Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Reuver

Ben je op zoek naar een competente verkoopmakelaar in Reuver? Het kan een uitdaging zijn om een professional te vinden die jouw belangen optimaal behartigt. Gelukkig maakt Huis Verkopen dit proces eenvoudiger door je te koppelen aan de meest geschikte makelaar in jouw regio.

Over makelaars in Reuver

Makelaars in Reuver onderscheiden zich op verschillende vlakken, en dat kan aanleiding geven voor een grondige vergelijking. Ze variëren in hun werkwijze, kostenstructuur en verkoopresultaten, maar ook in hun ervaring, marktkennis en digitale mogelijkheden. Ben je actief op zoek naar de beste match voor de verkoop van jouw huis dan zul je op deze pagina de voornaamste verschillen tussen makelaars in kaart kunnen brengen. Het vergelijken van makelaars helpt je om beter inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten en behoeftes scherper te stellen.

Wellicht vraag je je af wat de beste makelaars in Reuver kosten, hoe hun onderhandelingsresultaten zijn of hoeveel je kunt besparen door het vergelijken van makelaars. Deze vragen zijn begrijpelijk, want het selecteren van een makelaar is een belangrijke en invloedrijke beslissing. Om je daarbij te assisteren, volgen hieronder de actuele cijfers over de beste makelaars in Reuver:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.696
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.164
Besparing (gem.)
€ 1.194

Actueel

 • Denk je eraan om je huis in Reuver op de markt te brengen? Het is goed om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Reuver momenteel rond 1,13% ligt. Hierbij is alles inbegrepen: van het inmeten en fotograferen tot aan de onderhandelingen. Dit is overigens een gemiddelde en kan variëren per makelaar en situatie. (april 2024).
 • Het is handig om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van een vierkante meter woonruimte in Reuver momenteel gemiddeld € 2.789 bedraagt. Meer informatie over de huidige woningprijzen is te vinden op onze website. De prijs is uiteraard afhankelijk van diverse factoren zoals de locatie, de staat van onderhoud en de vraag in de markt. Daarmee is dit een indicatie en geen garantie voor de uiteindelijke opbrengst.

Uitgelichte makelaars in Reuver

In Reuver heb je de vrijheid om te kiezen uit verschillende verkoopmakelaars. Hier zullen we enkele aan je presenteren. De meest geschikte makelaar in Reuver voor jou, is degene die naadloos aansluit bij jouw woning, persoonlijke situatie en wensen. Daarom is het verstandig om een vergelijking te maken.

A75 Makelaardij

A75 Makelaardij is een betrouwbare makelaar gevestigd aan de Keulseweg 3. Ze zullen met inzet en toewijding aan de slag gaan om het beste resultaat voor je te realiseren. Ondanks dat ze niet aangesloten zijn bij een branchevereniging, maken ze dit goed met hun expertise. Kiezen voor A75 Makelaardij betekent kiezen voor een ervaren en professioneel team.

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken is een ervaren makelaar in Noord- en Midden Limburg. Ze kennen de lokale woningmarkt door en door, wat helpt bij zowel de verkoop als aankoop van jouw woning. Ze bieden gevalideerde taxatierapporten en professioneel hypotheekadvies. Als lid van VBO hebben ze bepaalde specialismen, zoals verkoop, aankoop en verzekeringen. Bij ABVO kun je rekenen op deskundigheid en heldere, goede service om het beste resultaat voor je te behalen.

Let op: de meest geschikte makelaar voor jou bevindt zich mogelijk niet in ons bovenstaand overzicht. Daarom neemt Huis Verkopen alle actieve makelaars in Reuver mee in onze vergelijking. Zo helpen we je bij het vinden van de makelaar die perfect past bij jouw woning, situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Reuver Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Reuver?

Een makelaar in Reuver rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 327.097 in Reuver komt dit neer op € 3.696 aan makelaarskosten (update april 2024).

Hoewel de kosten van een makelaar bij de verkoop doorgaans het hoogst zijn, kan een deskundige makelaar zichzelf absoluut terugverdienen. Het is daarom slim een makelaar te kiezen die in staat is je huis voor de beste prijs te verkopen.

Let op: de courtages van makelaars in Reuver verschillen gemiddeld 0,73%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.194 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Reuver. En onthoud goed: het vergelijken van deze makelaars is geheel kosteloos en zonder enige verplichting.

Kosten van makelaars in Reuver

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 3.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Reuver

In Reuver rekenen veel makelaars opstartkosten wanneer ze je woning in de verkoop nemen. Opstartkosten zijn simpelweg de kosten die een makelaar maakt om de verkoop van jouw huis te initiëren. Een aantal van deze kosten zijn bijvoorbeeld het maken van professionele woningfoto’s, opmeten van de woning, plaatsen van het huis op verschillende huizensites zoals Funda, en het ontwerpen van een verkoopbrochure.

Ondanks dat deze kosten in eerste instantie als een extra last kunnen voelen, werken deze in jouw voordeel. Goede foto's en een aantrekkelijke verkoopbrochure kunnen de waarde van je woning in de ogen van potentiële kopers verhogen. Echter, de hoogte van de opstartkosten kan variëren per makelaar. Het is raadzaam om deze kosten bij verschillende makelaars op te vragen en deze onderdeel te maken van het selectieproces van een passende makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Reuver

In de wereld van woningverkoop kan het voorkomen dat je besluit om jouw huis voortijdig uit de verkoop te halen. De redenen kunnen divers zijn; misschien heb je een verandering in je financiële situatie of wellicht ben je van gedachten veranderd over de verkoop. Echter, wanneer dit gebeurt, moet je rekening houden met de mogelijkheid van intrekkingskosten die de meeste makelaars in Reuver kunnen factureren.

Intrekkingskosten zijn kosten die in rekening worden gebracht als je besluit om jouw huis uit de verkoop te halen na het ondertekenen van een contract met een makelaar. Het is een vergoeding om de makelaar te compenseren voor hun reeds geïnvesteerde tijd en moeite. In Reuver ligt het gemiddelde bedrag aan intrekkingskosten rond de € 500. Zorg dus dat je goed geïnformeerd bent om onaangename verrassingen te voorkomen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Reuver met een vast tarief

Er bestaan ook makelaars in Reuver die werken met een vast tarief. Wat hier handig aan is? Je weet vooraf precies wat je aan kosten kunt verwachten. Je komt dus niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Deze makelaars hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Hoewel een vast tarief een stukje zekerheid biedt, kan het in sommige situaties een nadeel zijn. Stel je voor dat je woning snel en voor een mooie prijs wordt verkocht, dan betaal je relatief veel makelaarskosten in verhouding tot de verkoopprijs van je woning. Andersom klopt dit ook: wanneer de verkoop langer duurt of de prijs lager uitpakt, betaal je in verhouding minder kosten aan de makelaar.

Tip: Overweeg wat voor jou belangrijker is: financiële zekerheid vooraf of de kans op lagere kosten achteraf. Maak een goede afweging tussen het vaste tarief en courtage om zo voor jou de beste keuze te maken. Neem hierbij de gemiddelde prijzen en de verkoopsituatie van je woning in overweging.

4 feitjes over makelaars in Reuver

 • Het is aangetoond dat huizen in Reuver 37% sneller van de markt vliegen wanneer een makelaar wordt ingeschakeld dan wanneer je het verkoopproces zelf regelt.
 • Een interessant feit is dat de meeste woningverkopers in Reuver de voorkeur geven aan een makelaar die werkt op basis van een courtage. Dit komt voornamelijk omdat ze zelf geen financieel risico willen nemen, als de verkoop onverhoopt niet doorgaat.
 • De inschattingen van de waarde van woningen in Reuver door verschillende verkoopmakelaars kunnen sterk variëren. Het verschil kan soms maar liefst oplopen tot €27.000. Wil je een nauwkeurige en kosteloze waardebepaling van jouw huis, vraag dan een waardebepaling aan.
 • Voordat ze een definitieve keuze maken voor een makelaar, nodigen de meeste woningverkopers in Reuver gemiddeld 3 makelaars uit voor een gesprek bij hen thuis. Een eenvoudige manier om dit proces te starten is via dit vergelijkingsformulier.

Wat levert de beste makelaar in Reuver op?

De beste makelaars in Reuver onderscheiden zich op verschillende manieren van de rest. Ze hebben niet alleen goede beoordelingen, maar je ziet dit ook in hun prestaties terug. Ze verkopen woningen sneller en behalen gemiddeld ook een hogere verkoopprijs dan hun collega's.

Hoe herken je de beste makelaars in Reuver dan?

 • Verkoopprijs: Volgens onze statistieken verkopen de beste makelaars in Reuver huizen gemiddeld voor een bedrag dat boven de gemiddelde verkoopprijzen van andere makelaars uitkomt. Ze houden hierbij uiteraard ook rekening met de prijsklassen van de woningen. Dat gemiddelde voordeel met betrekking tot de verkoopprijs blijkt € 9.369 te zijn.

 • Verkoopsnelheid: Uit onze statistieken blijkt bovendien dat de snelste makelaars in Reuver huizen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Deze makelaars weten de juiste waarde van een woning nauwkeurig in te schatten waardoor ze sneller een succesvolle verkoop kunnen realiseren.

De beste makelaar in Reuver vinden

Zoek je naar de beste of snelste makelaar in Reuver? Dan zijn dure tarieven niet altijd een garantie voor succes. Het gaat er immers om dat je de juiste makelaar vindt voor jouw woonsituatie en jouw verkoopdoelen.

Om dit te bereiken, bieden we een handige tool: ons vergelijkingsformulier. Via dit formulier kan je gemakkelijk makelaars vergelijken. Zo vind je een makelaar die perfect aansluit op jouw woning, situatie en specifieke wensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Reuver?

Wanneer je van plan bent je huis in Reuver te verkopen, zijn er vijf belangrijke zaken om op te letten bij het kiezen van de juiste makelaar:

Kennis van de plaatselijke markt

De makelaar die je kiest, zou een diepgaand begrip van de lokale huizenmarkt moeten hebben. Zo kan hij of zij betere inschattingen maken over de prijzen en de verkoopmogelijkheden.

Bekwaamheid

Zorg dat de makelaar bekwaam is. Je kan de competentie van een makelaar beoordelen door recensies of ervaringen van voorgaande klanten te bekijken.

Communicatie en bereikbaarheid

Het is belangrijk dat er een goede communicatie is tussen jou en de makelaar. Je wilt een makelaar die makkelijk bereikbaar is en jou op de hoogte houdt van het verkoopproces.

Kosten

De kosten die een makelaar rekent, kunnen variëren. Het is dus belangrijk om deze vooraf duidelijk te krijgen. Op deze manier komen je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Marketingstrategie

Kijk ook naar de marketingstrategie van de makelaar. Een actieve en doordachte marketingstrategie kan helpen om je huis sneller te verkopen.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Reuver vind je makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, VBO en VastgoedPRO. Deze makelaars hechten grote waarde aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Ze zorgen ervoor dat het kopen of verkopen van jouw huis soepel verloopt.

Deskundigheid en servicegerichtheid zijn kenmerkend voor NVM, VBO en VastgoedPRO makelaars in Reuver. Ze bieden je begeleiding op maat en luisteren naar jouw wensen om je optimaal te kunnen ondersteunen tijdens het proces.

Wat doet een makelaar in Reuver?

Een makelaar in Reuver neemt veel taken op zich bij het verkopen van jouw huis. Denk aan het maken van foto's, opstellen van advertenties en rondleiden van potentiële kopers. Met zijn kennis en ervaring kan hij het verkoopproces vlot laten verlopen.

Naast deze taken zorgt een makelaar in Reuver voor het voeren van onderhandelingen en afronden van de verkoop. Hiermee neemt hij veel zorgen van je weg en kan je met een gerust hart je huis te koop zetten.

 • Waardetaxatie van het huis
 • Het opmaken van een aantrekkelijke verkoopadvertentie
 • Bezichtigingen regelen en begeleiden
 • Onderhandelen over de verkoopprijs
 • Administratieve afhandeling van de verkoop

Waarom een makelaar in Reuver inschakelen?

Het verkopen van jouw huis kan een complex en tijdrovend proces zijn. Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Een ervaren makelaar uit Reuver kan je helpen hier een soepele ervaring van te maken. Ze kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je begeleiden in iedere stap van het proces. Van prijsbepaling en marketing tot bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop. Zo wordt het verkopen van jouw woning geen stressvolle onderneming, maar een spannende en bevredigende stap richting een nieuw hoofdstuk.

Marktkennis op lokaal niveau

Voor het behalen van het maximale resultaat bij de verkoop van je huis, is grondige kennis van de lokale markt onmisbaar. Een Reuverse makelaar heeft deze kennis en kan ervoor zorgen dat jouw woning voor de juiste prijs op de markt komt. Daarnaast kennen ze de wensen en eisen van potentiële kopers in deze regio, wat je een voorsprong geeft in het verkoopproces.

Jouw tijd, jouw geld

Verkopen doe je niet elke dag. Het kost veel tijd om alles goed te regelen. Een makelaar inschakelen om dit werk voor je te doen, bespaart je die tijd. Die tijd kun je dan aan andere dingen besteden, zoals het inrichten van je nieuwe huis of gewoon, genieten van je leven.

Deskundige begeleiding

Van de eerste bezichtiging tot het ondertekenen bij de notaris, een goede makelaar is er om je te begeleiden. Ze nemen al jouw zorgen over het verkoopproces uit handen en bieden je de ondersteuning die je nodig hebt.

Waar voor je geld

Maar wat kost dat dan, zo'n makelaar? Bedenk dat een makelaar je ook geld op kan leveren. Met hun kennis en ervaring, kunnen ze ervoor zorgen dat jouw huis tegen een optimale prijs wordt verkocht. Bovendien nemen zij jou werk uit handen dat je zelf zou moeten doen. Investeer in gemak en zekerheid, kies voor een makelaar in Reuver.

Makelaars in Reuver vergelijken

Het selecteren van een makelaar voor de verkoop van je huis is een belangrijke stap. Eén die vraagt om een gedegen vergelijking, gebaseerd op jouw specifieke woning en situatie.

 • De prestaties van lokale makelaars vergelijken
 • Kosten besparen op makelaarskosten
 • Gratis en vrijblijvend advies ontvangen
 • De makelaar vinden die perfect past bij jouw behoeftes

Bij Huis Verkopen maakt het niet uit of je jouw woning zo snel mogelijk wilt verkopen, of juist voor de maximale prijs. De focus ligt altijd op het vinden van de makelaar die naadloos aansluit bij jouw voorkeuren en situatie. Net als vele andere huizenverkopers, kun ook jij rekenen op onze objectiviteit en onafhankelijkheid bij het vergelijken van makelaars.

Vergelijk makelaars in Reuver Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Reuver

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Reuver bedragen € 515. Met deze investering kan de makelaar starten met de verkoop van je huis.

Om de beste makelaar in Reuver te vinden, kun je makelaars vergelijken op basis van hun prestaties en kosten. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van de pagina 'makelaars vergelijken' op Huis Verkopen.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Reuver is momenteel 58 dagen. Hierbij speelt de kwaliteit en ervaring van de makelaar uiteraard een grote rol.

De gemiddelde courtage van een makelaar in Reuver bedraagt 1,13%. Dit is inclusief btw en wordt berekend over de verkoopprijs van je woning.

Door te vergelijken voordat je een makelaar in Reuver kiest, kan je gemiddeld een bedrag van € 1.194 besparen op de makelaarskosten. Dit maakt vergelijken zeker de moeite waard.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen