Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geffen

De huizenmarkt in Geffen is continu aan verandering onderhevig. Als je overweegt je huis te verkopen, kan informatie over de huidige woningprijzen, vraagprijzen en transacties jou helpen om een gefundeerde beslissing te maken. In juli 2024 laten de verkoopprijzen bijvoorbeeld zien dat...

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geffen

De gemiddelde verkoopprijs in Geffen is in de laatste 3 maanden € 638.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 594.916 euro. Dit overzicht geeft je een duidelijk idee van de huidige stand van de woningmarkt in Geffen. Het helpt je bij het bepalen van een realistische verkoopprijs voor je eigen woning. Let op de volgende grafiek voor meer inzicht in deze prijstrends, om zo een weloverwogen verkoopbesluit te kunnen nemen:

Huizenprijzen in Geffen

Afgelopen 3 maanden

€ 377.000
€ 533.000
€ 688.000

In de onderstaande grafiek vind je een overzicht van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Geffen over de afgelopen drie maanden. Je krijgt zo een goed beeld van de huidige stand van zaken m.b.t. de vierkante meterprijzen bij de verkoop van woningen. Op HuisVerkopen.nl blijven we deze prijzen voortdurend monitoren:

Huizenprijzen in Geffen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 3.100
€ 3.800

Prijsontwikkeling Geffen laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is de vastgoedmarkt in Geffen volop in beweging geweest. Zonder specifieke trends of opvallendheden te benoemen, melden we dat de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand € 638.250 euro bedroeg. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek voor een duidelijke weergave van de woningprijzen in het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Geffen waard?

De waarde van jouw woning in Geffen kan beïnvloed worden door een verscheidenheid aan factoren. Zo spelen de staat van de woning, de grootte van het huis en het perceel en de locatie een significante rol. Maar ook de huidige woningmarkt en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt zijn van invloed op de waarde van jouw huis.

Ben je benieuwd naar de precieze waarde van jouw huis in Geffen? Dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een deskundige makelaar een verstandige stap. Het vormt een solide startpunt, of je nu zeker weet dat je jouw huis wilt verkopen, of dat je simpelweg inzicht wilt krijgen in de actuele waarde van je woning om daarmee een weloverwogen beslissing over een eventuele verkoop te maken. Dit kun je eenvoudig doen door een gratis waardebepaling aan te vragen.

Bij een gratis waardebepaling komt een professionele makelaar bij je thuis om de woning en de omgeving goed te kunnen analyseren. Op basis van diverse aspecten wordt een objectieve woningwaarde bepaald, hetgeen een betrouwbaar beeld geeft van de verkoopwaarde. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen een waardebepaling en een taxatie, aangezien de laatste meer uitgebreid en gedetailleerd is en vaak kosten met zich meebrengt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je woont in Geffen vraag je je wellicht af hoe het met de woningprijzen gesteld is in jouw gebied. Het is goed te bedenken dat regionale verschillen nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn en de situatie direct buiten Geffen aanzienlijk anders kan zijn.

Inzicht in zowel de gemiddelde verkoopprijzen als de prijs per vierkante meter in zowel Geffen als vergelijkbare plaatsen kan een helder marktbeeld verschaffen. Daarom presenteren we hieronder twee grafieken die deze informatie duidelijk maken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Geffen

Het is goed om te weten dat er aanzienlijke verschillen zijn tussen makelaars in Geffen. Statistieken, verkoopsnelheid, tarieven en zelfs persoonlijke interactie kunnen sterk variëren. Waar sommige makelaars een hoge prioriteit hebben voor snelle verkoop, zullen anderen zich meer richten op het bereiken van de hoogst mogelijke verkoopwaarde.

Een makelaar die perfect aansluit op je persoonlijke situatie en de specifieke kenmerken van je woning kan veel opleveren. Een slimme manier van makelaars vergelijken kan je helpen de juiste keuze te maken. Het is de kleine moeite meer dan waard voor een resultaat dat geheel aan jouw wensen voldoet.

Vergelijk makelaars in Geffen Of lees meer over makelaars in Geffen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geffen

Wist je dat courtages van makelaars in Geffen op kunnen lopen tot 1,10%? Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 638.250 ben je dan zo'n € 7.021 kwijt. Dit is dus iets om serieus in overweging te nemen bij de keuze voor een makelaar. Zo'n fors bedrag wil je natuurlijk zo veel mogelijk in je eigen zak houden.

Als je een huis wilt verkopen in Geffen, is het raadzaam om goed na te denken over de makelaar die je inschakelt. Het is verstandig om verschillende makelaarstarieven op te vragen. Deze worden vervolgens door de geselecteerde makelaars naar je toe gestuurd. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de kosten die je kunt verwachten. Let ook zeker op de service die de makelaar je biedt. Een goede makelaar neemt je veel werk uit handen en zorgt ervoor dat je woning optimaal gepresenteerd wordt voor een succesvolle verkoop.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geffen

In Geffen vind je een mix van verschillende type woningen. Hoewel een gedeelte van deze huizen ter beschikking wordt gesteld als sociale huurwoningen, bestaat het merendeel van de woningen in Geffen uit koopwoningen. Volgens de meest recente gegevens is het totaal aantal koopwoningen daar 1517.

Aantal verkochte woningen in Geffen

In de laatste 12 maanden heeft de woningmarkt in Geffen een bepaalde activiteit laten zien. Er zijn woningen aangemeld voor verkoop en er zijn ook woningen daadwerkelijk verkocht. De exacte hoeveelheid verkochte woningen oftewel transacties, wordt aangegeven met 25. Hieronder vind je de grafiek die de details toont:

Ben je van plan jouw huis in Geffen te verkopen?

Denk je eraan je woning in Geffen te verkopen? Dat is een belangrijke beslissing waar flink wat stappen bij komen kijken. Van het in orde maken van een energielabel en het kiezen van een betrouwbare makelaar, tot wellicht het regelen van een verhuisbedrijf. Gelukkig heeft Huis Verkopen een handige gids gecreëerd die je door dit proces heen begeleidt op de pagina jouw woning verkopen in Geffen.

Zorgvuldigheid is de sleutel bij het verkopen van jouw woning. Elke stap in dit proces is net zo belangrijk als de andere. Een van de meest cruciale aspecten? Het kiezen van een goede makelaar die jou en jouw unieke situatie begrijpt. Het volgen van ons stappenplan voor Geffen, biedt de zekerheid van een gestructureerde aanpak. Laat niets aan het toeval over en regel stap voor stap je woningverkoop!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Geffen zijn constant in verandering. Deze pagina biedt een doorlopend bijgewerkte bron van deze cijfers om je een nauwkeurig en huidig beeld te bieden van de lokale huizenmarkt. Het inzicht in actuele marktcijfers kan interessant zijn om je te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen over de verkoop van je woning in Geffen. Het biedt je een basiskennis over de huidige marktontwikkelingen die je kan gebruiken in je verkoopplanning.

Optimaliseer je woningverkoop met Huis Verkopen

Huis Verkopen.nl biedt je toegang tot verschillende handige functies die het proces van je woningverkoop kunnen vereenvoudigen en verbeteren. Bijvoorbeeld, je kan een gratis waardebepaling aanvragen, die je een realistisch beeld geeft van wat je woning waard kan zijn op de huidige markt. Het platform stelt je ook in staat om makelaars te vergelijken waardoor je een weloverwogen keuze kan maken in wie je woning verkoopt, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Daarnaast biedt het platform een handige stappenplan dat inzichtelijk maakt welke stappen je moet ondernemen voor de optimale verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen