Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Heeze

Zoek je hulp bij het verkopen van jouw woning in Heeze? Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar kan een hele uitdaging zijn. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede en passende makelaar te kiezen voor jouw huisverkoop in dit prachtige dorp.

Over makelaars in Heeze

In de omgeving van Heeze heb je genoeg keuze als het om makelaars gaat. Maar let op, ze zijn niet allemaal gelijk. Het is van belang om te onderzoeken wat elke makelaar uniek maakt. Misschien verschilt de ene makelaar in zijn aanpak van de woningverkoop, terwijl de andere weer uitblinkt in lokale marktkennis. Elk detail kan tellen bij de keuze van de makelaar die jouw woning gaat verkopen.

We maken het makkelijker voor je om de verschillende makelaars in Heeze met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je een afgewogen beslissing maken over welke makelaar het beste bij jou en je huis past. Alles wat je wilt weten over de verschillende makelaars, hun werkwijzen en ervaringen is hier op deze pagina te bekijken. Onze vergelijkingstools ondersteunen je in het maken van een bewuste keuze.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.291
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.300
Besparing (gem.)
€ 1.721

Actueel

 • Als je overweegt om te verkopen in Heeze, is het van belang te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars momenteel 1,06% bedraagt. Dit percentage kan verschillen per makelaar en is exclusief eventuele bijkomende kosten.
 • Wat betreft de huidige huizenprijzen in Heeze; de gemiddelde verkoopprijs per m² bedraagt momenteel € 3.716. Op de pagina met woningprijzen kun je in de loop van de tijd eventuele prijsontwikkelingen volgen.

Uitgelichte makelaars in Heeze

In Heeze heb je opties te over wanneer je een verkoopmakelaar zoekt. Wij zetten er hier een paar voor je op een rijtje. Om de meest geschikte makelaar voor jouw situatie, type woning en persoonlijke wensen te vinden kan het goed zijn om een vergelijking te maken tussen verschillende makelaars.

Logo Makelaardij OLAV Veldhuizen B.V.

Makelaardij OLAV Veldhuizen BV

Makelaardij OLAV Veldhuizen is een eigentijds NVM-makelaarskantoor met vestigingen in Heeze, Veghel en Eindhoven. Ze bieden een uitgebreide gratis waardebepaling en staan bekend om hun verrassende aanpak met zichtbaar resultaat. Het team bestaat uit zes geregistreerde makelaar-taxateurs en verschillende assistenten en kandidaat-makelaars. Of je nu wilt verkopen, kopen, huren of een taxatie nodig hebt, OLAV Veldhuizen is de betrouwbare partner met kennis van woningfotografie, nieuwbouw, beleggen en herbestemmen.

MOOS Makelaardij

MOOS Makelaardij is een compact en expertisevol makelaarskantoor dat zich bezighoudt met zowel verkoop, aankoop als verhuurprocessen. Het is een ideale keuze als je zoekt naar persoonlijke aandacht en deskundig beheer van jouw vastgoedzaken. Ondanks het ontbreken van een brancheverenigingslidmaatschap, weet je met MOOS Makelaardij dat je vastgoed in goede handen is.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Heeze dan je hier ziet. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Heeze mee in onze vergelijking. De meest geschikte makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in deze lijst, maar door te vergelijken vind je die zeker.

Vergelijk makelaars in Heeze Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Heeze?

Daarnaast is het belangrijk om te begrijpen dat de courtage die een makelaar in Heeze rekent, niet altijd een vast percentage van de verkoopprijs is. Veel makelaars bieden een lager percentage aan bij een hogere woningwaarde. Dit komt omdat de absolute kosten voor de makelaar om een huis te verkopen niet proportioneel zijn aan de prijs van het huis.

Let op: de courtages van makelaars in Heeze verschillen gemiddeld 0,58%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.721 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Heeze. Om deze reden is het absoluut de moeite waard om je opties te onderzoeken en te vergelijken, zodat je met gerust hart de meest voordelige makelaar voor je woningverkoop kunt kiezen.

Kosten van makelaars in Heeze

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.500
€ 6.400
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Heeze

Bij het verkopen van jouw woning in Heeze kom je al snel in aanraking met opstartkosten die door makelaars worden gerekend. De opstartkosten zijn de kosten die een makelaar vraagt om jouw woningverkoop op te starten. Denk hierbij aan het maken van foto's, het inmeten van de woning en het plaatsen van advertenties op huizensites en Funda. Het is een eenmalig bedrag dat de makelaar gebruikt om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

De opstartkosten kunnen variëren en zijn afhankelijk van de makelaar en de diensten die worden verleend. Gemiddeld liggen de opstartkosten in Heeze tussen de € 400 en € 700. Het is belangrijk te weten dat deze kosten doorgaans niet in de courtage zijn inbegrepen en dus apart betaald moeten worden. Dus houd hier rekening mee in je budget als je jouw woning gaat verkopen.

Intrekkingskosten van makelaars in Heeze

Bij het inschakelen van een makelaar in Heeze voor de verkoop van je huis, moet je rekening houden met intrekkingskosten. Dit zijn kosten die de meeste makelaars in rekening brengen als je besluit de woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het gaat hierbij dus om de situatie waarin je huis nog niet verkocht is en je toch de verkoop via de betreffende makelaar stopt.

Intrekkingskosten vormen een vergoeding voor de makelaar voor het werk dat hij of zij al heeft verzet. Denk aan het maken van foto's, het opstellen van advertentieteksten en het organiseren van bezichtigingen. Stel, je hebt het gevoel dat de verkoop niet snel genoeg gaat of je bent niet tevreden over de dienstverlening van de makelaar. Als je in zo'n situatie besluit de opdracht bij de makelaar in te trekken, komen deze kosten dus om de hoek kijken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Heeze met een vast tarief

Naast makelaars die werken met een percentage van de verkoopprijs (courtage), zijn er ook makelaars die werken met een vast tarief. Het verschil? Bij courtage betaal je een percentage van de verkoopprijs van je woning aan je makelaar. Bij een vast tarief is dit niet het geval, je betaalt dan een vooraf afgesproken bedrag. Gemiddeld hanteren makelaars in Heeze een vast tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Er zijn voor- en nadelen verbonden aan het kiezen voor een makelaar met een vast tarief. Een vast tarief biedt je zekerheid over de kosten, ongeacht de verkoopwaarde van je huis. Je weet van tevoren wat je kwijt bent aan makelaarskosten. Aan de andere kant kan het nadelig zijn als de verkoopprijs lager uitvalt dan verwacht. In dat geval is een makelaar met courtage vaak goedkoper.

Tip: Het is verstandig om makelaars te vergelijken. Iedere makelaar is anders en dat geldt ook voor hun tarieven en werkwijzen. Door te vergelijken, krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je de makelaar vinden die het beste past bij jouw specifieke situatie en woning.

4 feitjes over makelaars in Heeze

 • Opmerkelijk genoeg, zijn de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen, en niet resultaat van de laagste prijzen, wat de meeste verkopers in Heeze naar op zoek zijn bij het kiezen van een makelaar.
 • Een degelijk percentage, namelijk 94%, van de verkopers in Heeze geeft blijkbaar de voorkeur aan een lokale allround makelaar boven een online marktplaats makelaar.
 • Met professionele hulp, kunnen huizen in Heeze gemiddeld 45% sneller worden verkocht dan dat ze het zonder een makelaar zouden doen.
 • De hulp van een makelaar kan een groot verschil maken in de uiteindelijke verkoopprijs van een huis. In Heeze, levert het doorgaans een winstgevender verkoop op met een gemiddeld percentage van 12%.

Wat levert de beste makelaar in Heeze op?

Het is begrijpelijk om de kosten van een makelaar in Heeze een belangrijke factor te vinden bij het kiezen van de beste match. Toch is het juist de waarde die de makelaar oplevert, in termen van de verkoopprijs van jouw huis, die van groot belang is. Wat je uit de samenwerking haalt, weegt uiteindelijk zwaarder dan wat je ervoor betaalt.

Dit is hoe je de beste makelaars in Heeze herkent:

 • Een analyse van onze onafhankelijke data onthult dat de beste makelaars in Heeze huizen gemiddeld met een hoger bedrag kunnen verkopen dan de verwachte prijs. Uit deze gegevens blijkt dat dit overstijgende bedrag gemiddeld € 14.064 is.
 • Op basis van de informatie in onze database kunnen we eveneens concluderen dat de snelste makelaars in Heeze huizen gemiddeld 14 dagen sneller verkopen dan andere makelaars in de regio. Dit kan een aanzienlijk verschil maken in je ervaring met het verkoopproces.

De beste makelaar in Heeze vinden

Vind je het lastig om de beste makelaar in Heeze te vinden? De eerste stap is zo gezet: vul je adres, situatie en voorkeuren in op ons vergelijkingsformulier. Op basis van deze informatie vinden we voor jou de ideale match.

Eenmaal de match gemaakt, kun je rekenen op volledige transparantie. Jouw potentiële makelaars informeren je over hun tarieven, verkoopstrategieën en geven een schatting van de woningwaarde. Zo krijg je een volledig beeld van jouw situatie en verkoopkansen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Heeze?

Bij het kiezen van een makelaar in Heeze voor de verkoop van je huis zijn er enkele aandachtspunten. Deze vijf punten helpen je bij het maken van de juiste keuze:

Ervaring en kennis van de makelaar

De kennis en ervaring van de makelaar zijn van belang. Een ervaren makelaar heeft vaak al veel soortgelijke woningen verkocht en weet wat er speelt op de lokale markt in Heeze.

Kijk naar de communicatievaardigheden

Een open, eerlijke en efficiënte communicatie is essentieel. Let op hoe de makelaar je vragen beantwoordt en of hij of zij bereid is om zaken uit te leggen en je begeleidt door het verkoopproces.

Aanpak en strategie van de verkoop

Elke makelaar heeft zijn eigen verkoopstrategie. De ene makelaar zet in op online verkoop, de andere meer op traditionele manieren. Kies voor een strategie waarin je zelf ook vertrouwen hebt.

Succesratio van de makelaar

Kijk naar het succes dat de makelaar heeft met andere woningen in Heeze. Een hoge succesratio kan een indicatie zijn van de vaardigheid en toewijding van de makelaar.

Vraag om verkoopadvies

Een makelaar kan waardevol verkoopadvies geven. Via deze link kun je gratis verkoopadvies aanvragen bij een makelaar. Vraag jezelf af of het advies in overeenstemming is met je eigen ideeën en wensen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Vind je de kwaliteit van dienstverlening belangrijk bij de verkoop van jouw huis? Als je de beste prijs wilt krijgen voor je woning in Heeze, dan is een professionele begeleiding een belangrijke factor. Een makelaar kan hierin een in grote rol spelen.

Er zijn vele soorten makelaars, zoals NVM, VBO en VastgoedPRO, die allen hun eigen expertises hebben. Maar een NVM-makelaar in het bijzonder kan je genoeg voordelen bieden. Zo hebben zij toegang tot een breed netwerk, zijn zij op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de markt en bezitten zij uitgebreide kennis van vastgoed in Heeze. Deze combinatie kan garant staan voor een succesvolle verkoop van jouw huis.

Wat doet een makelaar in Heeze?

Een makelaar in Heeze assisteert je bij de verkoop van je huis. Om je te ontzorgen neemt de makelaar belangrijke taken op zich zoals de waardebepaling, juridisch advies en de onderhandelingen.

Daarnaast houdt een makelaar in Heeze, door zijn kennis over de locale vastgoedmarkt, jou altijd op de hoogte van de beste verkoopstrategieën en de recente verkooptrends. Op deze manier maak je de beste keuzes voor de verkoop van je huis.

 • Ontzorgen: Een makelaar neemt veel taken van je over
 • Marktkennis: Actuele informatie over de lokale vastgoedmarkt
 • Juridisch advies: Accuraat advies over de juridische aspecten van de verkoop
 • Onderhandelingen: De makelaar voert de verkoopgesprekken en onderhandelingen voor je
 • Tijd: Door bovenstaande voordelen bespaar je veel tijd

Waarom een makelaar in Heeze inschakelen?

Bij de verkoop van je huis in Heeze komt er veel op je af. Je wilt natuurlijk dat dit proces zo soepel en winstgevend mogelijk verloopt. Een ervaren verkoopmakelaar kan je hierbij uitstekend helpen. Zij hebben de kennis en ervaring om jouw woning op de meest aantrekkelijke manier op de markt te zetten, de juiste kopers te vinden en een goede deal te sluiten.

Kenner van de lokale markt

Wanneer je ervoor kiest om een makelaar in Heeze in te schakelen, kies je voor lokale kennis. Ze kennen de huizenmarkt in Heeze als geen ander. Zij weten precies wat er nodig is om jouw huis succesvol te verkopen in deze specifieke markt.

Meer dan alleen verkoop

Een verkoopmakelaar doet meer dan alleen je huis op de markt brengen. Ze begeleiden je intensief gedurende het gehele verkoopproces. Van het beoordelen van de staat van je huis en het adviseren over eventuele verbeteringen, tot en met de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

Tijdsbesparing

De verkoop van een huis kan een tijdrovend proces zijn. Denk alleen al aan de vele bezichtigingen en de administratieve verwerking. Een verkoopmakelaar neemt je deze taken uit handen. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken.

De financiële voordelen

Misschien denk je dat je geld bespaart door zelf je huis te verkopen. Echter, door de kennis en onderhandelingsvaardigheden van een professionele makelaar, is de kans groot dat je uiteindelijk een hogere verkoopprijs voor je woning krijgt. Een win-win dus!

Makelaars in Heeze vergelijken

De keuze voor een makelaar is heel persoonlijk. Het begint allemaal met een goede vergelijking, gebaseerd op jouw specifieke woning, situatie en voorkeuren.

 • Goede vergelijking van makelaars.
 • Gebaseerd op jouw specifieke situatie.
 • Jouw persoonlijke voorkeuren van belang.
 • Vergelijken om te besparen.

In ons uitgebreide platform, Huis Verkopen, kun je makelaars binnen Heeze vergelijken op prestatie, verkoopopbrengsten en snelheid. Door deze informatie gratis en vrijblijvend aan te bieden, stel je jezelf in staat de beste keuze te maken. Een keuze die jouw wensen honoreert en een positieve invloed heeft op je uiteindelijke verkoopervaring.

Vergelijk makelaars in Heeze Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Heeze

Belangrijk zijn de courtage, opstart- en intrekkingskosten. Maar let ook op verkoopervaring en -snelheid. Door op ons platform te vergelijken, bespaar je gemiddeld € 1.721.

Je kunt makelaars vergelijken op courtage, snelheid van verkopen en klantbeoordelingen. Bespaar jezelf tijd en maak gebruik van de vergelijkingsfunctie op de makelaarspagina.

De gemiddelde makelaarskosten in Heeze zijn € 6.291. Deze kosten zijn afhankelijk van de courtage, opstartkosten en eventuele intrekkingskosten.

Een makelaar kan een nauwkeurige waardebepaling doen. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Heeze is € 593.536. Vraag online een waardebepaling aan.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Heeze is 59 dagen. Factoren als vraagprijs, woningkwaliteit en makelaarkeuze hebben hier invloed op.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen