Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Nieuwe-Tonge

Denk je aan het verkopen van je huis in Nieuwe-Tonge? De huizenmarkt kan soms onvoorspelbaar zijn en juiste informatie helpt. Op deze pagina vind je up-to-date statistieken en relevante vastgoedgegevens van Nieuwe-Tonge als van juni 2024. Ontdek gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal gerealiseerde transacties:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Nieuwe-Tonge

De gemiddelde verkoopprijs in Nieuwe-Tonge is in de laatste 3 maanden € 388.885 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 442.115 euro. Deze gemiddelde prijzen geven een nauwkeurig beeld van de actuele woningmarkt in dit Zuid-Hollandse dorp en volgt de Nederlandse huizenmarkt trends. Bekijk de onderstaande grafiek voor een helder overzicht:

Huizenprijzen in Nieuwe-Tonge

Afgelopen 3 maanden

€ 148.000
€ 320.000
€ 492.000

Bij het bepalen van de marktwaarde van je huis, speelt de prijs per vierkante meter een cruciale rol. In Nieuwe-Tonge is dit met name relevant. De gemiddelde verkoopprijs per vierkantemeter verschilt namelijk sterk. Momenteel ligt deze op € 3.734 euro. De onderstaande grafiek helpt je een duidelijker beeld te vormen van de actuele situatie, deze biedt namelijk de verkoopprijzen én vraagprijzen per m2 in de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Nieuwe-Tonge per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.700
€ 3.800

Prijsontwikkeling Nieuwe-Tonge laatste 12 maanden

Het is raadzaam om een oogje in het zeil te houden op de huizenprijsontwikkeling in Nieuwe-Tonge over de afgelopen 12 maanden. De gemiddelde verkoopprijs lag afgelopen maand rond € 388.885. Deze ontwikkelingen liggen in lijn met de nationale gemiddelden. De onderstaande grafiek biedt een visueel overzicht:

Wat is mijn woning in Nieuwe-Tonge waard?

Het besluit om je huis in Nieuwe-Tonge te verkopen hangt vaak samen met de potentiële opbrengst in de huidige woningmarkt. De fluctuerende huizenprijzen kunnen een significante invloed hebben op de waarde van je woning. De vraag 'Wat is mijn huis in Nieuwe-Tonge waard?' is daarom van groot belang.

Overweeg je de verkoop van je woning? Een slimme zet is om een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Dit biedt je namelijk inzicht in de mogelijke verkoopprijs van je woning. Je kunt een waardebepaling aanvragen voor een beter begrip van de woningwaarde.

Hoe werkt zo'n gratis waardebepaling door een makelaar? Simpel gezegd, de makelaar analyseert verschillende factoren van je huis en geeft op basis hiervan een geschatte waarde aan. Door meerdere makelaars zo'n waardebepaling te laten uitvoeren, krijg je een reëel beeld van de woningwaarde, aangezien deze soms per makelaar kan verschillen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers variëren behoorlijk afhankelijk van de locatie. Fiets je een paar dorpen verder, dan kan je zomaar andere gemiddelde huizenprijzen tegenkomen. Zelfs in regio's nabij Nieuwe-Tonge merk je al een verschil.

Door toch een blik te werpen op deze vastgoedcijfers uit andere gemeenten krijg je een beter overzicht van de huidige markt en de prijsvariaties. Merk op dat inzicht in de bredere markt je helpt om te begrijpen hoe de vastgoedmarkt zich beweegt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Nieuwe-Tonge

Het spreekt voor zich dat je de best presterende makelaar zoekt voor de verkoop van jouw huis in Nieuwe-Tonge. Er zijn diverse makelaars actief in deze regio die op verschillende vlakken uitblinken. Sommigen zijn bijvoorbeeld zeer bedreven in onderhandelingen, terwijl anderen uitblinken in snelle verkoop. Het is dus aan jou om te bepalen welke competenties het belangrijkst zijn voor jouw verkoop.

De keuze voor een goede makelaar in Nieuwe-Tonge is van groot belang. Makelaars kunnen namelijk een aanzienlijk verschil maken in het verkoopproces en de uiteindelijke verkoopprijs. Daarom is het verstandig om verschillende makelaars te vergelijken. Start jouw research bijvoorbeeld op de interessante pagina van huisverkopen.nl waar je makelaars kan vinden die uitstekend presteren in Nieuwe-Tonge.

Vergelijk makelaars in Nieuwe-Tonge Of lees meer over makelaars in Nieuwe-Tonge

Gemiddelde tarieven van makelaars in Nieuwe-Tonge

De courtages van makelaars zijn wellicht een punt van onzekerheid als je overweegt een huis te verkopen in Nieuwe-Tonge. Gemiddeld berekenen makelaars een courtage van 1,18% van de verkoopprijs. Op basis van de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Nieuwe-Tonge, namelijk € 388.885, betekent dit dat je gemiddeld € 4.589 aan courtage betaalt.

Bij het selecteren van een makelaar, let dan niet alleen op de courtage. Een goede makelaar kan ervoor zorgen dat je huis sneller verkocht wordt, tegen een hogere prijs. Het is dus belangrijk om ook te kijken naar de ervaring, het serviceniveau en de verkoopstrategie van de makelaar. Je wilt tenslotte de beste resultaten voor jouw woningverkoop in Nieuwe-Tonge.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge vind je een merendeel koopwoningen, met in totaal 649 exemplaren. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor andere soorten woningen. Je zult er ook (sociale) huurwoningen ontdekken, of woningen met een unieke bestemming, die niet per definitie direct beschikbaar zijn voor de verkoop. Deze variatie maakt Nieuwe-Tonge een intrigerende locatie om naar een woning te zoeken.

Aantal verkochte woningen in Nieuwe-Tonge

In de afgelopen 12 maanden hebben er verschillende woningtransacties plaatsgevonden in Nieuwe-Tonge. Misschien vraag je je af hoe dit precies in zijn werk ging? Heel eenvoudig: woningen werden aangemeld voor verkoop en vervolgens verkocht. Er is een bijzonder detail: een huis dat in een bepaalde maand te koop wordt aangeboden, kan in een latere maand verkocht worden. Dit maakt het aantal 11 transacties inzichtelijk, zoals te zien is in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Nieuwe-Tonge te verkopen?

Het verkopen van je woning in Nieuwe-Tonge kan uitdagend zijn. Met lokale ontwikkelingen, zoals de bouw van nieuwe projecten, kan de concurrentie op de vastgoedmarkt toenemen. Je kunt bijvoorbeeld merken dat je moet concurreren met nieuwgebouwde huizen die voorzien zijn van de nieuwste voorzieningen.

Een effectieve oplossing hiervoor is het benadrukken van de unieke aspecten van jouw woning. Zorg voor professionele foto's die het karakter van je huis laten zien. Daarnaast kan je het stappenplan raadplegen, waarop je alles kunt vinden wat je moet regelen bij de verkoop van je woning in Nieuwe-Tonge. Goede voorbereiding is immers de sleutel tot een geruisloos verkoopproces!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Nieuwe-Tonge is continu aan verandering onderhevig. Dit betekent dat de huizenprijzen in Nieuwe-Tonge altijd in beweging zijn. Daarom worden op deze pagina de prijsontwikkelingen nauwlettend bijgehouden. Je vindt hier de meest recente vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Voor iedereen die overweegt zijn huis te verkopen, bieden wij deze informatie actueel en overzichtelijk aan.

De voordelen van HuisVerkopen.nl bij de verkoop van je woning

Als je overweegt om je huis in Nieuwe-Tonge te verkopen, is HuisVerkopen.nl een ideaal startpunt. Om je zo goed mogelijk te helpen, bieden we een aantal nuttige tools. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen of gebruik maken van onze dienst om makelaars te vergelijken. Ook kun je de tarieven van lokale makelaars opvragen om zodoende te besparen op makelaarskosten. Daarnaast hebben we een gestructureerd stappenplan voor de verkoop van je woning, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Door de totale controle over de verkoop van je huis, garanderen we dat je de beste deal krijgt bij alle lokale specialisten in Nieuwe-Tonge.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen