Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Heumen

De woningmarkt in Heumen is levendig en zit boordevol kansen. Als je overweegt om je huis in Heumen te verkopen, dan is dit absoluut het juiste moment. Statistieken tonen aan dat de vraag naar woningen in deze regio aanhoudt en met mei 2024 als relevante referentie, blijven de verkoopprijzen stijgen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Heumen

De gemiddelde verkoopprijs in Heumen is in de laatste 3 maanden € 539.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 436.833 euro. Dit betekent dat potentiële kopers in Heumen over het algemeen onder de vraagprijs bieden. Bekijk de grafiek hieronder voor meer inzicht in de huisverkoopprijzen in Heumen:

Huizenprijzen in Heumen

Afgelopen 3 maanden

€ 81.000
€ 335.000
€ 589.000

Wanneer je naar woningprijzen kijkt, is het van belang om de waarde per m2 in ogenschouw te nemen. In Heumen, bijvoorbeeld, geeft dit een concretere indicatie van wat je voor je geld krijgt. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Heumen € 3.711 euro. Om je een duidelijker beeld te geven van de huidige marktwaarde, presenteren we hieronder een grafiek van de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Heumen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.400
€ 3.800

Prijsontwikkeling Heumen laatste 12 maanden

Het is aan te raden om de marktbewegingen te volgen en de prijsontwikkeling van de huizenprijzen in Heumen in de laatste 12 maanden nauwlettend te observeren. Het geeft je een referentiekader. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 539.250 euro. Bekijk nu de onderstaande grafiek voor een gedetailleerder overzicht:

Wat is mijn woning in Heumen waard?

De waarde van jouw woning in Heumen is niet altijd hetzelfde. Het wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals de ligging van jouw huis, de marktcondities en de staat van onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan de populariteit van jouw buurt, de huidige vraag en aanbod van woningen en hoe goed jouw huis wordt onderhouden. De woningwaarde kan dus doorlopend veranderen en bijhouden wat er gebeurt in de huizenmarkt is echt belangrijk.

Als je precies wilt weten wat de waarde van jouw huis is, kan een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar echt helpen. Dit is een uitstekend startpunt als je jouw woning wilt verkopen. Maar het kan je ook een duidelijk beeld geven van hoeveel jouw huis waard is, zodat je kunt beslissen of het nu het juiste moment is om te verkopen. Een gratis waardebepaling aanvragen zorgt voor een nauwkeurige taxatie van jouw huis.

Bij een gratis waardebepaling, komt een professionele makelaar bij jou thuis. Deze dienst is volledig gratis en kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de waarde van jouw huis in Heumen. Het besluit om je woning te verkopen kan immers grote financiële implicaties hebben, dus het is belangrijk dat je een nauwkeurige en betrouwbare waardebepaling hebt voordat je deze grote beslissing maakt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt kan er een groot verschil zijn in prijzen op diverse locaties. De vastgoedcijfers en gemiddelde huizenprijzen in de omgeving van Heumen kunnen behoorlijk uiteenlopen met die van Heumen zelf.

Een brede blik op de huizenprijzen in verschillende gemeentes maakt het huidige marktbeeld inzichtelijker. Zo krijg je een helderder beeld van de lokale vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Heumen

Het kiezen van de beste makelaar in Heumen voor de verkoop van jouw woning kan uitdagend zijn. Er zijn diverse makelaars in de regio, elk met onderscheidende kwaliteiten. De ene blinkt uit in snelheid van verkoop, terwijl de ander bovengemiddelde verkoopprijzen realiseert.

De keuze voor de juiste makelaar is van grote invloed op het verkoopproces en resultaat. Daarom is het verstandig om tijd te investeren in het vergelijken van makelaars in Heumen om zo de beste match voor jouw specifieke situatie te vinden.

Vergelijk makelaars in Heumen Of lees meer over makelaars in Heumen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Heumen

Een belangrijk aspect bij het verkopen van je huis zijn de courtages die makelaars rekenen. In Heumen ligt het gemiddelde courtagepercentage van makelaars rond de 1,19%. Ter illustratie, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 539.250 in Heumen, zou dit neerkomen op een bedrag van ongeveer € 6.417. Let wel, dit is een gemiddelde en de daadwerkelijke kosten kunnen variëren per makelaar.

Om een makelaar te kiezen die het beste bij jouw situatie past, is het raadzaam om meerdere makelaars te vergelijken. Op huisverkopen.nl kun je makelaars vergelijken in en rond Heumen. Het is handig om te kijken naar de prijs, maar vergeet niet ook te letten op de dienstverlening en verkoopstrategie van de makelaar. Zorg ervoor dat je je goed laat informeren, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Heumen

In Heumen, een pittoreske plaats in Gelderland, telt men een substantieel aantal koopwoningen die neerkomen op 551. Op dit moment is maar een klein fractie van dat totaal beschikbaar voor potentiële kopers. Daardoor kan jouw woning in Heumen rekenen op bijzondere aandacht als je besluit deze te verkopen, want de belangstelling is momenteel groter dan het aanbod.

Aantal verkochte woningen in Heumen

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Heumen een behoorlijk aantal woningen in de verkoop gegaan. Deze aanmeldingen resulteerden in een serie transacties, waarmee huizen van eigenaar wisselden. Het exacte aantal woningen dat zich in nieuwe handen bevindt, is 12. Kijk zelf in de onderstaande grafiek hoe dit aantal zich maand na maand ontwikkelde:

Ben je van plan jouw huis in Heumen te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Heumen komen er tal van aspecten om de hoek kijken. Denk aan de administratieve rompslomp zoals het in orde maken van een energielabel of het vaststellen van de verkoopprijs. Ook de keuze voor een betrouwbare makelaar en eventueel een verhuisfirma is iets waar je goed over na moet denken. Het is een complex proces met veel facetten en details.

Het kan een grote uitdaging zijn om al deze stappen soepel te doorlopen. Een doordacht stappenplan kan dan een wereld van verschil maken. Het zorgt voor structuur, overzicht en helpt je om niets over het hoofd te zien. Je kunt op de gegeven link een zorgvuldig samengesteld stappenplan vinden speciaal gericht op de verkoop van jouw woning in Heumen. Het is een handige tool om je door het verkoopproces te loodsen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is belangrijk op te merken dat de cijfers van de woningmarkt in Heumen veranderlijk zijn, keer op keer. De gegevens op deze plek worden daarom voortdurend geüpdatet, zodat jij altijd de meest recente informatie hebt. Waarom is dat handig? Binnen de roerige wereld van de woningmarkt bieden actuele statistieken de gewenste stabiliteit en houvast. Ze vormen een betrouwbaar, objectief uitgangspunt bij je beslissingen en strategieën rondom de verkoop van je woning.

Hoe HuisVerkopen.nl je helpt bij de woningverkoop

Huis Verkopen is de ideale hulp bij je woningverkoop in Heumen. Stel, je bent op zoek naar de best passende makelaar. Onze vergelijkingstool helpt je eenvoudig de beste lokale makelaars te selecteren. En met onze dienst om makelaarstarieven op te vragen, ben je ook nog eens zeker dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Bovendien kunnen we je ook bijstaan met praktische zaken, zoals een energielabel aanvragen, of je een handig overzicht bieden met ons overzicht van tips voor de verkoop van je huis. Alles om de verkoop van jouw woning in Heumen sneller en soepeler te laten verlopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen