Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Soerendonk

Als je je woning in Soerendonk wil verkopen, is het belangrijk een vaardige makelaar te kiezen. De kwaliteit van makelaars in dit gebied kan sterk verschillen. Daarom is het verstandig om lokale makelaars te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een competente makelaar kiest die je woning professioneel op de markt brengt.

Over makelaars in Soerendonk

Het kiezen van een makelaar in Soerendonk is een stap waar niet licht over gedacht moet worden. Dit heeft namelijk een flinke invloed op de verkoop van jouw huis. Een goede makelaar kan ervoor zorgen dat je huis voor de hoogst mogelijke prijs verkocht wordt. Ze kennen de lokale markt, weten hoe ze jouw woning het beste kunnen presenteren en hebben een netwerk van geïnteresseerde kopers. Kortom, de makelaar die je kiest, is medebepalend voor het succes van de verkoop.

We houden alles bij over de makelaars in Soerendonk. Dit betekent dat we een goed beeld hebben van welke makelaars het beste presteren en jou het meeste geld kunnen opleveren bij de verkoop van je woning. Aan de hand van diverse criteria beoordelen we prestaties en houden we overzichtelijk voor je bij wie het beste matcht met jouw behoeften. Dus, als je zoekt naar informatie over de verschillende makelaars in Soerendonk, kijk dan verder op deze pagina. Alles wat je wilt weten, staat hier voor je klaar.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.130
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.108
Besparing (gem.)
€ 1.125

Actueel

 • Bij het overwegen van de verkoop van jouw huis, is het nuttig om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Soerendonk momenteel 1,14% is. Dit betekent dat voor elke €100.000 van de verkoopprijs, je gemiddeld deze courtage aan de makelaar moet betalen.
 • Je moet ook rekening houden met de huidige huizenprijzen in Soerendonk. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter € 3.600. Meer informatie over de woningprijzen kan je helpen om een beter beeld te krijgen van wat je mag verwachten wanneer je jouw huis op de markt brengt.

Makelaars in de omgeving van Soerendonk

In Soerendonk zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Soerendonk gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Soerendonk verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Soerendonk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Soerendonk?

Een makelaar in Soerendonk rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 450.000 in Soerendonk komt dit neer op € 5.130 aan makelaarskosten (update mei 2024).

In Soerendonk hanteren de meeste makelaars een courtage fee bij de verkoop van een woning. Dit is een bepaald percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning, wat je aan de makelaar moet betalen voor hun diensten.

Let op: de courtages van makelaars in Soerendonk verschillen gemiddeld 0,50%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.125 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Soerendonk. Omdat elke situatie uniek is, zijn courtages doorgaans maatwerk en daarom onderhevig aan verandering.

Kosten van makelaars in Soerendonk

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 5.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Soerendonk

In de actieve markt van Soerendonk zijn opstartkosten een veelgebruikte kostenpost bij makelaars. Opstartkosten zijn de kosten die je betaalt aan de makelaar voordat je woning daadwerkelijk te koop ingaat. Deze kosten dekken de voorbereidende werkzaamheden van de makelaar, zoals het opstellen van een verkoopplan, het maken van professionele foto's, plattegronden en video's, en de aanmelding van de woning op huizensites en Funda.

Hoewel opstartkosten in de markt gangbaar zijn, kunnen ze per makelaar verschillen. Sommige makelaars factureren individuele diensten als foto's en plattegronden apart, terwijl anderen een all-in-prijs aanbieden. In alle gevallen is het aan te raden goed na te gaan wat in jouw situatie het beste past. Door vooraf te weten wat de mogelijke kosten zijn, voorkom je financiële verrassingen voor jezelf.

Intrekkingskosten van makelaars in Soerendonk

Denk je aan het verkopen van je woning in Soerendonk, houd er dan rekening mee dat als de plannen wijzigen, je mogelijk te maken krijgt met zogenaamde intrekkingskosten. Dit zijn kosten die makelaars in rekening brengen wanneer je besluit om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. De onderliggende reden voor deze kosten is dat makelaars hun tijd hebben geïnvesteerd in het verkopen van de woning, zoals fotografie, promotie en bezichtigingen.

Om je een beeld te geven, stellen we de gemiddelde intrekkingskosten op € 500. Situaties waarin je woning voortijdig uit de verkoop kan worden gehaald, kunnen variëren. Je zou bijvoorbeeld kunnen besluiten dat het momenteel niet de juiste tijd is om te verkopen of je hebt misschien een ander huis op het oog dat je niet kunt kopen zonder de verkoop van je huidige woning. Het inzicht in deze mogelijke kosten helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen over de verkoop van je woning.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Soerendonk met een vast tarief

In Soerendonk zijn er ook makelaars die werken met een vast tarief. Dit kan een voordeel zijn omdat je op voorhand precies weet waar je aan toe bent. De kosten zijn dus voorspelbaar en je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Deze makelaars in Soerendonk hanteren gemiddeld een vast tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, een vast tarief is niet altijd voordelig. Stel je voor: je verkoopt je huis voor 200.000 euro. Bij een makelaar met een vast tarief van 3.500 euro kost je dit 1,75% van de verkoopprijs. Echter, als je een makelaar vindt die voor 1% courtage werkt, dan zou dit neerkomen op slechts 2.000 euro. Hetzelfde werk, maar dan 1.500 euro goedkoper.

Tip: Baseer je keuze voor een makelaar niet alleen op de prijs. Kijk ook naar de diensten die aangeboden worden en of deze aansluiten bij jouw wensen. Een goede verstandhouding met jouw makelaar en vertrouwen in zijn of haar expertise kan het verschil maken bij de verkoop van je huis.

4 feitjes over makelaars in Soerendonk

 • Het is op te merken dat een overtuigende 95% van de huizenverkopers in Soerendonk de voorkeur geeft aan vastgoedprofessionals die lid zijn van erkende brancheorganisaties zoals NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • Huiseigenaren in Soerendonk lijken traditioneel ingesteld als het gaat om de verkoop van hun woning. Maar liefst 92% kiest namelijk voor een makelaar die het gehele verkoopproces begeleidt in plaats van enkel een online plaatsing.
 • Vanwege de expertise en netwerk van een makelaar blijken woningen in Soerendonk doorgaans 50% sneller te verkopen dan zonder makelaar. Het inzetten van een makelaar kan de verkoopsnelheid dus aanzienlijk verhogen.
 • In Soerendonk geven woningverkopers bij de vergelijking van makelaars aan dat ze een makelaar verkiezen die aantoonbaar betere resultaten levert. Hier is een vergelijkingsformulier beschikbaar om de prestaties van makelaars in de regio te kunnen beoordelen.

Wat levert de beste makelaar in Soerendonk op?

Er zijn vele makelaars in Soerendonk, maar hun prestaties zijn niet uniform. Een deskundige makelaar kan een enorme impact hebben op de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, een ervaren makelaar kan zorgen voor een gladdere onderhandeling en een hogere uiteindelijke prijs.

De volgende kenmerken kunnen je helpen om de beste makelaars in Soerendonk te onderscheiden:

 • Verkoopsnelheid: Onze gegevens tonen aan dat de meest efficiënte makelaars in Soerendonk woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun concullega's. Daartoe passen deze makelaars een ijzersterke verkoopstrategie toe, die ervoor zorgt dat woningen vlugger van de markt zijn.
 • Verkoopprijs: Onze statistieken geven ook aan dat de toppresteerders in Soerendonk woningen verkopen voor een gemiddeld hoger bedrag. Concreet spreken we over € 13.769 meer per verkooptransactie. Het kan dus geen kwaad om in zee te gaan met een kwaliteitsvolle makelaar - ze verdienen hun vergoeding uiteindelijk ruimschoots terug.

De beste makelaar in Soerendonk vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Soerendonk? Wij geloven dat de perfecte makelaar degene is die jouw woning kan verkopen tegen de hoogst haalbare prijs. Deze persoon begrijpt jouw woningsituatie en kan daar optimaal op inspelen.

Weet je niet zeker welke makelaar het beste bij je past? Met een grondige vergelijking van makelaars kun je inzicht krijgen in hun verkoopstrategieën, tarieven, voorgestelde waarderingen en deskundige adviezen. Zo vind je eenvoudig jouw perfecte match.

Waar moet je op letten bij makelaars in Soerendonk?

Het kiezen van de juiste makelaar in Soerendonk voor de verkoop van jouw huis is essentieel. Hier zijn vijf punten om op te letten:

Kennis van de lokale markt

De makelaar moet een goede kennis hebben van de lokale markt in Soerendonk. Dit kan nodig zijn om je woning snel en gunstig te verkopen.

Communicatie

Een efficiënte en duidelijke communicatie is belangrijk. Je wilt een makelaar die regelmatig updates geeft over de ontwikkelingen omtrent de verkoop van jouw huis.

Vergelijk meerdere makelaars

Neem de tijd om meerdere makelaars te vergelijken. Dit helpt je om de makelaar te vinden die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Snelheid van verkoop

Je wilt waarschijnlijk jouw huis snel verkopen. Hier vind je meer informatie over hoe je een makelaar kiest die snel verkoopt.

Kosten en tarieven

Let ten slotte op de kosten en tarieven. Sommige makelaars rekenen hoge commissies, anderen hebben verborgen kosten. Zorg voor duidelijkheid hierover voor je een keuze maakt.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als woningverkoper in Soerendonk is het inschakelen van een NVM-makelaar een weloverwogen beslissing. De kennis en expertise die deze makelaars hebben, zorgen ervoor dat je het verkoopproces zorgeloos kan doorlopen.

Naast NVM-makelaars zijn er in Soerendonk ook makelaars aangesloten bij VBO en VastgoedPRO. Elk van deze organisaties waarborgt een bepaalde kwaliteitsstandaard en biedt vertrouwen voor zowel de verkoper als de koper. Beiden hebben als doel een soepele verkoop te realiseren.

Wat doet een makelaar in Soerendonk?

Een makelaar in Soerendonk biedt deskundige ondersteuning bij het verkopen van jouw huis. Deze expert op gebied van vastgoed werkt aan een soepele overgang van eigenaar, waar je zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Wat maakt een makelaar in Soerendonk een full-service makelaar? Allereerst verzorgen zij het totale verkoopproces, van de eerste bezichtiging tot de overdracht bij de notaris. Maar, hun dienstverlening gaat verder dan alleen de transactie.

 • Fotografie en styling van de woning
 • Opstellen van een overtuigende verkoopadvertentie
 • Onderhandeling met potentiële kopers
 • Regelen van alle juridische aspecten
 • Het geven van advies over de vraagprijs

Waarom een makelaar in Soerendonk inschakelen?

Stel je voor, je wilt je huis in Soerendonk verkopen. Je kunt het zelf proberen te verkopen, maar dit kost vaak veel tijd en kan behoorlijk stressvol zijn. Bovendien zijn er veel aspecten van de verkoop waar je misschien niet bekend mee bent. Het inschakelen van een makelaar in Soerendonk kan dan zeer voordelig zijn. Een makelaar neemt je namelijk veel werk uit handen en zorgt ervoor dat je huis op een professionele manier verkocht wordt.

Deskundig advies

Een makelaar kent de lokale markt als geen ander en kan hierdoor een realistische vraagprijs voor je huis bepalen. Dit helpt je bij het maken van een succesvolle verkoopstrategie.

Tijdsbesparing

Door een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je huis, bespaar je aanzienlijk wat tijd. De makelaar regelt alles, van bezichtigingen tot en met de afhandeling bij de notaris.

Gedoe beperkt

Een huis verkopen kan veel stress veroorzaken. De makelaar onderhandelt in jouw belang, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken en je kunt focussen op de volgende stap.

Effectieve marketing

Een makelaar beschikt over effectieve marketingmiddelen om je huis bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Makelaars in Soerendonk vergelijken

Het kiezen van de juiste makelaar voor de verkoop van je woning is een belangrijke stap. De keuze dient gebaseerd te zijn op jouw specifieke woning, situatie en persoonlijke voorkeuren.

 • Inclusief gratis woningwaardebepaling
 • Vergelijking geeft inzicht in de verkoopprijs
 • Je bespaart op makelaarskosten
 • Vind de makelaar die aansluit bij jouw situatie

Bij Huis Verkopen maken we het je gemakkelijk. We houden alle makelaars in Soerendonk in de gaten en vergelijken deze objectief met elkaar. Hierdoor kun je de keuze maken voor een makelaar die ervaren is, de maximale prijs voor je woning kan krijgen en perfect aansluit bij jouw situatie en voorkeuren. Zo wordt de verkoop van je woning een succes.

Vergelijk makelaars in Soerendonk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Soerendonk

De gemiddelde makelaarskosten in Soerendonk zijn € 5.130. Besparingen kunnen oplopen door makelaars te vergelijken.

Een goede match vind je door te vergelijken op basis van kosten, diensten en ervaringen van anderen. Hier kun je makelaars in Soerendonk onderzoeken.

Intrekken kan resulteren in kosten uitgaande van € 500. Overweeg eerst alternatieven, mogelijk door middel van verkoopadvies.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Soerendonk ligt rond de 22 dagen. Tips voor snellere verkoop vind je hier.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Soerendonk zijn ongeveer € 515. Vergelijk verschillende makelaars voor de beste deal.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen