Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Lisse

Bij het kiezen van een verkoopmakelaar in Lisse zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Behalve de commissie, die per makelaar kan variëren, wordt er ook verschil gemaakt in de diensten die aangeboden worden, zoals fotografie, styling en online marketing. Daarnaast is de communicatiestijl en het netwerk van de makelaar bepalend voor jouw verkoopervaring.

Over makelaars in Lisse

Als potentiële woningverkoper in Lisse wil je natuurlijk het allerbeste voor jouw woning. Je bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar die je niet alleen helpt bij de verkoop, maar ook begrijpt wat je woning voor je betekent. Daarnaast ben je waarschijnlijk ook geïnteresseerd in de tarieven van verkoopmakelaars, en wil je graag weten hoe ze hebben gepresteerd bij eerdere woningverkopen.

Ons platform helpt je precies te vinden wat je zoekt. We voorzien je van relevante informatie, statistieken en geven je de mogelijkheid om verschillende verkoopmakelaars uit Lisse te vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat je een gedegen keuze kunt maken op basis van kennis en feiten, en niet alleen op basis van gevoel. En het stopt niet alleen bij het vergelijken van makelaars, je kunt alles te weten komen over tarieven en prestaties van verschillende makelaars in Lisse op de volgende pagina:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.908
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.247
Besparing (gem.)
€ 1.289

Actueel

 • Overweeg je ook op dit moment je huis in Lisse te verkopen? Dan is het interessant om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Lisse momenteel 1,10% zijn. Dit geeft je een indicatie van de kosten die je kunt verwachten.
 • Hoe zit het dan met de huizenprijzen? De gemiddelde verkoopprijs in Lisse ligt op dit moment op € 537.065. Als je het nog specifieker wilt hebben, ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 op € 4.495. Je kunt meer gedetailleerde informatie vinden op de pagina met woningmarktcijfers.
 • Tenslotte is het belangrijk om te weten dat de tarieven van makelaars in Lisse gemiddeld uitkomen op € 5.908. Het is raadzaam om deze tarieven goed te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een goede deal krijgt.

Uitgelichte makelaars in Lisse

Er is een gevarieerd aanbod van makelaars in Lisse met een specialisatie in verkoop, waaruit je kunt kiezen. Hierna presenteren we je een selectie van verschillende verkoopmakelaars actief in Lisse. Door deze makelaars met elkaar te vergelijken, krijg je inzicht in verscheidene aspecten zoals hun verkoopstrategieën, serviceniveau en uiteraard de kosten.

Logo Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars

Bij Chantal Lefeber Makelaars krijg je een frisse en creatieve aanpak voor de (ver)koop van je droomhuis. Sinds 2000 zijn zij een gepassioneerd team van vijf professionals, elk met hun unieke kwaliteiten. Ze bieden diensten als verkoop, verhuur, aankoop, taxaties en financieel advies. Gevestigd op de Heereweg in Lisse, zetten ze elke dag hun uitgebreide ervaring en netwerk in voor een optimale (ver)koop. Daarin staat altijd teamwork centraal.
Logo Mens Makelaardij

Mens Makelaardij

Ontmoet Mens Makelaardij, dé vastgoedspecialist in de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Met een ervaring van 50 jaar in commercieel onroerend goed, bestaat hun dienstverlening uit de verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur en taxaties. Samen met hun team, creëren zij meerwaarde door bundeling van kennis en ervaring. Mens Makelaardij staat daarbij bekend om hun betrokkenheid, deskundigheid en professionaliteit, waardoor je steeds kunt rekenen op resultaten.
Logo Van der Meer Makelaars

Van der Meer Makelaars

Bij Van der Meer Makelaars kun je rekenen op een persoonlijke benadering en professionele begeleiding in het Nederlands, Engels en Duits. Ze verzorgen verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en aanhuur, met specialismen als woningfotografie, nieuwbouw, recreatie en beleggen. Eerlijk advies en grondige aandacht voor elke klant staat centraal. Gevestigd in de Duin- en Bollenstreek, met een team van zes medewerkers, biedt dit NVM-gecertificeerde kantoor je betrouwbaarheid en kennis.
Logo Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Wilbrink & vd Vlugt Makelaars

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is een betrouwbare, professionele partner in de woningmarkt. Met een groot werkgebied in de Randstedelijke regio, bieden ze je hoge verkoopkansen. Hun dienstenpakket bevat verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Door samenwerking met diverse organisaties, leveren ze landelijke publicatie en specialistische kennis voor exclusieve woningen. Gevestigd op Heereweg 231 in Lisse, staat hun team van 11 medewerkers klaar om je persoonlijk bij te staan.

Multi Makelaars

Multi Makelaars is een deskundig makelaarskantoor gevestigd aan de Akervoorderlaan in Lisse. Met een gedegen aanpak en uitgebreide ervaring in de branche, zetten zij zich in om een persoonlijke en resultaatgerichte service te bieden. Ondanks dat ze geen branchevereniging en certificaten hebben, tonen zij aan dat betrouwbaarheid en professionaliteit voorop staan. Kiezen voor Multi Makelaars is kiezen voor expertise en kwaliteit.

Let op: in en rondom Lisse zijn meer verkoopmakelaars actief dan je wellicht denkt. Jouw ideale makelaar staat misschien niet in de bovenstaande lijst, maar maak je geen zorgen. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Lisse mee in onze vergelijking. Ga voor zekerheid, ga voor de beste match!

Vergelijk makelaars in Lisse Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Lisse?

De prijs die een makelaar voor zijn diensten vraagt wordt bepaald door de verwachte verkoopopbrengst van je woning. Logisch, want hoe hoger de opbrengst, hoe complexer vaak de verkoop. Dit maakt het moeilijk om zonder vergelijking een indruk te krijgen van de kosten. Gelukkig kan je heel eenvoudig tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Lisse.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Lisse 0,48% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.289 door eerst tarieven op te vragen. Ook is het slim om te kijken naar de geleverde service en ervaring van de makelaar. Door het vergelijken maak je uiteindelijk de beste keuze.

Kosten van makelaars in Lisse

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 6.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Lisse

Wanneer je overweegt je huis in Lisse te verkopen via een makelaar, krijg je te maken met verschillende kosten. Hiervan zijn de opstartkosten een belangrijk onderdeel. Deze kosten worden door de makelaar in rekening gebracht voor de opstart van de verkoop van jouw woning en kunnen bestaan uit zaken zoals het opstellen van een professionele advertentie, de aanmelding van jouw woning op Funda en overige huizensites, en het fotograferen van de woning.

De hoogte van de opstartkosten kan sterk verschillen per makelaar en is meestal niet inbegrepen in het courtage dat je afspreekt. De gemiddelde opstartkosten die je kunt verwachten bij makelaars in Lisse zijn € 515. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke opstartkosten hoger of lager kunnen zijn, afhankelijk van jouw specifieke situatie en de keuzes die je maakt in samenwerking met jouw makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Lisse

Het is een gangbare praktijk onder makelaars in Lisse om intrekkingskosten in rekening te brengen, mocht je besluiten jouw woning vroegtijdig uit de verkoop te halen. Intrekkingskosten zijn simpelweg de kosten die de makelaar berekent voor de diensten die al geleverd zijn en de tijd die al geïnvesteerd is in het verkoopproces van jouw woning. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je besluit om je woning te verhuren in plaats van te verkopen of wanneer je besluit te switchen van makelaar.

Het is belangrijk om te weten dat deze kosten variëren van makelaar tot makelaar. Veelal wordt er een percentage van de eerder afgesproken courtage in rekening gebracht. Maar in Lisse is het gemiddelde bedrag dat makelaars in rekening brengen € 500. Wil je dus voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, vraag dan tijdig naar de intrekkingskosten die de makelaar hanteert voordat je een definitieve keuze maakt.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Lisse met een vast tarief

Er zijn genoeg makelaars in Lisse die een vast tarief hanteren bij de verkoop van jouw huis. Dit heeft zo zijn voordelen. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en krijgt geen onverwachte kosten voor je kiezen. Ai, wat een geruststelling! De makelaars in Lisse met vaste tarieven hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Er kan echter een addertje onder het gras zitten bij het kiezen voor een vast tarief. Laten we een scenario schetsen: als jouw woning voor een hogere prijs verkocht wordt dan verwacht, en je hebt een makelaar met een vast tarief, dan pak je minder van dat extra geld. Stel, de woning wordt verkocht voor €40.000 boven de vraagprijs, dan blijft het tarief gelijk. Als je een courtage had gehad van 1,5%, dan had je zomaar €600 meer overgehouden.

Tip: Ondanks dat sommige mensen het vast tarief als een voordeel zien, kiezen de meeste verkopers in Lisse voor een makelaar die werkt op basis van courtage. De reden? Ze vinden een hogere verkoopprijs het allerbelangrijkste. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet als je je huis verkoopt?

4 feitjes over makelaars in Lisse

 • Een hoog aantal van de huiseigenaren in Lisse (namelijk 92%) stelt meer waarde aan een full-service makelaar dan aan een online makelaar die enkel de woning op het internet zet.
 • Met de assistentie van een makelaar, verkopen woningen in Lisse gemiddeld 40% sneller dan zonder professionele hulp.
 • De winstgrootte van de woningverkoop in Lisse neigt te stijgen met de hulp van een makelaar. De verkoopprijs ligt gemiddeld 15% hoger dan bij de verkoop zonder makelaar.
 • De overgrote meerderheid van de woningverkopers in Lisse geeft bij een vergelijking van makelaars aan een voorkeur te hebben voor een makelaar die duidelijk beter presteert. Vergelijken kun je op deze pagina doen.

Wat levert de beste makelaar in Lisse op?

Investeren in een uitstekende makelaar kan je verkoopervaring transformeren, vooral in een populaire markt zoals Lisse. In plaats van tevreden te zijn met gemiddelde resultaten, kun je met een overtreffende makelaar betere resultaten behalen en samen verkoopsuccessen vieren.

Laten we eens kijken naar een paar belangrijke eigenschappen van de beste makelaars in Lisse:

 • Vaak genereren de beste makelaars een hogere verkoopprijs dan verwacht. Uit onze gegevens blijkt dat huizen in Lisse, die onder hun begeleiding worden verkocht, gemiddeld voor een bedrag van € 15.725 boven de verwachte prijs worden verkocht.
 • Daarnaast blijkt dat topmakelaars huizen gemiddeld 16 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Deze effectieve aanpak kan je wachttijd en stress aanzienlijk verminderen.

De beste makelaar in Lisse vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Lisse voor jouw woningverkoop? Met onze handige vergelijkingstool krijg je inzicht in de makelaars die het best bij jouw verkoopsituatie passen.

Door je adres, situatie en verkoopvoorkeuren in te vullen, matchen we je met bovengemiddeld presterende makelaars in Lisse. Hiermee krijg je een volledig beeld van hun verkoopstrategie, tarieven, en verkoopkansen voor jouw woning.

Waar moet je op letten bij makelaars in Lisse?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Lisse voor de verkoop van je huis, zijn er verschillende aandachtspunten om in het oog te houden:

Kennis van de lokale markt

Bij het maken van een keuze is het belangrijk dat de makelaar een goede kennis heeft van de lokale markt in Lisse. Een makelaar met lokale expertise kan de juiste prijs adviseren en de verkoop versnellen.

Persoonlijke klik

Een ander essentieel aspect is de persoonlijke klik. Je zult nauw samenwerken met je makelaar, dus het is belangrijk dat de communicatie soepel verloopt en je de makelaar vertrouwt.

Verkoopstrategie

Daarnaast is de door de makelaar voorgestelde verkoopstrategie van belang. Je wilt graag een makelaar die met een helder plan komt, dat aansluit bij jouw wensen en de eigenschappen van je woning.

Gemiddelde kosten

Let ook op wat een makelaar je gaat kosten. In Lisse ligt de courtage van een verkoopmakelaar gemiddeld op 1,10% van de verkoopprijs van je huis.

Service en begeleiding

De kwaliteit van de service en begeleiding kan sterk variëren tussen makelaars. Bekijk ervaringen van anderen en ga na hoe compleet de begeleiding is die de makelaar biedt.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een huis kopen of verkopen in Lisse? Het kan slim zijn om te kiezen voor een makelaar die aangesloten is bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Deze makelaars hanteren namelijk strenge kwaliteitseisen en werken volgens een gedragscode.

Toch een makelaar zonder aansluiting bij één van deze organisaties? Bedenk dan dat je bij een conflict niet kunt terugvallen op een onafhankelijke geschillencommissie. Je bent dus minder beschermd. Dit kan leiden tot onvoorziene problemen bij de aan- of verkoop van je woning.

Wat doet een makelaar in Lisse?

Een makelaar in Lisse begeleidt en helpt je bij de verkoop van je huis. Zo neemt deze expert veel praktische zaken uit handen. Dit is van groot belang, vooral in een dergelijk competitief veld als dat van de woninghandel.

De makelaar bepaalt samen met jou de verkoopprijs van je huis. Daarna stelt de makelaar een sterk verkoopplan op en adverteert je woning op relevante platformen. Ook coördineert de makelaar bezichtigingen en onderhandelingen.

 • Voeren van een marktanalyse en prijsbepaling
 • Opstellen van een gedetailleerd verkoopplan
 • Adverteren van het huis op relevante platformen
 • Coördineren en uitvoeren van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de verkoopprijs met potentiële kopers

Waarom een makelaar in Lisse inschakelen?

Als je jouw huis wilt verkopen, kan een goede makelaar in Lisse een wereld van verschil maken. Deze professionals kennen de lokale markt op hun duimpje en weten precies hoe ze het beste resultaat voor je kunnen behalen. Niet alleen kan een makelaar ervoor zorgen dat jouw huis sneller wordt verkocht, maar hij kan ook helpen bij het behalen van de maximale verkoopprijs. Dit is hoe ze dat doen.

Marktkennis en ervaring

Een goede makelaar heeft diepgaande kennis van de lokale markt. Hij weet precies hoeveel vergelijkbare huizen in de omgeving kosten, en kan dus helpen bij het bepalen van een realistische vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat je woning aantrekkelijk geprijsd is en sneller verkocht wordt.

Promotie van je woning

Makelaars zijn experts in het promoten van jouw huis. Ze weten hoe ze jouw huis het beste kunnen presenteren en maken gebruik van verschillende kanalen om potentiële kopers te bereiken. Zo wordt je huis, sneller en bij een groter publiek onder de aandacht gebracht.

Onderhandelingen

Wanneer er interesse is voor jouw huis, zal de makelaar de onderhandelingen voeren met de potentiële kopers. Dit kan ervoor zorgen dat je uiteindelijk een hoger bod krijgt en dus meer winst maakt bij de verkoop.

Administratief proces

Last but not least, neemt een makelaar al het administratieve werk op zich. Dit scheelt je een hoop stress en tijd. Je kunt erop vertrouwen dat alles correct wordt afgehandeld, waardoor de verkoop sneller en soepeler verloopt.

Informatie over Lisse

Lisse is een schilderachtige stad in de provincie Zuid-Holland. Bekend om zijn prachtige bloemenvelden, is het de plek waar elk jaar de wereldberoemde Keukenhof is gevestigd.

Noordwijk en Leiden zijn de dichtstbijzijnde stedelijke gebieden rond Lisse. Het is dan ook een veelgekozen woonplaats voor mensen die in die steden werken, maar meer rust en ruimte zoeken.

Wat de stad ook geliefd maakt, is de rijke historie die terug te zien is in diverse monumentale bouwwerken en culturele bezienswaardigheden, zoals het Museum De Zwarte Tulp.

Weetje: De huizenmarkt in Lisse is op dit moment zeer actief. Het aanbod verandert snel en prijzen fluctueren, wat woningkopen in deze stad een interessante investering maakt.

Makelaars in Lisse vergelijken

Bij de verkoop van jouw woning is het kiezen van de juiste makelaar essentieel. De keuze begint bij een grondige vergelijking, gebaseerd op jouw woning, situatie en voorkeuren. Gelukkig stelt Huis Verkopen je in staat dit eenvoudig en kosteloos te doen.

 • Vergelijken op basis van verkoopopbrengst en snelheid
 • Besparen op makelaarskosten
 • Ontdekken van de prijs/kwaliteit-verhouding
 • Koppeling aan de beste makelaars volgens jouw wensen

Huis Verkopen zorgt er met 100% objectiviteit en onafhankelijkheid voor dat jij de beste makelaar in Lisse vindt voor jouw situatie. Of je nu je woning snel wilt verkopen of juist voor de maximale prijs, wij helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Met >strong>veel ervaren makelaars om uit te kiezen in Lisse, ben je verzekerd van de beste match.

Vergelijk makelaars in Lisse Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Lisse

De gemiddelde makelaarskosten in Lisse zijn € 5.908. Maar let op: deze kosten kunnen sterk variëren per makelaar. Het is daarom aan te raden om verschillende makelaars in Lisse te vergelijken.

Je kunt de tarieven van verschillende makelaars in Lisse opvragen en deze met elkaar vergelijken. Vergeet niet om zowel de opstartkosten € 515 als de intrekkingskosten € 500 mee te nemen in je vergelijking.

Je kunt kijken naar de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars in Lisse. Deze is momenteel 50 dagen. Echter, let op dat de snelheid van de verkoop ook afhangt van andere factoren zoals vraagprijs en staat van het huis.

De gemiddelde courtage die makelaars in Lisse rekenen is 1,10% van de uiteindelijke verkoopprijs. Het is echter aan te raden om altijd meerdere offertes aan te vragen bij verschillende makelaars om zo een goed vergelijk te kunnen maken.

Door makelaars in Lisse te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.289 besparen. Dit komt omdat de kosten, service en voorwaarden van makelaars sterk kunnen variëren. Ga daarom niet met de eerste de beste makelaar in zee, maar vergelijk er meerdere.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen