Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Soerendonk

Ben je van plan je huis in Soerendonk te verkopen? Het is goed om de lokale huizenmarkt te kennen. Woningverkopers treden een markt binnen met diverse vraag- en verkoopprijzen, gecombineerd met een fluctuerend aantal transacties. Deze informatie kan je helpen bij het bepalen van de juiste prijs voor je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Soerendonk

De gemiddelde verkoopprijs in Soerendonk is in de laatste 3 maanden € 450.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 377.333 euro. Enthousiast om je huis te verkopen? Dit zouden de prijzen kunnen zijn waar je naar kunt streven. Maar houd er rekening mee dat de marktomstandigheden kunnen variëren en dat het verstandig is om het juiste moment af te wachten. Voor een visueel overzicht van deze cijfers, bekijk de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Soerendonk

Afgelopen 3 maanden

€ 91.000
€ 296.000
€ 500.000

Bij het bepalen van de mogelijke verkoopwaarde van je huis is het altijd verstandig om naar de woningprijzen per vierkante meter in je omgeving te kijken. Neem de gemiddelde prijs per m2 in Soerendonk en vermenigvuldig dit met het aantal m2 van je eigen woning. Op die manier krijg je een grove inschatting van wat je woning op de huidige woningmarkt kan opleveren. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek voor de laatste verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter in Soerendonk:

Huizenprijzen in Soerendonk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.100
€ 2.400
€ 3.700

Prijsontwikkeling Soerendonk laatste 12 maanden

In Soerendonk heeft de woningmarkt de afgelopen 12 maanden beweging gezien. De fluctuaties in de gemiddelde verkoopprijzen zijn een weerspiegeling van dit proces.

Kijkend naar de meest recente cijfers, lag de gemiddelde huisprijs vorige maand op € 450.000 euro. Hieronder vind je de grafiek met de ontwikkeling van de verkoopprijzen gedurende de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Soerendonk waard?

De waarde van jouw woning in Soerendonk kan variëren op basis van diverse aspecten. Deze omvatten onder andere de oppervlakte van het perceel, de staat van het onderhoud en de locatie van de woning. Ook de huidige marktcondities en recente verkopen in jouw buurt kunnen van invloed zijn.

Als je exact wilt weten wat jouw huis waard is, is het raadzaam om een gratis waardebepaling aan te vragen. Dit kan een handig startpunt zijn of je nu van plan bent om je huis te verkopen of gewoon een helder overzicht wil krijgen van de huidige waarde. Deze waardebepaling kan je ondersteunen bij het maken van een weloverwogen beslissing over wel of niet verkopen.

In het geval van een gratis waardebepaling, komt een makelaar persoonlijk bij je langs. Het voordeel hierbij is dat ze de woning ter plaatse kunnen beoordelen en een zeer nauwkeurige schatting kunnen maken. Dit inzicht kan van belang zijn bij jouw afwegingen rondom verkoop of upgrade van het huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt kan het grote verschil in huizenprijzen per locatie opvallen. Zo zul je merken dat de prijzen in de omliggende gebieden van Soerendonk niet per se gelijk zijn aan die in Soerendonk zelf. Door dit te onderzoeken, krijg je een volledig en accuraat beeld van de huidige marktsituatie.

Naast een totaaloverzicht van de gemiddelde verkoopprijzen, is het ook verhelderend om de prijzen uit te drukken per vierkante meter. Deze inzichten kunnen je helpen om op basis van een gelijk speelveld huizen en locaties met elkaar te vergelijken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Soerendonk

Als platform voor Huis Verkopen, houden we nauwkeurig de prestaties van makelaars in Soerendonk bij en vergelijken we deze. Dankzij onze gedetailleerde statistieken hebben we zicht op wie snel verkoopt, tegen welke prijs en hoeveel huizen er in hun portfolio zijn. Dit helpt je bij het vinden van een competent en betrouwbare makelaar om je woning aan te verkopen.

Door het vergelijken van lokale makelaars op basis van hun prestaties, kun je een geschikte makelaar vinden die aansluit bij je wensen en behoeften. Een strategische keuze kan je verkoopproces sneller, efficiënter en winstgevender maken. Dus neem je tijd, kijk naar de cijfers en kies een makelaar die past bij jouw verkoopdoelstellingen.

Vergelijk makelaars in Soerendonk Of lees meer over makelaars in Soerendonk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Soerendonk

Als je eraan denkt jouw woning in Soerendonk te verkopen, is het handig om de courtagetarieven van makelaars te weten. Het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar in Soerendonk is namelijk 1,14%. In termen van euro's, betekent dit bij een gemiddelde verkoopprijs van € 450.000 dat je ongeveer € 5.130 kwijt bent aan makelaarskosten. Sounds fair? Let ook op bijkomende kosten zoals opstarttarieven, die in Soerendonk gemiddeld € 515 bedragen.

Het is echter niet altijd een goed idee om de makelaar met het laagste courtagepercentage te kiezen. Zoek in plaats daarvan naar een makelaar met een goede reputatie, een uitgebreid netwerk en overtuigende referenties. Zorg dat je je opties goed uiteen zet voordat je een beslissing maakt. Daarom raden we ook aan alle makelaarstarieven in jouw regio op te vragen zodat je goed en welbekomend de beste keuze kan maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Soerendonk

In Soerendonk zijn er momenteel 635 koopwoningen. Een woning kan verschillende bestemmingen hebben, waaronder permanent wonen, tijdelijke bewoning of het kan dienst doen als vakantiehuis. Dit is belangrijk om te weten zodat je helder voor ogen hebt wie jouw potentiële kopers kunnen zijn en wat hun intenties met de woning zouden kunnen zijn.

Aantal verkochte woningen in Soerendonk

In het afgelopen jaar is er een bepaald aantal woningen in Soerendonk in de verkoop gezet, ook wel aanmeldingen genoemd. Daarnaast zijn er ook woningen verkocht, dit worden transacties genoemd. Het specifieke aantal huizen dat de afgelopen 12 maanden in Soerendonk is verkocht, wordt aangegeven met de volgende variabele: 9:

Ben je van plan jouw huis in Soerendonk te verkopen?

De verkoop van jouw huis in Soerendonk is een avontuur dat gepaard gaat met behoorlijk wat overwegingen. Graag zou je natuurlijk de hoogste prijs willen ontvangen, maar tegelijkertijd besef je ook dat de prijs realistisch moet blijven. Het aantrekkelijk presenteren van je huis aan potentiële kopers, het regelen van noodzakelijke documenten zoals een energielabel en het opstellen van een waterdichte koopovereenkomst zijn eveneens belangrijke aspecten bij een succesvolle verkoop van jouw woning.

Gezien alle stappen die moeten worden ondernomen, is het makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Een georganiseerde aanpak in de vorm van een stappenplan kan in dit proces enorm helpen. Dit stappenplan biedt een praktisch overzicht van start tot finish; van het kiezen van een betrouwbare makelaar tot aan afspraken maken met een eventueel verhuisbedrijf. Met dit gestructureerde plan houd je overzicht en kun je met vertrouwen jouw huis in Soerendonk verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de voet volgen we de ontwikkelingen van de huisprijzen in Soerendonk en houden we deze actueel voor jou. Van vraagprijzen, verkoopprijzen tot transacties en aanmeldingen, op deze platform zal je zien dat de huizenmarkt continu in beweging is. Alles wat invloed kan hebben op de waarde van je woning in Soerendonk, wordt hier nauwlettend in de gaten gehouden. Zo kan je goed inspelen op de dynamische woningmarkt wanneer je overweegt je huis te verkopen.

Optimaal profiteren van HuisVerkopen.nl

Met behulp van de handige tools op HuisVerkopen.nl, zoals de optie om makelaars te vergelijken en makelaarstarieven op te vragen, vind je moeiteloos de beste deal voor jouw huis in Soerendonk. Ons uitgebreide stappenplan voor de verkoop van je huis helpt je niets over het hoofd te zien. Ook kan je via het platform allerlei aanvullende diensten zoals een energielabel, een verhuizer en woningstyling eenvoudig regelen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je alles voor de verkoop op een slimme manier en voor de beste prijs regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen