Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Malden

De huizenmarkt in Malden is volop in beweging. Als je overweegt je huis te verkopen, is het handig om goed op de hoogte te zijn van de laatste trends en cijfers. Deze pagina biedt je waardevolle inzichten zoals gemiddelde woningprijzen, aantal transacties en verkoopprijzen in Malden. Met deze informatie ben je als verkoper optimaal voorbereid op de huidige kansen in de markt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Malden

"De gemiddelde verkoopprijs in Malden is in de laatste 3 maanden € 668.312 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 609.125 euro. Deze informatie biedt een inzichtelijke blik op de huidige staat van de woningmarkt in Malden. Hieronder vind je een overzichtelijke grafiek, die deze woningmarktcijfers verder visualiseert:

Huizenprijzen in Malden

Afgelopen 3 maanden

€ 354.000
€ 536.000
€ 718.000

In de aankomende grafiek willen we je inzicht geven in de veranderingen binnen het onroerend goed in Malden. We hebben de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 van de afgelopen drie maanden opgenomen. Hierdoor kun je de recente prijsontwikkelingen in de lokale markt op een duidelijke manier volgen:

Huizenprijzen in Malden per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 3.700
€ 3.900

Prijsontwikkeling Malden laatste 12 maanden

In het afgelopen jaar is de woningmarkt in Malden in beweging geweest. Met prijzen die fluctueerden, is de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand € 668.312 euro. Hieronder presenteert de grafiek voor jou de ontwikkelingen van de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Malden waard?

Om te weten wat jouw huis in Malden waard is, moet je naar verschillende factoren kijken. Dit zijn bijvoorbeeld het soort huis dat je hebt, de omvang ervan en de huidige toestand. Daarbij speelt de huizenmarkt wellicht de grootste rol, omdat de vraag naar huizen en de beschikbaarheid ervan de prijzen drastisch kunnen beïnvloeden.

Zit je te piekeren over de actuele waarde van jouw huis in Malden? Als je een duidelijk en realistisch beeld wilt krijgen, kun je het beste een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een professionele makelaar. Deze nauwkeurige schatting kan je helpen om te bepalen of het de juiste tijd is om jouw woning te verkopen.

Het proces van een gratis waardebepaling is vrij eenvoudig. Een deskundige makelaar komt bij je thuis, bekijkt het huis grondig en vergelijkt jouw woning met vergelijkbare huizen die recent zijn verkocht of nog steeds op de markt zijn. Met al deze informatie kan de makelaar een nauwkeurige en betrouwbare schatting maken van de waarde van jouw huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is complex en de huizenprijzen kunnen sterk variëren tussen verschillende locaties. Plaatsen rondom Malden hebben misschien prijzen die sterk afwijken van die in Malden zelf. Dit komt tot uiting in de huizenmarktdata.

Om een duidelijk beeld te vormen van de huidige marktsituatie, is het aan te raden niet alleen naar Malden te kijken, maar ook naar de omringende gemeenten. Het begrijpen van deze lokale prijsverschillen in de woningmarkt is cruciaal voor een gebalanceerd perspectief van de vastgoedmarkt. Hieronder vind je de relevantie grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Malden

Op zoek naar de juiste makelaar in Malden voor het verkopen van jouw huis? Het is een keuze die niet licht te nemen is, omdat makelaars in Malden flink kunnen verschillen in expertise, courtage en aanpak. Sommige leggen bijvoorbeeld meer nadruk op online marketing terwijl anderen inzetten op persoonlijk contact en lokale kennis.

Wist je dat een goede makelaar een wereld van verschil kan maken in het verkoopproces van je huis? Ze kunnen namelijk invloed hebben op de snelheid van de verkoop, de verkoopprijs en de mate van service die je ontvangt. Daarom is het van belang om tijd te steken in het vergelijken van makelaars. We maken hierbij gebruik van accurate makelaarsstatistieken om jou de beste match in Malden te bieden, waarbij jouw wensen altijd voorop staan..

Vergelijk makelaars in Malden Of lees meer over makelaars in Malden

Gemiddelde tarieven van makelaars in Malden

Als het onderwerp courtage langskomt in gesprekken over onroerend goed, weet dan dat deze term verwijst naar het percentage van de verkoopprijs dat aan de makelaar wordt betaald bij verkoop. In Malden ligt het gemiddelde courtage tarief op 1,07%. Dat betekent dat als de verkoopprijs van je woning € 668.312 is, je een bepaald bedrag af moet dragen aan jouw makelaar bij succesvolle verkoop.

Als je van plan bent je huis te verkopen, kan het handig zijn eerst de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Niet allen hanteren hetzelfde courtage tarief en ook hebben sommige extra diensten die wel of niet binnen dit tarief vallen. Je kan direct de makelaarstarieven opvragen, waardoor je een goed beeld krijgt van de kosten die je kan verwachten bij de verkoop van je huis in Malden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Malden

Als je even stilstaat bij Malden, bedenk dan dat er 3535 koopwoningen zijn. Het bijzondere is dat op dit moment maar een fractie daarvan te koop staat. Wat betekent dat voor jou? Simpelweg dat als je nu besluit je woning te verkopen, het zonder twijfel de aandacht van woningzoekenden zal trekken.

Aantal verkochte woningen in Malden

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Malden verschillende woningen in de verkoop gegaan en daadwerkelijk van eigenaar veranderd. Zo was er een diversiteit aan aanmeldingen en transacties. In dit tijdsbestek heeft er een totaal aantal van 92 woningtransacties plaatsgevonden. Nu volgt de grafiek die dit in detail uitbeeldt:

Ben je van plan jouw huis in Malden te verkopen?

Als je overweegt jouw woning in Malden te verkopen, zijn er een aantal uitdagingen waar je rekening mee moet houden. Het kan een uitdaging zijn om de juiste prijs te bepalen voor het huis, vooral gezien de actuele marktontwikkelingen in de regio Malden. Daarnaast kan het vinden van een betrouwbare makelaar die bij jouw wensen past eveneens een obstakel vormen.

Het is echter mogelijk om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Door te kiezen voor een makelaar met lokale kennis, kun je ervoor zorgen dat jouw huis voor de juiste prijs op de markt komt. Daarnaast kan het bekijken van een gedetailleerd stappenplan je helpen om alle noodzakelijke onderdelen van het verkoopproces gestructureerd aan te pakken. Met een grondige voorbereiding wordt de verkoop van jouw huis in Malden een stuk soepeler en minder stressvol.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op het online platform van Huis Verkopen worden de woningcijfers van Malden met veel aandacht en nauwkeurigheid geactualiseerd en bijgehouden. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de recentste huizenmarktontwikkelingen in Malden. Of je nu gericht aan het oriënteren bent voor een verkoopmoment of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige woningprijzen, Huis Verkopen biedt je de meest accurate en relevante informatie die je nodig hebt.

Je woningverkoop optimaal voorbereiden

Verder kan de website van HuisVerkopen.nl je uitstekend helpen bij het regelen van de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld door het aanvragen van een waardebepaling of het vinden van de beste makelaar in Malden. In aanvulling hierop, kun je gebruik maken van het stappenplan waar alle stappen voor verkoop helder staan beschreven. Bovendien is HuisVerkopen.nl volledig onafhankelijk en kosteloos. Dus, plan je de verkoop van je woning via HuisVerkopen.nl, dan weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en de beste deal krijgt bij alle lokale specialisten in Malden.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen