Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Malden

Aandacht voor het uitkiezen van de juiste makelaar in Malden voor de verkoop van je huis kan een enorm verschil maken. Makelaars variëren namelijk sterk op het gebied van kennis van de lokale markt, marketingstrategieën en klantenservice. Dit kan effect hebben op hoe soepel het proces verloopt en uiteindelijk ook de verkoopprijs van je woning.

Over makelaars in Malden

Wanneer je erover denkt om in Malden een huis te verkopen, zijn er bepaalde aspecten waar je beter goed op kunt letten. Het is niet alleen de kennis van de lokale markt die telt, maar ook de prestaties van de makelaar. Kloppen de prijzen die de makelaar vraagt? Lukt het de makelaar daadwerkelijk om huizen te verkopen binnen de gestelde termijn? Zulke aspecten kunnen een grote impact hebben op de uiteindelijke verkoop van jouw woning.

Waarschijnlijk vraag je je ook af welke makelaar jouw huis het snelste kan verkopen of welke makelaar de hoogste opbrengst voor jouw woning kan scoren. Misschien wil je weten welke makelaar het beste aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen? Door op deze pagina jouw voorkeuren en wensen in te voeren, kun je makelaars vergelijken en een keuze maken die bij jou past. Ieder huis en elke verkoopsituatie is uniek - door te vergelijken vind je de makelaar die het beste bij jou past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.918
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 19.025
Besparing (gem.)
€ 1.907

Actueel

 • De courtages van makelaars kunnen sterk variëren, maar het gemiddelde ligt in Malden op dit moment rond de 1,07%. Deze informatie wordt maandelijks bijgewerkt om actueel te blijven.
 • Als we kijken naar de huidige woningmarkt, dan ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Malden op € 646.552. Verder is de gemiddelde prijs per vierkante meter hier € 3.801. Meer informatie over de woningprijzen in Malden vind je op onze website.
 • Naast de courtages, zijn er ook nog andere tarieven die makelaars in rekening brengen. In Malden zijn de gemiddelde kosten voor een makelaar op dit moment € 6.918. Het kan heel lonend zijn om deze tarieven te vergelijken, aangezien ze flink kunnen verschillen per makelaar.

Uitgelichte makelaars in Malden

In Malden zijn er talrijke makelaars beschikbaar die zich specifiek richten op de verkoop van huizen. Hieronder presenteren we je een diversiteit aan verkoopmakelaars gevestigd in Malden. Het loont om ze met elkaar te vergelijken, dit kan je namelijk een helder beeld geven van de variatie in diensten, tarieven en aanpak die zij hanteren.

Logo Amak Lieberwirth Makelaars

Amak Lieberwirth Makelaars

Amak Lieberwirth Makelaars is een persoonlijk en aandachtig makelaarskantoor met één medewerker. Deze NVM-gecertificeerde makelaar gaat proactief te werk en gaat bij elke verkoop en aankoop voor de beste match. Ze zijn gespecialiseerd in woningstyling en hanteren effectieve methoden zoals goede fotografie en social mediagebruik. Ze hebben afgelopen jaar 21 woningen verkocht en 2 aangekocht. Met hun focus op jouw wensen en behoeften, ben je verzekerd van een goede keuze.
Logo Claase Garantiemakelaars

Claase Garantiemakelaars

Claase Garantiemakelaars is een ervaren en kundig makelaarskantoor in Nijmegen, met een team dat de lokale en regionale onroerend goed markt goed kent. De makelaar biedt ondersteuning bij verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in bedrijfsruimtes, beleggen, kantoren en winkels. Ze werken volgens een no-cure no-pay principe, wat inhoudt dat je alleen betaalt als ze de klus klaren. Ideaal als je op zoek bent naar een woning of denkt aan verkopen.
Logo Kolmeijer makelaars Malden

Kolmeijer makelaars Malden

Bij het kiezen voor Kolmeijer makelaars Malden haal je kennis, ervaring en persoonlijke aanpak in huis. Sinds 1975 actief, weten ze precies hoe de markt in elkaar steekt. Dit zie je terug in hun succesvolle verkoop en aankoop van woningen en hun specialisme in vastgoedwaarderingen. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,4 weten ze de klanttevredenheid hoog te houden. Ze werken op basis van ‘no cure, no pay’, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Leenaers Makelaardij

Leenaers Makelaardij is een professioneel NVM-makelaarskantoor. Het kantoor is gevestigd in Malden, aan de Haver 40. Met expertise op het gebied van veiling en buitenlands vastgoed, biedt Leenaers Makelaardij unieke diensten binnen de sector. Ze zijn gecertificeerd door het NWWI, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare taxaties. Kiezen voor Leenaers Makelaardij betekent kiezen voor vakmanschap en een secure benadering van je vastgoedbehoeften.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars in en rondom Malden dan je in eerste instantie zou denken. Bij Huis Verkopen betrekken we alle makelaars in Malden in onze vergelijking. Dus, de perfecte makelaar voor jouw situatie hoeft niet per se in de bovenstaande lijst te staan. Ontdek het zelf door te vergelijken!

Vergelijk makelaars in Malden Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Malden?

Een makelaar in Malden rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,07% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 646.552 in Malden komt dit neer op € 6.918 aan makelaarskosten (update april 2024).

De courtage van makelaars kan dalen wanneer de verkoopsnelheid van huizen toeneemt. Dit houdt in dat hoe sneller een woning wordt verkocht, hoe minder courtage je betaalt. Deze trend is voordelig voor de huizenverkoper.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Malden 0,59% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.907 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Het loont dan ook altijd om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken, want dat kan je een flinke besparing opleveren.

Kosten van makelaars in Malden

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.800
€ 7.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Malden

Wanneer je jouw woning in Malden wilt verkopen, zal je merken dat de meeste makelaars rekenen met opstartkosten. Dit zijn kosten die de makelaar maakt om jouw woning verkoopklaar te maken. Deze kosten zijn bijvoorbeeld voor de fotografie, plaatsing op diverse huizensites en het verzorgen van een verkoopbord.

Opstartkosten variëren per makelaar en worden naast de courtage gerekend. De gemiddelde opstartkosten in Malden zijn € 515. Hou wel rekening met het feit dat dit een indicatie is en het daadwerkelijke bedrag kan afwijken. Om meer inzicht te krijgen in de mogelijke kosten, kun je op onze website de tarieven opvragen bij verschillende makelaars.

Intrekkingskosten van makelaars in Malden

Als je besluit jouw huis te koop te zetten via een makelaar in Malden, is het goed om te weten dat er intrekkingskosten kunnen gelden. Deze kosten worden door de makelaar in rekening gebracht als je er voor kiest om jouw woning vroegtijdig uit de verkoop te halen. Dit kan om diverse redenen gebeuren; misschien heb je een tegenvallend bod ontvangen of heb je om persoonlijke redenen besloten de verkoop stop te zetten.

Maar wat zijn intrekkingskosten precies? Simpel gezegd, dit zijn de kosten die de makelaar maakt tijdens het verkoopproces van jouw huis en die niet meer vergoed kunnen worden wanneer je de verkoop vroegtijdig staakt. Denk hierbij aan de kosten voor het maken van foto's, het plaatsen van de woning op verschillende verkoopplatforms en de tijd die de makelaar heeft geïnvesteerd. Het is dus verstandig hier rekening mee te houden voordat je besluit je woning te koop te zetten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Malden met een vast tarief

Er zijn makelaars in Malden die een vast tarief hanteren. Dit vaste tarief omvat vaak een standaard pakket van diensten, zoals begeleiding bij bezichtigingen, het opstellen van de verkoopdocumentatie en het voeren van onderhandelingen. Deze makelaars brengen ongeacht het verkoopresultaat een vaste prijs in rekening. De gemiddelde vaste vergoeding voor makelaars in Malden is € 3.250 (update: april 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft echter ook een risico. Het kan zijn dat je vooraf een bedrag betaalt zonder garantie op succes. Als bijvoorbeeld jouw woning na vele pogingen niet verkocht wordt, heb je alsnog het volledige bedrag uitgegeven. Tevens kan een dergelijke makelaar minder gemotiveerd zijn om zich extra in te spannen, omdat de vergoeding onafhankelijk is van het resultaat.

Tip: Vergelijk verschillende makelaars om een helder beeld te krijgen van de verschillen in tarieven en soorten tarieven. Het begrijpen van deze prijsstructuren en wat ze voor jou als woningverkoper betekenen, is essentieel om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Door makelaars te vergelijken, zorg je ervoor dat je de beste deal krijgt.

4 feitjes over makelaars in Malden

 • Woningen in Malden kunnen een verkooppercentage van 17% hoger realiseren wanneer een professionele makelaar betrokken is bij het verkoopproces. Dit toont aan dat makelaarsextractie effectief is in het genereren van hogere revenuen.
 • In Malden verschillen de taxaties van verkoopmakelaars behoorlijk, met afwijkingen tot wel €37.000! Vraag bij meerdere makelaars een gratis waardebepaling aan en beslis zelf welke het dichtst bij jouw persoonlijke inschatting ligt.
 • Het nauwkeurig berekenen van de gemiddelde makelaarscourtage in Malden is lastig, maar de gemiddelde courtage ligt over het algemeen rond de 1,07% van de verkoopprijs. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het budgetteren van de verkoopkosten.
 • Voordat inwoners van Malden hun keuze maken voor een geschikte makelaar, nodigen zij meestal drie verschillende makelaars uit om hun woning te bekijken. Nodig ook zelf eenvoudig meerdere makelaars uit via ons vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Malden op?

De beste makelaars in Malden onderscheiden zich niet alleen door goede recensies, maar ook door hun aantoonbare prestaties. Zij hebben een snellere verkoopsnelheid en weten een hogere verkoopprijs te behalen dan hun collega's.

Hoe herken je de topmakelaars in Malden? Houd rekening met het volgende:

 • Onze onafhankelijke data tonen aan dat de beste makelaars in Malden woningen doorgaans verkopen voor een bedrag dat ver boven de verwachte verkoopprijs ligt. Concreet betekent dit dat zij gemiddeld voor een bedrag van € 13.910 meer opleveren dan verwacht.
 • Uit een analyse van onze database blijkt dat de meest efficiënte makelaars in Malden woningen met gemiddeld een snelheid weten te verkopen die tien dagen sneller is dan dat van hun concurrenten.

De beste makelaar in Malden vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Malden die je woning voor de hoogst mogelijke prijs kan verkopen? De ideale makelaar heeft gedegen kennis van de Maldense markt en weet precies hoe jouw woning uniek gepresenteerd moet worden.

Gebruik onze vergelijkingsmethode om makelaars in Malden te beoordelen. Zo ontdek je welke makelaar perfect bij je past. Voer jouw adres, situatie en verkoopvoorkeuren in op dit vergelijkingsplatform en ontvang maatgerichte makelaarsmatches.

Waar moet je op letten bij makelaars in Malden?

Bij het kiezen van een makelaar in Malden voor de verkoop van je huis, zijn er diverse aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

Vakkennis en ervaring

Controleer in hoeverre de makelaar kennis heeft over de huizenmarkt in Malden. Veel ervaring in jouw specifieke omgeving kan een meerwaarde zijn.

Voorwaarden

Lees de voorwaarden van de makelaar grondig door. Begrijp je ze volledig en ben je het met alle punten eens? Alleen dan is de makelaar mogelijk een goede match.

Communicatieve vaardigheden

Zorg dat de makelaar goed communiceert. Je moet kunnen vertrouwen op transparantie en duidelijkheid, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Netwerk

Een makelaar met een groot, relevant netwerk kan de verkoop van je huis in Malden versnellen. Daarom is het goed om hier bij je keuze rekening mee te houden.

Prijs

Tot slot is de prijs een belangrijk punt. Deze moet in verhouding staan tot de diensten die je krijgt. Zorg dat je niet te veel betaalt, maar vermijd ook goedkoop en onervaren.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je op zoek bent naar een makelaar in Malden, kan het een goed idee zijn om een NVM-makelaar te overwegen. NVM-makelaars worden erkend om hun grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en hoge kwaliteitsstandaarden.

Natuurlijk zijn er ook makelaars van andere verenigingen, zoals de VBO en VastgoedPRO, die eveneens een goede reputatie hebben. Ze houden zich aan belangrijke ethische en professionele standaarden, terwijl ze hun unieke diensten en kennis aanbieden.

Weetje: Niet alle NVM-makelaars zijn hetzelfde - er kunnen aanzienlijke verschillen zijn in hun vaardigheden, ervaring en kwaliteit van dienstverlening. Het is daarom aan te raden om een grondige vergelijking te maken alvorens een beslissing te nemen.

Wat doet een makelaar in Malden?

Een makelaar in Malden draagt zorg voor de verkoop van jouw woning. Dit proces begint bij de waardebepaling en eindigt bij de afronding van de verkoop. Tussendoor houdt de makelaar je nauwgezet op de hoogte.

Bij het zonder makelaar verkopen van een huis kunnen details over het hoofd worden gezien, dit kan invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs. Een makelaar beschikt over de nodige ervaring en kennis om dit te voorkomen.

 • Werkt een nauwkeurige waardebepaling uit.
 • Verzorgt de fotografie en rondleidingen.
 • Onderhandelt met potentiële kopers.
 • Maakt de koopovereenkomst op.
 • Begeleidt de afhandeling bij de notaris.

Waarom een makelaar in Malden inschakelen?

In de complexe wereld van onroerend goed is het verkopen van je huis een uitdaging die een groot scala aan vaardigheden en kennis vereist. Je wilt tenslotte dat jouw huis in Malden voor de beste prijs wordt verkocht. Hier komen de diensten van een goede makelaar van pas, die van onschatbare waarde zijn om je door het proces te leiden. Zij kunnen je helpen om je huis voor de maximale prijs te verkopen.

Stap 1: Waardering van je huis

Een deskundige makelaar stelt een nauwkeurige woningwaardering vast. Zij gebruiken hun kennis van de lokale markt in Malden en begrijpen de kenmerken van jouw woning die de waarde kunnen verhogen.

Stap 2: Marketingstrategie

Jouw makelaar ontwikkelt een op maat gemaakte marketingstrategie om jouw huis te promoten. Dit kan professionele fotografie, plattegronden en online aanwezigheid omvatten. De agent weet welke marketingtactieken het meest effectief zijn in Malden.

Stap 3: Begeleiding van bezichtigingen

Een goede makelaar faciliteert en begeleidt bezichtigingen, maakt afspraken en ontvangt potentiële kopers. Ze benadrukken de positieve aspecten van jouw huis en beantwoorden eventuele vragen die potentiële kopers zouden kunnen hebben.

Stap 4: Afhandelen van het koopproces

Na het accepteren van een aanbod, begeleidt jouw makelaar je efficiënt door het koopproces. Ze coördineren met de kopers, hun agenten en juridische teams om ervoor te zorgen dat de verkoop soepel verloopt.

Makelaars in Malden vergelijken

Het vinden van een goede makelaar is cruciaal voor een optimale verkoop van jouw huis. Huis Verkopen maakt dit proces eenvoudiger door je de mogelijkheid te bieden makelaars in Malden te vergelijken.

 • Vergelijk makelaars op prestaties
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Vind de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Kies de makelaar die bij jou past

Het vergelijken van makelaars gaat verder dan gewoon prijs. Het gaat om het vinden van de makelaar die het beste bij jouw individuele situatie en voorkeuren past, of je nu snel wilt verkopen of streeft naar een maximale prijs. Met de hulp van Huis Verkopen doe je dit op een simpele en objectieve manier.

Vergelijk makelaars in Malden Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Malden

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Malden zijn € 515. Het loont om deze kosten te vergelijkenmakelaars vergelijken

De gemiddelde verkoopsnelheid in Malden is 58 dagen. Hierbij speelt een makelaar met lokale kennis een cruciale rol.

Gemiddeld bespaar je € 1.907 op de makelaarskosten door te vergelijken. Deze besparing kan ontstaan door onderhandeling of andere tarieven.

Makelaars gebruiken diverse strategieën zoals juiste prijsstelling, optimale presentatie en uitgebreide promotie om je huis in Malden voor de hoogste prijs te verkopen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen