Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noordwijk

Als je overweegt je huis in Noordwijk te verkopen, is het goed om inzicht te hebben in de lokale woningmarkt. Deze pagina biedt nuttige vastgoedcijfers die je nodig hebt om succesvol te zijn, zoals actuele verkoopprijzen, vraagprijzen per m2 en trends in woningverkopen in Noordwijk. Een gefundeerd inzicht kan je helpen bij een soepele verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noordwijk

De gemiddelde verkoopprijs in Noordwijk is in de laatste 3 maanden € 563.802 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 725.561 euro. Deze prijzen reflecteren de actuele huizenmarkt in Noordwijk. De volgende grafiek geeft een visuele voorstelling van deze prijzen. Kijk en interpreteer zelf:

Huizenprijzen in Noordwijk

Afgelopen 3 maanden

€ 70.000
€ 423.000
€ 776.000

We presenteren je een grafiek die een inzicht geeft over de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Noordwijk van de afgelopen 3 maanden. Deze gegevens kunnen je helpen om een beter inzicht te krijgen in de actuele marktwaarde van vastgoed in dit gebied. Hier is het:

Huizenprijzen in Noordwijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.100
€ 5.400
€ 5.800

Prijsontwikkeling Noordwijk laatste 12 maanden

De prijsontwikkeling in Noordwijk geeft een indicatie van bewegingen in deze specifieke vastgoedmarkt. Hierin wordt geen richting van de woningprijzen gesuggereerd en bevat geen aannames over bijzonderheden.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 563.802 euro. Het diplomatisch voorstellen van woningmarktcijfers zal volgen in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Noordwijk waard?

De waarde van jouw woning in Noordwijk wordt beïnvloed door verschillende factoren. Zo spelen onder andere de locatie, de grootte van het perceel, de staat van onderhoud en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt een belangrijke rol. Het kan complex zijn om een woningwaarde nauwkeurig te bepalen, vanwege deze verscheidenheid aan factoren.

Ben je benieuwd naar de precieze waarde van jouw huis? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar de beste stap die je kunt zetten. Of je nu overweegt jouw woning te verkopen of gewoon een goed beeld wilt krijgen van de huidige marktwaarde, een waardebepaling kan een ideaal startpunt zijn.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je thuis. Deze dienst is volledig kosteloos en biedt een inzichtelijke analyse van de huidige marktwaarde van jouw huis. Het is dus een geweldig idee om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren, ongeacht of je besluit tot verkoop over te gaan.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Om een authentiek beeld te krijgen van de huidige woningmarkt, is het betekenisvol om niet alleen naar de huiswaarden in één omgeving te kijken. De prijzen van woningen, in en rondom Noordwijk, kunnen aanzienlijk verschillen.

Ook de vierkantemeterprijzen kunnen variëren. Door te vergelijken, krijg je een interessant inzicht in de gemiddelde vraagprijzen, maar met name ook de prijs per vierkante meter. Zo zie je snel hoe Noordwijk zich positioneert ten opzichte van gelijkwaardige plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Noordwijk

De prestaties van makelaars in Noordwijk en omgeving kunnen sterk uiteenlopen. Dit betekent dat sommige makelaars sneller een woning verkopen, terwijl anderen weer een hogere verkoopprijs behalen. Wij volgen, analyseren en vergelijken deze cijfers van de woningmarkt voortdurend. Zo zorgen we ervoor dat je op basis van deze data de meest geschikte makelaar in Noordwijk kunt vinden voor jouw situatie.

Toch is het niet enkel een spel van cijfers. Het vinden van de juiste makelaar kan een groot verschil maken aan het einde van de rit. Een makelaar die in staat is om jouw huis snel en voor de juiste prijs te verkopen, kan je namelijk een hoop stress, tijd en geld besparen. Door het maken van een geïnformeerde keuze, geef je jezelf de beste kans op een succesvolle verkoop van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Noordwijk Of lees meer over makelaars in Noordwijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noordwijk

Courtages kunnen een flink verschil maken in de kosten die je maakt bij de verkoop van je huis. In Noordwijk liggen de gemiddelde courtages op ongeveer 1,10% van de verkoopprijs. Met een gemiddelde prijs van € 563.802 voor een woning in Noordwijk, kunnen deze kosten oplopen.

Voordat je een makelaar inschakelt, is het verstandig om eerst de tarieven van meerdere makelaars te vergelijken. Er zijn diverse tarieven en services, wat het zinvol maakt om de tarieven van makelaars in Noordwijk naast elkaar te leggen. Laat je niet alleen leiden door de prijs, maar kijk ook naar de ervaring en reputatie van de makelaar. Je kunt bijvoorbeeld de tarieven opvragen van diverse makelaars via onze tool.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noordwijk

In de schilderachtige kustplaats Noordwijk zijn er 8298 koopwoningen. Deze panden kunnen verschillende bestemmingen hebben: van een comfortabele gezinswoning tot een moderne appartementencomplex, ideaal voor jeugdige starters. Het is belangrijk om te weten dat het aanpassen van een woningbestemming gepaard gaat met uitgebreide wettelijke procedures. Besluit je jouw woning te verkopen, dan kan de potentiële functionaliteit een grote rol spelen voor potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Noordwijk

In de afgelopen 12 maanden is er sprake geweest van een aanzienlijk aantal aanmeldingen en verkochte woningen in Noordwijk. Het aantal verkochte woningen in die periode is 213. Deze informatie kan verder opgesplitst worden in maandelijkse verkoopcijfers. Wil je weten hoe dit er precies uitziet? Bekijk dan de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Noordwijk te verkopen?

Bij de verkoop van je huis in Noordwijk komen heel wat zaken kijken die je zorgvuldig moet behandelen. Zaken zoals de vraagprijs opstellen, een verkoopstrategie ontwikkelen, het opstellen van aantrekkelijke advertenties en het vinden van een gekwalificeerde makelaar kunnen heel wat van je tijd vragen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de formele kant van de verkoop, zoals het regelen van een energielabel en het finaliseren van de eigendomsoverdracht.

Om de verkoop van jouw woning in Noordwijk effectief en ordelijk te laten verlopen, is het ideaal om een duidelijk stappenplan te volgen. Dit stappenplan gidst je door het gehele proces, van het klaarmaken van jouw woning voor bezichtigingen tot aan de afsluiting van de verkoop. Het helpt je om niets over het hoofd te zien en elke stap nauwgezet te doorlopen voor een soepele verkoop van je woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan om je huis in Noordwijk te verkopen? Dan weet je vast wel dat de huizenprijzen in Noordwijk vrijwel continue in beweging zijn. Veranderingen in vraagprijzen, gerealiseerde verkoopprijzen, aantal transacties en nieuw aanbod worden op deze pagina centraal bijgehouden en actueel gehouden, specifiek gericht op woningverkopers als jij. Je hebt dus altijd de laatste informatie binnen handbereik.

Hoe HuisVerkopen.nl helpt bij de verkoop van je woning

HuisVerkopen.nl biedt verschillende handige tools aan die jou ondersteunen bij de verkoop van je huis in Noordwijk. Wij bieden je bijvoorbeeld een gratis tool om de waarde van je woning te bepalen en om makelaars te vergelijken. Daarnaast kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Met het handige stappenplan wat wij bieden sla je geen enkele stap over tijdens het verkoopproces. Alles om ervoor te zorgen dat de verkoop van je huis zo vlot en succesvol mogelijk verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen