Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Krommenie

Ben je benieuwd naar de huidige stand van de huizenmarkt in Krommenie? Dan zit je hier goed. Onze pagina is opgebouwd uit diverse relevante statistieken en vastgoedcijfers, up-to-date tot februari 2024. We bieden je inzicht in de gemiddelde woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen, en het aantal woningverkopen in Krommenie.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Krommenie

"De gemiddelde verkoopprijs in Krommenie is in de laatste 3 maanden € 394.611 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 370.114 euro." Om een huis te kopen of te verkopen in Krommenie, is het van groot belang om kennis te hebben van deze cijfers. Hieronder vind je een grafiek die de ontwikkelingen van deze prijzen laat zien:

Huizenprijzen in Krommenie

Afgelopen 3 maanden

€ 196.000
€ 320.000
€ 445.000

Het kan fascinerend zijn om de verkoopprijzen in Krommenie op een specifieke manier te analyseren: door te kijken naar de waarde per vierkante meter. Deze benadering biedt een genuanceerdere blik op de lokale markt dan alleen naar het totale prijskaartje te kijken. De gemiddelde verkoopprijs per m2 bedraagt momenteel € 4.199. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten als je overweegt een huis in Krommenie te kopen of te verkopen. Inzicht in deze woningmarktcijfers kan zeer informatief zijn, zoals je zult ontdekken in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Krommenie per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.900
€ 4.300

Prijsontwikkeling Krommenie laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Krommenie niet stilgestaan. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 394.611. Veranderingen in de woningprijzen van Krommenie laten overeenkomsten zien met de landelijke trends. De onderstaande grafiek zal dit verder verduidelijken:

Wat is mijn woning in Krommenie waard?

De waarde van jouw woning in Krommenie hangt af van diverse factoren. De ligging van de woning, de staat van onderhoud en de marktdynamiek in Krommenie zijn bijvoorbeeld van grote invloed. Ook het woonoppervlak, de hoeveelheid grond en de indeling spelen een significante rol.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw huis, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar het beste wat je kunt doen. Een waardebepaling geeft jou een helder startpunt, of je nu zeker weet dat je jouw woning wilt gaan verkopen of dat je nog twijfelt. Voel je vrij om een waardebepaling aan te vragen.

Bij een gratis waardebepaling komt een verkoopmakelaar bij jouw woning langs. De makelaar zal dan de woning grondig inspecteren en de waarde bepalen. Dit is een zeer handige service, omdat je zo nauwkeurig inzicht krijgt in de waarde van je woning, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is algemeen bekend dat woningmarktcijfers per plaats kunnen variëren. Ook de huizenprijzen variëren, bijvoorbeeld in relatie tot plaatsen gelegen rondom Krommenie. De verschillende huizenprijzen geven een gevarieerd marktbeeld.

Om een helder en accuraat marktbeeld te krijgen, is het belangrijk de huizenprijzen in meerdere gemeenten in ogenschouw te nemen. Zo krijg je een beter inzicht in de lokale variatie en begrijp je hoe de huizenprijzen zich verhouden, wat van belang is voor het maken van geïnformeerde keuzes.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Krommenie

Bij Huis Verkopen begrijpen we dat elke makelaar in Krommenie uniek is, met eigen sterke punten en specialisaties. We houden de prestaties van alle makelaars nauwkeurig bij, van de snelheid waarmee ze woningen verkopen tot de uiteindelijke verkoopprijzen die ze bereiken. Daarmee helpen we jou om de meest geschikte makelaar te vinden, door middel van concrete en eerlijke vergelijkingen.

Het kiezen van de juiste makelaar kan een wereld van verschil maken. Niet alleen kan het ervoor zorgen dat je woning sneller wordt verkocht, maar het kan ook leiden tot een hogere verkoopprijs. Daarom geloven wij dat iedereen baat heeft bij onze data, die helpt om de makelaar te selecteren die het beste past bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen.

Vergelijk makelaars in Krommenie Of lees meer over makelaars in Krommenie

Gemiddelde tarieven van makelaars in Krommenie

Let op, courtages kunnen flink verschillen. Het gemiddelde tarief van makelaars in Krommenie ligt rond de 1,16% van de verkoopprijs. Dit is exclusief BTW en kan oplopen naar mate het verkoopbedrag hoger is. Het zou kunnen betekenen dat je een flink bedrag aan de makelaar betaalt, zeker wanneer je nagaat dat de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Krommenie € 394.611 euro is.

Het is dus verstandig om goed bewust te zijn wat je aan de makelaar gaat betalen. Misschien lijkt een percentage klein, maar bij een hoge verkoopprijs kunnen de kosten oplopen. Daarom is het belangrijk om vooraf zelf de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars in Krommenie. Je kunt dan beter inschatten wat een geschikte makelaar voor jouw situatie zou zijn.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Krommenie

In Krommenie tref je een mix aan van verschillende soorten woningen. Een fractie van dit geheel bestaat uit sociale huurwoningen. Echter, het overgrote gedeelte van de woningen in Krommenie is bestemd voor de verkoop. Ja, het is zo dat het merendeel van de woningen in Krommenie onder de categorie koopwoningen valt. Met een totaal van koopwoningen in Krommenie, is dit de ideale plek om je eens te verdiepen in de mogelijkheden op de huizenmarkt.

Aantal verkochte woningen in Krommenie

In de afgelopen 12 maanden heeft Krommenie een constante stroom van aanmeldingen en transacties in de woningmarkt gezien. Zo blijkt uit de cijfers van verkochte woningen, gemarkeerd als 144. Je zult in de onderstaande grafiek exact zien hoeveel woningen er in Krommenie zijn verkocht en in de verkoop gezet. Deze gegevens worden elke maand nauwkeurig bijgehouden:

Ben je van plan jouw huis in Krommenie te verkopen?

Sta je op het punt om je geliefde woning in Krommenie te verkopen? Dan is het van groot belang om ervoor te zorgen dat je elke stap in het verkoopproces goed regelt. Onderdeel hiervan is zeker de keuze van een goede makelaar. Zo zal je woningverkoop soepeler verlopen.

Voor ondersteuning en efficiënte begeleiding door het hele proces, biedt Huis Verkopen een handige tool: een gedetailleerd stappenplan speciaal voor jouw situatie in Krommenie. De pagina omvat alles wat je moet regelen bij verkoop, van een energielabel tot een verhuisbedrijf. Blijf georganiseerd en regel de verkoop met de juiste planning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Met jouw plannen om je woning te verkopen, ben je gearriveerd op een plek die op maat gemaakt is voor jou. Bij ons op Huis Verkopen streven we ernaar om het proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om die reden houden we de vastgoedcijfers in Krommenie nauwlettend in het oog, zodat je op elk moment inzicht hebt in de huizenmarkt en je kunt beslissen wanneer het de beste tijd is voor jou om te verkopen. We garanderen bijgewerkte, nauwkeurige informatie, omdat we geloven dat deze essentieel is voor een succesvol verkoopproces.

Ontdoe je van verkoophoofdpijn

Aan de verkoop van een huis komen heel wat taken en verantwoordelijkheden kijken. Ons doel is om je op die reis bij te staan met gereedschappen en diensten die je werk uit handen nemen en zorgen voor een vlotte verkoop. Zo kun je een waardebepaling door een makelaar aanvragen, zodat je weet wat je huis waard is. Je kunt ook makelaarstarieven opvragen, om er zeker van te zijn dat je de meest voordelige deal krijgt. Met onze handige stappenplannen mis je nooit een stap in het verkoopproces. Of het nu gaat om een energielabel regelen, de woning stylen, verhuizing of ontruiming - we hebben aan alles gedacht. Dit alles is helemaal gratis en zonder enige verplichting. Bij Huis Verkopen kun je erop vertrouwen dat je je huis verkoopt onder de beste voorwaarden en met zo min mogelijk gedoe.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen