Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Noordwijk

Zoek je een goede makelaar in Noordwijk voor de verkoop van je huis? Zorg in je zoektocht voor een grondige vergelijking van tarieven, expertise en klantbeoordelingen. Dit helpt je om de makelaar te vinden die het best aansluit bij je wensen en je woning optimaal op de markt kan zetten.

Over makelaars in Noordwijk

Een ding is zeker: niet alle makelaars in Noordwijk zijn hetzelfde. Hoewel zij allen dezelfde doelstelling hebben - het ondersteunen bij het kopen of verkopen van onroerend goed - kunnen hun diensten, tarieven en aanpak sterk variëren. Sommige makelaars hanteren vaste tarieven, terwijl anderen een percentage van de verkoopprijs rekenen. Op het gebied van dienstverlening kan de ene makelaar een all-inclusive service bieden, terwijl de andere zich meer op specifieke taken richt. Dit vergelijken van makelaars kan je veel inzicht, besparingen en een betere ervaring opleveren. Het is hierbij handig om te weten dat je op deze pagina geschikte makelaars in Noordwijk kan vinden die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Welke vragen spelen er in jouw hoofd als je als verkoper de juiste makelaar wilt kiezen in Noordwijk? Wil je weten welke makelaar de beste lokale marktkennis heeft, die het meest ervaren is of de gunstigste tarieven biedt? Of ben je misschien geïnteresseerd in de verkoopstrategieën of communicatiestijl van verschillende makelaars? Er zijn talloze factoren om in overweging te nemen bij je keuze. Vrees niet, je bent aan het juiste startpunt om richting te vinden in de makelaarswereld van Noordwijk en om de makelaar te selecteren die het beste bij jouw behoeften past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.361
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.493
Besparing (gem.)
€ 1.677

Actueel

 • Als je overweegt een huis te verkopen in Noordwijk, is het handig om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars er momenteel rond de 1,10% liggen. Deze courtage kan natuurlijk van makelaar tot makelaar verschillen.
 • De huidige woningmarkt laat zien dat huizen in Noordwijk gemiddeld verkocht worden voor € 578.271 euro. Wil je meer details kennen over de woningmarkt in Noordwijk, check dan zeker de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, die nu op € 5.334 euro ligt.
 • Tot slot is het goed te weten dat de gemiddelde tarieven van makelaars in Noordwijk liggen op € 6.361. Het kan daarom zinvol zijn om makelaarstarieven te vergelijken en de keuze te maken die het beste bij je past.

Uitgelichte makelaars in Noordwijk

In Noordwijk is er een verscheidenheid aan makelaars die gespecialiseerd zijn in de verkoop van woningen waar je uit kan kiezen. Hieronder zullen wij je een overzicht bieden van deze diverse verkoopmakelaars gevestigd in Noordwijk. Het loont om deze makelaars met elkaar te vergelijken, omdat je zo een goed beeld krijgt van de variëteit in dienstverlening, prijzen en klanttevredenheid.

Logo De Bruin Makelaardij Noordwijk

De Bruin Makelaardij Noordwijk

Bij De Bruin Makelaardij Noordwijk is jouw huis in vertrouwde handen. In deze makelaardij staan passie, plezier en mensen centraal. Het team, bestaande uit gelokaliseerde experts, ontzorgt je tijdens het koop- of verkoopproces. Ze bieden een unieke, resultaatgerichte aanpak zonder poespas, waarbij ze bijna 24/7 bereikbaar zijn. Specialisme in nieuwbouw en aangesloten bij de NVM, kunnen ze rekenen op hun certificaten van VastgoedCert, NWWI en NRVT.
Logo Langenegger Makelaars

Langenegger Makelaars

Bij Langenegger Makelaars dromen ze niet alleen met je mee, maar realiseren ze ook jouw woonwensen. Het ervaren team in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek wendt haar expertise aan voor de verkoop, aankoop of taxatie van jouw huis. Met persoonlijke begeleiding, heldere communicatie en kennis van de lokale markt, zorgen ze voor een succesvolle volgende stap in jouw wooncarrière. Een makelaar die, vooral bij recreatie woningen, net dat beetje extra doet.
Logo thuis bij Elsalien makelaardij

thuis bij Elsalien makelaardij

Bij Thuis bij Elsalien Makelaardij krijg je meer dan alleen een huis. Deze makelaar biedt je een thuis met een persoonlijke touch. Met een heldere aanpak, zakelijke scherpte, maximale aandacht en een vleugje enthousiasme, streeft deze NVM-gecertificeerde makelaar naar zeer tevreden klanten. Je kunt hier terecht voor verkoop, aankoop en taxaties, aangevuld met specialismen als woningstyling en woningfotografie. Ze zijn bedreven in hun vak en spreken alleen Nederlands.

Damen Makelaars BV

Damen Makelaars is al ruim 40 jaar een begrip in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek. Zowel particulieren als zakelijke klanten vinden hier expertise in wonen en bedrijfsvastgoed. Of je nu wilt kopen, verkopen, huren of laten taxeren, Damen Makelaars biedt resultaatgericht advies. Met specialiteiten als projectontwikkeling, nieuwbouw en recreatiewoningen onderscheiden ze zich in de markt. Dankzij hun realistische aanpak, diepgaande marktkennis en persoonlijk contact zorgt Damen Makelaars voor een optimaal resultaat.

Issac Makelaardij

Bij Issac Makelaardij sta jij centraal, of je nu een huis wilt kopen, verkopen of verhuren. Ze luisteren naar jouw wensen en gaan proactief aan de slag om jouw doelen te realiseren. Daarnaast garandeert de makelaar een volledig eerlijk biedproces en is altijd bereikbaar, ook in de avond en het weekend. Issac Makelaardij spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits. Met specialismen variërend van aankoop tot seniorenhuisvesting, kun je op deze makelaar bouwen.

Let op: Niet alle verkoopmakelaars in en rondom Noordwijk staan mogelijk in de bovenstaande lijst. Het vinden van de ideale makelaar voor jouw situatie vraagt om een grondige vergelijking. Daarom neemt Huis Verkopen alle makelaars in Noordwijk mee in onze vergelijking. Zo helpen we je de best mogelijke keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Noordwijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Noordwijk?

De hoogte van de courtage wordt meestal afgestemd op de woning en de woningwaarde. Elke makelaar hanteert hierin zijn eigen beleid. Het bepalen van de woningwaarde is een complexe taak en kan sterk variëren per huis en locatie.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Noordwijk 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.677 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Belangrijk om te weten is dat je volkomen vrijblijvend en zonder kosten deze makelaars mag vergelijken.

Kosten van makelaars in Noordwijk

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.500
€ 6.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Noordwijk

In Noordwijk hanteren de meeste makelaars opstartkosten als onderdeel van hun dienstverlening. Deze kosten zijn bedoeld voor de initiële werkzaamheden die de makelaar verricht. Denk hierbij aan het maken van foto's, het schrijven van een verkoopadvertentie en het plaatsen van jouw woning op huizensites en/of Funda. Hiermee wordt de basis gelegd voor de verkoop van jouw woning.

De hoogte van de opstartkosten kan variëren per makelaar. Zo kan de ene makelaar hogere kosten berekenen voor de fotografie, terwijl een ander wellicht kosten voor een video of 3D tour in rekening brengt. Het is dus aan te raden om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en waar je mogelijk nog op kunt besparen.

Intrekkingskosten van makelaars in Noordwijk

Intrekkingskosten zijn kosten die je mogelijk moet betalen als je besluit om jouw huis voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten worden door de meeste makelaars in Noordwijk in rekening gebracht. Het is een vorm van compensatie voor de makelaar voor de tijd en moeite die hij of zij al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken.

Er zijn verschillende redenen waarom je misschien zou willen besluiten om jouw huis voortijdig uit de verkoop te halen. Je zou bijvoorbeeld een beter aanbod kunnen krijgen, of misschien besluit je om uiteindelijk toch niet te verhuizen. De gemiddelde intrekkingskosten die makelaars in Noordwijk in rekening brengen bedragen € 500. Dit varieert echter sterk per makelaar, dus het is altijd verstandig om hier over te onderhandelen voordat je een contract tekent.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Noordwijk met een vast tarief

Ook Noordwijk heeft makelaars die rekenen met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Geen percentage van de verkoopprijs, maar een duidelijk bedrag: gemiddeld € 3.250 (update: april 2024). Dit biedt jou als verkoper een stukje zekerheid.

Echter, er kleven ook nadelen aan een vast tarief. Stel je verkoopt je woning voor 400.000 euro en je makelaar rekent een vast bedrag van 3.500 euro. Dat komt neer op 0,875% van je verkoopprijs. Verkoop je je woning echter voor een lager bedrag, laten we zeggen 300.000 euro, dan stijgt dit percentage naar 1,17%. Met andere woorden, hoe minder jouw huis opbrengt, hoe groter het gedeelte dat naar de makelaar gaat.

Tip: Merkwaardig genoeg kiezen de meeste woningverkopers in Noordwijk voor een makelaar op basis van courtage. Zij zijn van mening dat deze makelaars zich harder inzetten om een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor hun woning te krijgen. Dat komt omdat hun vergoeding afhankelijk is van de verkoopprijs. Dit is dus zeker het overdenken waard als je jouw huis gaat verkopen!

4 feitjes over makelaars in Noordwijk

 • Het is interessant om te weten dat in Noordwijk een flinke 95% van de huizenverkopers ervoor kiest om met een makelaar te werken die lid is van een erkende branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • De meerderheid van de verkopers in Noordwijk geeft de voorkeur aan een traditionele makelaar die de gehele verkoop regelt, boven een online makelaar die alleen de woning online plaatst. Dit percentage ligt op 89%.
 • Het verkopen van een woning verloopt in Noordwijk gemiddeld 45% sneller wanneer je kiest voor begeleiding door een makelaar in plaats van zelf verkopen.
 • De meeste woningverkopers in Noordwijk hebben een voorkeur voor een makelaar die aantoonbaar beter presteert dan andere makelaars. Maak een vergelijking van verschillende makelaars in Noordwijk via deze link.

Wat levert de beste makelaar in Noordwijk op?

In Noordwijk zijn er diverse makelaars actief, maar er zijn een aantal die zich duidelijk onderscheiden van de rest. Wat hen uniek maakt, is vooral de hogere verkoopprijzen die zij voor woningen realiseren en het feit dat zij deze sneller verkopen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Noordwijk herkent:

 • Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat deze topmakelaars woningen gemiddeld voor een bedrag boven de verwachte verkoopprijs verkopen. Sterker nog: zij verkopen huizen voor een bedrag dat gemiddeld hoger ligt dan dat van andere makelaars. En dat bedrag? Dat is gemiddeld € 21.390 meer.
 • Onze database toont tevens aan dat deze best presterende makelaars in Noordwijk woningen niet alleen een hogere verkoopprijs bezorgen, maar ze dit ook nog eens gemiddeld 16 dagen sneller doen dan andere makelaars in de regio.

De beste makelaar in Noordwijk vinden

Ben je op zoek naar de ideale makelaar in Noordwijk? Bij ons kun je eenvoudig makelaars vergelijken. Vul je persoonlijke gegevens in en we matchen je met de meest geschikte makelaars in jouw regio.

De geselecteerde makelaars presenteren je hun verkoopstrategie, geven een schatting van de waarde van je woning en voorzien je van nuttige verkoopstips. Op deze manier heb je een compleet beeld van je verkoopkansen en hun tarieven.

Waar moet je op letten bij makelaars in Noordwijk?

Je wilt je huis in Noordwijk verkopen en bent op zoek naar een geschikte makelaar. Waar let je dan op? Hier zijn vijf belangrijke punten:

Kennis van de lokale markt

Je makelaar moet de lokale vastgoedmarkt in Noordwijk goed kennen. Verdiep je in hun track record en check hoeveel huizen ze recent hebben verkocht in jouw buurt.

Resultaten in het verleden

De beste makelaars in Noordwijk verkopen huizen gemiddeld voor een hogere prijs dan andere makelaars. Dit verschil kan oplopen tot € 21.390 meer.

Communicatieve vaardigheden

Wanneer je je huis verkoopt, is het belangrijk dat je makelaar goed communiceert en je voortdurend op de hoogte houdt van het verkoopproces.

Transparantie over kosten

Helderheid over de kosten vooraf is een must. Vraag naar een duidelijk kostenoverzicht, inclusief eventuele extra kosten post verkoop.

Goede recensies

Tenslotte, kijk naar de recensies van eerdere klanten. Tevreden huiseigenaren zijn een goede indicatie van de bekwaamheid van je mogelijke makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Vraag jij je ook af hoe je zo goed mogelijk jouw huis in Noordwijk kunt verkopen? Het antwoord ligt voor de hand: met een goede makelaar. Kies dan wel voor een makelaar die kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Een NVM-makelaar brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn ze deskundig, betrouwbaar en hebben ze in veel gevallen een sterke lokale marktkennis. Daarnaast zijn er ook gedegen makelaars van VBO en VastgoedPRO die je bij dit proces kunnen bijstaan.

Wat doet een makelaar in Noordwijk?

Een makelaar in Noordwijk begeleidt je gedurende het hele proces van jouw woningverkoop. Van prijsbepaling en fotografie, naar bezichtigingen en onderhandelingen, tot aan de uiteindelijke overdracht.

In de concurrerende markt van Noordwijk, geeft de locale kennis en ervaring van de makelaar jou net dat extra voordeel. Zo weet je zeker dat je de beste deal voor jouw woning krijgt.

 • Bepalen van de verkoopprijs gebaseerd op diepgaande marktkennis
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Onderhandelen met potentiële kopers voor de beste prijs
 • Opstellen en doornemen van het koopcontract
 • Begeleiding tijdens de overdracht bij de notaris

Waarom een makelaar in Noordwijk inschakelen?

Stel je voor, je wilt je huis in Noordwijk verkopen. Het zou heel eenvoudig zijn om een bord in je tuin te plaatsen en af te wachten. Maar als je serieus bent over het verkrijgen van het maximaal mogelijke verkoopbedrag, dan is het inschakelen van een ervaren makelaar in Noordwijk een slimme zet. Een makelaar heeft toegang tot netwerken, kennis en ervaring die de gemiddelde huiseigenaar simpelweg niet heeft. Zijn expertise betekent vaak een snellere verkoop en een hoger verkoopbedrag.

Toegang tot de juiste netwerken

Een verkoopmakelaar in Noordwijk heeft een ruim netwerk van potentiële kopers. Vaak weet hij al wie op zoek is naar jouw soort woning voordat hij überhaupt de verkoop begint. Zijn netwerk kan de verkoop aanzienlijk versnellen en dus de prijs verhogen.

Efficiëntie door ervaring

Door hun jarenlange ervaring weten verkoopmakelaars precies hoe ze het verkoopproces soepel en snel kunnen laten verlopen. Bovendien weten zij wat de meest effectieve strategieën zijn om het maximale verkoopbedrag voor jouw huis op te halen.

Kennis van de lokale markt

Makelaars in Noordwijk kennen de lokale vastgoedmarkt als hun broekzak. Ze kunnen nauwkeurige prijscalculaties maken op basis van vergelijkbare woningen in jouw omgeving. Zo word je huis niet onder- of overgewaardeerd en kan je er zeker van zijn dat de prijs klopt.

Professionele presentatie van je huis

Een verkoopmakelaar weet hoe hij jouw huis in de best mogelijke staat kan presenteren. Met professionele foto's, een overtuigende beschrijving en de juiste verkoopstrategie, zorgt hij ervoor dat potentiële kopers worden aangetrokken naar jouw huis.

Informatie over Noordwijk

Noordwijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is een bloeiende kustplaats die bekend staat om zijn prachtige stranden en duinen. Als levendige badplaats biedt Noordwijk verfrissende zeelucht en een scala aan recreatieve activiteiten.

Noordwijk heeft ook een rijke geschiedenis, zichtbaar in zijn historische gebouwen en monumenten. De St. Jeroenskerk, de vuurtoren en de ouderwetse vissershuisjes dragen bij aan de unieke charme van deze stad.

Naast zijn traditionele charme, heeft Noordwijk ook moderne faciliteiten waaronder luxe hotels, gastronomische restaurants en trendy boetieks, die bijdragen aan een hoge levensstandaard.

Weetje:

De gemiddelde huizenprijzen in Noordwijk zijn in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen. De huidige gemiddelde verkoopprijs van woningen in deze stad bedraagt € 578.271 (update: april 2024). Je kunt de up-to-date gegevens over dit onderwerp vinden op de pagina met woningmarktcijfers van Noordwijk.

Makelaars in Noordwijk vergelijken

Bij Huis Verkopen snappen we dat het vergelijken van makelaars in Noordwijk een cruciale stap is in het verkoopproces van jouw woning. Het is onze missie om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

 • Gratis waardebepaling door de makelaar
 • Scherpere makelaarstarieven door vergelijking
 • Een makelaar die aansluit bij jouw situatie

Je voert simpelweg je adres, voorkeuren en wensen in, waarna wij je koppelen aan de verkoopmakelaars in Noordwijk die het beste bij jou passen. Deze makelaars informeren je over precies wat je wilt weten, zodat je een goed beeld krijgt van je mogelijkheden en de beste keuze kunt maken voor de verkoop van jouw woning. Het resultaat? Een maximale verkoopwaarde en een makelaar die aan al jouw eisen voldoet.

Vergelijk makelaars in Noordwijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Noordwijk

De gemiddelde makelaarskosten in Noordwijk zijn € 6.361. Deze kosten kunnen echter variëren afhankelijk van het specifieke kostenmodel van de makelaar.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Noordwijk is 59 dagen. Kijk hier voor tips om jouw huis sneller te verkopen.

Het vergelijken van makelaarstarieven kan je een besparing opleveren van € 1.677. Bespaar door hier makelaarstarieven te vergelijken.

Makelaars in Noordwijk rekenen gemiddeld een courtage van 1,10%. Dit percentage wordt toegepast op de verkoopprijs van jouw huis.

Het kiezen van een goede makelaar hangt af van verschillende factoren zoals kosten, diensten en ervaring. Op deze pagina vind je handige tips om een geschikte makelaar in Noordwijk te kiezen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen