Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Stad aan 't Haringvliet

In Stad aan 't Haringvliet kan de woningmarkt uitdagend zijn. Met actuele informatie over woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties, houden we je op de hoogte van relevante vastgoedcijfers. Hierdoor ben je goed voorbereid als je je huis wilt verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Stad aan 't Haringvliet

De gemiddelde verkoopprijs in Stad aan 't Haringvliet is in de laatste 3 maanden € 185.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 374.857 euro. Prijzen kunnen fluctueren, maar deze data geven een goed beeld van de huidige marktwaarde van huizen in deze regio. Voor een visuele representatie van de historische verkoopprijzen en vraagprijzen, zie de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in Stad aan 't Haringvliet

Afgelopen 3 maanden

€ -375.000
€ 25.000
€ 425.000

Bij het inschatten van woningprijzen in Stad aan 't Haringvliet is het blik op de waarde per vierkante meter overduidelijk belangrijk. Dit getal, beter dan de totale prijs, geeft inzicht in de verhoudingen in de lokale markt. Neem als voorbeeld de huidige gemiddelde verkoopprijs per m², die is € 1.652. Dit cijfer helpt u bij het evalueren of een huis al dan niet correct is geprijsd. Bekijk de gedetailleerde ontwikkelingen in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Stad aan 't Haringvliet per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.000
€ 900
€ 2.800

Prijsontwikkeling Stad aan 't Haringvliet laatste 12 maanden

In Stad aan 't Haringvliet is er het afgelopen jaar beweging gezien in de woningprijzen. Het blijft boeiend om de ontwikkelingen op de woningmarkt te volgen. De gemiddelde verkoopprijs van huizen afgelopen maand in deze stad vind je hieronder in de grafiek als onderdeel van de vastgoedcijfers: € 185.000

Wat is mijn woning in Stad aan 't Haringvliet waard?

De prijs van jouw huis in Stad aan 't Haringvliet wordt beïnvloed door verschillende factoren. Voorbeelden hiervan zijn het soort woning, de grootte en conditie ervan en de huidige markttrends. Van al deze elementen heeft de huidige marktstand de meest significante impact op de waarde van je huis.

Als je nieuwsgierig bent naar de waarde van je huis in Stad aan 't Haringvliet, is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een zeer verstandige stap. Dit geeft een duidelijk beeld waarmee je kunt beoordelen of verkoop voor jou het juiste pad is. Het kan zelfs een aanrader zijn meerdere waardebepalingen aan te vragen voor een completer plaatje.

Tijdens een gratis waardebepaling bekijkt een makelaar de woning grondig en vergelijkt deze met soortgelijke huizen in de omgeving. De makelaar neemt daarbij ook de lokale markttrends in acht om tot een realistische en eerlijke waarde te komen. Dat maakt een waardebepaling door een makelaar een waardevolle hulpbron voor het bepalen van je verkoopstrategie.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De fluctuaties in de woningmarkt zijn niet uniform en variëren sterk van plaats tot plaats. Zo kunnen de prijzen voor woningen in en rondom Stad aan 't Haringvliet sterk uiteenlopen, vanwege verschillende factoren zoals vraag en aanbod, locatie en de staat van het huis.

Om een volledig beeld van de huidige woningmarkt te krijgen, is het nuttig om ook de huizenprijzen in omliggende gemeenten te overwegen. Zo zie je niet alleen wat de huidige stand van zaken is in Stad aan 't Haringvliet, maar begrijp je ook hoe de situatie in vergelijkbare plaatsen is. Dit geeft een diepgaander inzicht in de lokale woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Stad aan 't Haringvliet

Denk je aan een makelaar om je huis in Stad aan 't Haringvliet te verkopen? Het klinkt simpel, maar makelaars kunnen enorm verschillen. Deze verschillen zitten in de aanpak en stijl, zoals een agressieve marketingstrategie versus een subtiele, persoonlijke benadering, maar ook in de courtage en aanvullende diensten zoals fotografie of woningstyling.

De keuze voor de juiste professional kan een wereld van verschil maken bij de verkoop van je woning. Een goede makelaar zorgt voor een optimale presentatie van je woning, begeleidt bezichtigingen en voert de onderhandelingen. Om een goede keuze te maken, is het verstandig om makelaars te vergelijken alvorens een beslissing te nemen.

Vergelijk makelaars in Stad aan 't Haringvliet Of lees meer over makelaars in Stad aan 't Haringvliet

Gemiddelde tarieven van makelaars in Stad aan 't Haringvliet

Het vergelijken van courtages is een stap die je zeker niet mag overslaan bij de verkoop van je huis. Een gemiddeld courtage in Stad aan 't Haringvliet bedraagt 1,11% van de uiteindelijke verkoopprijs. Laten we eens kijken naar de impact hiervan. Stel, je huis wordt verkocht voor de gemiddelde prijs van € 185.000. De kosten voor de makelaar bedragen dan € 2.054, gebaseerd op het gemiddelde courtagepercentage.

Zelfs kleine verschillen in courtagepercentage maken een groot verschil in de uiteindelijke kosten. Daarom is het raadzaam om ook de makelaarstarieven te vergelijken. Neem niet direct de eerste makelaar die je tegenkomt, maar verdiep je in de mogelijkheden. Op makelaars vergelijken kun je diverse makelaars in Stad aan 't Haringvliet tegen elkaar afzetten. Let op zaken als prijs, maar ook zaken zoals verkoopstrategie en ervaring zijn van belang.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Stad aan 't Haringvliet

Er zijn maar liefst koopwoningen in Stad aan 't Haringvliet. Wonende in dit karakteristieke dorp, is het belangrijk om te weten dat elk van deze huizen zijn eigen bestemming kan hebben. Met bestemming bedoelen we onder andere of het een hoofdverblijf, tweede woning of beleggingspand is. Op basis van deze bestemming kan je de waarde van jouw eigen huis beter inschatten en een passende vraagprijs voor je huis bepalen.

Ben je van plan jouw huis in Stad aan 't Haringvliet te verkopen?

Gepland om je huis in Stad aan 't Haringvliet te verkopen? Het kan een uitdaging zijn om alles goed te regelen, van de voorbereiding tot aan de overdracht. Een sterke aanbeveling is om ons speciale stappenplan door te nemen, bedoeld om je te leiden door het wirwar van details voor de verkoop van jouw woning.

Herinner je eraan dat het kiezen van een goede makelaar van topbelang is, omdat zij jouw belangen tijdens de verkoop vertegenwoordigen. Elk aspect van het proces is van belang, van de prijsbepaling en onderhandeling tot de juridische afwikkeling. Met de juiste voorbereiding en nauwgezet regelen van iedere onderdeel, zal je de overdracht van je huis succesvol en soepel doorlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Om de vinger aan de pols te houden bij de ontwikkelingen in de huizenmarkt van Stad aan 't Haringvliet, is het zaak regelmatig de cijfers te raadplegen. Wij streven ernaar deze data op ons platform zo actueel mogelijk te houden, zodat je steeds een helder beeld hebt van de stand van zaken. Het inzichtelijk hebben van marktcijfers is uiterst nuttig, aangezien dit je beter voorbereidt op bijvoorbeeld onderhandelingen bij de verkoop van je woning of bij het inschatten van toekomstige prijsontwikkelingen.

Hoe HuisVerkopen.nl ondersteunt bij de verkoop

Bovenop het volgen van de marktcijfers, ondersteunt HuisVerkopen.nl op verschillende manieren bij de voorbereiding en uitvoering van de verkoop van jouw woning. Zo is er degelijke informatie te vinden over de bijkomende kosten en kun je makelaars vergelijken die bij je passen. Daarnaast kun je hier een gratis waardebepaling of verkoopadvies bij een lokale makelaar aanvragen. Op deze manier wordt het mogelijk een doordachte beslissing te maken over je verkoopplannen. En is je energielabel niet in orde? Geen zorgen, ook dat kun je hier regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen