Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Helden

Op zoek naar een goede makelaar in Helden voor de verkoop van je woning? Vergeet niet: makelaars verschillen niet alleen qua tarief, maar ook in hun benadering, kwaliteiten, en specialisaties. Verdiep je goed in de mogelijkheden en maak een doordachte keuze.

Over makelaars in Helden

De keuze die je maakt voor een makelaar in Helden kan een grote invloed hebben op hoe jouw verkoop verloopt. De makelaar is degene die de waarde van je huis bepaalt en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Daarnaast onderhandelt hij of zij over de verkoopprijs met potentiële kopers. Deze factoren kunnen allemaal bepalen hoe snel jouw huis wordt verkocht en tegen welke prijs.

Om je te helpen de beste keuze te maken, houden wij bij wat de prestaties zijn van verschillende makelaars in Helden. We bestuderen hun verkoopsnelheid, de prijzen waarvoor ze huizen verkopen en de beoordelingen die ze krijgen van hun klanten. Hierdoor hebben we een duidelijk overzicht van wie er het beste presteert. Aan de hand van deze inzichten kun je een makelaar kiezen die echt bij je past. Alle informatie over de makelaars in Helden hebben we gebundeld op deze pagina. Check het snel voor meer details!

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.529
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.455
Besparing (gem.)
€ 1.195

Actueel

 • Als je overweegt om je huis te verkopen, dan is het goed om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Helden tijdelijk schommelen rond de 1,08%. Dit is een gemiddelde prijs per vierkante meter op basis van de meest recente data in mei 2024. Wil je meer weten? Bekijk dan meer informatie op onze website over huis verkopen in Helden.
 • Als het gaat om de huidige huizenprijzen in Helden, is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Helden € 3.248. Dit is momenteel de gemiddelde prijs per vierkante meter, gebaseerd op de meest recente verkoopprijzen in Helden. Ga voor meer details over de huizenprijzen naar onze website.

Uitgelichte makelaars in Helden

Als toekomstig woningverkoper in Helden heb je de luxe om uit een groot aantal makelaars te kiezen. We bieden je een uitgebreid overzicht van de verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in jouw regio. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken, zodat je zeker weet dat jij de makelaar kiest die het beste aansluit bij jouw wensen en de verkoop van je woning zo succesvol mogelijk kan maken.

Hoeijmakers Makelaardij

Hoeijmakers Makelaardij is gevestigd in Helden en levert verschillende diensten zoals verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Met 4 medewerkers staan ze klaar om jou te ondersteunen in je vastgoedbehoeften. Dit makelaarskantoor is lid van de NVM en beschikt over de certificaten VastgoedCert, NWWI, en NRVT. Met hun professionaliteit en betrouwbaarheid maken ze een goede keuze.

Let op: Naast de hier genoemde verkoopmakelaars zijn er in en rondom Helden mogelijk nog meer makelaars actief. Dit betekent dat de ideale makelaar voor jou wellicht niet in deze lijst vermeld wordt. We raden je aan gebruik te maken van onze vergelijking waarin we alle makelaars in Helden opnemen. Zo vind je zeker de makelaar die het beste bij jou past.

Vergelijk makelaars in Helden Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Helden?

Een makelaar in Helden rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 419.387 in Helden komt dit neer op € 4.529 aan makelaarskosten (update mei 2024).

De courtage van een makelaar is de vergoeding die je betaalt voor zijn diensten en werkzaamheden. Dit percentage berekent de makelaar meestal over het uiteindelijke verkoopbedrag van jouw woning. Het is dus belangrijk om te weten hoe dit werkt om onverwachte hoge kosten te voorkomen.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Helden 0,57% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.195 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Doe dit dus zeker, het loont de moeite en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Kosten van makelaars in Helden

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Helden

Wanneer je besluit je woning te verkopen, kom je ook in aanraking met verschillende makelaarskosten. Een van deze kosten is de opstartkosten. In Helden rekenen veel makelaars deze kosten, die je al aan het begin van het verkoopproces betaalt. Deze kosten dekken bijvoorbeeld de tijd en middelen die een makelaar besteedt aan het maken van foto's van jouw woning, plaatsen van een advertentie of het aanmelden van jouw woning op huizensites en op Funda.

De opstartkosten variëren sterk per makelaar. Je moet echter rekening houden met een gemiddelde prijs die ligt tussen de € 400 en € 700. Het is dus zeker belangrijk om deze kosten in overweging te nemen wanneer je een makelaar kiest. Hiermee kan je gemiddelde kosten van het verkoopproces beter inschatten en een weloverwogen keuze maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Helden

De meeste makelaars in Helden rekenen intrekkingskosten als je besluit je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Dit betekent dat je een bepaald bedrag moet betalen als je de samenwerking met je makelaar beëindigt voordat de woning is verkocht. Deze kosten zijn bedoeld om de makelaar te compenseren voor de inspanningen en tijd die hij of zij al in de verkoop van jouw huis heeft geïnvesteerd. Het bedrag wordt doorgaans bepaald in het contract dat bij aanvang van de samenwerking wordt ondertekend.

Intrekkingskosten kunnen bijvoorbeeld in rekening worden gebracht als je besluit de verkoop zelf te regelen of als je naar een andere makelaar wilt overstappen. Ook als je de verkoop (tijdelijk) opschort, bijvoorbeeld omdat je toch nog niet klaar bent om te verhuizen, loop je het risico deze kosten te moeten betalen. Let daarom goed op wat er in je contract staat en bespreek eventuele vragen vooraf met je makelaar.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Helden met een vast tarief

Ook binnen Helden zijn er makelaars die op basis van een vast tarief werken. Het grote voordeel hiervan is dat je vooraf weet waar je financieel aan toe bent. Zo hanteren deze makelaars gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel zijn. Stel je voor dat jouw woning relatief snel verkocht wordt, dan betaal je mogelijk meer dan wanneer je met een makelaar op courtagebasis had gewerkt. Dat kan voelen alsof je te veel hebt betaald voor de geleverde service.

Tip: Denk goed na over het type verkoopproces van jouw woning. Is het een unieke woning die waarschijnlijk snel verkocht wordt? Overweeg dan een makelaar op courtagebasis. Maar houd je van zekerheid en doorzichtigheid over de kosten, dan kan een makelaar met vast tarief een uitstekende keuze zijn.

4 feitjes over makelaars in Helden

 • Bij het vergelijken van makelaars is gebleken dat woningverkopers in Helden veelal kiezen voor een professional met bewezen ervaring in de lokale woningmarkt.
 • Onderzoek wijst uit dat woningen in Helden die zonder een makelaar worden verkocht, gemiddeld €22.000 minder opbrengen dan huizen die door een makelaar aan de man worden gebracht.
 • Als je tarieven gaat aanvragen, wees dan bewust van het feit dat de opstartkosten en annuleringsvoorwaarden bij de meeste makelaars in Helden behoorlijk kunnen verschillen. Het is daarom een verstandig idee om dit zorgvuldig te vergelijken.
 • In Helden verschilt de verkoopsnelheid van makelaars. Het gemiddelde aantal dagen dat een huis te koop staat is: 55 dagen.

Wat levert de beste makelaar in Helden op?

De kwaliteit van een makelaar in Helden kun je niet alleen beoordelen op basis van recensies en referenties. Sommige makelaars leveren aantoonbaar betere resultaten op; ze verkopen huizen niet alleen sneller, maar ze realiseren ook een hogere verkoopprijs.

Hoe onderscheid je de topmakelaars in Helden van de rest? Let op de volgende punten:

 • € 13.874 euro. Dat is het gemiddelde bedrag dat de beste makelaars in Helden boven de oorspronkelijke vraagprijs weten te realiseren, volgens onze actuele statistieken.
 • De snelste makelaars in Helden weten woningen gemiddeld binnen 13 dagen sneller te verkopen dan hun concurrenten. Onze data laten zien dat dit het verschil kan maken tussen snel en efficiënt verkopen of langdurig op de markt blijven.

De beste makelaar in Helden vinden

De beste makelaar in Helden is degene die jouw huis naadloos kan verkopen voor de hoogste prijs. Een goede makelaar kent de lokale markt, heeft oog voor jouw specifieke situatie en verkoopwensen en presenteert jouw woning op de meest aantrekkelijke manier.

Om de beste makelaar in Helden te ontdekken, maak je gebruik van onze vergelijkingsformulier. Na invulling analyseren we jouw informatie en matchen die met de meest geschikte makelaars. Het vergelijken is kosteloos en zonder verplichtingen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Helden?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Helden voor de verkoop van je huis zijn er verscheidene aandachtspunten die je in het vizier moet houden:

Persoonlijke klik

Een goede relatie met je makelaar is essentieel. Voel je je op je gemak bij hem of haar? Persoonlijke klik is een sleutelcomponent bij een succesvolle samenwerking.

Kennis van de lokale markt

De makelaar moet goed op de hoogte zijn van de lokale huizenmarkt in Helden. Dit zorgt voor een realistische vraagprijs en een snellere verkoop van je huis.

Transparantie van tarieven

Het is belangrijk dat de makelaar volledige inzicht geeft over de berekening van zijn kosten. Op deze pagina kan je de tarieven van verschillende makelaars vergelijken.

Goede communicatie

Ook is het van belang dat de makelaar goed communiceert. Is hij of zij gemakkelijk bereikbaar, worden de stappen in het proces goed uitgelegd?

Verkoopstrategie

Ten slotte, vraag naar de verkoopstrategie van de makelaar. Hoe gaat hij ervoor zorgen dat jouw huis opvalt tussen de rest en snel wordt verkocht?

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het pittoreske Helden, een plek waar woningen vaak gewild zijn, kunnen NVM-verkoopmakelaars je bijstaan in een succesvol verkoopproces. Hun uitgebreide kennis van de lokale markt en ruime ervaring vergroten de kans op een voordelige verkoop.

Naast NVM-makelaars, hebben ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars in Helden een sterke voorsprong. Van correcte prijsbepaling tot effectieve marketing en het voeren van onderhandelingen, zij zetten zich volledig in om jouw belangen te behartigen en het beste resultaat te behalen.

Wat doet een makelaar in Helden?

Een makelaar in Helden biedt een helpende hand als je jouw huis wilt verkopen. Ze bieden een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt gecombineerd met ervaring in onderhandelingen en verkoopstrategieën.

Zij zijn verantwoordelijk voor het promoten van je woning, het voeren van onderhandelingen met potentiële kopers en het begeleiden van het juridische proces van het verkopen van je huis. Een makelaar is jouw adviseur en vertegenwoordiger gedurende het hele verkoopproces.

 • Marktkennis: De makelaar is op de hoogte van de actuele marktprijzen en trends in Helden.
 • Promotie: Jouw woning op de juiste manieren onder de aandacht brengen bij potentiële kopers.
 • Onderhandelingen: Het voeren van onderhandelingen om de beste prijs voor jouw woning te krijgen.
 • Juridische bijstand: De makelaar begrijpt het juridische proces en kan je bijstaan bij het opstellen van verkoopcontracten.
 • Bezichtigingen en open huizen: De makelaar organiseert en begeleidt deze bezichtigingen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Waarom een makelaar in Helden inschakelen?

Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken bij de verkoop van je woning. Deze professional heeft namelijk niet alleen relevante kennis en ervaring, maar ook toegang tot potentiële kopers en hulpmiddelen om jouw eigendom onder de aandacht te brengen. Een makelaar in Helden kent de lokale markt op zijn duim en kan daardoor jouw woning op de meest strategische manier aanprijzen. Ontdek de toegevoegde waarde van professionele begeleiding bij de verkoop van jouw woning door verschillende verkoopmakelaars te vergelijken.

Onderhandelen en prijsbepaling

Een makelaar heeft de vaardigheden om op de juiste manier te onderhandelen over de prijs. Door hun diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en vergelijkbare verkopen in de omgeving, kunnen ze een realistische prijs voor je woning bepalen.

Marktkennis en netwerk

De lokale marktkennis van een makelaar in Helden is onmisbaar. Ze kennen de vraag, weten welke type woningen gewild zijn en beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers. Dit kan de verkoop versnellen.

Promotie van jouw woning

Vervolgens zal de makelaar zorg dragen voor een professionele promotie van jouw woning. Ze kunnen ervoor zorgen dat de woning opvalt op vastgoedwebsites, sociale media en in gedrukte publicaties. Dit verhoogt de zichtbaarheid bij potentiële kopers.

Administratieve ondersteuning

Tenslotte is de administratieve ondersteuning een groot pluspunt. De makelaar neemt alle bureaucratie op zich, waardoor jij geen zorgen hebt over het papierwerk. Dit bespaart je veel tijd en stress.

Makelaars in Helden vergelijken

Vergelijken is kracht. Met Huis Verkopen brengen we deze kracht naar de handen van huiseigenaren in Helden door het gemakkelijk te maken om lokale verkoopmakelaars te vergelijken.

 • Kies voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Ontdek wie jouw huis voor de maximale prijs kan verkopen
 • Vind de makelaar die aansluit bij jouw situatie en voorkeuren

We verzamelen gegevens en houden statistieken bij van elke makelaar in Helden. Hierdoor kunnen we je helpen om de makelaars op basis van prestaties te vergelijken, zoals verkoopsnelheid en -opbrengst. Of je nu wilt verkopen tegen de maximale prijs of zo snel mogelijk, Huis Verkopen maakt het kiezen makkelijk en efficiënt. En het beste? Het is helemaal gratis en vrijblijvend.

Vergelijk makelaars in Helden Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Helden

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Helden liggen rond de € 515. Dit is een schatting en kan variëren per makelaar en type woning.

Op onze website kun je makelaars vergelijken op basis van hun diensten, kosten en klantreviews. Zo helpen we je bij het vinden van de beste makelaar voor jouw situatie.

De gemiddelde verkoopsnelheid van huizen in Helden ligt rond 55 dagen. Dit is een schatting en kan variëren per seisoen en marktsituatie.

In Helden ligt de gemiddelde courtage van makelaars rond de 1,08%. Echter, dit percentage kan variëren afhankelijk van de makelaar en de diensten die geboden worden.

Je kunt gemiddeld € 1.195 besparen door te vergelijken. Het vergelijken van makelaars kan je flink wat kosten besparen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen