Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Middelharnis

Bij jouw zoektocht naar een goede verkoopmakelaar in Middelarnis mag je niet over het hoofd zien dat makelaars de waarde van jouw woning verschillend kunnen inschatten. Het is dus aan jou om deze aanbiedingen aandachtig te vergelijken, om zo de beste keuze voor jouw woning te maken.

Over makelaars in Middelharnis

Makelaars in Middelharnis hebben uiteenlopende kenmerken die hen van elkaar onderscheiden. Denk hierbij aan hun manier van werken, de kosten die ze in rekening brengen, de successen die ze boeken met verkoopresultaten en persoonlijke begeleiding. Extra facetten omvatten hun kennis van de lokale markt, de inzet van online marketing en de mate van klanttevredenheid. Bij het klaarstomen van jouw woning voor de verkoop, is het vergelijken van makelaars een fundamentele stap. Op die manier vind je een makelaar die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen en wensen.

Laten we realistisch zijn, als potentiële woningverkoper ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat de beste makelaars in Middelharnis kosten, welk onderhandelingsresultaat ze bereiken en hoeveel je kan besparen door makelaars te vergelijken. Misschien vraag je je ook af hoe de persoonlijke benadering zich verhoudt tot de verkoopresultaten. Hieronder vind je het antwoord op die vragen, met actuele cijfers en gegevens over de beste makelaars in Middelharnis:

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.168
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 11.462
Besparing (gem.)
€ 1.202

Actueel

 • Schat je in dat het tijd is om je woning op de markt te brengen? Let op de makelaarskosten voor Middelharnis. Reken erop dat courtages variëren van 0,90%% tot 1,54%% in mei 2024.
 • De huidige huizenprijzen in Middelharnis worden sterk beïnvloed door de gemiddelde verkoopprijs per m2. Blijf op de hoogte dat dit momenteel € 3.314 is.
 • Het loont om makelaarstarieven te vergelijken omdat deze continu veranderen. Door tarieven te vergelijken, kun je momenteel gemiddeld € 1.202 besparen!

Uitgelichte makelaars in Middelharnis

In Middelharnis vind je een groot aanbod aan professionele makelaars die je kunnen bijstaan in het proces van je huis verkopen. Echter, het valt sterk aan te raden niet zomaar de eerste de beste makelaar te kiezen die je tegenkomt. Het is een verstandige keuze om de verschillende makelaars in Middelharnis eerst te vergelijken op basis van punten zoals ervaring, service, prijs en verkoopstrategie.

Logo Struijk & Struijk Makelaardij

Struijk & Struijk Makelaardij

Struijk & Struijk Makelaardij, met bijna 40 jaar ervaring, is een bekende naam op Goeree-Overflakkee. Als NVM makelaar biedt deze firma deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Ze zijn gespecialiseerd in recreatie en nieuwbouw en bieden diensten zoals verkoop, verhuur, taxaties en financieel advies. Met een gemiddelde beoordeling van 9.3 op Funda streven ze ernaar om de juiste match te maken tussen verkoper en koper.
Logo Van Rossum Makelaardij

Van Rossum Makelaardij

Bij Van Rossum Makelaardij zijn ze actief, vernieuwend en persoonlijk. Ze snappen dat je zo nu en dan gewoon even binnen wilt lopen voor wat advies, zelfs zonder concreet plan. Deze makelaar biedt een volledige dienstverlening, zoals verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Met zes medewerkers en meerdere certificaten garanderen ze kwaliteit. Dus als je twijfelt over het kopen of verkopen van een huis, is Van Rossum Makelaardij een perfect startpunt.

Het Huis van Jansen

Bij het Huis van Jansen draait alles om jou. Actief op het eiland Goeree-Overflakkee, biedt dit kantoor complete service op gebied van verkoop, aankoop en (NWWI) taxaties van jouw woning. Persoonlijke benadering staat hier hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak en een gemiddelde Funda-beoordeling van een 9,3, bezit de eigenaar zowel sterke lokale als vakinhoudelijke kennis. De locatie van het kantoor is Zandpad 114 in Middelharnis.

LiVastGO Makelaardij

LiVastGO Makelaardij is een compacte, doch expert makelaar gevestigd in Middelharnis. Ze blinken uit in de verkoop, aankoop en verhuur van diverse soorten woningen en bedrijfsruimtes. Uniek aan hun service is de specialisatie in woningstyling, het werken met expats en herbestemming. Met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,7 op Funda, is LiVastGO een betrouwbare keuze voor al je makelaardij behoeften.

Makelaar De Dames

Makelaar De Dames onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. In een actieve markt bieden zij diverse diensten aan - van verkoop en aankoop tot verhuur, aanhuur en taxaties. Als lid van de branchevereniging VBO garanderen ze professionaliteit en betrouwbaarheid. Deze makelaar is dus een uitstekende keuze als je hulp nodig hebt bij het kopen of verkopen van je woning.

Marcel Bal Makelaardij

Marcel Bal Makelaardij is een betrouwbare en gecertificeerde makelaar gevestigd op de Schoolstraat in Middelharnis. Als lid van branchevereniging VBO bieden ze professionele dienstverlening met expertise in de vastgoedsector. Hun kenmerk? De klant staat centraal. Kies je voor Marcel Bal Makelaardij, dan kies je voor objectief en gedegen advies op maat.

Van Alphen Makelaardij

Bij Van Alphen Makelaardij kun je rekenen op een expert met een veelzijdige dienstverlening. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van jouw woning, bedrijfspand of recreatiewoning, zij helpen je graag. Met een specialisme in nieuwbouw en herbestemmingen ben je hier aan het juiste adres. Met drie medewerkers en 114 recente succesvolle verkooptransacties, heb je een betrouwbare partner aan jouw zijde.

Let op: De lijst die je zojuist bekeken hebt, bevat niet alle verkoopmakelaars actief in Middelharnis. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in overweging om jou de meest geschikte match te bieden. Houd er rekening mee dat de perfecte makelaar voor jouw situatie misschien niet in de bovenstaande lijst staat. Daarom is het vergelijken van makelaars zo belangrijk.

Vergelijk makelaars in Middelharnis Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Middelharnis?

Een makelaar in Middelharnis rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 375.537 in Middelharnis komt dit neer op € 4.168 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Wat je misschien niet weet, is dat veel makelaars hun courtage kunnen aanpassen afhankelijk van de waarde van de woning. Dit betekent dat ze mogelijk een lagere courtage rekenen als je huis een hogere waarde heeft. De reden hierachter is simpel: een duurder huis levert ook met een lagere courtage nog steeds genoeg op voor de makelaar.

Let op: de courtages van makelaars in Middelharnis verschillen gemiddeld 0,64%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.202 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Middelharnis. Daarom is het altijd de moeite waard om de tarieven van verschillende makelaars uit Middelharnis naast elkaar te leggen voordat je een definitieve keuze maakt.

Kosten van makelaars in Middelharnis

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Middelharnis

In Middelarnis rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Deze kosten worden door hen in rekening gebracht om de basisdiensten te bekostigen die ze bieden. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit de kosten voor het maken van foto's van jouw huis, het opstellen van een verkoopbrochure, of het plaatsen van de advertentie op diverse huizenwebsites. De daadwerkelijke gemiddelde opstartkosten variëren, maar voor de exact actuele kosten kun je de tag € 515 raadplegen.

Het is belangrijk om goed te kijken naar deze opstartkosten. Deze kunnen namelijk flink verschillen per makelaar. Soms worden ze zelfs helemaal niet in rekening gebracht! Wij raden je dan ook aan om op onze website jouw tarieven op te vragen. Hierbij ontvang je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend de verschillende tarieven van makelaars, ook die van de opstartkosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Middelharnis

Het is belangrijk om te weten dat makelaars in Middelharnis in sommige gevallen intrekkingskosten in rekening kunnen brengen. Dit zijn kosten die je moet betalen wanneer je besluit om je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Bijvoorbeeld, je hebt een mooi bod gekregen van familieleden of vrienden, of je hebt toch besloten om in je huidige huis te blijven wonen. Dit betekent dat je de diensten van de makelaar niet meer nodig hebt, maar de makelaar heeft al wel werk verzet in de aanloop naar de verkoop van jouw woning.

De gemiddelde intrekkingskosten die makelaars in Middelharnis rekenen zijn € 500. Maar let op, dit bedrag kan verschillen van makelaar tot makelaar. Het is daarom een goed idee om dit vooraf te bespreken met je makelaar. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten in het geval dat je toch besluit je woning uit de verkoop te halen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Middelharnis met een vast tarief

Er zijn makelaars in Middelharnis die werken met een vast tarief, waaronder enkele voordelen vallen. Je bent direct op de hoogte van de kosten, zonder verrassingen achteraf. Hierdoor kun je eenvoudiger jouw budget beheren en een nauwkeurige berekening maken van de totale kosten die het verkopen van je woning met zich meebrengen. Gemiddeld hanteren deze makelaars een vast tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Echter, er is een belangrijk nadeel te overwegen bij het kiezen van een makelaar met een vast tarief. Stel je hebt een woning die relatief makkelijk te verkopen is, bijvoorbeeld door de hoge vraag in de huidige markt of omdat jouw woning veel gewilde kenmerken heeft. In dergelijke gevallen kan een makelaar met een vast tarief mogelijk duurder uitpakken dan wanneer je met een makelaar op basis van courtage werkt. Immers, ongeacht hoe snel of gemakkelijk je woning verkocht wordt, je betaalt dezelfde prijs.

Tip: Het is altijd verstandig om meerdere makelaars te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Let dus niet alleen op de tarieven, maar ook op de service en expertise die ze bieden. Overweeg zowel makelaars met een vast tarief als makelaars die werken op basis van courtage. Zo kun je de makelaar vinden die het beste bij jouw situatie en verwachtingen past.

4 feitjes over makelaars in Middelharnis

 • Huisverkopers in Middelharnis hebben vaak een voorkeur voor makelaars met bewijsbare betere prestaties dan hun concurrenten. Het aantonen van je onderscheidende vermogen als makelaar kan dus echt het verschil maken. Ben je nieuwsgierig welke makelaars in Middelharnis dit zijn? Vraag dan een vergelijking van lokale makelaars aan door op deze tekst te klikken.
 • Het valt op dat verkoopmakelaars in Middelharnis de waarde van een woning op uiteenlopende manier inschatten. Het verschil kan oplopen tot een bedrag van €29.000. Wil je zeker weten wat de waarde van jouw woning is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij lokale makelaars.
 • Over het algemeen neigen verkopers in Middelharnis naar makelaars die zijn aangesloten bij een professionele branchevereniging. Zo geeft 92% aan hierbij een voorkeur te hebben voor verenigingen zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • Veel makelaars in Middelharnis vragen een courtage voor hun diensten. Dit is iets wat de meeste woningverkopers ook prefereren omdat het een gevoel van zekerheid en professionaliteit geeft. Het versterkt het vertrouwen dat de makelaar een goede prijs voor jouw woning zal realiseren.

Wat levert de beste makelaar in Middelharnis op?

Er is een selecte groep makelaars actief in Middelharnis die net dat beetje extra weet te bieden. Ze weten zich te onderscheiden door aantoonbare betere eindresultaten dan gemiddeld. Dit uit zich in hogere verkoopprijzen en een snellere realisatie van de daadwerkelijke verkoop.

Dit is hoe je de beste makelaars in Middelharnis herkent:

 • Uit onze zorgvuldig geanalyseerde data is gebleken dat de meest performante verkoopmakelaars in Middelharnis een woning weten te verkopen voor een prijs die gemiddeld € 11.690 boven de verwachte verkoopprijs ligt.
 • Onze statistieken laten ook zien dat deze toonaangevende makelaars jouw woning gemiddeld binnen een termijn van maar 14 dagen sneller aan de man weten te brengen dan hun collega's in de regio.

De beste makelaar in Middelharnis vinden

Op onze website monitoren we continu de verkoopstatistieken van makelaars in Middelharnis en omgeving. Zo hebben we een helder overzicht en kunnen we nauwkeurig bepalen wie de best presterende makelaars zijn in Middelharnis.

Niet alleen de prestaties van een makelaar zijn relevant, maar ook hoe goed deze bij je situatie en voorkeuren past. Daarom moedigen we je aan om ons vergelijkingsformulier te gebruiken. Zo vind je de ideale makelaar die aansluit bij jouw wensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Middelharnis?

Op zoek naar een makelaar in Middelharnis voor de verkoop van je huis? Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten:

Ervaring in Middelharnis

Een makelaar met ruime ervaring in Middelharnis kent de lokale woningmarkt op zijn duimpje. Dit kan een voordeel zijn bij de prijsbepaling en onderhandelingen.

Kennis van de markt

De makelaar dient de huidige huizenmarkt goed te kennen. Zo kan hij of zij een realistische verkoopprijs voorstellen en je informeren over de gemiddelde verkooptijden in Middelharnis.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Je wilt immers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Let daarom op de communicatiestijl van de makelaar tijdens het kennismakingsgesprek.

Werkwijze

Informeer naar de werkwijze van de makelaar. Wat doet hij of zij om je huis te verkopen? Welke middelen worden er ingezet? Een goede makelaar heeft een doordacht verkoopplan.

Tarieven

Tenslotte, vergeet niet om te vragen naar de tarieven. Deze kunnen sterk verschillen per makelaar. Het is belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Op zoek naar een makelaar die jouw huis in Middelharnis kan verkopen? Ga dan voor een NVM-makelaar. Deze makelaars hebben toegang tot een breed netwerk en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Ze kunnen je daardoor optimaal bijstaan.

Natuurlijk zijn er ook VBO-makelaars en VastgoedPRO-makelaars in Middelharnis actief. Deze beroepsverenigingen hanteren eveneens strenge toelatingseisen en hoge standaarden voor hun leden. Wat je ook kiest, de kans is groot dat je met een gekwalificeerde makelaar eindigt die je woning op de juiste manier kan verkopen.

Wat doet een makelaar in Middelharnis?

Een makelaar in Middelharnis kan erg handig zijn bij het verkopen van jouw huis. Het is iemand met kennis van de woningmarkt, de lokale situatie en de juridische aspecten van het verkopen van een huis.

Natuurlijk kun je jouw huis zelf proberen te verkopen, maar een makelaar biedt veel voordelen. Denk aan onderhandelen over de prijs of het opstellen van koopcontracten. Bovendien kan de makelaar de bezichtigingen regelen.

 • Marktwaarde inschatten van het huis
 • Adverteren om kopers te vinden
 • Bezichtigingen organiseren en begeleiden
 • De onderhandelingen over de prijs voeren
 • Koopcontract opstellen en doornemen

Waarom een makelaar in Middelharnis inschakelen?

Als je kiest voor een deskundige verkoopmakelaar uit Middelharnis om jouw woning te verkopen, dan maak je een keuze die er waarschijnlijk voor zorgt dat je jouw huis kunt verkopen voor een hoger bedrag. Elke makelaar heeft een eigen aanpak, maar in principe doorlopen zij allemaal dezelfde stappen. Deze stappen zal ik in de volgende paragrafen één voor één toelichten.

Stap 1: De kennismaking en waardebepaling

De makelaar komt bij je thuis voor een vrijblijvende, eerste kennismaking en waardebepaling van het huis. Tijdens dit bezoek wordt ook de verkoopstrategie besproken, bijvoorbeeld een gunstige vraagprijs. Een lokale makelaar in Middelharnis kent de markt goed, wat bijdraagt aan een accurate waardebepaling, en een hogere verkoopprijs.

Stap 2: Administratieve voorbereidingen

Na de waardebepaling volgen de administratieve voorbereidingen. De makelaar vraagt kadastrale gegevens op bij het Kadaster. Ook worden er afspraken gemaakt over de fotopresentatie van het huis en wordt de verkoopbrochure ontworpen.

Stap 3: De verkoopstrategie

Vervolgens legt de makelaar jou de verkoopstrategie voor. Deze strategie is afgestemd op jouw huis, jouw wensen en de markt in Middelharnis en moet een zo goed mogelijke verkoopprijs realiseren. Zo wordt bekeken op welke manier en via welke kanalen het huis onder de aandacht wordt gebracht.

Stap 4: Bezichtigingen

Tijdens de bezichtigingen treedt de makelaar op als jouw vertegenwoordiger en zorgt voor het onthalen van mogelijke kopers. De makelaar leidt de kijkers rond en beantwoordt hun vragen. Na elke bezichtiging krijg je een terugkoppeling.

Stap 5: De onderhandelingen en het verkooptraject

Tot slot, als er een geïnteresseerde koper is, starten de onderhandelingen. De makelaar onderhandelt namens jou, met als doel een zo hoog mogelijk verkoopbedrag te halen. Als beide partijen akkoord zijn, wordt de koopovereenkomst opgesteld en begeleidt de makelaar jou tot aan de notaris.

Makelaars in Middelharnis vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Middelharnis middels Huis Verkopen voegt aanzienlijke waarde toe aan je verkoopproces. Zowel in termen van tijds- als kostenbesparing is het de moeite waard om kritisch te kijken naar de mogelijkheden die verschillende makelaars bieden.

 • Hoger verkoopresultaat
 • Scherpere makelaarstarieven
 • Gedegen gratis verkoopadvies
 • Ervaren en betrouwbare makelaars

Een juiste makelaar bepaalt voor een groot deel jouw verkoopervaring. Voor jouw unieke situatie is er een passende makelaar, en met een effectieve vergelijking vind je die optimaal aansluitende expert. Denk aan eigenschappen zoals service, de manier van communiceren, of specifieke kennis van jouw type woning. Daarnaast helpt het je bij het verkopen van jouw huis voor de optimale prijs.

Vergelijk makelaars in Middelharnis Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Middelharnis

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar zijn € 515. Het kan handig zijn om dit bij verschillende makelaars te controleren.

Het gemiddelde aantal dagen voor de verkoop van een woning in Middelharnis is 79 dagen.

Wanneer je een huis verkoopt in Middelharnis, bedragen de gemiddelde makelaarskosten € 4.168. Dit bedrag kan variëren, dus het kan nuttig zijn om makelaars te vergelijken.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Middelharnis is € 375.537. Vraag een waardebepaling aan voor een nauwkeurigere schatting.

Je kunt naar schatting € 1.202 besparen door makelaars in Middelharnis te vergelijken voordat je de definitieve keuze maakt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen