Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Heumen

Zoek je een goede verkoopmakelaar in Heumen? Op deze pagina vind je waardevolle informatie over lokale makelaars, die jou kunnen begeleiden bij de verkoop van jouw woning. Deze informatie stelt je in staat om te beoordelen welke makelaar in Heumen het beste past bij jouw situatie en wensen.

Over makelaars in Heumen

Het succes van de verkoop van jouw woning kan sterk afhangen van de keuze voor de makelaar in Heumen. Een goede makelaar kent de lokale markt op zijn duimpje, weet potentiële kopers te bereiken en is in staat om een hoge verkoopprijs te realiseren. Het belang van deze keuze mag dus zeker niet onderschat worden!

We houden continu bij hoe makelaars in Heumen presteren. We analyseren hun verkoopresultaten en strategieën om zo te bepalen wie de meest succesvolle makelaars zijn. Zo kunnen we je helpen de makelaar te vinden die de hoogste verkoopprijs voor jouw woning kan garanderen. Alle informatie over deze toppresteerders in Heumen vind je terug op deze pagina.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.417
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.647
Besparing (gem.)
€ 1.645

Actueel

 • De kosten van een makelaar kunnen variëren in Heumen. In de huidige periode van juni 2024, kun je rekenen op courtages die liggen tussen de 1,00% en 1,61%. Dit zijn de percentages die makelaars in Heumen hanteren bovenop de verkoopprijs van jouw woning.
 • De huidige verkoopprijs per vierkante meter ligt gemiddeld op € 3.711. Voor een gedetailleerd overzicht van de huidige huizenprijzen in Heumen kun je op de link klikken.
 • De tarieven van makelaars zijn altijd in beweging. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te vergelijken. Door het vergelijken van tarieven kun je gemiddeld € 1.645 besparen in Heumen.

Uitgelichte makelaars in Heumen

In het mooie Heumen staan een boel makelaars te trappelen om je te begeleiden in het verkoopproces van je woning. Het is echter belangrijk om niet zomaar met de eerste de beste in zee te gaan; kies zorgvuldig. Een weloverwogen beslissing maak je door de makelaars in Heumen op een objectieve manier te vergelijken, bijvoorbeeld op het gebied van tarieven, eerdere verkoopresultaten en ervaringen van andere verkopers.

Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving

Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving heeft hart voor mensen en handelt vanuit vertrouwen. Met de ervaring in bemiddeling en verkoop, gecombineerd met hun betrouwbare reputatie, ligt de bezichtiging tot aan de verkoop in veilige handen. Of je nu jouw huis wil verkopen, een woning wil kopen of bent op zoek naar een taxateur, deze makelaar helpt je graag verder. Als lid van de VBO bieden zij de professionaliteit waarop je kunt rekenen.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in en rondom Heumen dan je misschien denkt. Hoewel we bij Huis Verkopen streven naar een volledige lijst, kan jouw ideale makelaar daarin ontbreken. Ontdek ze allemaal door ze te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Heumen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Heumen?

Een makelaar in Heumen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,19% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 539.250 in Heumen komt dit neer op € 6.417 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Hoe komt deze prijs tot stand? Makelaars baseren hun prijsvoorstel meestal op de verwachte verkoopprijs van jouw huis. De complexiteit van de woningmarkt en de mogelijke fluctuaties in de woningprijs beïnvloeden deze schatting. We raden je aan om tarieven op te vragen bij verschillende makelaars om een passend voorstel te ontvangen.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Heumen 0,61% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.645 besparen door makelaars te vergelijken. Daarom is het verstandig om deze stap altijd te zetten, want door te vergelijken vind je gegarandeerd de meest aantrekkelijke deal.

Kosten van makelaars in Heumen

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.500
€ 6.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Heumen

In Heumen rekenen de meeste makelaars wat bekend staat als opstartkosten. Dit zijn kosten die je als verkoper moet betalen voordat de woning daadwerkelijk in de verkoop gaat. Deze kosten worden gemaakt voor het opstellen van een verkoopplan, het maken van professionele foto's, het maken van een beschrijving van de woning en het plaatsen van de woning op verschillende huizensites en Funda.

De daadwerkelijke gemiddelde opstartkosten kunnen variëren per makelaar, maar op basis van onze gegevens komt het gemiddelde bedrag in Heumen uit op € 515. Let wel, dit is een gemiddeld bedrag. De daadwerkelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de diensten die je als verkoper kiest. Het is dus belangrijk dat je goed navraagt welke kosten je kan verwachten voordat je een overeenkomst met een makelaar aangaat.

Intrekkingskosten van makelaars in Heumen

Als je een woning te koop zet in Heumen, verbind je je vaak voor een bepaalde periode aan een makelaar. Beslis je echter om binnen deze termijn de woning uit de verkoop te halen, dan kan de makelaar je intrekkingskosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je betaalt aan de makelaar als vergoeding voor de inspanningen en kosten die hij tot dat moment heeft gemaakt voor de verkoop van jouw huis.

Intrekkingskosten dekken over het algemeen de investeringen die de makelaar heeft gedaan om jouw huis verkoopklaar te maken. Denk hierbij aan het maken van foto's, het opstellen van verkoopdocumentatie en marketingactiviteiten. Zo kan het gebeuren dat je jouw woning om persoonlijke redenen van de markt haalt, bijvoorbeeld bij een verzoening na een echtscheiding, of misschien omdat je een nieuwe baan dichter bij huis hebt gevonden. In dergelijke gevallen kan de makelaar je dus intrekkingskosten in rekening brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Heumen met een vast tarief

Naast makelaars die op basis van courtage werken, bestaan er ook makelaars die een vast tarief hanteren. Het verschil? Bij courtage betaal je een percentage van de verkoopprijs, terwijl een vast tarief - je raadt het al - een vaste prijs is ongeacht de uiteindelijke verkoopwaarde. De tarieven van makelaars in Heumen die een vast tarief hanteren liggen gemiddeld rond de € 3.250 (update: juni 2024).

Het voordeel van een makelaar met een vast tarief is dat je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Het nadeel is dat de makelaar misschien minder gemotiveerd is om de hoogste verkoopprijs voor je te krijgen, omdat dit geen invloed heeft op zijn inkomsten. Aan de andere kant, bij courtage is de makelaar wellicht meer gemotiveerd voor een hogere verkoopprijs, maar ben je mogelijk ook meer kwijt.

Tip: Vind de makelaar die het beste past bij jouw woning en situatie door verschillende makelaars te vergelijken. Iedere verkoopsituatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Door makelaars en hun tarieven naast elkaar te zetten, vind je de makelaar die aansluit bij jouw wensen en vereisten.

4 feitjes over makelaars in Heumen

 • De overgrote meerderheid van de woningverkopers in Heumen geeftve voorkeur aan het werken met een makelaar die een courtage als betaling gebruikt. Ze waarderen de simpliciteit en de algemene acceptatie van deze betaalmethode in de vastgoedsector.
 • Er is een breed scala aan waardebepalingen door verkoopmakelaars in Heumen. Het verschil in taxaties kan soms oplopen tot een significant bedrag van wel €25.000.
 • Volgens recent onderzoek kiest een stevige 92% van de huizenverkopers in Heumen voor een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Deze keuze biedt verkopers vertrouwen en zekerheid.
 • Bij het vergelijken van makelaars in Heumen geven de meeste verkopers aan dat zij de voorkeur geven aan makelaars die aantoonbaar beter presteren dan hun concurrenten. Maak gebruik van deze vergelijkingsfunctie om de prestaties van makelaars te evalueren.

Wat levert de beste makelaar in Heumen op?

Het is algemeen bekend dat de kwaliteit en prestaties van makelaars in Heumen sterk uiteenlopen. Het selecteren van de juiste makelaar kan daarom een grote impact hebben op de verkoop van het huis en het kan voor woningverkopers interessant zijn om de verschillende makelaars te vergelijken.

Dit is hoe je de beste makelaars in Heumen herkent:

 • Het is gebleken uit onze uitgebreide statistieken en analyses dat de meest capabele makelaars in Heumen huizen kunnen verkopen voor een bedrag dat gemiddeld hoger is dan de gemiddelde verkoopprijzen van andere makelaars. Dit is nadat er rekening is gehouden met de verschillende prijsklassen van de woningen. De huizen worden dan voor ongeveer € 9.977 meer verkocht dan bij andere makelaars.
 • Daarnaast blijkt ook uit onze statistieken dat de meest effectieve makelaars in Heumen woningen gemiddeld ongeveer 15 dagen sneller kunnen verkopen dan andere makelaars. Hieruit is af te leiden dat makelaars die in staat zijn de woningen correct te waarderen, ze meestal ook het snelst kunnen verkopen.

De beste makelaar in Heumen vinden

Wat vind je belangrijk in een makelaar? Sommige makelaars in Heumen zijn bijvoorbeeld sterker in het onderhandelen, terwijl anderen zich meer richten op marketing en zichtbaarheid. Iedereen heeft een andere aanpak en specialiteit.

Door een gedegen keuze voor een makelaar kan je het verkoopresultaat van jouw huis positief beïnvloeden. Daarom is het waardevol om diverse makelaars te vergelijken, om zo de beste match voor jouw situatie te vinden.

Waar moet je op letten bij makelaars in Heumen?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Heumen voor de verkoop van jouw huis, zijn er meerdere zaken om rekening mee te houden:

Ervaring en reputatie

De kennis en reputatie van de makelaar kan veel invloed hebben op de verkoop van je huis. Kijk naar recensies en ervaringen van anderen om de kwaliteit van de makelaar te bepalen.

Kosten en tarieven

Soms kunnen de kosten van een makelaar hoog oplopen. Daarom is het belangrijk om vooraf de tarieven duidelijk te hebben. Vergelijk deze op deze pagina om te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verkoopstrategie

Een goede makelaar heeft een duidelijke verkoopstrategie. Deze strategie moet passen bij jouw wensen en doelen voor de verkoop van het huis. Een mismatch kan leiden tot onvoorziene problemen.

Communicatie

Een makelaar moet makkelijk te bereiken zijn en je goed kunnen informeren over het verkoopproces. Goede communicatie tussen jou en de makelaar is essentieel voor een succesvolle verkoop.

Gratis verkoopadvies

Het is slim om voor een makelaar te kiezen die adviezen geeft waar je zelf ook achter staat. Je kan een gratis verkoopadvies aanvragen om te kijken of de makelaar aansluit bij jouw verwachtingen en wensen. Dit kan op de pagina verkoopadvies aanvragen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je zoekt naar een betrouwbare makelaar in Heumen, kun je naast de NVM-makelaars ook terecht bij de VBO en VastgoedPRO makelaars. Verschillen zie je niet alleen in aansluiting bij een branchevereniging, maar ook in de aanpak en specialiteiten.

Om je de best mogelijke keuze te bieden, houden we de verkoopprestaties van alle NVM-makelaars in Heumen en omgeving nauwkeurig bij. Hierdoor hebben we inzicht in welke NVM-makelaars het best presteren. Dit stelt je in de gelegenheid om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Wat doet een makelaar in Heumen?

Een makelaar in Heumen is er om jou bij te staan in het complexe proces van het verkopen van je huis. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

Het hoofddoel van een makelaar is om je te helpen jouw woning succesvol te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien nemen ze veel taken uit handen die tijd, kennis en ervaring vragen, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Marktanalyse: Ze doen grondig onderzoek naar de lokale vastgoedmarkt.
 • Verkoopstrategie: Ze ontwikkelen een effectieve strategie om je huis te verkopen.
 • Bezichtigingen organiseren: Ze coördineren en begeleiden alle huisbezichtigingen.
 • Onderhandelen over de prijs: Ze voeren namens jou de onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Contractuele ondersteuning: Ze helpen bij de juridische en administratieve aspecten van de verkoop.

Waarom een makelaar in Heumen inschakelen?

Als je overweegt om je woning te verkopen, kan het inschakelen van een makelaar in Heumen een bijzonder goede keuze zijn. Zelf alles regelen lijkt misschien aantrekkelijk, maar je zult versteld staan van het gemak en de voordelen die een professional biedt. Met de juiste expert aan jouw zijde kan je eenvoudigweg jouw huis sneller en tegen een hogere prijs verkopen. En het goede nieuws? Je kan op een eenvoudige manier verkoopmakelaars vergelijken die bij jouw specifieke situatie passen.

Deskundige waardering van je woning

Heb je ooit geprobeerd om de waarde van je woning te schatten? Een makelaar voert een vakkundige taxatie uit om de juiste vraagprijs te bepalen. Zo weet je zeker dat je niet onder de marktwaarde verkoopt.

Jouw partner in de verkoopproces

Met een makelaar doorloop je de stappen van het verkoopproces op een gestructureerde wijze. Ze regelen alles, van het opstellen van de verkoopadvertentie tot het afsluiten van de verkoop.

Professionele onderhandelaar

Bij het verkopen van een huis is de eindprijs allesbehalve vast. Een makelaar kan dankzij zijn onderhandelvaardigheden en kennis van de markt, ervoor zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt.

Brede kennis van de lokale markt

Een makelaar in Heumen heeft een grondige kennis van de lokale markt. Ze kunnen toekomstige ontwikkelingen inschatten, wat kan leiden tot een betere verkoopprijs voor je woning.

Makelaars in Heumen vergelijken

Makelaars vergelijken in Heumen is gemakkelijk met Huis Verkopen. Wij koppelen je snel aan een makelaar die voldoet aan jouw woning en wensen. Dit is geheel kosteloos.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Verwerf een duidelijk prijsbeeld
 • Ontvang kosteloos verkoopadvies
 • Vind de ideale makelaar voor jouw situatie

Door te vergelijken krijg je inzicht in verschillende aspecten van de verkoop. Je vindt de makelaar die de grootste kans heeft om jouw huis voor de maximale prijs te verkopen. Ook garantie op een succesvolle verkoop door ervaren makelaars is een voordeel van vergelijken.

Vergelijk makelaars in Heumen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Heumen

Een goede makelaar kiezen behoeft onderzoek. Bekijk eerdere verkoopresultaten, vraag de tarieven op en lees beoordelingen over de makelaar. Ook kan het nuttig zijn om meer te weten over de gemiddelde verkoopsnelheid in Heumen, die momenteel op 125 dagen ligt.

De tarieven van makelaars variëren, maar gemiddeld genomen zijn de makelaarskosten in Heumen ongeveer € 6.417. Het is belangrijk om te rekening te houden met eventuele extra kosten zoals intrekkingskosten, deze liggen gemiddeld op € 500.

Beoordeel je makelaar op basis van eerdere verkoopresultaten en de snelheid waarmee huizen worden verkocht. Een gemiddelde verkoopsnelheid ligt in Heumen op 125 dagen. Je kunt ook de ervaringen van andere klanten bekijken op onze website bij 'een goede makelaar vinden'.

Door makelaars te vergelijken kun je makelaarskosten besparen. Een gemiddelde besparing kan oplopen tot € 1.645. Gebruik ons platform om makelaars te vergelijken op tarief, verkoopsnelheid en klantervaringen.

Courtage is de commissie die je betaalt aan de makelaar na verkoop van je huis. In Heumen rekent een makelaar gemiddeld een courtage van 1,19%. Een laag courtage kan kosten besparen, maar let ook op de kwaliteit van diensten.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen