Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Budel

Overweeg je jouw huis te verkopen in Budel? Met de huidige spanning op de woningmarkt, zijn up-to-date statistieken en gegevens essentieel. Makelaars maken vaak gebruik van nauwkeurige woningmarktcijfers om prijzen te bepalen, verkoopstrategieën te ontwikkelen en om kopers te adviseren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Budel

De gemiddelde verkoopprijs in Budel is in de laatste 3 maanden € 456.287 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 382.891 euro. Deze informatie geeft inzicht in de huidige staat van de woningmarkt in Budel. Het biedt een waardevolle benchmark voor toekomstige of huidige verkopers en kopers. Hieronder zie je de grafiek die deze cijfers visualiseert:

Huizenprijzen in Budel

Afgelopen 3 maanden

€ 95.000
€ 301.000
€ 506.000

Als je overweegt om je huis te verkopen in Budel, dan is het belangrijk om naar de waarde per m2 te kijken. Deze cijfers geven je inzicht in de concurrentie op de markt en kunnen je helpen om een realistische verkoopprijs te bepalen. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Budel € 3.211. Hieronder zie je een grafiek die de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Budel van de afgelopen 3 maanden weergeeft:

Huizenprijzen in Budel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.000
€ 3.300

Prijsontwikkeling Budel laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er op de huizenmarkt in Budel veel gebeurd. De woningprijzen hebben niet stilgestaan en er is dus duidelijk beweging zichtbaar. De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 456.287. Hieronder zie je de prijsontwikkeling voor huizen in Budel in de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Budel waard?

De waarde van je woning in Budel hangt af van diverse zaken. Denk hierbij aan het type huis, de grootte ervan, de algehele conditie en de huidige huizenmarkt. Deze factoren, in combinatie met elkaar, vormen een precieze indicatie van wat je huis in Budel waarschijnlijk waard is.

Ben je benieuwd naar de werkelijke waarde van jouw huis in Budel? Een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar kan je hier duidelijkheid over verschaffen. Dit helpt je bij het vormen van een besluit over het al dan niet verkopen van je woning.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is meer dan slechts een ruwe schatting van je woning's prijskaartje. De makelaar neemt een gedetailleerde blik op zaken zoals de staat van je woning, eventuele verbeteringen en de huidige marktsituatie. Een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie, maar biedt wel een goed overzicht van wat je woning in Budel op de huidige markt kan opbrengen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers kunnen variëren afhankelijk van de plaats. Als we Budel als voorbeeld nemen, zijn er significante prijsverschillen tussen huizen in deze stad en die in omliggende steden. In het vaststellen van de waarde van een huis kan het nuttig zijn om deze verschillen te bekijken.

Door de huizenprijzen in diverse steden met elkaar te vergelijken, kun je een duidelijker beeld krijgen van de huidige situatie op de huizenmarkt. Deze inzichten kunnen je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze bij bijvoorbeeld het investeren in vastgoed.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Budel

In het landschap van makelaars in Budel zie je diverse uitblinkers, wat een weerspiegeling is van onze uitgebreide analyse op HuisVerkopen.nl. Wij houden grip op de prestaties en statistieken van iedere makelaar in dit gebied. Daardoor kunnen we jou helpen een weloverwogen keuze te maken voor een makelaar die voorspoedig jouw woning kan verkopen en mogelijk een bovengemiddelde verkoopprijs kan behalen.

De juiste makelaar kiezen kan een wereld van verschil maken als het gaat om de verkoop van jouw huis. Ben je benieuwd naar de kracht van een geschikte makelaar? Ontdek hoe de prestaties van verschillende makelaars in Budel kunnen bijdragen aan het vlotter en voor een hogere prijs verkopen van je woning. Jouw succes in de woningmarkt is voor ons van groot belang, daarom staan we voor je klaar om de perfecte match te vinden.

Vergelijk makelaars in Budel Of lees meer over makelaars in Budel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Budel

Let op de courtages als je jouw huis gaat verkopen. De gemiddelde tarieven van makelaars in Budel hangen af van diverse factoren, maar liggen doorgaans rond de 1,09% van de verkoopprijs van het huis. Deze kosten kunnen flink oplopen, vooral als je woning een hoge verkoopprijs heeft.

Het is verstandig om de kosten bij het verkopen van een huis goed in de gaten te houden. Naast de courtage kunnen er mogelijk extra kosten zijn, zoals voor advertenties of bezichtigingen. Verder is het de moeite waard om de verkoopstrategie en de service van makelaars te vergelijken. Een hogere courtage kan gerechtvaardigd zijn als de makelaar extra diensten aanbiedt of een succesvolle verkoopstrategie hanteert.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Budel

In Budel is er met een totaal van 2929 koopwoningen een ruime keuze voor potentiële kopers. Maar hier is het interessante deel: daarvan staat een ongelooflijk klein deel momenteel te koop. Dus, als je jouw woning zou aanbieden, zou het ongetwijfeld de aandacht trekken van veel geïnteresseerden. Het moment lijkt dus ideaal om jouw woning in de spotlight te zetten.

Aantal verkochte woningen in Budel

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Budel verschillende activiteiten op de woningmarkt plaatsgevonden. Zo werden er nieuwe woningen aangemeld om te verkopen en zijn er een aantal woningen daadwerkelijk van eigenaar gewisseld. Het daadwerkelijke aantal verkochte woningen in Budel is weergegeven met de tag: 61. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht:

Ben je van plan jouw huis in Budel te verkopen?

Overweeg je jouw huis in Budel te verkopen? Dan is het belangrijk dat je dit proces strategisch en goed georganiseerd aanpakt. Op Huis Verkopen hebben we een handige tool in de vorm van een gedetailleerd stappenplan voor je in petto om je hierbij te ondersteunen.

Het is van groot belang om iedere stap van het verkoopproces nauwgezet te regelen. De keuze voor een bekwame makelaar vormt hierbij de sleutel tot succes. De juiste makelaar kan hier immers het verschil maken in het effectief vermarkten van jouw woning. Een gestructureerde aanpak kan de zorgen rondom de verkoop aanzienlijk verminderen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Woon je in Budel en denk je erover om jouw woning te verkopen? Dan is het begrijpelijk dat je op de hoogte wil blijven van de huizenprijzen in jouw omgeving. Op deze pagina wordt de prijsontwikkeling van woningen in Budel nauwlettend in de gaten gehouden. Alles wat met huizenprijzen te maken heeft, zoals de vraagprijzen, verkoopprijzen, aantal gemaakte transacties en nieuwe aanmeldingen, wordt hier actueel gehouden. Dit helpt je bij het maken van een verkoopbeslissing en bereidt je goed voor op de verkoop van je woning.

Regel alles rondom de verkoop van je woning

Het voorbereiden en regelen van de verkoop van je woning kan een uitdaging zijn. HuisVerkopen.nl kan je hier goed bij helpen. Een van de handige tools op de website is de gratis waardebepaling. Daarnaast kan je lokale makelaars vergelijken met onze tool, welke je helpt bij het vinden van de beste makelaar in Budel. Mocht je willen besparen op makelaarskosten, dan kan je makelaarstarieven opvragen op onze website. Ons verkoopplatform is geheel onafhankelijk en gratis te gebruiken en staat vol met relevante informatie, zoals een handig stappenplan voor de verkoop van jouw woning. Kortom, met HuisVerkopen.nl bereid je je optimaal voor op de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen