Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Noordwijkerhout

Als je je huis in Noordwijkerhout wilt verkopen, is het goed om de lokale vastgoedcijfers onder de loep te nemen. Hier kijken makelaars ook gedetailleerd naar. Deze cijfers, zoals vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties, bieden je een helder beeld van de huidige huizenmarkt in Noordwijkerhout.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Noordwijkerhout

De gemiddelde verkoopprijs in Noordwijkerhout is in de laatste 3 maanden € 472.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 533.554 euro. Dit toont aan dat er sprake is van grote activiteit op de lokale vastgoedmarkt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken bij het kopen of verkopen van een huis in Noordwijkerhout. Als aanvulling hierop, vind je hieronder de meest recente marktcijfers:

Huizenprijzen in Noordwijkerhout

Afgelopen 3 maanden

€ 213.000
€ 398.000
€ 584.000

Je oog valt wellicht eerst op de ontwikkelingen van de afgelopen drie maanden in Noordwijkerhout als het gaat om de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2. In de volgende grafiek krijg je een compleet overzicht van de gemiddelde prijzen per m2 in deze periode. Zo heb je een duidelijk beeld van de huidige marktwaarde in de regio:

Huizenprijzen in Noordwijkerhout per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 4.000
€ 4.600

Prijsontwikkeling Noordwijkerhout laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Noordwijkerhout zich bewogen. Deze bewegingen zijn in de onderstaande grafiek weergegeven, waarin de details van de prijsschommelingen zijn opgenomen.

De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 472.500. De exacte vastgoedcijfers voor de gehele periode kunnen hieronder nader bekeken worden:

Wat is mijn woning in Noordwijkerhout waard?

Om de waarde van jouw woning in Noordwijkerhout te bepalen, zijn er verscheidene factoren waar naar gekeken moet worden. Denk hierbij aan aspecten als de soort woning, de grootte van het pand, in welke staat de woning is en wat de huidige huizenprijzen doen.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis in Noordwijkerhout waard is? Een gratis waardebepaling door een professionele makelaar is de beste stap die je op dit moment kunt zetten. Dit verschaft je namelijk de helderheid die je nodig hebt om te bepalen of het de juiste tijd is om je woning te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is in feite een uitgebreide beoordeling van jouw woning, uitgevoerd door een professional met kennis van de lokale huizenmarkt. De makelaar houdt hierbij rekening met de hiervoor genoemde factoren. Het geeft je als huiseigenaar een accurate inschatting van wat jouw woning waard is en is daarom een waardevolle tool bij eventuele verkoopplannen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de wereld van de woningmarkt zijn huizenprijzen een kenmerk dat sterk kan variëren, afhankelijk van de locatie. Hoewel Noordwijkerhout haar eigen unieke woningmarkt heeft, kan het wellicht onthullend zijn om te zien hoe de prijzen hier afwijken van de naburige gemeenten:

Dit vormt een interessant perspectief om het marktbeeld beter te begrijpen. Het visualiseren van deze cijfers kan nuttig zijn om inzichten op te doen met betrekking tot de woningmarkt. Laten we eens kijken naar de onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Noordwijkerhout

Op HuisVerkopen.nl staan we in nauw contact met de woningmarkt in Noordwijkerhout en houden we de statistieken van makelaars in de regio nauwkeurig bij. Hierdoor kan je altijd rekenen op betrouwbare en up-to-date informatie over welke makelaars het snelste huizen verkopen, welke een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel huizen ze gemiddeld verkopen. We gebruiken deze data om je te helpen de meest geschikte makelaar te vinden.

Kiezen van de juiste makelaar kan een groot voordeel opleveren. Het kan het verschil maken tussen een huis dat wekenlang op de markt blijft staan en een huis dat binnen dagen verkocht wordt. Daarbij kan een goede makelaar je helpen om een betere verkoopprijs te onderhandelen. Dus het kiezen van de juiste makelaar is geen stap die je over het hoofd moet zien!

Vergelijk makelaars in Noordwijkerhout Of lees meer over makelaars in Noordwijkerhout

Gemiddelde tarieven van makelaars in Noordwijkerhout

Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan courtages als je een huis wilt verkopen in Noordwijkerhout. Het gemiddelde tarief van een makelaar in deze regio is 1,14% van de verkoopprijs van het huis. Dit bedrag kan echter variëren, afhankelijk van de diensten die de makelaar biedt.

Voordat je een beslissing neemt, is het raadzaam om te begrijpen welke kosten betrokken zijn bij de verkoop van een huis. Het is handig om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken om ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt. Dit gaat verder dan alleen de makelaarscourtage; wees ook bewust van eventuele verborgen kosten zoals administratieve of marketingkosten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Noordwijkerhout

In het fraaie Noordwijkerhout zijn er tal van koopwoningen, precies aangegeven door de hoeveelheid . Je kan zo'n woning aankopen met het doel er persoonlijk in te resideren, of om het als verhuurwoning aan te bieden. Echter, het is belangrijk om te weten dat van het totale aantal koopwoningen, slechts een gering percentage daadwerkelijk beschikbaar is voor zowel aankoop als huur.

Aantal verkochte woningen in Noordwijkerhout

In de afgelopen 12 maanden in Noordwijkerhout is er een hoeveelheid woningen aangemeld en verkocht. De hieronder getoonde grafiek laat dit uitdrukkelijk zien, met details over de maandelijkse en jaarlijkse variaties. De aanmeldingen weerspiegelen woningen in de verkoop, terwijl de transacties verwijzen naar de daadwerkelijk verkochte woningen, aangegeven met het symbool 71:

Ben je van plan jouw huis in Noordwijkerhout te verkopen?

Als je denkt aan de verkoop van jouw woning in Noordwijkerhout, zijn er een hoop factoren om rekening mee te houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te checken of jouw woning al in het bezit is van een geldig energielabel. Daarnaast moet je de waarde van je woning bepalen en een sterke verkoopstrategie ontwikkelen. Verder is het selecteren van een betrouwbare makelaar die verstand heeft van de lokale markt een andere grote stap.

Met een stappenplan wordt het proces van jouw huis verkopen in Noordwijkerhout een stuk overzichtelijker. Zo'n plan geeft een duidelijk beeld van wat je exact moet regelen, variërend van de eerdere genoemde zaken tot het eventueel inschakelen van een verhuisbedrijf. Door je aan zo'n stappenplan te houden kun je ervoor zorgen dat de verkoop van je huis zo soepel mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op zoek naar de laatste informatie over de huizenprijzen in Noordwijkerhout? Je bent aan het juiste adres. De vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen al deze gegevens houden we actueel voor je. We begrijpen dat het verkopen van je huis een grote beslissing is en dat je wilt weten hoe de markt zich ontwikkelt. Daarom kan je op deze pagina de meest recente cijfers en veranderingen in de markt vinden.

Handige verkoophulp van Huis Verkopen

Laat Huis Verkopen je helpen bij het regelen van de verkoop van je woning. Met handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, vind je gemakkelijk de beste makelaar in Noordwijkerhout. Verder, het stappenplan vertelt je precies wat er moet worden geregeld voor de verkoop, zodat je geen zaken over het hoofd ziet. Zelfs aanvullende diensten zoals een energielabel of een verhuizer zijn eenvoudig te regelen. Dus als je de verkoop van je woning op een moderne manier wil regelen met zekerheid dat je de beste deal krijgt, dan is Huis Verkopen het platform voor jou.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen