Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Kaatsheuvel

Het zoeken van een goede verkoopmakelaar in Kaatsheuvel kan lastig zijn, gezien de kwaliteitsverschillen tussen lokale makelaars. Doe gedegen onderzoek naar ervaringen, tarieven en verkoopstrategieën om de beste match voor jouw woning te vinden. Zo verzeker je een soepele verkoop van je huis.

Over makelaars in Kaatsheuvel

Makelaars in Kaatsheuvel onderscheiden zich op uitlopende manieren. Natuurlijk zien we verschillen in werkwijze, kosten en verkoopresultaten, maar ook in zaken als communicatie, persoonlijke benadering en de mate van kennis over de lokale woningmarkt. Bovendien zijn er makelaars die zich specialiseren in bepaalde typen woningen of klanten. Het in kaart brengen van deze variabelen functiess helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze. Dit kan via een handig platform waar je makelaars kunt vergelijken. Door het vergelijken van makelaars investeer je niet alleen in jouw woonplezier, maar kun je ook kosten besparen.

Je vraagt je misschien af: Wat zijn de tarieven van de beste makelaars in Kaatsheuvel? Hoe staan zij hun mannetje tijdens onderhandelingen en wat zijn hun resultaten? Hoeveel kun je besparen als je verschillende makelaars tegen elkaar afweegt? Interessante vragen waarop we graag antwoord willen geven. Bereid je voor op actuele cijfers over de prestaties van toonaangevende makelaars in Kaatsheuvel:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.108
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.297
Besparing (gem.)
€ 1.045

Actueel

 • De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Kaatsheuvel ligt op dit moment op: € 366.830 en per vierkante meter bedraagt dit € 3.698. Voor meer informatie over de huizenprijzen in Kaatsheuvel, kun je onze gedetailleerde marktcijfers bekijken.
 • Op het gebied van makelaarscourtages is het goed om te weten dat deze gemiddeld rond de 1,12% liggen in Kaatsheuvel (april 2024). Vergelijk zeker de tarieven als je van plan bent om jouw huis te verkopen in Kaatsheuvel.
 • De kosten die makelaars in rekening brengen kunnen sterk variëren. Door tarieven te vergelijken, kun je aardig besparen. Het gemiddelde voordeel van zo'n vergelijking is maar liefst € 1.045.

Uitgelichte makelaars in Kaatsheuvel

Als je op het punt staat je woning te verkopen, heb je in Kaatsheuvel de keuze uit meerdere makelaars. We presenteren je een gevarieerd overzicht van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Kaatsheuvel, compleet met een uitgebreide beschrijving van elke makelaar. Om beter te begrijpen welke makelaar het best bij jouw wensen past, is het verstandig om een vergelijking te maken tussen de makelaars, waarbij je kijkt naar aspecten zoals service, prijs en ervaringen van andere verkopers.

Logo Van de Zande Makelaardij Kaatsheuvel

Van de Zande Makelaardij Kaatsheuvel

Bij Van de Zande Makelaardij in Kaatsheuvel ben je aan het juiste adres voor vakkundige hulp bij de aan- of verkoop van je woning. Dit kantoor, met een bestaansrecht van ruim 65 jaar, heeft een diepe worteling in de regio De Langstraat en beschikt over ruime ervaring in de omgang met zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Hun deskundige team van vijf gecertificeerde medewerkers staat voor je klaar om je vlekkeloos door het hele (ver)koopproces te begeleiden.

Woonkennersnl

Woonkenners.nl is een betrouwbare makelaar, met lidmaatschap van de Branchevereniging Vastgoedpro. Hoewel er geen specifieke diensten of certificaten vermeld zijn, zet deze makelaar zich voortdurend in om jouw wensen te realiseren. Bij Woonkenners.nl krijg je de ondersteuning die je zoekt bij het kopen of verkopen van een woning.

Let op: Buiten onze lijst zijn er nog tal van andere verkoopmakelaars actief in en rondom Kaatsheuvel. De makelaar die perfect aansluit op jouw wensen, hoeft niet per sé in onze selectie te zitten. Hier bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Kaatsheuvel mee in onze vergelijking. De juiste makelaar vind je dus alleen door een grondige vergelijking te maken.

Vergelijk makelaars in Kaatsheuvel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Kaatsheuvel?

De courtage van een makelaar is een percentage van de verkoopprijs van een woning. Deze kosten zijn niet vast en kunnen variëren per makelaar en per dienstverlening. Over het algemeen is de courtage enkel verschuldigd zodra een woning succesvol verkocht is.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Kaatsheuvel 0,57% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.045 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Door het vergelijken van makelaars zorg je ervoor dat je uiteindelijk minder kosten hoeft te maken.

Kosten van makelaars in Kaatsheuvel

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 4.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Kaatsheuvel

Als je jouw woning wilt verkopen, zul je merken dat veel makelaars in Kaatsheuvel opstartkosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je van tevoren moet betalen, nog voordat de verkoop van jouw huis op gang komt. Opstartkosten dekken diverse activiteiten die een makelaar ontplooit om je huis verkoopklaar te maken. Denk daarbij aan het maken van professionele foto's van jouw woning, het plaatsen van advertenties op vastgoedwebsites en het opstellen van een aantrekkelijke woningomschrijving.

Opstartkosten kunnen per makelaar verschillen. Sommige makelaars kunnen hogere of lagere kosten rekenen, afhankelijk van de services die ze aanbieden. Het is belangrijk om van tevoren duidelijk te krijgen welke services zijn inbegrepen in de opstartkosten. Gemiddeld genomen bedragen de opstartkosten bij makelaars in Kaatsheuvel € 515. Dit is een gemiddelde, het daadwerkelijke bedrag dat je betaalt kan variëren afhankelijk van de door jou gekozen makelaar en het servicepakket dat hij of zij aanbiedt.

Intrekkingskosten van makelaars in Kaatsheuvel

Wanneer je besluit om je huis in Kaatsheuvel te verkopen, is het belangrijk om je te realiseren dat dit proces soms anders kan lopen dan je vooraf had ingeschat. Kom je in een situatie terecht waarin je besluit om de verkoop stop te zetten, dan kan je dit stuiten op zogenaamde intrekkingskosten. Het is een praktijk die veel makelaars hanteren, ook de makelaars in Kaatsheuvel.

Wat zijn nu eigenlijk die intrekkingskosten? Goed om te weten is dat dit kosten zijn die jouw makelaar in rekening kan brengen als je je woning voortijdig uit de verkoop haalt. Een voorbeeld waarin dit kan gebeuren is wanneer je toch besluit om te gaan verbouwen in plaats van te verkopen, of als je een nieuwe baan in Kaatsheuvel hebt gekregen en besluit om te blijven. Daarom is het raadzaam om vooraf goed het contract met de makelaar door te nemen en eventueel te onderhandelen over deze kosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Kaatsheuvel met een vast tarief

In Kaatsheuvel zijn er ook makelaars die werken met een vast tarief. Deze tarieven zijn vooraf bepaald en staan bij de betaling niet open voor discussie. Makelaars met een vast tarief bieden meestal een volledig pakket van diensten aan. Denk hierbij aan de waardebepaling van je huis, kijkers ontvangen, onderhandelingen voeren en de koopovereenkomst opstellen. Het gemiddelde vaste tarief ligt rond de € 3.250, voor het laatst geüpdatet op april 2024.

Een makelaar met een vast tarief kan ook risico’s met zich meebrengen. Zo is een makelaar minder gemotiveerd om de hoogst mogelijke prijs voor je huis te krijgen, omdat het tarief dat zij ontvangen hier niet van afhangt. Het kan dus gebeuren dat je huis uiteindelijk voor een lager bedrag verkocht wordt dan mogelijk zou zijn geweest bij een makelaar die werkt met een procentueel tarief.

Tip: Het kan handig zijn om makelaars te vergelijken. Dit geeft je namelijk een duidelijk beeld van de verschillende tarieven en wat deze betekenen voor jou als woningverkoper. Je krijgt zo meer inzicht in wat je voor je geld krijgt en kan de makelaar kiezen die het beste bij jouw wensen en budget past.

4 feitjes over makelaars in Kaatsheuvel

 • Verrassend genoeg geeft 88% van de huizenverkopers in Kaatsheuvel de voorkeur aan een makelaar die lid is van een erkende branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Men hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Het is belangrijk om te weten dat verkoopmakelaars in Kaatsheuvel hun eigen unieke aanpak hebben bij het schatten van woningwaardes. Het is niet ongebruikelijk dat er verschillen van wel 31.000 euro tussen zitten. Het is daarom aan te raden een waardebepaling aan te vragen bij verschillende makelaars.
 • Het merendeel van de woningverkopers in Kaatsheuvel geeft aan dat transparantie in courtagekosten voor hen van groot belang is. Het geeft hen een duidelijk beeld van de verwachte kosten en verhoogt het vertrouwen in de makelaar.
 • Makelaars worden niet allemaal hetzelfde beoordeeld. Veel woningverkopers in Kaatsheuvel geven dan ook de voorkeur aan een makelaar die aantoonbaar beter presteert dan anderen. Wil je meer weten? Vergelijk makelaars in Kaatsheuvel via dit formulier.

Wat levert de beste makelaar in Kaatsheuvel op?

In Kaatsheuvel vind je een selecte groep verkoopmakelaars die zich duidelijk onderscheiden van hun collega's. Zij onderscheiden zich voornamelijk op basis van behaalde verkoopprijzen en de snelheid waarmee transacties worden voltooid. Ze weten hoe ze de woningmarkt in Kaatsheuvel kunnen optimaliseren om goed resultaat te boeken voor huiseigenaren.

Dit is hoe je de beste makelaars in Kaatsheuvel herkent:

 • Snelheid van verkoop speelt een sleutelrol in elke transactie. Volgens de gegevens in onze database weten de beste makelaars in Kaatsheuvel huizen gemiddeld 15 dagen sneller te verkopen dan andere makelaars. Ze hebben een effectieve verkoopstrategie die hen in staat stelt een snellere verkoopsnelheid te bereiken.
 • Ook blijkt uit onze database dat de beste makelaars in Kaatsheuvel gemiddeld huizen verkopen voor een bedrag dat € 12.389 hoger ligt dan hun concurrenten. Een goede makelaar maakt dit extra bedrag mogelijk door zijn expertise en strategieën, waarmee hij zijn kosten meer dan waard is.

De beste makelaar in Kaatsheuvel vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Kaatsheuvel voor de verkoop van jouw woning? Gebruik dan onze handige vergelijkingstool. Met specifieke informatie over jouw situatie en wensen helpen we je aan passende matches.

Met ons platform krijg je informatie over de tarieven, verkoopstrategie en ingeschatte waarde van jouw woning door de verschillende makelaars. Zo informeert elke matching makelaar je persoonlijk en krijg je een volledig beeld van de mogelijkheden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Kaatsheuvel?

Het kiezen van de juiste makelaar in Kaatsheuvel voor de verkoop van je huis kan een uitdaging zijn. Hier zijn vijf belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden:

1. Ervaring en kennis van de markt

Het is belangrijk dat je makelaar al jaren in het vak zit en de lokale woningmarkt goed kent. Vraag naar recente verkoopcijfers en eerdere klantenervaringen.

2. Communicatie en beschikbaarheid

De makelaar moet voor jou makkelijk bereikbaar zijn en moet duidelijk en eerlijk communiceren. Dit zal heel belangrijk zijn gedurende het verkoopproces.

3. Dienstenpakket

Wat biedt de makelaar aan buiten de standaarddiensten? Kijk naar aanvullende diensten zoals een professionele fotograaf, stylingadvies of online marketing.

4. Kosten en tarieven

Zorg dat je duidelijke afspraken maakt over de kosten. Eventueel kan je de tarieven van verschillende makelaars vergelijken via dit formulier.

5. Persoonlijke klik

Vertrouwen en een goed gevoel bij je makelaar is essentieel. Een persoonlijke klik kan het verkoopproces soepeler laten verlopen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het pittoreske Kaatsheuvel spelen verschillende makelaarsorganisaties, zoals de NVM, VBO en VastgoedPRO, een belangrijke rol in de woningmarkt. Ze bieden namelijk waardevolle hulp bij het navigeren door het verkoop- en aankoopproces van je woning.

Van prijsbepaling tot onderhandeling, deze makelaars nemen veel taken op zich. Zo kun je je huis met vertrouwen op de markt zetten. Makelaars kennen de lokale markt en kunnen een objectieve verkoopprijs vaststellen, waardoor je niet te laag of te hoog inzet.

Weetje: Hoewel NVM-makelaars aan hoge standaarden moeten voldoen, kan er nog steeds variatie in kwaliteit zijn. Daarom is het een goed idee om verschillende makelaars te vergelijken. Het vergelijken van makelaars kan je helpen bij het vinden van de beste partij voor jouw specifieke situatie.

Wat doet een makelaar in Kaatsheuvel?

Het verkopen van jouw huis in Kaatsheuvel kan een overweldigende ervaring zijn. Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken door het proces soepel en stressvrij te laten verlopen.

Inzet, ervaring en marktkennis zijn sleutelfactoren in de dienstverlening van een makelaar. Ze bekijken jouw woning met een objectieve blik en geven adviezen om het verkoopklaar te maken. Daarnaast onderhandelen ze over de prijs en voorwaarden.

 • Waardering van je woning: een accurate prijsbepaling is onmisbaar.
 • Optimalisatie van de huizenpresentatie: denk aan foto's, video's en plattegronden.
 • Marketingstrategie: ze zorgen voor de meest geschikte promotie van je huis.
 • Onderhandeling: ze voeren de gesprekken met de potentiele kopers.
 • Afronding van het verkoopproces: ze ondersteunen bij de juridische en administratieve taken.

Waarom een makelaar in Kaatsheuvel inschakelen?

Verkopen van je huis in Kaatsheuvel kan een complex proces zijn, maar met de juiste stappen kan het aanzienlijk worden versimpeld. Een sterke voorbereiding is van groot belang. Hierbij is het kiezen van een geschikte makelaar een belangrijke stap. Een goede makelaar kan je namelijk door het gehele proces heen loodsen. Een play-by-play van het stappenplan voor het verkopen van je huis kan je hier vinden.

Stap 1: Voorbereiden van de verkoop

Een geschikte makelaar kan hulp bieden bij het voorbereiden van de verkoop. Zo kan hij adviseren over hoe je de woning het beste in de markt kan zetten, door bijvoorbeeld suggesties te geven voor het opknappen van de woning, de styling en de fotografie.

Stap 2: Opstellen van de vraagprijs

Het bepalen van de juiste vraagprijs is een belangrijke taak. Je makelaar kan een waarde-indicatie geven van jouw woning in Kaatsheuvel, gebaseerd op de huidige woningmarkt en vergelijkbare verkochte huizen in de buurt.

Stap 3: De woning wordt gepresenteerd

Vervolgens gaat de makelaar aan de slag met de huispresentatie. Denk hierbij aan professionele fotografie, inmeten, plattegronden maken en een pakkende beschrijving van de woning voor op internet en in brochures

Stap 4: Bezichtigingen en de verkoop

Zodra alles gereed is, kan de makelaar beginnen met de bezichtigingen. Hij kan de potentiële kopers rondleiden, de sterke punten van de woning belichten en na afloop de interesse peilen. Bij een succesvolle verkoop, regelt de makelaar ook de koopakte en de overdracht bij de notaris.

Makelaars in Kaatsheuvel vergelijken

Huis Verkopen maakt het vergelijken van verkoopmakelaars in Kaatsheuvel niet alleen eenvoudig, maar ook essentieel. Door de prestaties van lokale makelaars te vergelijken, zoals verkoopsnelheid en -opbrengst, kun jij de beste en meest geschikte makelaar voor jouw situatie vinden.

 • Vergelijken inclusief gratis waardebepaling
 • Scherpe makelaarstarieven door vergelijking
 • Vinden van ervaren en succesvolle makelaars
 • Makelaar die aansluit bij jouw situatie en wensen

Vergelijken is extra belangrijk omdat makelaars woningen vaak verschillend inschatten qua waarde. Daarom biedt Huis Verkopen een platform waar je gemakkelijk kan vergelijken op basis van jouw woning en wensen. Hiermee krijg je niet alleen diepgaand inzicht in je verkoopmogelijkheden, maar bespaar je ook nog eens op makelaarskosten. Vind dus de beste prijs/kwaliteit-verhouding bij Huis Verkopen en zorg ervoor dat jouw huis voor de maximale prijs verkocht wordt.

Vergelijk makelaars in Kaatsheuvel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Kaatsheuvel

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Kaatsheuvel zijn € 515. Deze kosten kunnen variëren, dus het is slim om de tarieven bij verschillende makelaars te vergelijken op onze website.

Gemiddeld bespaar je € 1.045 door makelaars in Kaatsheuvel te vergelijken. Bij het kiezen van een makelaar is het belangrijk dat je kijkt naar de courtage, maar ook naar de opstart- en intrekkingskosten.

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kaatsheuvel is 1,12%. Een lagere courtage betekent niet altijd dat je minder betaalt. Het is belangrijk de courtage in combinatie met andere kosten te bekijken.

De gemiddelde intrekkingskosten van een makelaar in Kaatsheuvel zijn € 500. Deze kosten worden in rekening gebracht als je jouw huis uit de verkoop haalt zonder dat het is verkocht.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Kaatsheuvel is 54 dagen. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de vraag en aanbod in Kaatsheuvel en de strategie van je makelaar.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen