan kun je makkelijk en snel makelaars vergelijken op basis van tarieven en ervaring. Ook raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze praktische tips over onder andere het realiseren van de beste verkoopprijs en het kiezen van de juiste makelaar. Vergeet niet om ons handige stappenplan te gebruiken voor een soepele verkoop van jouw woning. Je staat er niet alleen voor, HuisVerkopen.nl staat klaar om je te helpen!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen