Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Milsbeek

Bij het kiezen van een makelaar voor de verkoop van je woning in Milsbeek, is het belangrijk om te kijken naar hun prestaties in de regio. Wij houden voortdurend alle statistieken van makelaars bij, waardoor we een betrouwbaar advies kunnen geven over de best presterende makelaar voor de verkoop van jouw woning.

Over makelaars in Milsbeek

Makelaars in Milsbeek kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Het gaat niet alleen om zichtbare dingen zoals werkwijze, kosten en verkoopresultaten. Er zijn ook minder opvallende verschillen, zoals communicatiestijl, specialisaties (denk aan landelijke woningen of juist appartementen) en netwerk binnen de lokale markt. Als je overweegt om je huis te gaan verkopen, kan het vergelijken van makelaars heel nuttig zijn. Dit helpt je niet alleen een geschikte makelaar te vinden die aansluit bij jouw wensen, maar ook een makelaar die goed presteert in Milsbeek. Een handige hulp bij dit vergelijkingsproces is het gebruiken van de pagina huis verkopen - makelaars vergelijken, waar je op basis van jouw voorkeuren een geschikte makelaar kunt zoeken.

Maar wat wil je eigenlijk te weten komen wanneer je makelaars gaat vergelijken? Waarschijnlijk wil je weten wat de kosten zijn van de beste makelaars in Milsbeek. Je bent mogelijk ook geïnteresseerd in het onderhandelingsresultaat dat zij behalen. En wat zou het vergelijken van makelaars je eigenlijk opleveren qua besparing? Al deze vragen en meer worden beantwoord in de volgende informatie. Hieronder vind je de actuele cijfers over de beste makelaars in Milsbeek:

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.289
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.545
Besparing (gem.)
€ 1.160

Actueel

 • Overweeg je jouw huis te verkopen in Milsbeek? Het is goed om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Milsbeek op dit moment rond de 1,14% ligt.
 • De huidige huizenprijzen in Milsbeek spelen ook een grote rol in je beslissing. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs in Milsbeek op € 463.916 terwijl de gemiddelde verkoopprijs per m2 € 3.352 is. Voor een uitgebreider overzicht kun je de woningprijzen raadplegen.
 • Tot slot, houd in gedachten dat makelaarstarieven in Milsbeek voortdurend veranderen. Het is daarom zinvol om deze tarieven te vergelijken. Gemiddeld levert dit een besparing op van € 1.160.

Makelaars in de omgeving van Milsbeek

In Milsbeek zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Milsbeek gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Milsbeek verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Milsbeek Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Milsbeek?

Een makelaar in Milsbeek rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,14% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 463.916 in Milsbeek komt dit neer op € 5.289 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Naast de courtage, kunnen er ook opstartkosten worden gerekend. Deze kosten zijn voor het klaarmaken van je woning voor de verkoop. Denk hierbij aan professionele foto's, plattegronden en een promotiepakket.

Let op: de courtages van makelaars in Milsbeek verschillen gemiddeld 0,50%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.160 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Milsbeek. Het is dan ook een wijs idee om verschillende makelaars te overwegen in je verkoopplan.

Kosten van makelaars in Milsbeek

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 5.400
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Milsbeek

Opstartkosten vormen een standaard onderdeel van het kostenplaatje wanneer je een woning wilt verkopen in Milsbeek. De meeste makelaars in dit gebied rekenen deze kosten om het proces van de verkoop op te starten. Het houdt in dat ze voor jouw rekening nemen: het creëren van advertenties, het organiseren van bezichtigingen en het opstellen van het verkoopcontract. Het zijn kosten die gemaakt worden voordat er daadwerkelijk een koper gevonden is voor jouw woning.

De opstartkosten kunnen variëren per makelaar en zijn niet in ieder geval gelijk. Het kan dus interessant zijn om makelaars met elkaar te vergelijken. Sommige makelaars rekenen bijvoorbeeld ook gedetailleerde plattegronden, professionele fotografie of een promotievideo tot de opstartkosten. Let wel, deze kosten zijn vaak exclusief de courtage, de vergoeding die je aan de makelaar betaalt na de succesvolle verkoop van je huis.

Intrekkingskosten van makelaars in Milsbeek

In de wereld van het verkopen van een woning komen vaak termen voor die je wellicht niet direct kent. Neem nu intrekkingskosten. Dit zijn kosten die je mogelijk moet betalen als je besluit jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen, voordat de makelaar in Milsbeek een koper voor je gevonden heeft. Deze kosten worden gerekend omdat de makelaar tijd en moeite heeft geïnvesteerd in het proces om jouw huis te verkopen. Bijvoorbeeld het opstellen van een verkoopplan, online marketing en het uitvoeren van bezichtigingen. En dat werk wordt niet meer gecompenseerd door de verkoop van de woning.

Maar hoeveel zijn dan de gemiddelde intrekkingskosten bij makelaars in Milsbeek? Deze liggen rond de € 500. Het is belangrijk om dit goed in je achterhoofd te houden en vooraf afspraken te maken met de makelaar. Jouw keuze om de woning uit de verkoop te halen kan uiteenlopende redenen hebben. Misschien krijg je een baan in een andere stad en besluit je om te verhuizen. Of je hebt toch besloten om in jouw huidige woning te blijven. Het is altijd goed om je bewust te zijn van eventuele kosten die een dergelijke beslissing met zich mee kan brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Milsbeek met een vast tarief

In Milsbeek zijn er ook makelaars die met een vast tarief werken. Het grote voordeel hiervan is dat je vooraf weet wat je gaat betalen, ongeacht de verkoopprijs van je huis. Geen verrassingen dus! Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: juni 2024).

Een nadeel van een vast tarief kan zijn dat het wellicht niet altijd in je voordeel werkt. Stel, de makelaar verkoopt je huis voor 200.000 euro en je hebt een vast tarief afgesproken van 3.500 euro. Dit komt neer op 1,75% van de verkoopprijs. Maar mocht je huis uiteindelijk voor 400.000 euro verkocht worden dan betaal je effectief maar 0,875%, terwijl bij een courtage model dit percentage gelijk blijft.

Tip: De keuze voor een makelaar wordt in Milsbeek vaak bepaald door het verlangen naar een hogere verkoopprijs. Vandaar dat de meeste verkopers kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Zij geloven dat deze approach hen meer oplevert, omdat de makelaar meer motiveert is om de verkoopprijs te verhogen.

4 feitjes over makelaars in Milsbeek

 • Makelaars met lidmaatschap bij brancheverenigingen zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO zijn erg in trek bij huizenverkopers in Milsbeek. Zo kiest maar liefst 92% voor een dergelijke makelaar.
 • Veel verkopers in Milsbeek prefereren een traditionele makelaarsaanpak, waarbij de makelaar het gehele verkoopproces regelt. Een indrukwekkende 93% geeft hier de voorkeur aan boven een online makelaar die enkel de woning online plaatst.
 • Woningen in Milsbeek verkopen significant sneller wanneer er een makelaar bij betrokken is. Er is geconstateerd dat huizen 35% sneller worden verkocht met makelaardij ondersteuning.
 • Bij het vergelijken van makelaars geven de meeste woningverkopers in Milsbeek aan meer vertrouwen te hebben in makelaars die aantoonbaar beter presteren dan anderen. Vergelijk ze nu zelf hier.

Wat levert de beste makelaar in Milsbeek op?

Als je overweegt je huis in Milsbeek te verkopen, dan is het begrijpelijk dat je je eerste zorgen maakt om de kosten van de makelaar. Maar in plaats van te focussen op wat je uitgeeft, is het veel relevanter om te kijken naar wat je makelaar daadwerkelijk oplevert. Het is tenslotte de netto opbrengst die telt.

Dit is hoe je de beste makelaars in Milsbeek herkent:

 • De meest competentie makelaars in Milsbeek hebben een strookje voor op andere makelaars in de regio als het aankomt op het verkoopbedrag van woningen. Ze weten het onderste uit de kan te halen en verkopen huizen gemiddeld voor een bedrag dat rond de € 18.400 ligt, hoger dan hun collega's.
 • Een ander opvallend kenmerk van de beste makelaars in Milsbeek is hun gemiddelde verkoopsnelheid. Vanuit onze data blijkt dat ze woningen verkopen met een versnelling van gemiddeld 15 dagen sneller dan andere makelaars. Het zijn de makelaars die zich vlijtig inzetten voor de verkoop die deze verhoogde snelheid realiseren.

De beste makelaar in Milsbeek vinden

De beste makelaar voor jouw woningverkoop in Milsbeek is de makelaar die rekening houdt met jouw unieke woning, situatie en wensen. Deze makelaar biedt een verkoopstrategie op maat, geeft je gedegen inzicht in de marktwaarde van je huis en weet zich te onderscheiden met bovengemiddelde resultaten.

Om de allerbeste makelaar in Milsbeek te vinden, zul je moeten vergelijken. Maak gebruik van ons handige vergelijkingsformulier. Vul je adres, wensen en situatie in, en ontdek welke topmakelaars in Milsbeek het best matchen met jouw verkoopplan. Gratis en geheel vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Milsbeek?

Overweeg je jouw huis in Milsbeek te verkopen en zoek je een geschikte makelaar? Let dan op de volgende vijf punten:

Kennis van de lokale markt

Het is belangrijk dat de makelaar goed bekend is met de lokale huizenmarkt. Zo kan hij de juiste verkoopprijs bepalen.

Aanpak van de verkoop

Informeer naar de strategie van de makelaar. Hoe gaat hij de verkoop aanpakken? Welke marketingmiddelen zet hij in?

De kosten

Maak vooraf afspraken over de kosten. De tarieven kunnen per makelaar sterk verschillen. Is er bijvoorbeeld sprake van een vast tarief of een percentage van de verkoopprijs?

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Spreek af hoe vaak en op welke manier je op de hoogte gehouden wordt over de voortgang.

Contractuele afspraken

Laat alle gemaakte afspraken vastleggen in een contract. Dit voorkomt misverstanden of onenigheid achteraf.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Milsbeek kan je waardevolle diensten bieden bij de verkoop van je woning. Deze ondersteuning bestaat uit een grondige woningwaardering, strategische verkoopplanning en effectieve onderhandelingen, terwijl hij/zij tegelijkertijd volledige transparantie en duidelijke communicatie garandeert.

Niet alleen NVM-makelaars, maar ook VBO en VastgoedPRO bieden gespecialiseerde verkoopservices. Al deze partijen verbinden zich aan strikte ethische codes en onderhouden hoge kwaliteitsnormen. Ze zorgen ervoor dat je de beste verkoopopbrengst ontvangt en dat de hele verkoopervaring zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Wat doet een makelaar in Milsbeek?

Een Milsbeekse makelaar is een vakkundige intermediair die in de rol van gids alle zorgen rondom de woningverkoop draagt. Van de waardebepaling van je huis tot het opstellen van een verkoopplan en onderhandelingen, een makelaar heeft als doel je woning vlot en tegen een goede prijs te verkopen.

Op basis van lokale kennis selecteert de makelaar het juiste verkoopmoment, rekening houdend met de marktdynamiek en jouw persoonlijke omstandigheden. Daarnaast bereidt de makelaar de bezichtigingen voor, bedenkt verkoopstrategieën en verzorgt effectieve marketing van je huis.

 • Optimale verkoopprijs realiseren door slimme onderhandelingen.
 • Het ontzorgen tijdens het gehele proces van woningverkoop.
 • Ondersteuning bij juridische en administratieve zaken.
 • Marketing op maat om de zichtbaarheid te vergroten.
 • Deskundig advies gebaseerd op kennis van de lokale markt.

Waarom een makelaar in Milsbeek inschakelen?

Als je overweegt je huis te verkopen, kan een goede makelaar in Milsbeek je helpen om de maximale verkoopprijs te behalen en de verkoop te versnellen. Een professionele makelaar heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en kan je begeleiden om het optimale uit de verkoop van je woning te halen. Maar hoe draagt een makelaar precies bij aan een snellere verkoop en het behalen van de maximale verkoopprijs? Laten we dat eens nader bekijken.

Marktkennis en prijsbepaling

Een makelaar kan woningwaarde en verkoopprijs nauwgezet inschatten op basis van zijn grondige kennis van de markt in Milsbeek en omgeving. Door de juiste verkoopprijs te bepalen, trekt je woning direct de juiste doelgroep aan en verkoop je sneller.

Promotie en presentatie

In een competitieve woningmarkt is een aantrekkelijke presentatie en promotie van je huis van groot belang. Jouw makelaar kan ervoor zorgen dat je huis op de juiste manier belicht wordt, vaak door professionele fotografie en een overtuigende beschrijving.

Efficiënt bezichtigen

De makelaar organiseert de bezichtigingen en behandelt de interactie met potentiële kopers. Dit kan de interesse in je woning verhogen, vaak leidend tot snellere en betere aanbiedingen.

Onderhandelen en afronden

Ten slotte komt de ervaring van de makelaar goed van pas bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden. Een goede makelaar kan ervoor zorgen dat je huis wordt verkocht tegen de maximale prijs, en kan helpen bij het vlot afhandelen van de verkoop.

Makelaars in Milsbeek vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Milsbeek via Huis Verkopen kan veel voordeel opleveren. Je ontdekt hiermee welke makelaar de beste dienstverlening levert voor de beste prijs.

 • Ontvang gratis verkoopadvies
 • Krijg betere makelaarstarieven
 • Vind een makelaar voor maximale verkoopopbrengst
 • Ontdek de makelaar die het best bij jou past

Door makelaars te vergelijken, kun je kiezen voor een makelaar die jouw woning in Milsbeek straks snel en voor de maximale prijs verkoopt. Bovendien wordt dit proces gemakkelijk gemaakt doordat jouw voorkeuren en wensen in de vergelijking worden meegenomen.

Vergelijk makelaars in Milsbeek Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Milsbeek

Een goede makelaar in Milsbeek vind je door te kijken naar ervaring, tarieven en verkoopsnelheid. Gebruik onze unieke vergelijker op Huis Verkopen om makelaars in jouw regio te vergelijken.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Milsbeek zijn € 515. Vergelijken is echter verstandig, want de kosten kunnen variëren.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Milsbeek ligt rond de 45 dagen. Dit is een indicatie en kan afhankelijk van de markt variëren.

Door makelaars te vergelijken in Milsbeek, kan je gemiddeld € 1.160 besparen. De makelaarsvergelijker kan je hierbij helpen.

Het gemiddelde courtage van een makelaar in Milsbeek is 1,14%. Dit kan echter variëren per makelaar en dienstenpakket.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen