Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Reuver

In juli 2024 toont de woningmarkt in Reuver een interessante beweging. Marktcijfers bieden inzicht in de situatie, zoals de woning- en verkoopprijzen, en het aantal transacties. Je vindt hier alle benodigde info over het verkopen van je huis in Reuver.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Reuver

De gemiddelde verkoopprijs in Reuver is in de laatste 3 maanden € 299.894 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 341.571 euro. Deze prijzen geven een indicatie van de huidige stand van de woningmarkt. Bekijk vooral ook de onderstaande grafiek die deze informatie verder laat zien:

Huizenprijzen in Reuver

Afgelopen 3 maanden

€ 86.000
€ 239.000
€ 392.000

In de volgende grafiek vind je een overzicht van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Reuver gedurende de afgelopen 3 maanden. De getoonde prijzen geven je een helder beeld van de woningwaarde in Reuver. Let op, de vraagprijzen en verkoopprijzen zijn niet gelijk en kunnen aanzienlijk verschillen. Hier ziet u het overzicht van de prijzen:

Huizenprijzen in Reuver per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.500
€ 2.800

Prijsontwikkeling Reuver laatste 12 maanden

Over de laatste twaalf maanden zijn de woningprijzen in Reuver volop in beweging geweest. Deze fluctuaties in de markt hebben ongetwijfeld gezorgd voor een veranderend landschap in de vastgoedmarkt van Reuver.

Zo lag de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Reuver de afgelopen maand op € 299.894 euro. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek voor meer details over deze marktbewegingen:

Wat is mijn woning in Reuver waard?

De woningwaarde in Reuver is een veranderlijk fenomeen, continu beïnvloed door variërende factoren zoals de staat van de woningmarkt, vraag en aanbod en de algehele economie. Veranderingen in beleid of lokale plannen kunnen eveneens een aanzienlijke impact hebben. Het is dus niet verrassend dat de waarde van je huis niet statisch blijft.

Om er zeker van te zijn dat je niet te laag inzet, is het raadzaam om grip te krijgen op de huidige waarde van je woning. Niemand wil immers te weinig ontvangen voor een eigendom. Wil je zekerheid krijgen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Dan is een gratis waardebepaling door een professional een praktische oplossing.

Een gratis waardebepaling is niet alleen accuraat, maar vindt bovendien bij jou thuis plaats. De makelaar kan ter plekke zaken als onderhoud, ligging en ruimte beoordelen, wat bijdraagt aan een nauwkeurige taxatie. Al met al is het traject binnen no-time afgerond, waardoor je met minimale inspanning, een accurate schatting van je woningwaarde krijgt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk om te realiseren dat woningmarktcijfers per regio kunnen variëren: het eenzijdig focussen op de woningwaarde van een bepaalde locatie, zoals Reuver, kan een beperkt beeld geven. De vastgoedwereld wordt namelijk gekenmerkt door grote diversiteit op verschillende niveaus. Daarbij geldt dat de huizenprijzen in omringende gemeenten inzicht kunnen leveren in de algehele marktsituatie:

Door een bredere blik te koppelen aan lokale marktinzichten, kan er een gedifferentieerd en evenwichtig beeld van de woningmarkt worden geschetst. Dit komt de interpretatie van vastgoedcijfers ten goede. Concrete voorbeelden hiervan zijn de onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Reuver

Heb je al nagedacht over welke makelaar je wilt kiezen voor de verkoop van jouw huis in Reuver? Makelaars kunnen flink van elkaar verschillen. Denk aan variaties in ervaring, kennis van de lokale markt en hun aanpak van verkoopstrategieën, waardoor het belangrijk is dat je een makelaar vindt die goed bij jouw unieke situatie aansluit.

Maak niet de fout te denken dat alle makelaars hetzelfde zijn. Een goede makelaar kan echt het verschil maken bij de verkoop van jouw huis. Ze kunnen bijvoorbeeld de beste prijs voor je huis onderhandelen, of je adviseren over de optimale timing voor de verkoop. Daarom raad ik je aan om verschillende makelaars te vergelijken, om zo te zorgen dat je de makelaar vindt die het beste bij jou past.

Vergelijk makelaars in Reuver Of lees meer over makelaars in Reuver

Gemiddelde tarieven van makelaars in Reuver

Overweeg je jouw huis in Reuver te verkopen? Dan zijn de courtages van makelaars een belangrijk aspect om in ogenschouw te nemen. In Reuver is het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar 1,13%. Dat lijkt wellicht een klein percentage, maar bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Reuver van € 299.894 betekent dit al snel € 3.389 aan kosten.

Neem bij de keuze voor een makelaar de courtage zeker mee, maar laat je keuze niet alleen daarop baseren. Overweeg ook de dienstverlening, reputatie en de klik die je met de makelaar hebt. Een makelaar die goed aansluit bij jouw situatie en woning kan een wereld van verschil maken bij de verkoop van jouw huis. Ook is het handig om te kijken naar eventuele bijkomende kosten; soms worden bijvoorbeeld marketingkosten extra berekend en dat kan zeker invloed hebben op het totale kostenplaatje.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Reuver

In het fraaie Reuver mag je een aanzienlijk aantal huizen tot jouw mogelijke toekomstige woning rekenen. Hoewel er zeker een deel aan woningen is dat zich in de categorie sociale huur bevindt, overtreft het aantal koopwoningen hen ruimschoots. Heel specifiek, kun je 3210 woningen in Reuver aanschouwen die aangeboden worden als koopwoning.

Aantal verkochte woningen in Reuver

In de afgelopen 12 maanden heeft er in Reuver een interessante beweging plaatsgevonden brengen in zowel de meldingen als transacties van woningen. Het exacte aantal woningen dat verkocht is, blijft weergegeven in de 58. Neem een moment om de aantallen te analyseren in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Reuver te verkopen?

Als je overweegt jouw woning in Reuver te verkopen, merk je misschien al snel dat dit proces complexer is dan je in eerste instantie had verwacht. Zaken als het regelen van een energielabel en het vinden van een betrouwbare makelaar kunnen uitdagend zijn. Bovendien moeten je rekening houden met de lokale vastgoedmarkt en hoe je jouw woning het beste in de markt zet.

Gelukkig zijn er oplossingen die het proces kunnen vergemakkelijken. Een handig hulpmiddel waarmee je raad weet, is ons speciale stappenplan dat op jouw situatie in Reuver is afgestemd. Cruciaal in dit proces is echter de rol van een ervaren verkoopmakelaar. Met hun kennis, expertise en netwerk kunnen zij een enorm positieve impact hebben op de verkoop van je huis. Zo helpen ze bijvoorbeeld met het correct prijzen van je woning, het organiseren van bezichtigingen en de onderhandelingen met potentiële kopers, waardoor je bij hen in goede handen bent.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De actuele en nauwkeurig samengestelde woningcijfers in Reuver op Huis Verkopen bieden een helder inzicht in de huidige huizenprijzen in Reuver. We houden deze data voortdurend bij, waardoor je altijd beschikt over de meest recente informatie over de woningmarkt. Bij het overwegen om je huis te verkopen, kan dit praktische en waardevolle informatie zijn om het juiste verkoopmoment in de huidige woningmarkt te bepalen.

Voordelen van Huis Verkopen

Met Huis Verkopen kan je efficiënt en gemakkelijk je woningverkoop regelen. Via onze website kan je verschillende handige tools gebruiken. Zo kan je een gratis waardebepaling aanvragen. Ook kun je makkelijk en snel diverse makelaars vergelijken om de beste keuze te maken voor een makelaar in Reuver en makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Bovendien, biedt ons gedetailleerd stappenplan een helder overzicht van wat er allemaal geregeld moet worden voor de verkoop van je woning. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet en krijg je de beste deal bij alle lokale specialisten in Reuver.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen