Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Roggel

Het verkopen van je huis in Roggel vraagt om een goede makelaar. Zoek naar zowel lokale marktkennis als uitstekende service. Deze pagina bevat alle facetten waar je op moet letten bij het kiezen van een makelaar, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Over makelaars in Roggel

Het zetten van de eerste stap in de voorbereiding om jouw woning in Roggel te verkopen, is het kiezen van een goede makelaar. Deze besluitvorming kun je zien als een van de essentiële mijlpalen in het proces. Er zijn echter nog meer stappen om in acht te nemen, zoals het vaststellen van de prijs, verzorgen van bezichtigingen en onderhandelen over de voorwaarden. Voor een overzichtelijk stappenplan kun je een bezoek brengen aan onze pagina.

Ons platform staat klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte verkoopmakelaar in Roggel. We kijken naar onder andere de ervaringen van andere verkopers, de lokale marktkennis van de makelaar en hun communicatiestijl. Hierdoor ben je in staat om een duidelijk beeld te vormen van de best mogelijke makelaar voor de verkoop van jouw huis. Zo wordt de volgende stap in jouw verkoopproces vergemakkelijkt. Immers, een goede voorbereiding is de halve verkoop!

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.954
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.874
Besparing (gem.)
€ 1.067

Actueel

 • Als je overweegt om je huis in Roggel te verkopen, weet dan dat de makelaarskosten variëren. Je kan rekenen op courtage van rond de 0,94% tot 1,55%. Deze courtage kan licht fluctueren, afhankelijk van de situatie in april 2024.
 • Zijn de huidige huizenprijzen in Roggel je bekend? Ze kunnen namelijk flink variëren. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Roggel ligt ongeveer op € 2.898. Wil je de exacte prijzen checken, dan kun je dat op deze huizenprijzen pagina doen.
 • De tarieven van de makelaars in Roggel zijn constant in beweging. Door vergelijkingen te maken tussen de tarieven, kun je, afhankelijk van je woning en wensen, een gemiddelde besparing realiseren van € 1.067. Lees meer over de tarieven en hoe je deze kunt vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Roggel

Direct hieronder vind je een overzicht van verschillende verkoopmakelaars gevestigd in Roggel. Let op, er bevinden zich ook andere makelaars in deze regio, echter hebben deze stuk voor stuk unieke specialisaties. Uiteindelijk is voor jou de beste makelaar in Roggel degene die perfect aansluit bij jouw type woning, persoonlijke situatie en specifieke voorkeuren.

Dirk Hendriks Makelaardij

Dirk Hendriks Makelaardij is een betrouwbare partner in de vastgoedmarkt. Als lid van Vastgoedpro focust het bureau zich op professionele, heldere dienstverlening. Het heeft een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,6 op Funda. Het kantoor is gevestigd aan Heufke 1 in Roggel. Kies voor Dirk Hendriks Makelaardij voor een efficiënte en succesvolle verkoop van jouw woning.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Roggel dan je in het bovenstaande overzicht ziet. Hoewel je al een aardig beeld hebt kunnen vormen, is het mogelijk dat de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet in deze lijst staat. Daarom is het belangrijk om een goede vergelijking te maken. Bij Huis Verkopen nemen we ook deze makelaars mee in onze vergelijking.

Vergelijk makelaars in Roggel Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Roggel?

Een verkoopmakelaar in Roggel rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 349.900 in Roggel komt dit neer op € 3.954 aan makelaarskosten (update april 2024).

De courtage die een makelaar rekent, stimuleert hem om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe hoger de courtage voor de makelaar immers is.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Roggel 0,61% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.067 door eerst tarieven op te vragen. Het vergelijken van makelaars is dan ook een waardevol onderdeel van het verkoopproces van je woning.

Kosten van makelaars in Roggel

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.600
€ 4.100
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Roggel

In de wereld van woningverkoop, is het belangrijk om te beseffen dat meeste makelaars in Roggel opstartkosten in rekening brengen. Deze kosten zijn bedoeld om de initiële kosten te dekken die komen kijken bij het op de markt zetten van jouw woning. Dit zijn kosten voor onder andere de aanmelding op huizensites en Funda, het vervaardigen van professionele foto's, het maken van plattegronden en het opstellen van een verkoopbrochure.

Het is dus goed om te weten dat wanneer je van plan bent om een makelaar uit Roggel in te schakelen voor de verkoop van jouw woning, je niet alleen rekening moet houden met de courtage maar ook met de opstartkosten. Echter, ondanks dat deze kosten iets extra's toevoegen aan jouw verkoopproces, zorgen ze er wel voor dat jouw woning op de juiste manier in de markt wordt gezet, wat kan resulteren in een snellere en meer succesvolle verkoop.

Intrekkingskosten van makelaars in Roggel

Het besluit om je huis te verkopen is een grote stap. Maar wat als de omstandigheden veranderen en je wilt de verkoop voortijdig stopzetten? Dan krijg je waarschijnlijk te maken met intrekkingskosten. Veel makelaars in Roggel hanteren dit om hun gedane werkzaamheden te dekken.

Intrekkingskosten zijn kosten die je aan de makelaar betaalt wanneer je jouw woning uit de verkoop haalt voordat deze is verkocht. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je van plan verandert of een hoger bod krijgt van een privé-koper. Hoewel deze kosten vervelend kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat ze dienen ter compensatie van het werk dat de makelaar reeds heeft verzet in jouw verkoopproces.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Roggel met een vast tarief

Ook in Roggel werken makelaars volgens een vast tarief. Dit betekent dat je, los van de verkoopsom van je woning, van tevoren weet wat je betaalt. Het voordeel hiervan is dat je direct inzicht hebt in de en exacte kosten. Gemiddeld betaal je voor een makelaar in Roggel een bedrag van € 3.250 (update: april 2024)

Ondanks de aanvankelijke duidelijkheid, kent een vast tarief ook een nadeel. Stel, jouw huis wordt binnen korte tijd en voor de vraagprijs verkocht, maar je betaalt nog steeds het volle, vaste tarief. Dit kan soms duurder uitpakken dan wanneer de makelaar een percentage (courtage) van de verkoopsom als loon had ontvangen.

Tip: Het is goed om te kijken naar wat concreet de beste optie is voor jouw situatie. Laat je niet alleen leiden door de vaste prijs die makelaars bieden, maar kijk ook naar de geleverde diensten en potentiële verkoopwaarde van je woning. Weeg dit af tegen de courtage-constructie, voordat je jouw keuze maakt.

4 feitjes over makelaars in Roggel

 • Een ruime meerderheid van de woningverkopers in Roggel, namelijk 92%, geeft de voorkeur aan een makelaar die lid is van een vakvereniging zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • Het blijkt dat een aanzienlijk deel van de verkopers in Roggel, tot wel 95%, voor een traditionele makelaar kiest die hen gedurende het gehele verkoopproces ondersteunt in plaats van enkel de online plaatsing te verzorgen.
 • Met een makelaar aan je zijde worden woningen in Roggel over het algemeen sneller verkocht. Dit is zelfs tot 50% sneller dan zonder makelaar.
 • Als je naar vergelijkingen kijkt, blijken de meeste huizenverkopers in Roggel een makelaar te prefereren die aantoonbaar beter presteert dan anderen. Ben jij benieuwd naar deze prestaties? Vergelijk hier zelf de makelaars in Roggel.

Wat levert de beste makelaar in Roggel op?

De kwaliteit en vaardigheden van makelaars in Roggel zijn behoorlijk divers, wat de keuze voor een bepaalde makelaar bij het verkopen van je woning des te interessanter maakt. Het varieert namelijk sterk hoe vlot en tegen welke prijs de huizen worden verkocht.

Dit is hoe je de beste makelaars in Roggel herkent:

 • Uit onze gegevens blijkt dat de meest efficiënte makelaars in Roggel woningen gemiddeld 15 dagen sneller weten te verkopen dan de rest. Een goede verkoopstrategie speelt hierbij een sleutelrol en resulteert over het algemeen in een hogere verkoopsnelheid.

 • Tevens worden woningen door de top makelaars van Roggel doorgaans voor een hogere koopprijs verkocht dan door de overige makelaars. Het verschil is gemiddeld maar liefst € 11.212. Het loont dus zeker om te investeren in een goede makelaar; die verdienen hun kosten vanzelf wel terug.

De beste makelaar in Roggel vinden

Het vinden van de beste of snelste makelaar in Roggel betekent niet automatisch dat je voor de duurste moet kiezen. Integendeel, veel factoren zoals kennis van de lokale markt en het inzetten van de juiste verkoopstrategie zijn doorslaggevend voor succes.

Door het invullen van ons vergelijkingsformulier, kunnen we makelaars voor je vergelijken en degene vinden die het beste bij jouw woning, situatie en voorkeuren past. Zo krijg je een persoonlijke match en weet je precies wat je kunt verwachten.

Waar moet je op letten bij makelaars in Roggel?

Wanneer je jouw huis wilt verkopen in Roggel, zijn er vijf belangrijke aspecten om in gedachten te houden bij het kiezen van een makelaar:

Ervaring in de regio

Selecteer een makelaar die ervaring heeft in Roggel. Hij kent de lokale markt goed en kan de beste prijs voor jouw huis krijgen.

Onderhandelingstalent

Een goede makelaar moet in staat zijn om stevig te onderhandelen. Dit zorgt ervoor dat je het maximale uit de verkoop van jouw huis haalt.

Proactieve aanpak

Kies voor een makelaar die proactief is. Hij moet niet afwachten, maar initiatief nemen om kopers te vinden en de verkoop te bevorderen.

Kostenstructuur

Bestudeer de kostenstructuur van de makelaar. Onduidelijke kosten kunnen zorgen voor onaangename verrassingen, dus zorg dat alles helder is.

Beoordelingen en referenties

Vraag om beoordelingen en referenties van eerdere klanten. Dit geeft je een idee van de tevredenheid van anderen over de diensten van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Bij de verkoop van je huis in Roggel komt een ervaren NVM-makelaar goed van pas. Naast NVM-makelaars zijn er ook VBO en VastgoedPRO makelaars actief in deze regio. Deze vakmensen bieden waardevolle hulp bij het navigeren door het verkoopproces.

Elke makelaar heeft zo zijn eigen kwaliteiten en specialisaties. Om je te helpen de beste keuze te maken, houden we de verkoopstatistieken van alle NVM-makelaars in Roggel en omgeving bij. Dit geeft inzicht in welke NVM-makelaars het beste presteren en welke het meest geschikt kunnen zijn voor de verkoop van jouw huis.

Wat doet een makelaar in Roggel?

Een makelaar in Roggel fungeert als een belangrijke schakel in het verkoopproces van jouw huis. Deze vastgoedspecialist heeft de benodigde kennis en ervaring om jou op de juiste manier bij te staan.

Met hun diepgaande inzicht in de lokale huizenmarkt, zorgen ze ervoor dat jouw huis tegen de juiste prijs in de markt wordt gezet en op passende wijze wordt gepresenteerd aan potentiële kopers.

 • Onderzoeken van de huidige vastgoedmarkt in Roggel.
 • Vaststellen van een passende verkoopprijs voor jouw huis.
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen voor potentiële kopers.
 • Onderhandelen over de verkoopprijs en verkoopvoorwaarden.
 • Bieden van ondersteuning bij de juridische afwikkeling van de verkoop.

Waarom een makelaar in Roggel inschakelen?

Jouw besluit om je huis te verkopen brengt allerlei vragen en onzekerheden met zich mee. Hoe krijg ik de beste prijs voor mijn woning? Wie gaat de onderhandelingen regelen? Hoe zit het met het papierwerk? Dit zijn slechts enkele vragen waarmee je te maken kunt krijgen. Een makelaar uit Roggel kan perfect helpen bij deze situatie. In de volgende teksten leggen we de voordelen uit.

Ervaren onderhandelingspartner

Een ervaren makelaar steunt en begeleidt je tijdens het volledige verkoopproces. Zo neemt de makelaar de lastige prijsonderhandelingen voor zijn rekening, waardoor je zonder zorgen de beste deal binnensleept.

Optimale presentatie

Een professionele presentatie van je huis kan het verschil maken. De makelaar weet precies hoe je woning aantrekkelijk gepresenteerd wordt op populaire huizenwebsites om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Efficiënt papierwerk

De hoeveelheid papierwerk kan overweldigend zijn. Gelukkig zal de makelaar ervoor zorgen dat alle documenten correct ingevuld en op tijd ingediend worden. Dit ook om eventuele juridische problemen te vermijden.

Persoonlijk advies

Met een makelaar uit Roggel krijg je een persoonlijk adviseur die bekend is met de lokale markt. Hij kan antwoorden geven op al je vragen en je gepersonaliseerd advies geven op basis van de omstandigheden en jouw specifieke wensen.

Makelaars in Roggel vergelijken

Vergelijken van makelaars in Roggel via Huis Verkopen is praktisch en effectief. Het biedt inzichten in prestaties van makelaars op gebied van verkoopopbrengst en snelheid.

 • 100% onafhankelijk en objectief
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Vind de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Gratis en vrijblijvend waardebepaling

Op basis van jouw woning en wensen matcht Huis Verkopen je met de meest geschikte makelaars in Roggel. Dit helpt je om een bewust en onderbouwd besluit te nemen over wie de verkoop van jouw woning het best kan regelen.

Vergelijk makelaars in Roggel Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Roggel

Je kunt makelaars vergelijken op basis van hun prestaties, klantbeoordelingen en kosten. Het is een goed idee om op te zoeken welke makelaars er in Roggel actief zijn en om een paar van hen te vragen om een vrijblijvende prijsopgave. Bij Huis Verkopen kun je verschillende makelaars vergelijken om de beste makelaar te vinden voor de verkoop van je huis. Onderzoek altijd grondig voordat je je keuze maakt.

De gemiddelde makelaarskosten in Roggel zijn € 3.954. Dit omvat meestal de opstartkosten en een courtage, die worden berekend als een percentage van de verkoopprijs van je huis. Deze kosten variëren afhankelijk van de diensten die de makelaar biedt.

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roggel is 1,13% van de verkoopprijs van het huis. Dit percentage kan variëren afhankelijk van de makelaar, dus het is de moeite waard om offertes te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Roggel is 46 dagen. Hoe snel je huis verkoopt, hangt echter af van verschillende factoren, waaronder de marktcondities, de locatie van je woning, en de marketingstrategie van je makelaar.

Voor een nauwkeurige waardebepaling van je huis kan je een professionele taxateur of makelaar inschakelen. Op 'Huis Verkopen' kun je een vrijblijvende waardebepaling van je woning aanvragen bij makelaars in Roggel. Zo krijg je een realistisch beeld van wat je woning waard is op de huidige markt.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen