Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hellevoetsluis

Jouw eerste stap in het verkopen van je huis in Hellevoetsluis is vinden van een betrouwbare makelaar. Deze pagina is ontworpen om je te helpen kennis te maken met de actieve makelaars in Hellevoetsluis. Zo kun je een goede keuze maken voor de makelaar die het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Over makelaars in Hellevoetsluis

Als je in Hellevoetsluis een makelaar wil kiezen voor de verkoop van je huis, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Kijk bijvoorbeeld naar de verkoopstrategie van de makelaar: hoe bereiken ze potentiële kopers en hoe presenteren ze jouw woning? Daarnaast is het van belang om te kijken naar de kennis en ervaring van de makelaar in de lokale markt. Wellicht heeft de makelaar zelfs specifieke ervaring of expertise met huizen zoals die van jou.

Je bent waarschijnlijk ook benieuwd naar welke makelaar zijn woningen gemiddeld het snelste verkoopt, of welke makelaar gemiddeld de hoogste verkoopprijs voor zijn woningen behaalt. Door makelaars met elkaar te vergelijken, kom je meer te weten over deze belangrijke gegevens. Daarom is het handig om te gebruik te maken van de tool op huisverkopen.nl. Hier kun je makelaars vinden en vergelijken op basis van jouw specifieke woning en wensen. Zo zorg je ervoor dat je een makelaar kiest die goed presteert in Hellevoetsluis en jou helpt bij het behalen van een hoge verkoopprijs.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.538
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.480
Besparing (gem.)
€ 1.154

Actueel

 • Als je overweegt om je huis te verkopen, is het handig om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Hellevoetsluis op dit moment 1,14% zijn. Dit kan variëren afhankelijk van de makelaar en de diensten die worden aangeboden.
 • Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de huidige huizenprijzen in Hellevoetsluis. De gemiddelde verkoopprijs per m2 ligt momenteel rond de € 3.553. Voor meer informatie over de woningprijzen en hoe ze variëren, kun je altijd onze website raadplegen.

Uitgelichte makelaars in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is er een ruime keuze aan verkoopmakelaars waar je een beroep op kunt doen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet om de keuze te vergemakkelijken. Het is verstandig om een goede vergelijking te maken, aangezien de beste makelaar diegene is die perfect past bij jouw huis, jouw situatie en jouw voorkeuren.

Logo De Zeeuw Makelaardij

De Zeeuw Makelaardij

Kies voor De Zeeuw Makelaardij als je prijsstelt op persoonlijke aandacht en ervaring. Sinds 2005 helpen zij kopers en verkopers in Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne. Het is een vertrouwd familiebedrijf en lid van de NVM. Naast verkoop, aankoop en taxaties, bieden zij speciale diensten zoals woningstyling en -fotografie. Ze streven naar persoonlijk contact, zowel thuis als op kantoor. Naast Nederlands, kun je bij hen ook in het Engels terecht.
Logo Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Ooms Makelaars Hellevoetsluis is diep geworteld in de lokale gemeenschap en heeft tegelijkertijd een regionale invloed. Het bedrijf combineert de persoonlijke toets van een familiebedrijf met de professionaliteit van een grote organisatie. Ze richten zich op de verkoop en aankoop van zowel woon- als bedrijfsonroerend goed, taxatie en advisering. Met specialismen zoals woningfotografie, woningstyling, en beheer van diverse vastgoedtypen, leveren ze een complete service. De makelaar is deel van de NVM en heeft diverse certificaten.
Logo Xtra Makelaardij

Xtra Makelaardij

Xtra Makelaardij is een gecertificeerde NVM-makelaar die altijd iets extra's biedt bij de verkoop, aankoop, taxaties en verhuur van jouw woning. Ze onderscheiden zich door een professionele, flexibele en persoonlijke aanpak, waarbij ze gebruikmaken van hun uitgebreide ervaring, moderne verkoopmiddelen en actuele marktkennis. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in recreatie en woningfotografie. Je kunt bij hen ook terecht in het Duits en Engels. Ze komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Kempers & Koppenol Makelaardij | Méér makelaar

Kempers & Koppenol Makelaardij is meer dan een gewone makelaar. Met hun lidmaatschap aan branchevereniging Vastgoedpro staan ze voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Gevestigd aan de Amnesty Internationalln 18 in Hellevoetsluis, zetten zij hun expertise en ervaring in om je de best mogelijke dienstverlening te bieden. De keuze voor Kempers & Koppenol Makelaardij betekent kiezen voor een ervaren partner in de vastgoedmarkt.

Voorne Makelaars

Voorne Makelaars, gevestigd in de Ravense Hoek in Hellevoetsluis, is een betrouwbare partner voor de verkoop van je huis voor een duidelijke all-in prijs. Je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Ze staan naast makelaardij ook voor advies over vastgoedvragen, zoals verbouwingen of verhuur. Zij zijn lid van branchevereniging VBO en bieden diensten aan in recreatie. Gelegen aan de Willem Joseph van Ghentstraat.

WM Makelaardij & Taxaties

Bij WM Makelaardij & Taxaties kun je vertrouwen op een ervaren team dat gespecialiseerd is in nieuwbouw en zich richt op verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Met lidmaatschap van branchevereniging VastgoedPro en erkende certificaten van VastgoedCert en NWWI, zorgen zij voor professionaliteit en deskundigheid. Ze spreken bovendien ook Engels, Duits en Frans naast het Nederlands.

Let op: er zijn meer verkoopmakelaars actief in en rondom Hellevoetsluis dan je denkt. Het is goed mogelijk dat jouw ideale makelaar niet in onze lijst opgenomen is. Daarom is het van groot belang om deze makelaars goed met elkaar te vergelijken. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hellevoetsluis mee in onze overzichten.

Vergelijk makelaars in Hellevoetsluis Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hellevoetsluis?

In de koop- of verkoopbranche van vastgoed wordt de prijs van jouw makelaar vaak bepaald door de waarde van de woning die je wil verkopen of aankopen. Dit kan klinken als een nogal abstract concept, maar het komt eigenlijk neer op dat de makelaar zijn of haar courtage afstemt op de woning en zijn waarde. Het is daarom belangrijk om de waarde van jouw woning goed in kaart te hebben voordat je een makelaar inschakelt.

Let op: de courtages van makelaars in Hellevoetsluis verschillen gemiddeld 0,58%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.154 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Hellevoetsluis. Het is altijd de moeite waard om te kijken naar de opties die je hebt, omdat het vergelijken van makelaars je niets kost en geheel vrijblijvend is.

Kosten van makelaars in Hellevoetsluis

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hellevoetsluis

Bij het verkopen van je huis in Hellevoetsluis kun je te maken krijgen met opstartkosten. De meeste makelaars rekenen deze kosten voor de initiële werkzaamheden bij de verkoop van je woning. Denk hierbij aan kosten voor het maken van professionele foto's, het opstellen van een verkoopbrochure en de aanmelding op diverse woningwebsites. Ook het plaatsen van een 'Te Koop' bord en de administratieve voorbereidingen vallen hier vaak onder.

Het is goed om te weten dat de opstartkosten per makelaar kunnen verschillen. Voor de gemiddelde opstartkosten in Hellevoetsluis kun je rekenen op een bedrag van € 515. Om een duidelijk beeld te krijgen van de exacte kosten per makelaar, is het verstandig om zelf de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars. Op deze manier krijg je een compleet overzicht van de kosten en kun je een goed geïnformeerde keuze maken.

Intrekkingskosten van makelaars in Hellevoetsluis

De verkoop van een huis kan een ingrijpend proces zijn. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. Zo hanteren de meeste makelaars in Hellevoetsluis intrekkingskosten als je jouw woning voortijdig uit de verkoop haalt. Dit zijn kosten die een makelaar in rekening brengt als vergoeding voor de tot dan toe gemaakte kosten en de geïnvesteerde tijd.

Intrekkingskosten kunnen verschillende situaties betreffen. Bijvoorbeeld, je besluit je huis toch niet te verkopen vanwege persoonlijke omstandigheden, of je bent niet tevreden met het verloop van het verkoopproces en kiest voor een andere makelaar. In deze gevallen is het waarschijnlijk dat de makelaar intrekkingskosten zal berekenen. Het is dus belangrijk om je hiervan bewust te zijn voordat je besluit je woning uit de verkoop te halen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hellevoetsluis met een vast tarief

In Hellevoetsluis vind je ook makelaars die werken met een vast tarief. Dergelijke makelaars bieden een pakket van diensten aan. Onderdeel van zo'n pakket zijn onder andere het maken van een professionele fotoreportage, het voeren van onderhandelingen en de plaatsing van je woning op populaire huizensites. Het gemiddelde vaste tarief van makelaars in Hellevoetsluis ligt op € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, kiezen voor een makelaar met een vast tarief brengt bepaalde risico's met zich mee. Het risico bestaat bijvoorbeeld dat een makelaar zich minder gemotiveerd voelt om het onderste uit de kan te halen, omdat zijn verdiensten vaststaan ongeacht de verkoopprijs van je huis. Of dat hij te veel klanten tegelijk heeft, waardoor hij onvoldoende aandacht aan elk dossier kan besteden.

Tip: Het is raadzaam om makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Door verschillende tarieven en soorten tarieven naast elkaar te leggen, krijg je als woningverkoper inzicht in wat deze voor jou kunnen betekenen. Zo zorg je voor de beste match tussen jouw wensen en budget, en de expertise en tariefstructuur van de makelaar.

4 feitjes over makelaars in Hellevoetsluis

 • In Hellevoetsluis kiezen 89% van de woningverkopers liever voor een full-service makelaar, die de complete verkoopprocedure uit handen neemt, dan voor een online platform die alleen de digitale plaatsing verzorgt.
 • Een opmerkelijk aspect is dat huizen in Hellevoetsluis gemiddeld 35% sneller van de markt zijn als er een makelaar aan de verkoop meewerkt, in vergelijking tot eigen verkoop.
 • De bijdrage van een makelaar in Hellevoetsluis lijkt ook invloed te hebben op het rendement; huizen verkopen namelijk gemiddeld 15% winstgevender met professionele begeleiding dan bij een doe-het-zelf-verkoop.
 • Ten slotte blijkt dat, bij het vergelijken van makelaars, de meeste woningverkopers in Hellevoetsluis voorkeur geven aan een makelaar die aantoonbare prestaties kan laten zien. Bekijk hier hoe deze vergelijking in zijn werk gaat.

Wat levert de beste makelaar in Hellevoetsluis op?

Het selecteren van een makelaar voor de verkoop van je woning in Hellevoetsluis moet niet enkel gebaseerd zijn op de kosten, maar bovenal op wat hij of zij je kan opleveren. Een ervaren, kundige makelaar kan namelijk een hogere winst realiseren bij verkoop dan je mogelijk zou kunnen besparen met een goedkopere, minder ervaren makelaar.

Je herkent de beste makelaars aan de volgende factoren:

 • Bij de verkoop van woningen in Hellevoetsluis, blijkt uit cijfers dat de topmakelaars deze gemiddeld voor een hoger bedrag verkopen dan andere makelaars, met een pruim gemiddelde van € 11.919 extra verkoopwaarde.
 • Onze gegevens laten zien dat de meest effectieve makelaars in Hellevoetsluis, met hun actieve inzet en doeltreffende methodes, woningen gemiddeld 14 dagen sneller verkopen dan andere makelaars in de stad.

De beste makelaar in Hellevoetsluis vinden

Het vinden van de beste of snelste makelaar in Hellevoetsluis hoeft niet te betekenen dat je kiest voor de duurste. In tegendeel, er zijn vaak goedkopere makelaars die bovengemiddeld presteren, beter aansluiten bij jouw wensen en optimale resultaten opleveren.

Via ons vergelijkingsformulier kun je makelaars in Hellevoetsluis met elkaar vergelijken. Hierdoor krijg je een overzicht van makelaars die passen bij jouw woning, situatie en voorkeuren. Het zorgt ervoor dat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Waar moet je op letten bij makelaars in Hellevoetsluis?

In deze tekst leer je vijf belangrijke punten waarop je moet letten bij het kiezen van een makelaar in Hellevoetsluis voor de verkoop van je huis:

Ervaring in Hellevoetsluis

Kies een makelaar die ervaring heeft met het verkopen van huizen in Hellevoetsluis. Elke plaats heeft specifieke kenmerken en het is belangrijk dat je makelaar deze goed kent.

Duidelijk tarief

Transparantie over de tarieven is belangrijk. Zorg ervoor dat je van tevoren weet hoeveel de makelaar je gaat kosten en wat daar precies voor wordt gedaan.

Verkoopplan

Elke makelaar heeft een eigen verkoopstrategie. Laat de makelaar je zijn verkoopplan uitleggen en kijk of dit plan bij je past en aansluit bij je verwachtingen.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Je wilt een makelaar die jou op de hoogte houdt en altijd bereikbaar is voor vragen of onduidelijkheden.

Gratis verkoopadvies

En niet te vergeten, check of de makelaar gratis verkoopadvies biedt. Dit kan een waardevol inzicht geven in hun expertise en je helpen een keuze te maken. Kijk bijvoorbeeld eens op huisverkopen.nl.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Hellevoetsluis zijn diverse NVM-verkoopmakelaars actief die je kunnen ondersteunen bij de verkoop van je huis. Zij zijn aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie NVM, wat staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Daarnaast zijn er ook verkoopmakelaars aangesloten bij andere brancheorganisaties, zoals VBO en VastgoedPRO. Deze organisaties hebben elk hun eigen gedragsregels en kwaliteitseisen, die ervoor zorgen dat je als consument beschermd bent in het verkoopproces.

Weetje: Niet alle NVM-makelaars leveren dezelfde prestaties en berekenen dezelfde prijzen bij de verkoop van een woning. Daarom is het raadzaam om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Wat doet een makelaar in Hellevoetsluis?

Een makelaar in Hellevoetsluis kan je waardevolle ondersteuning bieden bij de verkoop van je huis. Dit gebeurt op diverse manieren, altijd met oog voor jouw specifieke situatie en wensen.

De term 'full-service' betekent dat de makelaar verder gaat dan alleen het adverteren van je woning. Hij of zij begeleidt je gedurende het gehele verkoopproces, van begin tot het ondertekenen van de koopakte.

 • Taxatie van je huis voor een realistische verkoopprijs.
 • Professionele fotosessie en promotiemateriaal maken.
 • Verzorgen van bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Controleren en opstellen van juridische documenten.
 • Begeleiding bij de notariële afhandeling.

Waarom een makelaar in Hellevoetsluis inschakelen?

Het verkoopproces van jouw woning in Hellevoetsluis is geen simpele taak. Daarom is het uitkiezen van de juiste makelaar van groot belang. Een goede makelaar onderscheidt zich van de gemiddelde makelaar op verschillende manieren. Ze hebben uitstekende marktkennis, bieden persoonlijke begeleiding, benutten alle mogelijke verkoopkanalen, bepalen de correcte verkoopprijs en onderhandelen effectief om een optimale verkoopprijs te realiseren.

Diepe marktkennis

Een goede makelaar heeft naast algemene kennis van de huizenmarkt, specifieke kennis van de markt in Hellevoetsluis. Deze kennis wordt gebruikt om jouw woning op de best mogelijke manier in de markt te zetten en de verkoopprijs te optimaliseren.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke aandacht is een extra troef van een goede makelaar. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en te begrijpen welke behoeften je hebt. Ze geven advies op maat en begeleiden je in elke stap van het verkoopproces.

Benutten van alle verkoopkanalen

Waar een gemiddelde makelaar beperkt kan zijn in de verkoopkanalen die ze gebruiken, zal een goede makelaar alle mogelijke kanalen benutten. Dit betekent het optimaal inzetten van online platformen, netwerken en marketingtechnieken om jouw woning te verkopen.

De correcte verkoopprijs bepalen en het onderhandelen

Tot slot zal een goede makelaar zorgvuldig de verkoopprijs bepalen, rekening houdend met de actuele marktwaarde en jouw verwachtingen. Tevens beschikt ze over de vaardigheden om effectief te onderhandelen, waardoor ze een optimale verkoopprijs kan realiseren.

Informatie over Hellevoetsluis

Hellevoetsluis, een historische stad gelegen in Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis. De stad heeft maritieme wortels en is bekend om haar imposante vestingwerken en marinehaven.

Je vindt in Hellevoetsluis een combinatie van natuur en cultuur. Naast historie vind je er ook mooie natuurprojecten en recreatiegebieden zoals het Haringvliet en het Quackjeswater.

De gemeente Hellevoetsluis bestaat naast de stad zelf ook uit vijf kleinere dorpskernen. Dit draagt bij aan de gezellige, kleinschalige sfeer die de regio kenmerkt.

Weetje: De woningmarkt in Hellevoetsluis is volop in beweging. Wil je meer weten? Op deze pagina vind je alle woningmarktcijfers van Hellevoetsluis.

Makelaars in Hellevoetsluis vergelijken

Door makelaars in Hellevoetsluis te vergelijken op Huis Verkopen kun je aanzienlijk besparen op makelaarskosten. Daarnaast krijg je inzicht in prestaties zoals verkoopopbrengst en snelheid van verschillende makelaars.

 • Objectieve vergelijking van makelaars
 • Inclusief een gratis waardebepaling
 • Ontvang gratis verkoopadvies
 • Vind de beste prijs/kwaliteit-verhouding

Het mooiste aan het vergelijken van makelaars via Huis Verkopen is dat je, dankzij ons grote en onafhankelijke platform, gegarandeerd wordt verbonden met makelaars die niet alleen voldoen aan jouw specifieke wensen en behoeften, maar ook bewezen succesvol zijn in zowel het snel als voor een goede prijs verkopen van huizen in Hellevoetsluis.

Vergelijk makelaars in Hellevoetsluis Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hellevoetsluis

Het kan handig zijn om de makelaars uit Hellevoetsluis te vergelijken. Kijk naar hun beoordelingen, kosten en verkoopsnelheid. Je kunt makelaars vergelijken op deze pagina.

De gemiddelde makelaarskosten in Hellevoetsluis zijn € 4.538. Deze kosten verschillen per makelaar. Het is aan te raden om dit nauwkeurig te vergelijken.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Hellevoetsluis is 46 dagen. Dit kan variëren per makelaar en het type huis dat je wilt verkopen.

Via deze link kun je gemakkelijk de tarieven opvragen van makelaars in Hellevoetsluis. Het is handig om deze te vergelijken, zodat je kunt kiezen voor een makelaar die bij je past.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Hellevoetsluis is € 398.092. Dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie en grootte van het huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen