Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Wijchen

Zoek je een makelaar om je huis in Wijchen te verkopen? Op deze pagina vind je handige tools om makelaars in Wijchen te vergelijken. Je kunt tarieven opvragen, offertes aanvragen, of een waardebepaling aanvragen, zodat je altijd de keuze maakt die het best bij jou past.

Over makelaars in Wijchen

De keuze voor een makelaar in Wijchen kan een aanzienlijk verschil maken voor de verkoop van jouw huis. Het vinden van een bekwame makelaar is net zo belangrijk als een prachtige presentatie van jouw woning. De makelaar die je kiest, heeft de expertise en kennis van de lokale markt die je nodig hebt om de beste prijs voor je huis te krijgen. Niet alle verkoopprocedures verlopen even soepel, en je makelaar moet in staat zijn om problemen snel en efficiënt op te lossen.

We houden voortdurend alle ontwikkelingen rondom makelaars in Wijchen bij, waardoor we inzicht hebben in welke makelaars het beste presteren. Door hun resultaten, beoordelingen en verkoopgeschiedenis te analyseren, kunnen we zien welke makelaars superieur zijn in hun dienstverlening en resultaten. Op deze pagina vind je alle verzamelde informatie over de vakkundige makelaars in Wijchen. Hier zal je de meest up-to-date informatie vinden die je helpt bij jouw keuze voor een makelaar.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.793
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.181
Besparing (gem.)
€ 1.478

Actueel

 • Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Wijchen op € 447.985 en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 3.537. Voor een gedetailleerd overzicht van de woningmarkt in Wijchen, kun je kijken op de huizenmarkt pagina.
 • Het is belangrijk om te weten dat makelaars in Wijchen verschillende courtages hanteren. Gemiddeld ligt dit percentage momenteel rond de 1,07%. Voor meer informatie kun je terecht op onze Wijchen pagina.
 • Tarieven van makelaars in Wijchen kunnen sterk uiteenlopen. Door deze makelaarstarieven te vergelijken kun je vaak een flinke besparing realiseren. Momenteel is de gemiddelde besparing zelfs € 1.478.

Uitgelichte makelaars in Wijchen

In Wijchen vind je een keur aan makelaars met expertise in de verkoop van woningen, dus er is genoeg keuze. In de volgende alinea verschijnt een overzicht van diverse makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in verkoop in dit gebied. Het is een goed idee om een vergelijking te maken tussen deze makelaars, zodat je goed zicht krijgt op de verschillen in aanpak, tarieven en ervaringen van eerdere klanten.

Logo Driessen Makelaardij

Driessen Makelaardij

Driessen Makelaardij is al 40 jaar een betrouwbare naam in de regio Wijchen en Nijmegen. Ze hebben het hele aan- en verkooptraject volledig onder controle en zijn ook gespecialiseerd in woningstyling, woningfotografie en nieuwbouw. Daarnaast bieden ze taxaties en financieel advies aan. Hun 10 medewerkers zijn niet alleen aangesloten bij de NVM, maar ook gecertificeerd door VastgoedCert, NWWI en NRVT. De ambitie van Driessen Makelaardij is om je te helpen jouw woonambities te realiseren.
Logo Hans Janssen Makelaars

Hans Janssen Makelaars

Hans Janssen Makelaars, al bijna 50 jaar actief in de regio Nijmegen en Land van Maas en Waal, is een full-service makelaarskantoor met een sterke lokale verankering. Ze bieden begeleiding op maat bij verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en financieel advies. Met specialisten in bestaande bouw, nieuwbouw, financiën en marketing onder één dak, leveren ze met doordachte strategieën en kennis de beste resultaten. Ontdek hoe je meer uit je woningtransacties haalt met Hans Janssen Makelaars.
Logo Mark de makelaar

Mark de makelaar

Zoek je hulp bij het kopen of verkopen van een huis in Wijchen? Mark de Makelaar biedt hiervoor persoonlijke en hoogwaardige service. Met zijn lidmaatschap bij de NVM en diverse certificaten garandeert hij kwaliteit en betrouwbaarheid. Sinds 2021 loodst hij klanten door het complexe proces, altijd streefend om ze te helpen hun ideale woning te vinden of snel te verkopen. En dat allemaal vanuit zijn thuisbasis op de Heilige Stoel in Wijchen.
Logo Roel de Ruwe Makelaardij

Roel de Ruwe Makelaardij

Roel de Ruwe Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in Wijchen met meer dan 15 jaar ervaring. Ze focussen zich puur op de makelaardij binnen de bestaande bouwsector. Verkoop, aankoop, taxaties van onroerend goed en advisering zijn hun expertisegebieden. Je krijgt hier objectieve, onafhankelijke dienstverlening met jouw belangen op de eerste plek. Met hun ligging naast de woonruimte, staan ze altijd klaar met optimale bereikbaarheid en flexibiliteit. Lid van de NVM met VastgoedCert, NWWI, NRVT certificatie.

DEMAKELAAR

DEMAKELAAR is een professioneel makelaarskantoor dat lid is van de branchevereniging VBO. Ze leveren betrouwbare en secure diensten en maken hiervoor gebruik van een vakkundige aanpak en gecertificeerde processen. DEMAKELAAR is vooral een goede keuze als je vlot en moeiteloos je woning wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de details.

Klaassen Daalmans regiomakelaars Wijchen

Klaassen Daalmans regiomakelaars Wijchen biedt een volledig pakket aan diensten, waaronder verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Als lid van de NVM Branchevereniging kunnen ze je verzekeren van hun professionaliteit en expertise in de woningmarkt. Hun kantoor is gelegen aan de Zomertaling in Wijchen. Hun tevreden klanten geven hen een hoge beoordeling op Funda wat hun betrouwbaarheid onderstreept.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in en rondom Wijchen. Het kan zijn dat de ideale makelaar voor jou er niet tussen staat in de bovenstaande lijst. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Wijchen mee in onze vergelijking. Zo vind je de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk makelaars in Wijchen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Wijchen?

Een verkoopmakelaar in Wijchen rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,07% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 447.985 in Wijchen komt dit neer op € 4.793 aan makelaarskosten (update april 2024).

Dit courtage-systeem stimuleert de makelaar om je huis voor de hoogste prijs te verkopen. Dit komt omdat hoe hoger de verkoopprijs van jouw huis, hoe hoger hun courtage zal zijn. Door dit, krijg je de beste prijs voor jouw huis.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Wijchen 0,66% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.478 door eerst tarieven op te vragen. Het is dus een zinvolle stap in het voorbereiden van de verkoop van je huis om verschillende makelaars te vergelijken.

Kosten van makelaars in Wijchen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 4.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Wijchen

In Wijchen, net als in andere gebieden in Nederland, rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Dit zijn kosten die al vanaf het begin van het verkoopproces in rekening worden gebracht. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, omdat dit de totale verkoopkosten van je huis kan verhogen.

Opstartkosten dekken doorgaans uitgaven die jouw makelaar maakt voorafgaand aan de officiële verkoop van jouw woning. Denk hierbij aan kosten voor het maken van professionele foto's, de marketing van jouw huis, het opstellen van de woningbeschrijving of het verzorgen van een open dag. Deze kosten zijn bedoeld om een succesvolle verkoop te bevorderen, maar ze komen wel op jouw rekening.

Intrekkingskosten van makelaars in Wijchen

Wanneer je besluit jouw woning in Wijchen te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke intrekkingskosten. Deze kosten zijn van toepassing als je het verkoopproces voortijdig stopzet. Dit kan voorkomen als, bijvoorbeeld, je plotseling een nieuwe baan krijgt aangeboden in een andere stad, een erfstuk ontvangt dat jouw woonsituatie verandert of je simpelweg van gedachten verandert.

Wat houden deze intrekkingskosten nou precies in? Het zijn kosten die de makelaar in rekening kan brengen ter compensatie van de tijd, moeite en eventuele kosten die hij al in de verkoop van jouw woning heeft geïnvesteerd. Deze kosten zijn door de meeste makelaars in Wijchen ingesteld en het gemiddelde bedrag hiervoor is € 500. Wees je dus bewust van het feit dat het stopzetten van het verkoopproces op elk moment financiële gevolgen kan hebben.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Wijchen met een vast tarief

In Wijchen zijn er ook makelaars die met een vast tarief werken. Dit biedt transparantie en zekerheid. Deze makelaars nemen gewoonlijk het volledige verkoopproces op zich, inclusief de waardebepaling van je huis, het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen met potentiële kopers. De gemiddelde kosten voor deze dienst liggen rond de € 3.250 (update: april 2024).

Kiezen voor een makelaar met een vast tarief kan echter ook risico's met zich meebrengen. Stel je voor dat de verkoop van jouw woning minder tijd en inspanning kost dan gemiddeld. In dat geval betaal je mogelijk te veel voor de geleverde diensten. Daarnaast kunnen makelaars met een vast tarief minder gemotiveerd zijn om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen, omdat hun vergoeding niet afhangt van de verkoopprijs.

Tip: Het loont om makelaars te vergelijken. Dit biedt je inzicht in de verschillende tarieven en tariefstructuren. Je krijgt zo een beter beeld van wat je kunt verwachten als woningverkoper. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren kan een vast tarief voordelig zijn, of juist niet.

4 feitjes over makelaars in Wijchen

 • Een opmerkelijke meerderheid van 93% verkopers in Wijchen geeft de voorkeur aan een full-service makelaar boven een online variant. Ze zoeken de persoonlijke benadering en de volledige dienstverlening van een traditionele makelaar.
 • Het is gebleken dat huizen in Wijchen 45% sneller worden verkocht wanneer ze worden begeleid door een makelaar ten opzichte van een doe-het-zelf-verkoop. Dit komt door hun diepgaande marktkennis en uitgebreide netwerk.
 • Aanzienlijk onderzoek wijst uit dat woningen met hulp van een makelaar in Wijchen gemiddeld 12% winstgevender worden verkocht dan zelfstandige verkoop. De expertise van een makelaar kan hierbij aanzienlijke financiële voordelen bieden.
 • Interessant is te zien dat de meeste verkopers in Wijchen niet voor de goedkoopste makelaar kiezen. Ze geven veelal de voorkeur aan makelaars met de beste verkoopprestaties. De potentieel hogere verkoopprijs weegt zwaarder dan de kosten die men kan besparen op makelaardij.

Wat levert de beste makelaar in Wijchen op?

Veel mensen denken bij het kiezen van een makelaar vooral aan de kosten. Maar als je je huis in Wijchen wilt verkopen, is het veel belangrijker wat een makelaar je oplevert. Een goede makelaar weet de prijs van je woning namelijk hoger te krijgen dan de besparingen die een goedkopere makelaar je zou opleveren.

Maar hoe herken je de beste makelaars in Wijchen? Hier volgen twee belangrijke indicatoren:

 • De beste makelaars in Wijchen zijn doorgaans in staat om woningen te verkopen voor een hoger bedrag dan andere makelaars. Zo levert een verkoop via deze toppers gemiddeld een bedrag van € 12.535 op in vergelijking met andere makelaars in de regio.
 • Uit onze gegevens blijkt dat de snelste makelaars in Wijchen woningen gemiddeld 16 dagen sneller weten te verkopen dan anderen. Dit kan te danken zijn aan hun actieve inzet om de woning zo snel mogelijk van de hand te doen.

De beste makelaar in Wijchen vinden

De beste makelaar is diegene die jouw wensen en behoeften begrijpt en op ingenieuze wijze kan anticiperen op de huidige woningmarkt in jouw regio. Bovendien is transparantie, eerlijke tarieven en een persoonlijke, effectieve verkoopstrategie een must.

Het vinden van de beste makelaar in Wijchen wordt eenvoudiger met ons vergelijkingsformulier. Vul je adres, situatie en voorkeuren in en ontvang inzicht in de meest geschikte makelaars die perfect passen bij jouw situatie.

Waar moet je op letten bij makelaars in Wijchen?

Er zijn verschillende aandachtspunten die van belang zijn wanneer je een geschikte makelaar in Wijchen zoekt voor de verkoop van jouw huis:

Naleving van de branchevereniging

Controleer altijd of de makelaar is aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, VBO of Vastgoedpro. Dit garandeert een minimale kwaliteitsstandaard.

Ervaring in de regio Wijchen

De expertise van de makelaar in de regio Wijchen is essentieel. Een goed netwerk en kennis van de lokale markt kunnen het verschil maken.

Onderzoek de tarieven van de makelaar

Vergelijk de prijzen van verschillende makelaars voordat je een keuze maakt. Via deze link kan je gemakkelijk tarieven van makelaars opvragen.

Lees recensies

Het is ook belangrijk om online beoordelingen te lezen. Op deze manier krijg je een goede indruk van de ervaringen van andere klanten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Een persoonlijk gesprek helpt je een beter beeld te krijgen van de makelaar. Gebruik dit gesprek om al je vragen en twijfels te bespreken.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als je jouw huis in Wijchen wilt verkopen, is het handig om een NVM-makelaar in te schakelen. Deze makelaars hebben veel lokale kennis en ervaring, en weten dus precies hoe de woningmarkt in Wijchen in elkaar zit.

Ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars kunnen je bijstaan bij de verkoop van je huis. Ze zijn bekend met alle specifieke regels en procedures die komen kijken bij de verkoop van een huis. Het grootste voordeel van deze makelaars is wellicht dat ze een uitgebreid netwerk hebben, waardoor ze potentiële kopers sneller kunnen bereiken.

Wat doet een makelaar in Wijchen?

Een makelaar in Wijchen speelt een centrale rol bij de verkoop van jouw huis. Ze kennen de lokale woningmarkt op hun duimpje en zijn jouw adviseur tijdens het gehele verkoopproces. Van waardebepaling tot onderhandelingen.

Daarnaast verzorgen zij de marketing van jouw woning. Dit betekent dat zij professionele foto's regelen, een pakkende woningomschrijving schrijven en de woning onder de aandacht brengen bij potentiële kopers.

 • Waarde bepaling van jouw woning
 • Fotografie en woningomschrijving
 • Marketing en promotie van je woning
 • Onderhandelingen met kopers
 • Afronden van de verkoop

Een full-service makelaar in Wijchen doet dus veel meer dan alleen een bord in jouw tuin zetten. Ze bieden gedegen ondersteuning bij alle stappen die komen kijken bij de verkoop van je huis. En dat kan rust en vertrouwen geven in deze belangrijke fase in jouw leven.

Waarom een makelaar in Wijchen inschakelen?

Verkoop je je huis? Dan kan het een goed idee zijn om een deskundige makelaar in Wijchen in te schakelen. De verkoop van een woning is namelijk een uitgebreid proces dat tijd, kennis en ervaring vereist. Een makelaar biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat je woning op de juiste manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Dit leidt tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Deskundige begeleiding tijdens het proces

Een makelaar in Wijchen biedt deskundige begeleiding tijdens het gehele proces van je huis verkopen. De makelaar neemt werk uit handen, van de waardebepaling en strategiebepaling tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht: je kan hierbij rekenen op professionele ondersteuning.

Makelaar weet wat kopers willen

De makelaar weet precies wat kopers zoeken in een woning en in welke staat ze die graag zien. Zij kunnen advies geven over eventuele aanpassingen aan de woning die de verkoop kunnen versnellen en de verkoopprijs kunnen verhogen.

Onderhandelen over de prijs

De makelaar staat je ook bij in de prijsonderhandelingen. Dankzij hun ervaring en kennis, kunnen zij een realistische en concurrerende vraagprijs voor je woning vaststellen, en tegelijkertijd een maximum verkoopresultaat behalen.

Tijd en energie besparen

Naast het feit dat een makelaar je een hoop tijd en energie bespaart, geeft het vooral ook gemoedsrust. Je weet dat de verkoop van je huis in handen is van een professional die weet wat er speelt in de onroerend goed markt van Wijchen.

Informatie over Wijchen

Wijchen, een gemeente in de provincie Gelderland, is een plek die rust en ruimte biedt. Van oorsprong is het een agrarische samenleving.

Met de ontwikkeling van het dorp naar een stedelijk gebied, heeft Wijchen nog altijd veel groen behouden. Het dorpse karakter is daardoor goed bewaard gebleven.

Je vindt er zowel oude boerderijen als nieuwe woningbouw projecten. Dit maakt de variatie aan woningen in dit gebied uniek.

Weetje: Er is een aanhoudende stijging in de gemiddelde huizenprijzen in Wijchen. Ze zijn momenteel gestegen tot € 447.985 (update: april 2024). Kijk op onze woningmarktcijfers pagina voor de meest recente informatie.

Makelaars in Wijchen vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Wijchen via Huis Verkopen is een eenvoudige en doelgerichte methode om de verkoop van je huis succesvol te maken. Het doel is om jou informatie en inzicht te bieden.

 • Vrije keuze voor de beste makelaar
 • Besparing op makelaarskosten
 • Gegarandeerde onafhankelijkheid
 • Inzicht in lokale prestaties

Bij Huis Verkopen kun je op basis van jouw wensen en de gegevens van je woning de makelaars in Wijchen vergelijken. Het gebruik van ons platform is gratis en vrijblijvend. Zo krijg je helder inzicht in de prijzen, de kansen op een snelle verkoop en de verwachte verkoopopbrengst.

Vergelijk makelaars in Wijchen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Wijchen

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Wijchen is € 515. Het kan nuttig zijn om de kosten van verschillende makelaars te vergelijken, aangezien deze soms aanzienlijk kunnen verschillen.

In Wijchen blijven huizen gemiddeld 54 dagen in de verkoop. De snelheid kan variëren op basis van factoren zoals de makelaar, de prijs en de staat van het huis.

De gemiddelde kosten van een makelaar in Wijchen liggen rond de € 4.793. Hierbij moet je wel rekening houden met eventuele extra kosten, zoals bijvoorbeeld de intrekkingskosten.

Een goede manier om achter de waarde van je huis te komen, is door een waardebepaling aan te vragen bij een lokale makelaar. Deze geeft je een realistisch beeld van de mogelijke verkoopprijs.

Je kan makelaars vergelijken op basis van hun tarieven, verkoopsnelheid, verkoopprijs en klantbeoordelingen. Door deze te vergelijken kun je de beste makelaar vinden voor jouw situatie.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen