Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Milsbeek

Wie zijn huis wilt verkopen in Milsbeek, dient op de hoogte te zijn van de huidige staat van de huizenmarkt. Het is belangrijk om te weten wat de huidige m2-prijs in Milsbeek is. Deze introductieparagraaf biedt waardevolle informatie over vraagprijzen, woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties in Milsbeek.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Milsbeek

De gemiddelde verkoopprijs in Milsbeek is in de laatste 3 maanden € 463.916 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 486.142 euro. De markt in Milsbeek beweegt zich voortdurend en dit wordt in realtime bijgehouden op onze website. Door constant bijgewerkte gegevens te gebruiken, kunnen wij de meest actuele informatie verschaffen. Hieronder vind je de afbeelding die de trends van de woningprijzen in Milsbeek illustreert:

Huizenprijzen in Milsbeek

Afgelopen 3 maanden

€ 295.000
€ 416.000
€ 536.000

Heb je al eens gekeken naar de waarde per vierkante meter in Milsbeek? Het kan de moeite waard zijn. Deze waarde geeft je namelijk een realistisch beeld van wat je kunt verwachten als je je woning wilt verkopen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Milsbeek is € 3.352 euro. Bekijk de onderstaande grafiek voor een overzicht van de recente prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Milsbeek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.000
€ 3.500

Prijsontwikkeling Milsbeek laatste 12 maanden

De woningprijzen in Milsbeek hebben de afgelopen 12 maanden beweging laten zien, in lijn met de nationale trend. Het is opmerkelijk hoe de markt geleidelijk verandert, zonder in te gaan op specifieke details. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 463.916 afgelopen maand, zien we variatie. Laten we een diepere blik werpen op deze ontwikkelingen in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Milsbeek waard?

De waarde van je woning in Milsbeek is niet zomaar bepaalbaar. Aspecten zoals het soort huis, het oppervlak, de kwaliteit en de huidige stand van de huizenmarkt spelen een significante rol. Deze factoren onderling kunnen sterk variëren, wat invloed heeft op de definitieve waarde.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat jouw huis in Milsbeek waard is? Het laten uitvoeren van een kosteloze waardebepaling door een makelaar is een uitstekende eerste stap. Door zo'n waardebepaling krijg je duidelijkheid, die je helpt bij de beslissing of het de moeite waard is om de woning te verkopen.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar je woning nauwkeurig analyseert en een schatting maakt van de waarde hiervan op basis van de bovengenoemde aspecten. Dit geeft je niet alleen inzicht in de waarde van je woning, maar stelt je ook in staat om een gefundeerde beslissing te nemen over het mogelijke verkoopproces.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het bestuderen van de woningmarktcijfers is van grote waarde om de vastgoedmarkt te begrijpen. Zeker als je in je achterhoofd houdt dat deze cijfers sterk kunnen variëren per locatie. Zo kunnen de huizenprijzen in plaatsen rondom het fraaie Milsbeek aanzienlijk fluctueren ten opzichte van dit pittoreske dorp zelf.

Door de huizenprijzen in andere gemeenten ook onder de loep te nemen, kan het marktbeeld completer worden. Deze brede blik is een aanzienlijk hulpmiddel om een goed inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Met name hoe de prijzen lokaal kunnen verschillen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Milsbeek

Op de woningmarkt van Milsbeek zijn er talrijke makelaars actief, elk met hun eigen sterktes en zwaktes. Wij houden de prestaties van deze makelaars nauwkeurig bij, gebaseerd op echte verkoopcijfers en marktstatistieken. Met deze concrete data kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van de meest geschikte makelaar, op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Het selecteren van de juiste makelaar is ontzettend belangrijk. Een geschikte makelaar kan namelijk het verschil maken tussen een snelle, succesvolle verkoop en een traag, minder bevredigend proces. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, zodat je zelf kan ervaren welke makelaar de beste match is voor jouw specifieke situatie in Milsbeek.

Vergelijk makelaars in Milsbeek Of lees meer over makelaars in Milsbeek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Milsbeek

Een belangrijke stap in het verkoopproces is het vergelijken van makelaarstarieven. Gemiddeld rekenen makelaars in Milsbeek een courtage van 1,14% van de verkoopprijs, en met een gemiddelde verkoopprijs van € 463.916 kan dit aardig oplopen. Je kan flink besparen door verschillende tarieven naast elkaar te leggen.

Het is niet alleen verstandig, maar het helpt je ook om een weloverwogen keuze te maken, op basis van tarief en service. Het opvragen van tarieven is dan ook geen tijdrovend proces. Je kunt hier op onze website makelaarstarieven in Milsbeek aanvragen, waarna de geselecteerde makelaars je informeren over hun tarieven.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Milsbeek

Milsbeek is een plek waar je vooral koopwoningen ziet, en in getallen gesproken zijn dat er 1017. Maar denk niet dat dit het hele plaatje is van de woningmarkt in dit dorp. Er bevinden zich namelijk ook woonruimten die in het sociale huursegment vallen, of die voor andere doeleinden worden gebruikt. Dus terwijl het eigenwoningbezit hier domineert, kan je ook opties vinden die aan andere woonbehoeften tegemoetkomen.

Aantal verkochte woningen in Milsbeek

In de afgelopen 12 maanden varieerde het aantal huizen dat te koop werd gezet in Milsbeek. De aangemelde woningen werden niet allemaal direct verkocht. In dezelfde periode lukte het wel om 22 woningen succesvol te verkopen. Bekijk de specifieke aantallen in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Milsbeek te verkopen?

Het verkopen van je huis in Milsbeek kan een flinke uitdaging zijn, aangezien er meerdere elementen zijn om rekening mee te houden. Het is allereerst van belang om de waardebepaling van je woning door een makelaar te laten uitvoeren, om een realistische verkoopprijs vast te stellen. Daarnaast moet je mogelijkerwijs een nieuw energielabel aanvragen, om de energiezuinigheid van je woning aan potentiële kopers te kunnen presenteren.

Het is handig om je voor te bereiden op de verkoop van je woning door middel van een stappenplan. Een gedetailleerd stappenplan voor de verkoop van je huis kan je helpen om gestructureerd te werk te gaan en niets over het hoofd te zien. Het stroomlijnt ook het proces en geeft je inzicht in wat te verwachten in de aanloop naar de verkoop van je huis in Milsbeek.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op deze locatie blijf je op de hoogte van de immer fluctuerende trend in het vastgoedmarkt van Milsbeek. De gegevens die je hier vindt, worden steeds vernieuwd om jou een accuraat beeld te geven van de huidige situatie. Belangrijk is om te begrijpen dat deze gegevens voor jou van waarde kunnen zijn aangezien ze je inzicht geven in bijvoorbeeld de waarde van jouw woning, de vraag naar vastgoed of de potentiële kopers in de buurt.

Meer voordelen van HuisVerkopen.nl

Buiten de actuele cijfers, biedt HuisVerkopen.nl je nog veel meer nuttige services aan. Deze website helpt je met het plannen en beheren van de verkoop van je huis. Je krijgt toegang tot informatie over de prijzen die gemoeid zijn met de woningverkoop en met behulp van de vergelijkingsmethode kunnen makelaars worden beoordeeld. Vraag kosteloos een woningtaxatie aan bij een lokale makelaar om de waarde van je woning te kennen. Leer of jouw woning een up-to-date energielabel heeft, of doe anders een aanvraag voor een nieuw label via een plaatselijke energieadviseur. Er is ook een verzameling met nuttige verkoopsuggesties op te doen op de website. Profiteer van de tips en adviezen die er zijn om bijvoorbeeld de allerhoogste verkoopprijs voor je huis te krijgen. HuisVerkopen.nl biedt een overzichtelijk stappenplan aan die je handvatten geeft in het verkoopproces. Deze gids zorgt dat je niks over het hoofd ziet en daardoor met zelfvertrouwen de verkoop van je woning kan regelen. Hierbij kun je een kijkje nemen op de pagiina met tips om de hoogste verkoopprijs te krijgen of het stappenplan voor de verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen