Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Oosterbeek

Verkopen van je huis in Oosterbeek vraagt om een deskundige makelaar. Deze pagina biedt een overzicht van actieve makelaars in deze regio. Zo kun je makkelijker een keuze maken voor de makelaar die het best bij jouw verkoopplannen past.

Over makelaars in Oosterbeek

Wanneer je op zoek bent naar de beste makelaar in Oosterbeek, zijn wij degenen die het bijhouden. We hebben voor jou al het nodige onderzoek uitgevoerd en alles op een rijtje gezet. Tarieven, reviews, soort diensten: we hebben het allemaal verzameld. Door makelaars te vergelijken, krijg je inzicht in de markt en kun je een weloverwogen keuze maken. Het resultaat? Je bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en stress.

Vraag je je af welke tarieven makelaars in Oosterbeek hanteren? Of wil je weten welke makelaar de beste recensies heeft? En is het voor jou belangrijk welke extra diensten een makelaar aanbiedt? Al deze vragen zijn legitiem als je overweegt je huis te verkopen. Laat deze twijfels je niet afschrikken. Alle antwoorden die je nodig hebt, zijn hier te vinden en helpen je een goede keuze te maken voor een makelaar in Oosterbeek.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 6.494
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 17.859
Besparing (gem.)
€ 1.563

Actueel

 • Het is van belang dat je je bewust bent van de gemiddelde courtages van makelaars als je overweegt te verkopen. In Oosterbeek ligt dit percentage rond de 1,08% op dit moment april 2024.
 • De huidige verkoopprijs in Oosterbeek is ook een belangrijke factor waar je rekening mee kan houden. Gemiddeld zit je hier momenteel op een bedrag van € 601.342. Voor meer specifieke informatie over de lokale huizenprijzen kun je altijd even kijken.
 • Vergeet niet dat makelaarstarieven niet overal gelijk zijn en ze zijn constant in beweging. Het vergelijken van deze tarieven kan je in Oosterbeek gemiddeld al snel een besparing opleveren van € 1.563.

Uitgelichte makelaars in Oosterbeek

In Oosterbeek vind je diverse makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van woningen. Hieronder presenteren we een overzicht van verschillende verkoopmakelaars in deze regio. Het is raadzaam om deze makelaars te vergelijken, zodat je inzicht krijgt in de verschillen, zoals hun aanpak, prijs, ervaring en opgebouwde netwerk.

Logo Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Oosterbeek

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Oosterbeek

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in Oosterbeek draagt generaties aan ervaring in het vak. Gespecialiseerd in onderscheidende woningen, zoals villa's, landhuizen en boerderijen, waardeert dit familiebedrijf wat elk huis uniek maakt. Gehuisvest op het historische Landgoed De Hemelse Berg, strekt hun werkterrein zich uit tot charmante dorpen in de omgeving. Met een focus op persoonlijk contact en unieke woonwensen, biedt Drieklomp een attente service. Ze zijn NVM-lid en dragen certificering van VastgoedCert en NWWI.
Logo Spitman Makelaars | Qualis

Spitman Makelaars | Qualis

Spitman Makelaars, vooraanstaand makelaarskantoor in Arnhem en omgeving, biedt service en expertise in vastgoed. Met specialismen in beleggingen, monumenten en nieuwbouw, biedt het kantoor bemiddeling bij verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Het ervaren team is goed ingevoerd in de regionale woningmarkt en kent de huizenmarkt zoals geen ander. Bij Spitman Makelaars staat een servicegerichte benadering met een vriendelijke begeleiding hoog in het vaandel. Ook zijn ze aangesloten bij Qualis, marktleider in het midden- en hoog segment.
Logo Van Gelre makelaardij B.V.

Van Gelre makelaardij BV

Bij Van Gelre Makelaardij staat je woning centraal. Met een focus op verkoop, aankoop, nieuwbouw, beleggingen en taxaties is deze makelaar een goede keuze. Dit kantoor in Oosterbeek blinkt uit in persoonlijke aandacht en het volledig begeleiden van het verkoopproces door één vaste makelaar. Een extra specialisme is het SeniorenWONEN concept. Lid van de NVM en gecertificeerd door het NWWI en NRVT, dus je kunt rekenen op betrouwbare dienstverlening.
Logo Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Van Musscher & Sonneveld Makelaars is een NVM-aangesloten makelaarskantoor, gespecialiseerd in nieuwbouw. Ze focussen op meer dan alleen de technische details van een huis, ze begrijpen dat er menselijke emoties en financiële aspecten meespelen. Met een team van zes medewerkers bieden ze diensten aan als verkoop, aankoop en taxaties, allemaal van hoge kwaliteit - hun gemiddelde beoordeling op Funda is een 9,3. Je vindt ze op de Utrechtseweg in Oosterbeek.
Logo Wieman Makelaardij

Wieman Makelaardij

Wieman Makelaardij, actief sinds 2009 in de regio Oosterbeek/Arnhem, zorgt voor een proactieve en eerlijke belangenbehartiging bij de aan- of verkoop van je woning. Met een gevarieerd huizenaanbod en grondige kennis van de regionale markt, adviseert deze gecertificeerde NVM makelaar je naar de beste deal. Of je nu informatie nodig hebt over verkoop, aankoop, taxaties, verhuur of financieel advies; je kunt ook in het Duits, Engels, Frans en Fries bij hen terecht.

t Mauritshuis Makelaars

Bij 't Mauritshuis Makelaars krijg je persoonlijke en betrokken begeleiding in de regio's Arnhem, Wageningen en de Randstad. Al sinds 2001 specialiseert het kantoor zich in verkoop en verhuur van verschillende woningtypes, waaronder appartementen en villa's. Voor expats is er een specifieke dienstverlening. Integer, vakbekwaam en met kennis van zaken staan ze klaar om je woonwensen te vervullen. Je kunt ze vinden op de Utrechtseweg in Oosterbeek.

Let op: het is mogelijk dat de ideale makelaar voor jou niet in het bovenstaande overzicht staat. Er zijn namelijk meer verkoopmakelaars actief in Oosterbeek die we bij Huis Verkopen allemaal meenemen in onze vergelijking. Door goed te vergelijken, vind je de makelaar die het beste past bij jouw woning, situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Oosterbeek Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Oosterbeek?

Een makelaar in Oosterbeek rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,08% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 601.342 in Oosterbeek komt dit neer op € 6.494 aan makelaarskosten (update april 2024).

De courtage van de makelaar fungeert als een motivatie om jouw huis tegen de hoogste prijs te verkopen. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe groter de courtage die de makelaar ontvangt. Dit prikkelt de makelaar om voor de beste deal te gaan.

Let op: de courtages van makelaars in Oosterbeek verschillen gemiddeld 0,52%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.563 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Oosterbeek. Vergeet niet; makelaars vergelijken kost je helemaal niets en je zit nergens aan vast.

Kosten van makelaars in Oosterbeek

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.400
€ 6.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Oosterbeek

Het is belangrijk om te weten dat bijna alle makelaars in Oosterbeek opstartkosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je betaalt voordat de woning daadwerkelijk in de verkoop gaat. Het zijn voorbereidende kosten die de makelaar maakt om jouw woning optimaal te kunnen presenteren en verkopen.

Voorbeelden van opstartkosten zijn kosten voor professionele fotografie, het maken van een plattegrond, het schrijven van een pakkende verkooptekst, het plaatsen van jouw woning op huizensites zoals Funda en de tijd die de makelaar besteedt aan de voorbereiding. Door deze opstartkosten kan de makelaar ervoor zorgen dat jouw woning goed in de markt wordt gezet en zo de beste prijs krijgt.

Intrekkingskosten van makelaars in Oosterbeek

Wanneer je besluit om jouw woning in Oosterbeek in de verkoop te zetten, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle mogelijke kosten die je kunt tegenkomen. Een van deze kosten zijn de intrekkingskosten. Dit zijn kosten die makelaars kunnen rekenen als je ervoor kiest om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Een voorbeeld kan zijn dat je alsnog besluit om jouw woning niet meer te verkopen omdat je een nieuwe baan hebt gevonden dichtbij jouw huidige woonlocatie.

Makelaars in Oosterbeek kunnen variëren in de bedragen die zij hanteren voor intrekkingskosten. Het is van groot belang om hierover duidelijkheid te krijgen voordat je een contract aangaat met een makelaar. Gemiddeld genomen, zijn de intrekkingskosten die een makelaar in Oosterbeek rekent, gelijk aan € 500. Dus, voordat je de beslissing maakt om jouw woning te verkopen, is het verstandig om rekening te houden met de mogelijkheid van dergelijke kosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Oosterbeek met een vast tarief

In Oosterbeek behoren makelaars die werken met een vast tarief ook tot de keuzemogelijkheden. De voordeligheid van deze optie is de financiële transparantie die je geniet. Je weet namelijk van tevoren exact wat de totale kosten zijn, welke ongeacht de verkooprijs niet veranderen. Het gemiddelde vaste tarief ligt rond de € 3.250 (update: april 2024).

Het vast tarief heeft ook een nadeel voor jou als woningverkoper. Stel dat je huis voor een aanzienlijk hoger bedrag verkoopt dan de oorspronkelijke vraagprijs, dan blijft het tarief gelijk. Dit betekent dat de makelaar niet extra beloond wordt voor het leveren van uitstekend werk. Het kan dus een minder krachtige stimulans zijn voor de makelaar om het onderste uit de kan te halen.

Tip: Weeg de voor- en nadelen van zowel een vaste vergoeding als een courtage goed tegen elkaar af voordat je een besluit neemt. Overweeg zaken zoals jouw budget, de verwachte verkoopwaarde van je huis en de motivatie van de makelaar. Dit geeft je de beste kans op een succesvolle en winstgevende verkoop.

4 feitjes over makelaars in Oosterbeek

 • Het is opmerkelijk te constateren dat een royale meerderheid van 94% van de huiseigenaren in Oosterbeek de voorkeur geeft aan een full-service makelaar, boven een online dienstverlener.
 • Verkoopcijfers laten zien dat een huis in Oosterbeek met de assistentie van een ervaren makelaar gemiddeld 40% sneller over de toonbank gaat in vergelijking met een verkoop zonder tussenkomst van een professional.
 • Het blijkt dat huizen in Oosterbeek die verkocht worden met de hulp van een makelaar gemiddeld een 9% hogere verkoopprijs realiseren ten opzichte van woningen die zonder makelaar worden verkocht.
 • Interessant is het detail dat de meerderheid van de huiseigenaren in Oosterbeek niet per se voor de laagste commissie kiest, maar eerder de kwaliteit van de dienstverlening laat prevaleren. Ze begrijpen dat een hogere verkoopprijs belangrijker is dan het besparen op de makelaarskosten.

Wat levert de beste makelaar in Oosterbeek op?

Tussen de prestaties van makelaars in Oosterbeek zit een aanzienlijke variatie. Dit betekent dat woningeigenaren die hun huis willen verkopen, hun voordeel kunnen doen door de verschillende makelaars tegen elkaar af te wegen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Oosterbeek herkent:

 • In de cijfers over makelaarsprestaties zien we dat de topmakelaars in Oosterbeek huizen voor een hoger bedrag weten te verkopen dan het gemiddelde. Rekening houdende met de prijsklasse van de woning ligt dit extra bedrag rond de € 16.893 boven de gemiddelde verkoopprijs.
 • De gegevens tonen aan dat de meest efficiënte makelaars in Oosterbeek huizen in gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Deze snelheid is vaak een reflectie van hoe goed een makelaar de waarde van een woning weet te schatten en hoe goed ze hun markt begrijpen.

De beste makelaar in Oosterbeek vinden

Het vinden van de beste makelaar in Oosterbeek begint hier. Door je adres, situatie en voorkeuren in te voeren, krijg je een afgestemd overzicht van de meest geschikte makelaars voor jouw woningverkoop.

Elke makelaar zal je vervolgens informeren over hun tarieven, verkoopstrategieën, inschatting van de woningwaarde en nuttige tips. Start vandaag nog met vergelijken en ontdek welke makelaar het beste bij jouw situatie past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Oosterbeek?

Bij de keuze voor een makelaar in Oosterbeek voor de verkoop van je huis zijn er verschillende aandachtspunten om in acht te nemen:

Ervaring en kennis van de markt

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die veel ervaring heeft en een goede kennis van de lokale markt in Oosterbeek.

Vergelijken van tarieven

De tarieven van makelaars kunnen sterk variëren. Het is daarom raadzaam om deze te vergelijken. Dit kan gemakkelijk op deze pagina.

Verkoopstrategie

Een goede makelaar zal samen met jou een effectieve verkoopstrategie bedenken om jouw huis succesvol te verkopen.

Verkoop voor de hoogste prijs

Je wilt natuurlijk dat jouw huis voor de hoogste prijs wordt verkocht. Hier lees je hoe je een makelaar kiest die dit kan realiseren.

Communicatie en bereikbaarheid

Ten slotte is het belangrijk dat de makelaar goed bereikbaar is en op een duidelijke manier communiceert over het verkoopproces.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In het pittoreske Oosterbeek zijn verschillende makelaars actief. De bekendste zijn de NVM-makelaars, maar ook VBO en VastgoedPRO zijn hier vertegenwoordigd. Deze makelaars kunnen je helpen bij de verkoop van je huis.

Een makelaar voert diverse taken uit om een succesvolle verkoop te waarborgen. Hierbij kan je denken aan het opstellen van een verkoopplan, het uitvoeren van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopcondities. Ook een juiste prijsbepaling is een belangrijke verantwoordelijkheid van de makelaar.

Weetje: de NVM, oftewel Nederlandse Vereniging van Makelaars, is de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen in Nederland. Ze hebben meer dan 4200 leden, die allemaal aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen.

Wat doet een makelaar in Oosterbeek?

Een makelaar in Oosterbeek doet meer dan alleen je huis in de verkoop zetten. Deze expert is jouw ondersteuning bij elke stap van het verkoopproces, ervoor zorgend dat je huis op de meest aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Van marktkennis tot onderhandelingen, een full-service makelaar zorgt voor naadloze begeleiding. Dit leidt tot een snelle, probleemloze verkoop met de best mogelijke prijs voor jouw huis.

 • Bepalen van de marktwaarde van je huis
 • Advies geven over de beste aanpak voor de verkoop
 • Professionele foto's maken en een aantrekkelijke beschrijving opstellen
 • Ontvangen en rondleiden van potentiële kopers
 • Onderhandelen over de verkoopprijs en het afhandelen van de verkoop

Waarom een makelaar in Oosterbeek inschakelen?

Als je besluit om je woning in Oosterbeek te verkopen via een makelaar, dan ben je beslist niet voor een eenvoudige taak. Gelukkig kan een makelaar je hierbij helpen. Om te beginnen zal de makelaar een uitgebreide marktanalyse maken van huizen die vergelijkbaar zijn met die van jou in Oosterbeek, zowel recent verkochte woningen als huidige woningen die te koop staan. Op basis daarvan kan de makelaar een realistische vraagprijs voor je woning bepalen.

inspectie en juridische controle

De makelaar zal vervolgens je woning grondig inspecteren. Hij kijkt onder andere naar de bouwkundige staat van de woning, mogelijke verbeterpunten en energiezuinigheisaspecten. Ook controleert hij de juridische status van je woning, zoals eigendomsrechten, erfdienstbaarheden en het bestemmingsplan.

Verkoopstrategie

Daarna stelt de makelaar een verkoopplan op. Hierin worden de vraagprijs, de verkoopstrategie en de marketingaanpak, inclusief professionele fotografie en gedetailleerde objectbeschrijvingen, vastgelegd. Dit plan is bedoeld om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken en te overtuigen om een bod op je woning te doen.

Bezichtigingen en onderhandelingen

De volgende stap zijn de bezichtigingen. De makelaar plant en begeleidt deze en zorgt dat geïnteresseerden alle informatie krijgen die ze nodig hebben, inclusief antwoorden op eventuele vragen. Vervolgens zal de makelaar alle ontvangen biedingen met je bespreken en je adviseren tijdens het onderhandelingsproces.

Afsluiting verkoop

Tenslotte zal de makelaar de verkoop afronden. Hij zorgt ervoor dat alle benodigde contracten zijn opgesteld en controleert de financiering van de koper. Bij de notaris zorgt hij voor een soepele overdracht. Je kunt dus met een gerust hart de verkoop aan de makelaar overlaten.

Makelaars in Oosterbeek vergelijken

Het vergelijken van makelaars in Oosterbeek op een platform als Huis Verkopen biedt jou verschillende voordelen. Een weloverwogen keuze kan namelijk leiden tot een snellere verkoop van je woning en een betere verkoopprijs.

 • Vergelijken biedt inzicht in prestaties
 • De kans op kostenbesparing is groot
 • Je krijgt een helder beeld van de prijs-kwaliteitverhouding
 • Zekerheid van onafhankelijk en objectief advies

Veel huizenverkopers maken gebruik van onze diensten om een passende, ervaren makelaar te vinden die voldoet aan hun persoonlijke wensen en situatie. Door het gemakkelijk vergelijkingsproces, wordt ook jou de mogelijkheid geboden om de beste verkoopresultaten te behalen. Met Huis Verkopen voorkom je dat je onnodig meer betaalt of belangrijke kansen misloopt.

Vergelijk makelaars in Oosterbeek Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Oosterbeek

De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Oosterbeek zijn € 515. Het is altijd verstandig om deze bij meerdere makelaars op te vragen, want de prijzen kunnen variëren.

Het is belangrijk om naar de kosten, ervaring en plan van aanpak te kijken. Vergelijk verschillende makelaars met elkaar om de beste keuze te maken. Een handig hulpmiddel hiervoor is deze vergelijkingstool.

De gemiddelde courtage van makelaars in Oosterbeek is 1,08%. Het kan voordeliger zijn om makelaars te vergelijken en de beste optie te kiezen.

Je kunt flink besparen op de makelaarskosten door verschillende makelaars in Oosterbeek te vergelijken. De gemiddelde besparing door comparatie is € 1.563.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Oosterbeek is 56 dagen. Deze tijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk het stappenplan voor meer info.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen