Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oss

Je bent van plan om jouw huis in Oss te verkopen? Dan is dit het ideale moment. Volgens de laatste gegevens, heeft de huizenmarkt in Oss een positieve wending genomen in juli 2024. De stijgende vraag, aantrekkelijke verkoopprijzen en het groeiende aantal transacties maken het nu een gunstige tijd voor het verkopen van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oss

De gemiddelde verkoopprijs in Oss is in de laatste 3 maanden € 414.833 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 449.288 euro. Deze actuele cijfers geven je een helder beeld van de huidige marktwaarde van een huis in deze stad. Je kunt hierdoor beter inspelen op de huidige prijstrends. Hieronder tref je een grafiek aan die de verkoopprijzen en vraagprijzen toont:

Huizenprijzen in Oss

Afgelopen 3 maanden

€ 218.000
€ 359.000
€ 499.000

Heb je je weleens afgevraagd wat de werkelijke vierkante meterprijs is in Oss? Dit cijfer onder de loep nemen kan enorm inzichtelijk zijn. Met deze waarde krijg je een realistische reflectie van de huidige markt. Daarom introduceren we de grafiek waarbij we de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Oss belichten. Deze staat symbool voor € 3.422 euro. Kijk mee:

Huizenprijzen in Oss per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.100
€ 3.300
€ 3.500

Prijsontwikkeling Oss laatste 12 maanden

In het afgelopen jaar zijn de woningprijzen in Oss volop in beweging geweest, een trend die we ook landelijk zien. Deze bewegingen maken het interessant om de recente cijfers te bekijken. Zo lag de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Oss afgelopen maand op € 414.833. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerder overzicht:

Wat is mijn woning in Oss waard?

De waarde van jouw woning in Oss is constant in beweging. Dit komt door verschillende factoren zoals marktontwikkelingen, woningverbeteringen en wijzigingen in de buurt. In dit constant veranderend landschap is het onderscheiden van de daadwerkelijke waarde een uitdaging.

Om zekerheid te krijgen over de waarde van je woning, is het raadzaam een gratis woningwaarde bepaling aan te vragen. Dit geeft je een nauwkeuriger overzicht van je woningwaarde en helpt je om gefundeerde beslissingen te nemen bij bijvoorbeeld de verkoop van je huis. U kunt een gratis waardebepaling aanvragen bij een makelaar om dit te bereiken.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jouw thuis, wat het een gemakkelijke en tijdbesparende oplossing maakt. Je hoeft niet op pad te gaan of verschillende instanties te raadplegen. De makelaar neemt deze taak volledig op zich en biedt je de nodige inzichten voor jouw woning in Oss.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je hebt wellicht gemerkt dat de prijzen van huizen niet overal hetzelfde zijn. Dit heeft te maken met diverse factoren: de locatie, de vraag en aanbod, en de populariteit van bepaalde gebieden. Om je een idee te geven: huizen in Oss zijn net iets anders geprijsd dan die in de omliggende gebieden. Dit komt doordat iedere plaats unieke kenmerken heeft die invloed hebben op de woningmarkt. Daarom is het verstandig om je goed te oriënteren voordat je een beslissing neemt over jouw toekomstige investering.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Oss

In de wereld van vastgoed in Oss merk je dat er grote verschillen zijn tussen de makelaars. De prestaties zijn niet gelijk; elke makelaar heeft eigen unieke statistieken. Zo verschilt de gemiddelde verkoopduur, de verkoopprijs en de klanttevredenheid per makelaar. Het is dus belangrijk om te weten waarnaar je zoekt in een makelaar voor het verkopen van jouw huis.

Zie het kiezen van een makelaar niet als iets tijdrovends, maar zie het als een investering in jouw huisverkoop. Kies je de juiste makelaar, dan verloopt het proces een stuk soepeler, sneller en financieel voordeliger. Voor een handige tool waarin je de makelaars kunt vergelijken, kun je de hulp inschakelen van huisverkopen.nl. Met behulp van onze makelaarsstatistieken, vinden we de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk makelaars in Oss Of lees meer over makelaars in Oss

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oss

Als je de courtagekosten in Oss vergelijkt met andere gebieden, zul je merken dat het gemiddelde tarief 1,14% van de verkoopprijs bedraagt. Dit resulteert in een gemiddelde makelaarskosten van € 4.729 bij een verkoop van een huis met de gemiddelde verkoopprijs van € 414.833. Het is belangrijk om dit in het achterhoofd te houden bij het selecteren van een makelaar.

Wil je jouw huis verkopen, dan is het raadzaam te letten op de courtages die makelaars rekenen. Soms lijkt een lager tarief aantrekkelijk, maar het is noodzakelijk om te weten wat er precies onder dat tarief valt. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Vergeet niet dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste keuze is; als je wilt profiteren van de marktwaarde van jouw eigendom, moet je de diensten krijgen die je verdient.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oss

In Oss is er een aanzienlijk aantal koopwoningen, getalliseerd op 15723. Echter, slechts een miniem percentage hiervan is momenteel in de verkoop. Dit zorgt voor enige schaarste, wat in jouw voordeel kan werken als je momenteel je woning wilt verkopen. Met minder concurrentie op de markt, is de kans groot dat jouw woning de aandacht trekt van potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Oss

In de afgelopen 12 maanden hebben de vastgoedactiviteiten in Oss een aanzienlijk aantal transacties en aanmeldingen laten zien. De aanmeldingen weerspiegelen woningen die op de markt zijn gebracht, terwijl de transacties de voltooide verkoop van deze eigendommen vertegenwoordigen. In het bijzonder, het aantal succesvol verkochte woningen bedroeg: 513:

Ben je van plan jouw huis in Oss te verkopen?

Overweeg je jouw woning in Oss te verkopen? Het kan een uitdaging zijn om te navigeren door het landschap van de woningverkoop. Gelukkig biedt Huis Verkopen een praktisch en overzichtelijk stappenplan aan. In dit stappenplan worden alle belangrijke zaken die je moet regelen vanaf het besluit om je huis te verkopen tot aan de definitieve verkoop beschreven.

Het kiezen van een goede makelaar is een belangrijk onderdeel van dit proces. Ook zaken zoals het regelen van een energielabel en, indien nodig, het kiezen van een verhuisbedrijf komen bij dit proces kijken. Neem de tijd om iedere stap van dit proces zorgvuldig uit te voeren om zo de beste verkoopresultaten voor jouw huis te bereiken. Ons stappenplan biedt hierbij de nodige hulp en informatie om je hierin te leiden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Oss zijn continu veranderend, waarbij de prijzen stijgen en dalen aan de hand van de vraag en het aanbod op de huizenmarkt. Op Huis Verkopen zorgen we ervoor dat we deze veranderingen in kaart brengen en je voorzien van de meest recente data. Door deze informatie bij te houden, geven we je een waardevol inzicht in de huidige staat van de woningmarkt in Oss. Dit helpt je bij het maken van een beslissing wanneer je erover denkt om je huis te verkopen en biedt je een solide basis voor je verkoopstrategie, afgestemd op de marktontwikkelingen van dat moment.

Voordelen van het gebruik van Huis Verkopen

Als je je huis wilt verkopen, helpt Huis Verkopen je bij iedere stap van het proces. We bieden verschillende tools aan zoals een gratis waardebepaling, waarmee je een goede indicatie krijgt van de waarde van je woning in Oss. Bovendien kunnen we je helpen bij het vinden van de beste lokale makelaar, en heb je de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen om te besparen op makelaarskosten. Ons complete stappenplan garandeert dat jouw woning op de juiste manier in de verkoop wordt gezet, zodat je niks over het hoofd ziet en de beste deal krijgt bij de lokale specialisten in Oss.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen