Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Berghem

Denk je aan je huis verkopen in Berghem? Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest actuele woningmarktcijfers. Ontdek de laatste trends in huizenprijzen, vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen in Berghem.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Berghem

De gemiddelde verkoopprijs in Berghem is in de laatste 3 maanden € 493.328 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 505.734 euro. Dit geeft een interessant beeld van de huidige stand van zaken in de woningmarkt van Berghem. Deze actuele informatie speelt een belangrijke rol bij het maken van een keuze om je huis te verkopen. Hieronder geven we dit visueel weer in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Berghem

Afgelopen 3 maanden

€ 348.000
€ 452.000
€ 556.000

Bij het bepalen van de waarde van je huis in Berghem, is de prijs per m2 een belangrijke graadmeter. Door het aantal m2 van jouw woning te koppelen aan de gemiddelde verkoopprijs per m2, krijg je een realistisch beeld van wat jouw huis zou kunnen opbrengen. Bekijk in de onderstaande grafiek de huidige trends rondom verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 voor de laatste drie maanden in Berghem:

Huizenprijzen in Berghem per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 3.100
€ 3.600

Prijsontwikkeling Berghem laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Berghem zich zeker niet stilgehouden. Er is sprake van beweging, waarbij het leerzaam is om te observeren hoe deze ontwikkelingen zich manifesteren.

De gemiddelde verkoopprijs in Berghem bedroeg afgelopen maand € 493.328 euro. Wil je weten hoe deze prijs zich verhoudt tot de landelijke gemiddelden? Bekijk dan zeker de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Berghem waard?

De woningwaarde van jouw huis in Berghem is afhankelijk van verschillende elementen. Dit kan variëren van het type huis, de omvang van de woning, de bouwkundige conditie tot aan de huidige positie van de vastgoedmarkt. Elk van deze componenten draagt op zijn beurt bij aan de uiteindelijke waarde van jouw huis in Berghem.

Ben je geïnteresseerd in het achterhalen van de waarde van je huis in Berghem? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar het meest aan te raden. Het krijgen van deze waardebepaling betekent dat je een duidelijk inzicht krijgt in de mogelijke verkoopprijs, wat je helpt om een weloverwogen beslissing te nemen over het wel of niet verkopen van je huis.

Hoe werkt een gratis waardebepaling door een makelaar? Nou, een makelaar bezoekt je woning en maakt vervolgens een gedetailleerde analyse van jouw huis en de omliggende markt. Het grootste voordeel van een gratis waardebepaling door een makelaar is het vermogen om een accurate en betrouwbare schatting van de woningwaarde te ontvangen zonder enige financiële verplichting.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Inzicht in de woningmarkt verlangt een brede blik. De fluctuaties in huizenprijzen zijn per stad of dorp, zoals Berghem, onderscheidend. Het is dus interessant om ook de prijsgegevens van vergelijkbare plaatsen te bekijken:

Daarom hebben wij naast de huizenprijzen van Berghem, ook de cijfers van naburige gemeenten in kaart gebracht. Hieronder vind je twee grafieken, die de huidige marktsituatie helder weergeven:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Berghem

Op ons platform zien we een diversiteit aan prestaties van makelaars in Berghem, afhankelijk van diverse factoren. We houden de cijfers van de woningmarkt én de statistieken van deze makelaars bij. Zo kunnen we inzichtelijk maken welke makelaars het beste presteren en het snelst een woning verkopen. Dit stelt jou in staat om gemakkelijk de meest geschikte makelaar in Berghem te vergelijken en te vinden.

De keuze voor een geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken. Zo kan een makelaar met een hoger gemiddelde verkoopprijs tot een betere opbrengst leiden. Daarnaast is de snelheid waarmee een makelaar een woning weet te verkopen een belangrijke factor. Met deze informatie helpen wij jou om de beste beslissing te maken. Want een goede makelaar maakt het verschil!

Vergelijk makelaars in Berghem Of lees meer over makelaars in Berghem

Gemiddelde tarieven van makelaars in Berghem

Let op: de gemiddelde courtage van makelaars in Berghem is 1,06%. Dat betekent dat je bij een gemiddelde verkoopprijs van € 493.328 aan makelaarskosten uitkomt op € 5.229. Deze courtage is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een makelaar, maar weet dat de goedkoopste optie niet altijd de beste is.

Om een doordachte keuze te maken, is het raadzaam om eerst verschillende makelaars en hun tarieven te vergelijken. Ze kunnen je bijvoorbeeld informeren over hun verkoopstrategieën en aanpak. Let ook op hun verkoopsnelheid en klantbeoordelingen, zodat je met zekerheid de beste makelaar voor jouw situatie kiest.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Berghem

In Berghem zijn er in totaal koopwoningen, maar het huidige aanbod op de huizenmarkt hier is ontoereikend. Slechts een minuscule fractie van deze woningen is beschikbaar voor de verkoop, wat betekent dat jouw woning gegarandeerd opvalt. Met zo'n krappe markt is de kans groter dat jouw woning potentiële kopers aantrekt.

Ben je van plan jouw huis in Berghem te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Berghem zijn er diverse aspecten waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een realistische vraagprijs, waarvoor je een accurate waardebepaling door een makelaar nodig hebt. Daarnaast is het belangrijk te weten aan welke wettelijke regels je moet voldoen, zoals het kunnen overleggen van een geldig energielabel. Ook het selecteren van een goede makelaar kan een behoorlijke uitdaging zijn, gelukkig kun je op HuisVerkopen.nl uitgebreid makelaars vergelijken.

Gezien de veelheid aan factoren bij de verkoop van je huis, kan een gestructureerd plan van aanpak zeer welkom zijn. Een handig stappenplan kan hierbij de nodige houvast bieden. Hierin staan de stappen die je moet ondernemen vanaf het moment dat je besluit je woning te verkopen tot aan de daadwerkelijke overdracht bij de notaris. Het zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en dat je je woning in Berghem met een gerust hart kunt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan je woning te verkopen in Berghem? Dan weet je vast dat de huizenprijzen in Berghem constant kunnen veranderen. Op deze pagina houden we de recentste prijsontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Actuele vraagprijzen, verkoopprijzen, aantal transacties en nieuwe aanmeldingen; alles wordt hier actueel gehouden om je op de hoogte te houden van de laatste trends.

Handige tools voor jouw woningverkoop

Op HuisVerkopen.nl vind je diverse tools die je helpen bij het voorbereiden op je woningverkoop. Zo kun je eenvoudig een gratis waardebepaling aanvragen of makelaars vergelijken om de beste makelaar in Berghem te vinden. Ook kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op de makelaarskosten. Volg ons handige stappenplan om je woningverkoop volgens plan te laten verlopen en regel aanvullende diensten zoals een energielabel of woningstyling. Met Huis Verkopen kun je er zeker van zijn dat je elk aspect van je huisverkoop op de meest efficiënte manier aanpakt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen