Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Raamsdonksveer

Voor de verkoop van je huis in Raamsdonksveer zoek je natuurlijk naar een competente makelaar. Op deze pagina helpen we je graag in je zoektocht en ontdek je welke makelaar het beste bij je past. Door middel van diverse vergelijkingstools maken we het kiezen eenvoudiger.

Over makelaars in Raamsdonksveer

Makelaars in Raamsdonksveer verschillen op diverse manieren van elkaar. Het kan gaan om hun aanpak, werkwijze, kostenstructuur of zelfs hun klantenservice. Sommige makelaars kiezen voor een traditionele aanpak, terwijl anderen gebruik maken van innovatieve technieken en platforms om jouw woning op de markt te brengen. Daarom is het vergelijken van makelaars essentieel voor het vinden van de makelaar die het beste bij jouw wensen aansluit. Met dit inzicht kun je de beste service en waar voor je geld verwachten. Start jouw zoektocht en begin met het vergelijken op deze pagina.

Als potentiële woningverkoper heb je waarschijnlijk vragen. Wat voor type ondersteuning biedt een makelaar? Wat zijn hun kosten en onder welke voorwaarden werken ze? En hoe zit het met hun track record in de regio Raamsdonksveer? Deze en andere vragen zijn allemaal gerechtvaardigd en nodig om een weloverwogen beslissing te nemen. Met de informatie op deze pagina krijg je een duidelijk beeld en heb je straks alle tools in handen om passende keuzes te maken voor een succesvolle verkoop van jouw woning.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.964
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.651
Besparing (gem.)
€ 1.457

Actueel

 • Het is goed om te weten dat de gemiddelde courtages van makelaars in Raamsdonksveer op dit moment rond de 1,09% liggen. Deze informatie kan je helpen bij het maken van een beslissing omtrent de verkoop van je huis.
 • Daarnaast zijn de huidige huizenprijzen in Raamsdonksveer ook interessant. De gemiddelde verkoopprijs per m2 ligt momenteel op € 3.456 euro. Check de meest recente huizenprijzen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Uitgelichte makelaars in Raamsdonksveer

In Raamsdonksveer zijn er volop makelaars die je kunnen bijstaan in het verkoopproces van je woning. Toch is het niet wijs om klakkeloos voor de eerste de beste te gaan, want een juiste makelaarkeuze kan echt het verschil maken. Het is daarom aan te raden om de makelaars in Raamsdonksveer op een objectieve manier te vergelijken, kijkend naar factoren zoals kosten, verkoopsnelheid en de beoordelingen van eerdere verkopers.

Logo ERA Makelaardij Amerstreek

ERA Makelaardij Amerstreek

Kies voor ERA Makelaardij Amerstreek wanneer je allround service zoekt. Dit makelaarskantoor wordt gekenmerkt door sterke service en het beste marketingpakket. Ervaring en betrokkenheid staan centraal, met meer dan een halve eeuw aan ervaring in huis. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, verhuur, aankoop en taxaties en hebben een hoge klantbeoordeling op Funda. Gevestigd in de Amerstreek, zijn ze vooral actief in Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Ook voor hypotheekadvies en duurzaamheid van de woning kun je hier terecht.
Logo Mol & Roubos Makelaardij

Mol & Roubos Makelaardij

Bij Mol & Roubos Makelaardij staan jouw woonwensen centraal. Deze makelaar combineert jouw dromen met deskundigheid en kennis van de lokale markt. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop of taxatie van een woning, je bent verzekerd van een goede en transparante aanpak. Met specialismen in nieuwbouw en bedrijfsruimtes en diverse certificaten, maak je met Mol & Roubos Makelaardij een solide keuze.
Logo Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer

Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer

Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer is een ervaren makelaar met een historie van 45 jaar in vastgoed, gespecialiseerd in verkoop, aankoop en financieel advies. Dit makelaarskantoor staat bekend om zijn slimme marketingstrategieën, zoals gewaardeerde virtuele huispresentaties en actieve promotie via social media. Dankzij deze unieke aanpak wordt je woning snel en goed verkocht. Met gemak organiseer je ook je hypotheek- en verzekeringszaken op hun adres aan het Gangboord in Raamsdonksveer.

Joosen WoonMakelaars

Joosen WoonMakelaars is een gecertificeerd makelaarskantoor dat lid is van de NVM. Ze bieden een scala aan diensten waaronder verkoop, aankoop en taxaties. Met hun VastgoedCert, NWWI en NRVT certificaten, kun je rekenen op betrouwbaarheid en expertise. Dit maakt Joosen WoonMakelaars een uitstekende keuze, bijvoorbeeld voor iemand die zijn eerste huis gaat kopen en iemand nodig heeft om het proces te begeleiden. Ze zorgen voor een soepel en professioneel verloop.

Mijnwoonmakelaar en taxatie service Amerstreek

Mijnwoonmakelaar en taxatie service Amerstreek is een ervaren makelaarskantoor gevestigd in Bilthoven. Gespecialiseerd in aan- en verkoop, verhuur en taxatie van diverse woningtypes. Met een gedreven, divers team werken ze intensief en betrokken om je woonwensen te realiseren. Ze zijn lid van de branchevereniging VBO, wat hun professionaliteit en betrouwbaarheid onderstreept. In het afgelopen jaar hebben ze vijf woningen verkocht en momenteel hebben ze drie woningen in verkoop.

Let op: in en rondom Raamsdonksveer zijn er meer verkoopmakelaars actief dan je mogelijk denkt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Raamsdonksveer mee in onze vergelijking. De perfecte makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst. Om die te vinden, is het van belang om actief te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Raamsdonksveer Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Raamsdonksveer?

Een verkoopmakelaar in Raamsdonksveer rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,09% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 455.419 in Raamsdonksveer komt dit neer op € 4.964 aan makelaarskosten (update april 2024).

Wanneer de verkoopsnelheid van woningen toeneemt, zijn courtages gewoonlijk lager. Dit komt doordat makelaars minder tijd en moeite hoeven te steken in het verkopen van een huis, waardoor ze lagere tarieven kunnen hanteren. Dit is gunstig voor je als verkoper.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Raamsdonksveer 0,64% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.457 door eerst tarieven op te vragen. Door gewoonweg makelaars te vergelijken, zorg je ervoor dat je altijd geld bespaart op makelaarskosten.

Kosten van makelaars in Raamsdonksveer

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 5.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Raamsdonksveer

Voordat je een succesvolle woningverkoop op touw kunt zetten in Raamsdonksveer, zul je eerst te maken krijgen met opstartkosten. De meerderheid van de makelaars in deze regio rekent namelijk deze kosten aan hun klanten. Opstartkosten zijn initiële uitgaven die je maakt om de verkoop van je huis in gang te zetten. Deze kosten kunnen betrekking hebben op het maken van professionele foto's, 2D- of 3D-plattegronden, het schrijven van verkoopteksten of het plaatsen van je woning op populaire huizensites en/of Funda.

Hoewel de exacte opstartkosten variëren per makelaar, hanteren de meeste makelaars in Raamsdonksveer een gemiddelde prijs van € 515 voor deze diensten. Door bewust te zijn van deze kosten en ze in je budget op te nemen, kun je jouw woningverkooptraject soepeler en efficiënter maken. Overweeg ook om verschillende makelaars te vergelijken om de beste deal voor jouw specifieke situatie te vinden.

Intrekkingskosten van makelaars in Raamsdonksveer

Verkoop je een woning in Raamsdonksveer, dan is het belangrijk om geïnformeerd te zijn over een potentiële kostenpost: intrekkingskosten. Intrekkingskosten zijn vergoedingen die jouw makelaar in rekening kan brengen als je besluit de woning vóór de succesvolle verkoop uit de markt te halen. Deze kosten zijn een compensatie voor de inspanningen en uitgaven die de makelaar tot dan toe heeft geleverd.

Denk hierbij aan de tijd die de makelaar heeft gestoken in het taxeren van jouw woning, het organiseren van bezichtigingen en het plaatsen van de woning op online platformen. Ook als er onvoorziene omstandigheden optreden, bijvoorbeeld een plotselinge verwijdering van de woning uit de verkoop vanwege persoonlijke redenen, dan kunnen intrekkingskosten gerekend worden. Deze kosten verschillen per makelaar, dus het is altijd verstandig dit van tevoren op te vragen bij jouw makelaar om onaangename verrassingen te voorkomen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Raamsdonksveer met een vast tarief

Naast makelaars die werken met courtage, zijn er ook makelaars die een vast tarief hanteren. Het verschil zit hem in de manier van berekenen. Bij courtage betaal je een percentage van de verkoopprijs van je huis, bij een vast tarief spreek je van tevoren een bepaald bedrag af. Makelaars in Raamsdonksveer die werken met vaste tarieven, hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Er zijn zowel voordelen als nadelen verbonden aan het kiezen van een makelaar met een vast tarief. Het grote voordeel is dat je van tevoren precies weet wat de kosten zijn, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Een potentieel nadeel kan zijn dat een makelaar minder gemotiveerd is om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren, omdat dit geen invloed heeft op zijn of haar eigen verdiensten.

Tip: Het is slim om verschillende makelaars te vergelijken. Daardoor krijg jij een goed beeld van wie het beste bij jouw situatie past en je optimaal kan begeleiden met de verkoop van je woning. Niet alleen tarief, maar ook ervaring en aanpak verschillen per makelaar. Het begint allemaal met een goede vergelijking.

4 feitjes over makelaars in Raamsdonksveer

 • Een aanzienlijk aantal van 95% van de woningverkopers in Raamsdonksveer geeft de voorkeur aan het volledige pakket van diensten van een klassieke makelaar, boven de beperkte ondersteuning van een online makelaar.
 • Vastgoedtransacties in Raamsdonksveer, die worden begeleid door een professionele makelaar, gaan gemiddeld 80% sneller dan transacties waarbij geen makelaar betrokken is.
 • Met de hulp van een makelaar worden woningen in Raamsdonksveer gemiddeld met 17% meer winst verkocht in vergelijking met de situatie waarin een huis zonder de hulp van een makelaar wordt verkocht.
 • De meerderheid van de verkopers in Raamsdonksveer stelt dat ze de voorkeur geven aan een makelaar wiens prestaties duidelijk beter zijn dan die van anderen. Bekijk hier voor een vergelijking van makelaars.

Wat levert de beste makelaar in Raamsdonksveer op?

Het vinden van de juiste makelaar in Raamsdonksveer voor de verkoop van jouw huis draait niet zozeer om de kosten voor een makelaar. Wat je echt wilt weten is wat de makelaar oplevert in verhouding tot de kosten. Het draait om het resultaat, namelijk de uiteindelijke verkoopprijs en de snelheid van verkoop van je woning.

Dit is hoe je de beste makelaars in Raamsdonksveer herkent:

 • De beste makelaars in Raamsdonksveer onderscheiden zich door hun vermogen om woningen te verkopen tegen een gemiddeld hoger bedrag. De gemiddelde toename qua verkoopprijs ligt voor deze topmakelaars rond de € 12.603 hoger ten opzichte van andere makelaars in Raamsdonksveer.
 • Uit onze statistieken blijkt tevens dat de actiefste verkoopmakelaars in Raamsdonksveer woningen gemiddeld 14 dagen sneller weten te verkopen dan andere makelaars in de regio. Een proactieve aanpak leidt dus tot een efficiënte verkoop.

De beste makelaar in Raamsdonksveer vinden

Vergeet niet dat makelaars in Raamsdonksveer jouw woning op diverse manieren kunnen waarderen, en dat zij verschillende tarieven hanteren. Deze kunnen flink variëren, en kunnen een belangrijke impact hebben op jouw verkoopproces.

Daarom is het vergelijken van makelaars echt de moeite waard. Door verschillende makelaars uit Raamsdonksveer naast elkaar te zetten met ons vergelijkingsformulier, krijg je een volledig beeld van de kansen, tarieven en aanpakken die bij jouw situatie passen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Raamsdonksveer?

Als je jouw huis in Raamsdonksveer wilt verkopen, zijn er dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een makelaar:

Ervaren makelaars

Een ervaren makelaar kent de markt en kan de beste strategie voor jouw situatie bepalen. Let op hun track record en het aantal jaren dat ze actief zijn.

Lokale kennis

Kies een makelaar die bekend is met Raamsdonksveer. Deze kent de lokale markt en de lokale kopers, wat kan leiden tot een snellere verkoop van jouw huis.

Aandacht voor details

Je wilt een makelaar die aandacht geeft aan alle aspecten van de verkoop. Denk hierbij aan het opstellen van jouw huisadvertentie, uitvoeren van bezichtigingen en het afhandelen van papierwerk.

Hogere verkoopprijzen

De beste makelaars in Raamsdonksveer verkopen huizen gemiddeld voor een hogere verkoopprijs. Kies voor een makelaar die jou een verkoopprijs kan bieden die ligt rond de € 12.603.

Communicatie

Je wilt tijdens het proces op de hoogte blijven. Kies voor een makelaar met een sterke communicatie. Van updates over potentiële kopers tot het begeleiden van de verkoopovereenkomst.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Raamsdonksveer is een betrouwbare gids in het proces van jow woningverkoop. Deze makelaar brengt deskundigheid en lokale marktkennis in. Jouw belangen staan centraal en je krijgt persoonlijke begeleiding gedurende het volledige verkoopproces.

Daarnaast zijn er ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars in Raamsdonksveer. Ze delen dezelfde hoge standaarden en zijn allemaal gericht op het leveren van kwaliteit en service. Ze benaderen de verkoop vanuit verschillende invalshoeken, zodat je altijd een makelaar vindt die bij jou past.

Wat doet een makelaar in Raamsdonksveer?

In Raamsdonksveer helpt een makelaar je bij het efficiënt en succesvol verkopen van je huis. Hij heeft de juiste ervaring en grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt, waardoor het verkoopproces soepel verloopt.

Naast het uitvoeren van zaken zoals bezichtigingen en onderhandelingen, vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen volledig. Hij/kij zorgt ervoor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om gefundeerde beslissingen te nemen. Het gebruik van een makelaar kan het verkoopproces veel minder stressvol maken.

 • Biedt een nauwkeurige waardebepaling van je huis
 • Adviseert over een realistische vraagprijs en verkoopstrategie
 • Stelt een effectieve marketingstrategie op
 • Beheert de bezichtigingen met potentiële kopers
 • Onderhandelt over de uiteindelijke verkoopprijs

Waarom een makelaar in Raamsdonksveer inschakelen?

Het verkopen van je huis kan een uitdagend en stressvol proces zijn, vooral als je het zelf probeert te doen. Daarom kan het inschakelen van een ervaren makelaar in Raamsdonksveer een wereld van verschil maken. Deze professionals hebben de kennis en ervaring om je gedurende het hele verkoopproces bij te staan. Ze kennen de lokale markt, kunnen het beste verkoopmoment bepalen, nemen het onderhandelingsproces voor hun rekening en zorgen voor de juiste administratieve afhandeling. Hier zijn enkele redenen om een makelaar in de arm te nemen.

Verstand van de lokale markt

Een makelaar in Raamsdonksveer heeft grondige kennis van de lokale huizenmarkt en kan je huis nauwkeurig waarderen. Ze kunnen je adviseren over de beste verkoopstrategie en hebben inzicht in de specifieke eisen en wensen van potentiële kopers in de regio.

Voordelen in onderhandelen

De makelaar kan namens je onderhandelen om de best mogelijke deal te krijgen. Met hun uitgebreide ervaring en kennis van de markt kunnen ze potentiële problemen oplossen en moeiteloos omgaan met de complexiteit van de verkoopprocedure.

Marketing van je huis

Een makelaarskantoor beschikt over marketingtools en -netwerken om je woning op de juiste manier te presenteren. Ze stellen een passend marketingplan op, waardoor je woning snel de aandacht van potentiële kopers krijgt.

Ontzorgen van administratieve lasten

Van aankoopcontract tot notarisafspraak, de makelaar verzorgt alle administratie. Dit bespaart je veel tijd, stress en mogelijk ook geld. Met hun actieve handelswijze proberen ze de geschikte koper voor jouw huis te vinden.

Makelaars in Raamsdonksveer vergelijken

Wist je dat het kiezen van de juiste makelaar voor jouw woning in Raamsdonksveer net zo belangrijk is als het bepalen van de juiste verkoopprijs? Vergelijken van makelaars via ons platform kan je helpen bij het maken van deze belangrijke beslissing.

 • Gratis waardebepaling
 • Inzicht in verkoopprijzen
 • Gratis verkoopadvies
 • Scherpere makelaarstarieven

Met Huis Verkopen kun je makelaars eenvoudig vergelijken op basis van hun prestaties, zoals verkoopopbrengst en snelheid. Dit geeft je een goed beeld van de makelaars in Raamsdonksveer en helpt je bij het vinden van de makelaar die perfect aansluit bij jouw wensen. Zo bespaar je op makelaarskosten terwijl je de kans vergroot om jouw huis snel en voor een maximale prijs te verkopen.

Vergelijk makelaars in Raamsdonksveer Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Raamsdonksveer

De gemiddelde opstartkosten voor een makelaar in Raamsdonksveer zijn € 515. Hierbij is het wel belangrijk om bij verschillende makelaars een tariefoverzicht op te vragen voor een specifiek overzicht. Er kunnen grote verschillen zijn tussen makelaars.

Het ligt aan de markt, maar de gemiddelde verkoopsnelheid van een woning in Raamsdonksveer is ongeveer 70 dagen. Ga voor specifiek verkoopadvies naar deze pagina.

Het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar in Raamsdonksveer is 1,09%. Het kan echter verschillen per makelaar, het is daarom een goed idee om verschillende makelaars te vergelijken.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Raamsdonksveer is ongeveer € 455.419. Handig om te weten bij het bepalen van jouw vraagprijs.

Ja, het is meestal de moeite waard, gezien de gemiddelde besparing op makelaarskosten door te vergelijken € 1.457 is. Overweeg om makelaars te vergelijken om de beste deal te vinden.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen