Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Nieuwe-Tonge

De keuze voor een goede makelaar in Nieuwe-Tonge is cruciaal om je huis succesvol te verkopen. Wij houden alle statistieken bij, inzichtelijk per makelaar, en kennen dus precies de sterktes en zwaktes van elke makelaar in jouw omgeving. Zo zoek je met zekerheid de makelaar die bij jouw situatie past.

Over makelaars in Nieuwe-Tonge

Makelaars in Nieuwe-Tonge kunnen op talloze manieren van elkaar verschillen. Het kan gaan over hun werkwijze, de kosten die ze in rekening brengen of de verkoopresultaten die ze bereiken. Maar ook zaken als persoonlijke service, de communicatie en de kennismaking om jouw wensen in kaart te brengen, kunnen variëren. Door makelaars te vergelijken, krijg je een beter beeld van wie het beste bij je past en wie jouw huis het beste kan verkopen. Dit kan je veel tijd, geld en stress besparen.

Je bent vast benieuwd naar welke makelaar in Nieuwe-Tonge de beste is. Wat zijn de kosten en welk onderhandelingsresultaat is behaald? Misschien vraag je je ook af hoeveel tijd het je kan besparen om een makelaar in te schakelen. Of misschien wil je weten hoeveel je kunt besparen door de juiste makelaar te kiezen. Hierbij onze tip: vergelijk makelaars en vind de beste match. Hieronder vind je de actuele cijfers van de beste makelaars in Nieuwe-Tonge:

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.589
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.620
Besparing (gem.)
€ 1.167

Actueel

 • Als je overweegt om in Nieuwe-Tonge je huis te verkopen, is het goed om te weten dat de courtagepercentages van makelaars uiteenlopen. De percentages variëren momenteel tussen 1,00% en 1,60%. Bereid je dus voor op deze mogelijke kosten anno juni 2024.
 • Houd rekening met de huidige huizenmarkt in Nieuwe-Tonge. Op de woningmarkt wordt er momenteel gemiddeld € 3.734 per m2 betaald voor een woning. Dit is iets om mee te nemen in je beslissing om je huis te verkopen.
 • Tenslotte is het zinvol om de tarieven te vergelijken van verschillende makelaars in Nieuwe-Tonge. Deze tarieven kunnen flink variëren. Het vergelijken kan je momenteel gemiddeld € 1.167 besparen.

Makelaars in de omgeving van Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Nieuwe-Tonge gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Nieuwe-Tonge verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Nieuwe-Tonge Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Nieuwe-Tonge?

Een makelaar in Nieuwe-Tonge rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,18% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 388.885 in Nieuwe-Tonge komt dit neer op € 4.589 aan makelaarskosten (update juni 2024).

Net zoals de huizenprijzen in Nieuwe-Tonge fluctueren, veranderen ook de tarieven die makelaars hanteren. Het is afhankelijk van de staat van de markt, de complexiteit van de verkoop en hun waardebepaling van je pand.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Nieuwe-Tonge 0,60% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.167 besparen door makelaars te vergelijken. Door het vergelijk te maken, zorg je ervoor dat je de beste deal vindt en dus geld bespaart op de makelaarskosten.

Kosten van makelaars in Nieuwe-Tonge

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge zijn makelaars die opstartkosten in rekening brengen vrij gangbaar. Deze opstartkosten zijn bedoeld om de initiële marketingactiviteiten te bekostigen, dus voordat je woning daadwerkelijk verkocht is. Dit kan bijvoorbeeld het maken van professionele foto's, het ontwerpen van een aantrekkelijke woningbeschrijving of het plaatsen van je woning op verschillende huizensites of Funda omvatten.

Deze opstartkosten zijn over het algemeen niet terugbetaalbaar, zelfs als je woning helaas niet verkocht wordt. Meestal variëren de tarieven van makelaars op basis van de hoeveelheid marketingwerkzaamheden die ze doen, of hun reputatie in de markt. Het is daarom belangrijk om dit aspect in gedachten te houden wanneer je een makelaar kiest om jouw woning te verkopen in Nieuwe-Tonge.

Intrekkingskosten van makelaars in Nieuwe-Tonge

Als je in Nieuwe-Tonge een huis te koop zet, zul je waarschijnlijk te maken krijgen met een makelaar. Wat je misschien niet weet, is dat veel makelaars wat wordt genoemd intrekkingskosten in rekening brengen, als je besluit je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten zijn dus een soort 'boete' voor het abrupt stopzetten van de verkoop.

Intrekkingskosten worden om diverse redenen ingehouden. Misschien wil je je huis niet langer verkopen omdat de marktomstandigheden zijn veranderd, of wellicht heb je een persoonlijke reden waardoor het verkoopproces moet worden stopgezet. Ongeacht de reden, zijn de gemiddelde intrekkingskosten die makelaars in Nieuwe-Tonge rekenen € 500. Houd hier rekening mee in je verkoopplan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Nieuwe-Tonge met een vast tarief

Ook in Nieuwe-Tonge zijn er makelaars die een vast tarief hanteren. Bij deze specialisten zijn de nodige diensten zoals de waardebepaling, presentatie en onderhandelingen doorgaans inbegrepen in hun vaste tarief. Het gemiddelde bedrag dat deze makelaars hanteren voor hun volledige dienstverlening ligt op € 3.250 (update: juni 2024).

Er bestaan risico's bij het kiezen voor een makelaar met een vast tarief. Bijvoorbeeld, wanneer de verkoopprijs van jouw woning veel hoger uitvalt dan verwacht, kan het vaste tarief van de makelaar disproportioneel laag aanvoelen ten aanzien van het geleverde werk en behaalde resultaat. Transparantie en duidelijke afspraken zijn hierbij van groot belang.

Tip: Het is zinvol om verschillende makelaars te vergelijken. Hiermee krijg je meer inzicht in de soorten tarieven en wat deze voor jou als woningverkoper betekenen. Het biedt je de kans om de meest passende keuze te maken in lijn met jouw wensen en behoeften.

4 feitjes over makelaars in Nieuwe-Tonge

 • In Nieuwe-Tonge kiezen de meeste woningverkopers voor een makelaar met een aantoonbaar betere prestatie dan concurrenten in de markt. Wil je kijken of er een dergelijke makelaar voor jou is? Kijk dan eens bij de vergelijking van makelaars.
 • Veel huizenverkopers in Nieuwe-Tonge maken de beslissing om met een makelaar te werken die is aangesloten bij een branchevereniging. Naar schatting kiest tussen de 88% en 98% hiervoor.
 • Je gaat merken dat verkoopmakelaars in Nieuwe-Tonge de waarde van woningen uiteenlopend beoordelen - met soms een verschil van wel €31.000! Wil je zeker zijn van een juiste inschatting? Vraag hier dan een waardebepaling aan.
 • Over het algemeen werken makelaars in Nieuwe-Tonge op basis van courtage, een praktijk die door de meeste woningverkopers wordt verwelkomd. De reden? Het geeft de makelaar een flinke motivatie om de woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.

Wat levert de beste makelaar in Nieuwe-Tonge op?

In Nieuwe-Tonge kan het uitkiezen van de juiste makelaar een immense impact hebben op de verkoop van je woning. De kwaliteit en prestaties van makelaars kunnen aanzienlijk variëren, wat zich kan vertalen in de ontvangst van jouw rijkelijke beloning of het juist verlichten van je verkoopstress. Neem bijvoorbeeld de verkoopsnelheid; een uitstekende makelaar kan de verkoop van het huis behendig manoeuvreren, wat resulteert in een snellere deal sluiting.

Maar hoe onderscheid je de beste makelaars in Nieuwe-Tonge?:

 • Vlugheid van verkoop: Data uit onze database toont aan dat de vooroplopende makelaars in Nieuwe-Tonge woningen gemiddeld 14 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Hun uitgekiende verkoopstrategie brengt ze op voorsprong en staat garant voor dit snelheidsvoordeel.
 • Verkoopbedrag: Onze statistieken geven eveneens aan dat de topmakelaars in Nieuwe-Tonge woningen gemiddeld voor een prijs van € 9.988 meer verkopen. De meerwaarde van deze makelaars wordt hierdoor bewezen, aangezien een hogere verkoopprijs meer dan de kosten van de makelaar dekt.

De beste makelaar in Nieuwe-Tonge vinden

Wat is de beste verkoopmakelaar? Dat is een makelaar die precies bij je past en meerwaarde biedt in jouw specifieke verkoopsituatie. Zo'n makelaar heeft een goed plan voor hoe hij je woning in Nieuwe-Tonge wil verkopen, biedt waarde voor zijn tarief, kent de lokale markt door en door en presteert boven gemiddeld.

Hoe vind je een goede makelaar in Nieuwe-Tonge? Dat doe je door te vergelijken. Op onze website voer je eenvoudig je adres, situatie en wensen in, waarna wij de best matchende makelaars voor je selecteren. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Nieuwe-Tonge?

De juiste makelaar kiezen in Nieuwe-Tonge voor de verkoop van je huis kan een flinke klus zijn. Hieronder volgen vijf punten waarop je moet letten:

Bekijk de track record

Controleer de verkoopgeschiedenis van de makelaar. Goede makelaars hebben ervaring met huizen zoals die van jou in Nieuwe-Tonge.

Vergelijk tarieven

Vergelijk zeker de tarieven van verschillende makelaars. Door te vergelijken kan je gemiddeld € 1.167 besparen.

Controleer aanwezigheid online

Een moderne makelaar heeft een sterke online presence. Dit is belangrijk voor de zichtbaarheid van je huis op het web.

Let op communicatie

Het is essentieel dat de makelaar helder communiceert en je goed op de hoogte houdt van het verkoopproces.

Houd rekening met de marktkennis

Een makelaar met veel lokale marktkennis kan je helpen om de juiste prijs voor je huis te bepalen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Nieuwe-Tonge zijn NVM-verkoopmakelaars erg actief. Deze makelaars leveren hoogwaardige dienstverlening dankzij hun grondige kennis van de lokale woningmarkt en de inzet van geavanceerde technologieën.

Ook VBO en VastgoedPRO makelaars zijn prominent aanwezig. De gemeenschappelijke factor is de nadruk op transparantie, eerlijkheid en oprechtheid in het makelaarswerk. Beide zijn toegewijd aan het maken van de juiste match tussen huis en koper.

Weetje: De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Ze werd opgericht in 1898 en heeft momenteel ruim 4200 leden.

Wat doet een makelaar in Nieuwe-Tonge?

Een makelaar in Nieuwe-Tonge begeleidt je tijdens het volledige proces van je huis verkopen. Van de start tot eindfase, je kunt op hem of haar rekenen bij de verhandeling van een woning. Dankzij hun lokale kennis, vinden ze de perfecte koper voor jouw huis.

Hoewel het mogelijk is om zelf je huis te verkopen, brengt dit uitdagingen met zich mee. De expertise van een goede makelaar kan je helpen om een realistische verkoopprijs te bepalen en geeft je toegang tot een netwerk van potentiële kopers.

 • Waardering van de woning
 • Promotie van je huis op diverse platforms
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Beantwoorden van vragen van geïnteresseerde kopers
 • Voeren van de onderhandelingen en opmaken van het koopcontract

Waarom een makelaar in Nieuwe-Tonge inschakelen?

Als je denkt aan het verkopen van je huis in Nieuwe-Tonge, ben je misschien geneigd om dit zelf te doen in een poging om kosten te besparen. Het klinkt in theorie eenvoudig: je adverteert je huis, organiseert bezichtigingen en accepteert het hoogste bod. Toch zitten er veel voeten in de aarde bij het zelf verkopen van je huis, en het inhuren van een makelaar kan je veel tijd, stress en zelfs geld besparen. Je kan op deze website een goede makelaar vinden die perfect past bij jouw specifieke situatie.

Ultieme kennis van de lokale markt

Een ervaren makelaar heeft een gedegen kennis van de lokale markt in Nieuwe-Tonge. Ze zijn op de hoogte van vergelijkbare woningen die onlangs in de omgeving zijn verkocht en kunnen je helpen bij het bepalen van een concurrerende verkoopprijs voor je huis.

Nauwkeurige prijsbepaling

Goede makelaars hebben vaak toegang tot tools voor prijsbepaling die je zelf niet eenvoudig kan gebruiken. Ze kunnen nauwkeurige en realistische verkoopprijzen bepalen, wat je zal help an om je huis sneller te verkopen.

Efficiënte afhandeling van paperassen

De administratieve taken die bij het verkopen van een huis komen kijken, kunnen overweldigend zijn. Een makelaar kan je hierbij helpen, door het maken van contracten en het afhandelen van onderhandelingen met kopers.

Professionele netwerken

Een makelaar beschikt vaak over een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedsector, die je niet zelf zou kunnen bereiken. Dit kan helpen om je huis sneller te verkopen en zelfs een betere prijs te krijgen.

Makelaars in Nieuwe-Tonge vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Nieuwe-Tonge via Huis Verkopen biedt je meerdere voordelen. Beoordeel makelaars op hun prestaties en kies zo de best passende makelaar voor jouw situatie.

 • Je bespaart op makelaarskosten
 • Krijgt een gratis waardebepaling van je woning
 • Ontvangt vrijblijvend verkoopadvies
 • Vindt de makelaar met de hoogste verkoopopbrengst

Door te vergelijken krijg je een duidelijk beeld van wat verschillende makelaars kunnen bieden. Zo vind je de makelaar in Nieuwe-Tonge die jouw huis voor de maximale prijs kan verkopen, snel en tegen de juiste tarieven.

Vergelijk makelaars in Nieuwe-Tonge Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Nieuwe-Tonge

De gemiddelde makelaarskosten voor de verkoop van een woning in Nieuwe-Tonge zijn € 4.589. Dit kan variëren per makelaar. Je kan vergelijken en de kosten van verschillende makelaars opvragen.

Het is aan te raden verschillende makelaars te vergelijken op kosten, diensten en ervaringen. Zo krijg je een goed beeld van welke makelaar het best aansluit bij jouw wensen en situatie.

De gemiddelde verkoopsnelheid van woningen in Nieuwe-Tonge is 67 dagen. Dit hangt ook sterk af van de vraag en aanbod op de lokale markt en de kwaliteit van jouw makelaar.

Bij het kiezen van een makelaar is het belangrijk om te letten op ervaring, tarieven en courtage. De gemiddelde courtage in Nieuwe-Tonge is 1,18%. Het kan nuttig zijn dit percentage te vergelijken met andere makelaars.

De huidige gemiddelde verkoopprijs van een huis in Nieuwe-Tonge bedraagt € 388.885. Dit gemiddelde kan variëren door fluctuaties in de markt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen