Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Krommenie

Zoek je een goede makelaar in Krommenie voor de verkoop van je huis? Op deze pagina vind je alle informatie over waar je op moet letten bij het kiezen van een verkoopmakelaar in dit gebied. Maak een doordachte keuze en zorg zo voor een succesvolle verkoop van je woning.

Over makelaars in Krommenie

Wanneer je jouw huis in Krommenie wilt verkopen, is de keuze van een makelaar een bepalende factor. De makelaar is de brug tussen jou en potentiële kopers. Hij of zij zorgt ervoor dat je huis opvalt en op de juiste manier gepresenteerd wordt. Een goed presterende makelaar kan het verschil maken tussen een snelle, succesvolle verkoop en een langdurig, moeizaam proces.

Bij ons krijg je inzicht in alles over makelaars in Krommenie. We houden voortdurend bij welke makelaars het beste scoren op belangrijke punten zoals verkoopsnelheid, prijs en klanttevredenheid. Deze informatie helpt je bij het vinden van de makelaar die het beste presteert. Ontdek alles over de makelaars in Krommenie op deze pagina en maak de keuze die het beste bij je past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.512
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.408
Besparing (gem.)
€ 953

Actueel

 • Heb je ooit de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Krommenie opgezocht? Op dit moment is deze prijs € 388.980 en de prijs per vierkante meter is € 4.186. Dit en andere informatie over de woningmarkt helpt je een beter beeld te krijgen.
 • Wil je weten wat het je ongeveer gaat kosten om de hulp van een makelaar in te schakelen in Krommenie? het gemiddelde courtage ligt in deze periode rond de 1,16% van de verkoopprijs. Kijk voor meer informatie op de pagina huis verkopen in Krommenie.
 • Er is best een verschil tussen wat makelaars in Krommenie rekenen voor hun diensten. Daarom is het vergelijken van makelaarstarieven altijd een goed idee. Het kan je gemiddeld € 953 besparen.

Uitgelichte makelaars in Krommenie

Als je je huis in Krommenie wilt verkopen, zijn er tal van makelaars waaruit je kunt kiezen. We presenteren je een handig overzicht van verschillende verkoopmakelaars in deze omgeving, elk met een gedetailleerde omschrijving van hun diensten. Het is waardevol om deze makelaars met elkaar te vergelijken, want dit kan je inzicht geven in de variatie in dienstverlening, tarieven en ervaring.

Logo Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken is een vooraanstaand en persoonlijk betrokken makelaarskantoor, gevestigd in regio Zaandam, Amsterdam, Amstelveen en Krommenie. Hier kun je terecht voor transparant advies over zowel aan- of verkoop van jouw huis als bijbehorende hypotheek en verzekeringen. De kennis van de lokale markt en de specialisatie in nieuwbouw en woningstyling maken dit kantoor tot een sterke partner. Bovendien werken ze op basis van 'no cure, no pay', naar volle tevredenheid van hun klanten.
Logo KRK Makelaars Krommenie

KRK Makelaars Krommenie

KRK Makelaars Krommenie staat bekend om zijn opvallend goede dienstverlening. Dit gedreven team van ambitieuze makelaars is altijd klaar om je te helpen bij vragen en overtreft verwachtingen met de verkoop van jouw woning. Met een ruim pakket aan diensten, waaronder verkoop, aankoop, verhuur en meer, nemen ze alles voor je uit handen. Ze luisteren naar je wensen en geven advies. Je vindt KRK Makelaars op Provincialeweg 1 in Krommenie.
Logo Saen Garantiemakelaars Krommenie

Saen Garantiemakelaars Krommenie

Met een uitgebreid netwerk in de Zaanstreek helpt Saen Garantiemakelaars Krommenie je bij de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van jouw woning. Als geboren en getogen Zaankanters kennen ze de streek als geen ander. Ze beschikken over een team van vier (assistent)makelaars, elk met hun eigen specialisme zoals bijvoorbeeld de nieuwbouw. Met recent 74 verkochte woningen, 14 voor verkoop, 22 aangekochte objecten en een verhuurde woning tonen ze hun vaardigheden in de markt.
Logo Van de Steege Makelaarsgroep Zaanstad

Van de Steege Makelaarsgroep Zaanstad

Je kunt terecht bij Van de Steege Makelaarsgroep Zaanstad voor professionele begeleiding bij de koop en verkoop van woningen en bedrijfspanden. Deze makelaar streeft ernaar je een zorgeloos proces te bieden met behulp van vooruitstrevende technologie. Het team bestaat uit vijf gepassioneerde en innovatieve medewerkers, die zich specialiseren in nieuw bouw, beleggen en herbestemmen. Op Funda waarderen cliënten hun diensten gemiddeld met een 9+. Ze zijn gevestigd aan de Zuiderhoofdstraat 26 in Krommenie.

Let op: je hebt zojuist een aantal verkoopmakelaars in Krommenie gezien, maar er zijn er veel meer actief in deze regio. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Krommenie mee in onze vergelijking. Je ideale makelaar staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst, maar door te vergelijken vind je degene die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk makelaars in Krommenie Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Krommenie?

Een verkoopmakelaar in Krommenie rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,16% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 388.980 in Krommenie komt dit neer op € 4.512 aan makelaarskosten (update april 2024).

In de makelaardij gaat het gezegde "hoe hoger de woningwaarde, hoe lager de courtage" vaak op. Dit betekent dat als je woning een hoge waarde heeft, makelaars mogelijk een kleiner percentage van de verkoopopbrengst als courtage rekenen. Op deze manier kunnen de kosten van een makelaar variëren.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Krommenie 0,49% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 953 door eerst tarieven op te vragen. Het loont dus daadwerkelijk om verscheidene makelaars met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Kosten van makelaars in Krommenie

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Krommenie

In de wereld van de huizenverkoop zijn er veel zaken waar je als verkoper rekening mee moet houden. Een daarvan zijn de opstartkosten die de meeste makelaars in Krommenie in rekening brengen. Deze kosten maken deel uit van de voorbereidingen die de makelaar voor jouw huisverkoop doet. Het kan hierbij gaan om het maken van professionele foto's, het opstellen van een verkoopadvertentie of de listing van jouw huis op Funda en andere huizensites.

Deze opstartkosten kunnen flink variëren. Sommige makelaars rekenen een vast bedrag, terwijl anderen een percentage van de verkoopprijs van jouw woning in rekening brengen. Hoewel deze praktijk vrij standaard is in Krommenie, is het van belang om helder te hebben wat deze kosten inhouden voordat je een makelaar inschakelt. Deze kosten zijn namelijk niet inbegrepen in het courtage dat de makelaar ontvangt na de verkoop van jouw woning. Door goed op de hoogte te zijn, kun je het meeste uit jouw huisverkoop halen.

Intrekkingskosten van makelaars in Krommenie

In de wereld van woningverkoop is Krommenie een plek waar je rekening moet houden met een bepaald type kosten: de zogenaamde intrekkingskosten. Deze kosten worden in rekening gebracht door de meeste makelaars wanneer je besluit om je woning vroegtijdig uit de verkoop te halen. Het is een soort compensatie voor de moeite en tijd die jouw makelaar tot dan toe heeft geïnvesteerd in de verkoop van jouw woning.

Voorbeeld van situaties waarin intrekkingskosten kunnen worden gerekend zijn onder andere wanneer je besluit om een andere verkoopstrategie te volgen, als je twijfelt over de verkoop of als er onvoorziene omstandigheden plaatsvinden waardoor het verkopen van je woning niet langer aan de orde is. Over het algemeen is het dus zo dat als je eenmaal hebt besloten om je huis te verkopen via een makelaar en je wilt dit proces stopzetten, je kan worden geconfronteerd met deze kosten. Hoe hoog deze kosten zijn, verschilt per makelaar en hangt vaak af van de gemaakte afspraken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Krommenie met een vast tarief

Jazeker, er zijn ook makelaars in Krommenie die werken met een vast tarief. Dit biedt een duidelijk overzicht van de kosten die je kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tel daarbij op dat dit tarief gemiddeld € 3.250 is (update: april 2024), en je snapt waarom dit aantrekkelijk kan zijn.

Echter, onthoud dat een vast tarief óók nadelen met zich meebrengt. Stel, je besluit jouw woning voor 200.000 euro te verkopen. Bij een vaste vergoeding is het bedrag dat de makelaar ontvangt altijd hetzelfde, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs. Dit kan betekenen dat de makelaar minder gemotiveerd is om een hogere verkoopprijs voor je te behalen dan wanneer hij zou werken op basis van een percentage (courtage), waarbij zijn vergoeding stijgt naarmate de verkoopprijs hoger wordt.

Tip: Het is om deze reden verstandig om goed na te denken over welk courtagemodel het best past bij jouw situatie. Steek voldoende tijd in onderzoek en vraag verschillende offertes op bij makelaars in Krommenie. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en verhoog je de kans op een succesvolle woningverkoop.

4 feitjes over makelaars in Krommenie

 • In Krommenie tonen veel woningverkopers een sterke voorkeur voor makelaars met bewezen lokale ervaring. Dit blijkt duidelijk wanneer zij verkoopmakelaars vergelijken en de voordelen zien van samenwerken met een professional bekend met de regionale markt.
 • Je zou denken dat het verkopen van een huis zonder tussenkomst van een makelaar kosten zou besparen. Echter, woningen in Krommenie die zonder makelaar worden verkocht, genereren gemiddeld €22.000 minder dan woningen die met een makelaar worden verkocht.
 • Het vergelijken van tarieven van makelaars in Krommenie is een verstandige zet. De opstartkosten en annuleringsvoorwaarden kunnen per makelaar sterk verschillen. Om jouw opties helder in beeld te krijgen, kun je gemakkelijk tarieven opvragen en deze naast elkaar leggen.
 • Er is een opmerkelijk verschil in verkoopsnelheid onder makelaars in Krommenie. Het gemiddelde aantal dagen dat een huis op de markt staat voordat het wordt verkocht is 60 dagen. Dit onderstreept het belang van het kiezen van de juiste makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Krommenie op?

Het maken van een keuze voor een makelaar in Krommenie draait niet alleen om de kosten. In tegendeel, het belang ligt bij wat de makelaar naar waarde kan brengen in de verkoopsituatie. Een makelaar met ervaring en kennis kan namelijk de waarde van je huis aanzienlijk doen stijgen bij verkoop, waardoor je mogelijk meer bespaart dan bij een goedkopere optie.

Sterke indicatoren om de beste makelaars in Krommenie te onderscheiden zijn:

 • De uitblinkers in de markt zijn in staat woningen te verkopen voor een gemiddeld hoger bedrag. Zo blijkt uit onderzoek dat top makelaars in Krommenie woningen verkopen voor gemiddeld € 13.318. Dit bedrag ligt hoger dan de verkoopprijs van woningen verkocht door gemiddelde makelaars in Krommenie.
 • Uit onze data blijkt dat de snelste makelaars in Krommenie woningen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat deze makelaars zich proactief opstellen en zich volledig richten op het vinden van kopers.

De beste makelaar in Krommenie vinden

De optimale makelaar in Krommenie selecteren betekent meer dan enkel zoeken naar het kantoor met de grootste naam of laagste tarieven. Het is zoeken naar een makelaar die per uitstek bij jouw woning, situatie en wensen aansluit.

Ons vergelijkingsformulier stelt je in staat om makelaars in Krommenie direct te vergelijken. Door je adres, situatie en voorkeuren door te geven, vind je de meest passende makelaar voor jouw verkoopproces.

Waar moet je op letten bij makelaars in Krommenie?

Als je jouw huis in Krommenie wilt verkopen, is het vinden van de juiste makelaar een essentiële stap. Hier zijn vijf belangrijke aandachtspunten bij het kiezen van de perfecte makelaar:

Ervarenheid in Krommenie

De makelaar die je kiest moet ervaring hebben met de vastgoedmarkt in Krommenie. Goede lokale kennis zorgt voor een realistische verkoopprijs en een snellere verkoop.

Heldere communicatie

Zorg ervoor dat de makelaar duidelijk is over het verkoopproces en de verwachte kosten. Je moet weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Extra diensten

Sommige makelaars bieden extra diensten aan zoals professionele fotografie of verkoopstyling. Dit kan helpen om jouw huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Vergelijk courtagekosten

De tarieven van makelaars variëren sterk. Voordat je een keuze maakt, vergelijk je niet alleen de basis courtage, maar ook eventuele extra kosten.

Check online beoordelingen

Online beoordelingen van andere verkopers kunnen een goed beeld geven van de kwaliteit van een makelaar. Let op de ervaringen van anderen en vooral op hoe problemen zijn opgelost.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Krommenie kunnen potentiële huizenverkopers een beroep doen op ervaren NVM-verkoopmakelaars. Deze makelaars brengen een grote dosis kennis en kunde met zich mee. Hun expertise draagt aanzienlijk bij aan een vlotte en succesvolle verkoop van jouw woning.

Niet alleen NVM-makelaars, maar ook VBO en VastgoedPRO makelaars staan klaar om je van dienst te zijn in Krommenie. Met hun uitgebreide netwerk en gedegen kennis van de lokale markt, kunnen ze je helpen met de verkoop van je huis tegen de best mogelijke voorwaarden.

Wat doet een makelaar in Krommenie?

Een flink percentage van de mensen die hun huis in Krommenie gaan verkopen, kiest voor ondersteuning van een verkoopmakelaar. Deze keuze kan je enorm ontlasten tijdens het soms complexe en stressvolle verkoopproces.

Benieuwd naar de specifieke taken van een verkoopmakelaar in Krommenie? Hieronder een opsomming van vijf van de belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Waardering van je woning geven: een correcte waardebepaling is van groot belang.
 • Het opmaken van een verkoopstrategie: hierin wordt de beste aanpak voor de verkoop van je huis bepaald.
 • Potentiële kopers rondleiden: gedurende het gehele proces om de perfecte koper te vinden.
 • Voeren van onderhandelingen: een professional die de belangen van de verkoper behartigt en streeft naar de best mogelijk prijs.
 • Contracten opstellen en afhandelen: om er zeker van te zijn dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld.

Waarom een makelaar in Krommenie inschakelen?

De verkoop van je huis in Krommenie is een groots en belangrijk proces dat je niet zomaar op je eigen houtje kunt doen. Een goede makelaar kan in dit proces een betrouwbare gids zijn. De makelaar kent de lokale markt, heeft perspectief over de juiste prijs en kan je bijstaan in de onderhandelingen om zo de beste voorwaarden voor joju te verkrijgen. Hier volgen de belangrijkste stappen waar een makelaar je bij kan helpen.

Waardebepaling en prijsstelling

Een makelaar begint altijd met een waardebepaling van je woning en geeft je een richtprijs. Door hun kennis van de lokale huizenmarkt kunnen ze realistische prijsvoorstellen doen. Bijvoorbeeld, de makelaar kijkt naar vergelijkbare woningen in Krommenie die onlangs zijn verkocht of te koop staan.

Marketing van je woning

Vervolgens stelt de makelaar een marketingstrategie op. Dit kan omvatten het regelen van professionele fotografie, opstellen van een pakkende verkoopomschrijving en het adverteren van de woning op verschillende platforms. Een voorbeeld kan zijn dat de makelaar een open huis organiseert om een breed publiek te trekken.

Rondleidingen en bezichtigingen

De makelaar begeleidt ook de bezichtigingen. Ze regelen afspraken met geïnteresseerde kijkers, leiden deze rond en beantwoorden eventuele vragen. Ze kunnen bijvoorbeeld vragen over de buurt van Krommenie of de staat van het huis deskundig beantwoorden en zo potentiële kopers aantrekken.

Afronding van de verkoop

Tot slot zorgt de makelaar voor de afronding van de verkoop. Dit omvat het opstellen van het koopcontract, het regelen van de overdracht bij de notaris en het beantwoorden van alle overige vragen van zowel de koper als de verkoper. In deze fase kan een makelaar bijvoorbeeld kalmte en zekerheid bieden bij laatste-minuut problemen die kunnen optreden.

Makelaars in Krommenie vergelijken

In Krommenie zijn verschillende verkoopmakelaars actief. Door deze makelaars te vergelijken, maak je optimaal gebruik van hun ervaring en diensten. Huis Verkopen zet de voordelen op een rijtje.

 • Gratis en vrijblijvende vergelijking
 • Inzicht in verkoopopbrengst en snelheid
 • Besparing op makelaarskosten
 • Vind de beste makelaar voor jouw situatie

Huis Verkopen houdt statistieken bij van alle makelaars in Krommenie. Zo kun je makelaars vergelijken op prestaties en de beste keuze maken voor de verkoop van je woning. Huis Verkopen helpt je eenvoudig en snel de beste makelaar te kiezen op basis van jouw woning en wensen. Het vergelijken is makkelijk en gratis en geeft je inzicht in de beste prijs/kwaliteit-verhouding bij de verkoop van jouw huis.

Vergelijk makelaars in Krommenie Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Krommenie

De gemiddelde makelaarskosten in Krommenie zijn € 4.512. Het is verstandig om verschillende lokale makelaars te vergelijken om zo besparingen te realiseren. Een overzicht van tarieven kan je hier aanvragen.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een woning in Krommenie is 60 dagen. Door te vergelijken kan je mogelijk dit proces versnellen door de juiste makelaar te kiezen.

Het is verstandig om enkele lokale makelaars in Krommenie te vergelijken. Je kunt hierbij letten op kosten, persoonlijke klik en verkoopresultaten. Hier kan je eenvoudig makelaars vergelijken.

De opstartkosten van een makelaar in Krommenie liggen gemiddeld rond de € 515. Dit is één van de vele kosten waarop je mogelijk kan besparen door makelaars te vergelijken.

De gemiddelde courtagekosten in Krommenie zijn 1,16%. Maar let op, de courtage kan variëren per makelaar, vandaar dat vergelijken nuttig kan zijn.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen