Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Heeze

Als je overweegt je woning in Heeze te verkopen, dan is het nuttig om goed geïnformeerd te zijn over de huidige stand van zaken op de lokale huizenmarkt. Deze pagina biedt je inzicht in relevante vastgoedcijfers zoals de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties. Actuele marktinformatie toont aan hoe de woningmarkt in Heeze per mei 2024 in beweging is.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Heeze

De gemiddelde verkoopprijs in Heeze is in de laatste 3 maanden € 593.536 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 538.575 euro. Zowel kopers als verkopers moeten rekening houden met deze getallen om een reëel beeld van de markt te hebben. Overweeg je je huis te verkopen, dan is het verstandig om zorgvuldig de huidige marktsituatie te bestuderen. De onderstaande grafiek geeft een overzicht van deze cijfers in de afgelopen periode:

Huizenprijzen in Heeze

Afgelopen 3 maanden

€ 294.000
€ 469.000
€ 644.000

Bij dezen presenteren we een informatieve grafiek die de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 illustreert in Heeze over de afgelopen 3 maanden. Deze specifieke weergave van data zal je in staat stellen om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken omtrent vastgoedwaarderingen in Heeze. Hier is de grafiek:

Huizenprijzen in Heeze per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.400
€ 4.200

Prijsontwikkeling Heeze laatste 12 maanden

In Heeze geven de woningprijzen de bewegingen van de lokale markt weer. De gemiddelde verkoopprijs, die de kern van deze marktbeweging weergeeft, was afgelopen maand € 593.536 euro.

Deze trend in verkoopprijzen, onthult op een verhelderende manier het gedrag van de woningmarkt. Maak je klaar om in de belangrijke prijsdetails te duiken in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Heeze waard?

De woningwaarde is een continu veranderend concept, vooral in een plaats als Heeze. Dit komt omdat de waarde varieert op basis van diverse factoren zoals markttrends, de staat van het huis en recente verkoopprijzen in de buurt. Wanneer je de exacte waarde van jouw woning wilt kennen, is het niet genoeg om alleen naar de gemiddelde verkoopprijs in Heeze te kijken.

Om grip te krijgen op de actuele waarde van je woning, is het verstandig om een accurate waardebepaling te laten doen. Deze geeft je inzicht in de potentiële verkoopwaarde en helpt je bij het nemen van toekomstige beslissingen, bijvoorbeeld bij een mogelijke verkoop of verbouwing. Maak gebruik van een gratis waardebepaling door een professionele makelaar om zo de exacte waarde van je woning te bepalen.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis, dit maakt het proces laagdrempelig en comfortabel. Omdat de makelaar letterlijk bij je aan huis komt, hoef je geen extra moeite te doen om naar een kantoor te reizen. Deze persoonlijke benadering maakt een waardebepaling een eenvoudige stap om inzicht te krijgen in de waarde van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt zijn er grote lokale verschillen. Kijkend naar Heeze zien we dat de huizenprijzen hier in een geheel ander licht staan dan in de omliggende plaatsen. Door deze prijsverschillen in kaart te brengen, ontstaat er een representatief beeld van de huidige stand van zaken.

Het vergelijken van de huizenprijzen in de diverse gemeenten biedt perspectief op de huidige marktcondities. Hierdoor krijgen we een beter begrip van de plaatselijke verschillen en kansen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Heeze

Op het platform Huis Verkopen, houden we nauwkeurig de prestaties van verkoopmakelaars in Heeze bij. Dit betreft zowel de verkoopsnelheid, het aantal verkochte woningen, als de gemiddelde behaalde verkoopprijs. Zodoende helpen we jou bij de vergelijking om een makelaar te vinden die aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen.

In het kiezen van de meest geschikte makelaar kan je veel voordeel vinden. Een goede makelaar in Heeze kan een hogere verkoopprijs realiseren, kan sneller jouw woning verkopen en kan bovendien aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Het is een keuze die een grote impact kan hebben op het verkoopproces van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Heeze Of lees meer over makelaars in Heeze

Gemiddelde tarieven van makelaars in Heeze

Laat je niet verrassen door de hoge courtages van makelaars. Het gemiddelde courtage in Heeze ligt rond 1,06%, wat bij een gemiddelde woningverkoopprijs van € 593.536 resulteert in makelaarskosten van € 6.291. Dat is best een flinke som geld, dus het is verstandig om eerst goed te onderzoeken wat verschillende makelaars rekenen voor hun diensten.

Als je overweegt jouw huis in Heeze te verkopen, is het goed om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het waardevol om de reputatie en ervaring van de makelaar in Heeze te controleren. Daarnaast is het handig om inzicht te krijgen in de tarieven van verschillende makelaars. Je kunt via onze website eenvoudig tarieven opvragen bij diverse lokale makelaars. Op basis van deze informatie kun je een gedegen beslissing maken bij het selecteren van de juiste makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Heeze

In Heeze zijn er 3305 koopwoningen. Op dit moment is er een schaarste aan woningen op de markt, wat betekent dat er slechts een miniem deel van deze woningen beschikbaar is voor verkoop. Zou je nu beslissen om je woning te verkopen, dan is de kans groot dat er snel interesse wordt getoond vanwege dit beperkte aanbod.

Aantal verkochte woningen in Heeze

In de afgelopen 12 maanden hebben er diverse aanmeldingen en transacties van woningen plaatsgevonden in Heeze. Er gingen meerdere huizen in de verkoop, wat uiteindelijk vertaald heeft in 83 transacties. Deze verkoopaantallen vind je terug in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Heeze te verkopen?

Zo, je bent dus van plan om je huis in Heeze te verkopen? Dat is een grote beslissing, en het kan best overweldigend voelen met alle dingen die je moet regelen. Gelukkig bieden we bij Huis Verkopen een handig stappenplan aan, speciaal ontworpen om je te helpen bij elke stap van het verkoopproces.

Het is vooral belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Een goede makelaar kan jouw huis voor de beste prijs verkopen, en kan je helpen met alle facetten van het proces. Het met zorg regelen van iedere stap kan een grote impact hebben op het succes van de verkoop van je woning. Dus neem je tijd, volg ons stappenplan en je zult zien dat het allemaal een stuk soepeler verloopt dan je misschien had gedacht.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Heeze zijn constant aan verandering onderhevig. Deze statistieken worden continu bijgewerkt, om je zo op ieder moment van relevante informatie te voorzien. De meest recente gegevens bieden je inzicht in het huidige huisklimaat in Heeze. Of je nu een potentiële koper bent die zoekt naar een nieuw huis of een verkoper die van plan is zijn woning op de markt te brengen, deze gegevens kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn. Ze helpen bijvoorbeeld bij het inschatten van de waarde van jouw woning, het identificeren van trends of het anticiperen op toekomstige marktveranderingen.

Voordelen van HuisVerkopen.nl bij het regelen van je woningverkoop

HuisVerkopen.nl biedt je diverse nuttige tools voor het regelen van je woningverkoop. Als woningeigenaar kan je gebruik maken van onze gratis waardebepaling, die je helpt om de scherpste vraagprijs voor je woning te bepalen. Ook kan je via ons makelaars vergelijken en makelaarstarieven opvragen, zo vind je eenvoudig de beste makelaar in Heeze tegen het meest voordelige tarief. Naast deze tools, biedt ons online platform nog tal van andere hulpmiddelen om je verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zoals een handig stappenplan voor de verkoop van je huis. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen